Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 162
Ahli: 0
Jumlah: 162




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 16 hari yang lalu


Rawatan Alternatif
Topik: Minuman HADI's untuk kesihatan


Carian Forum

Moderator: Administrator, Prof_Muslim
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Rawatan Alternatif
    »» Minuman HADI's untuk kesihatan

Please Mendaftar To Post


Oleh Minuman HADI's untuk kesihatan

zinnirah_afiqah
Warga Rasmi
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14006
Posting: 7
Dari: Bumi Allah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-05-07 11:53


Assalamualaikum,

     Posting ni mungkin berkenaan sikit dengan kesihatan.Saya cuma nak berkongsi pengalaman dan mungkin sedikit info dengan pembaca. Harap saya tak 'salah landing' kat topik ni.siapa-siapa pendengar IKIM.fm kat sini, pernah dengar tak pasal minuman bijirin HADI's ?Baru-baru ni saja lagi di promo kan kat radio. Saya baru cuba sekotak, Alhamdulillah gastrik dah sembuh.
Nak cerita sikit, gastrik saya memang dah tahap teruk, sampai nak makan ubat pun tak boleh dah,pasal perut dah luka.mula-mula tu cuba saja minum, macam tak pecaya sangat dapat sembuh.Then, Alhmdulillah, lepas konsisten minum HADI's, dah makin kurang dan sekarang dah ok.
Minuman HADI's ni mengenyangkan.InsyaAllah, boleh rawat macam-macam sakit. Diproses daripada bijirin2 dan yis.
Diberitahu, minuman ini jugak untuk menurunkan berat badan. So, Kalau ada sesiapa yang dalam usaha menurunkan berat badan, cubalah minuman ni - sedap dan harga yang berpatutan( nak tau lagi, mungkin boleh dengar sendiri di IKIM.fm), Sebab sekarang ni banyak sangat produk untuk turun berat badan yang dicampur dengan chemical or bahan2 yang mudarat.lebih penting, produk ni orang Islam punya. InsyaAllah, disamping ikhtiar untuk dapat kesihatan optimum supaya dapat beribadat dengan khusyuk, kita dapat tolong ekonomi orang Islam.
Mungkin ada jugak yang dah lebih awal minum HADI's ni, dan mungkin boleh dikongsikan sama-sama tentang kebaikannya,InsyaAllah.
Allahu'lam.

p/s: betullah nabi kata, 2 nikmat yang manusia selalu abaikan- nikmat sihat dan nikmat masa lapang..
:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinnirah_afiqahProfil   Hantar PM kepada zinnirah_afiqah   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-05-07 12:44


tak pernah dengar pun minuman tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-05-07 12:47


assalamualaikum..
iklan sekejap..
jus kismis pun ok juga..
cuba try..
cuba bukak www.juskismis.com..:-D
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08341 saat. Lajunya....