Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah SWT memberikan kita dua telinga, dua mata, satu mulut dan otak di tengah antaranya, mesti bersebab. Dengar dan lihat kanan kiri, timbang dengan otak.
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: ..:: KELAB FASILITATOR::.. ukhwah.com FC


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ..:: KELAB FASILITATOR::.. ukhwah.com FC

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ..:: KELAB FASILITATOR::.. ukhwah.com FC

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 19:39




dengan kalam yang mulia.. ana mulakan dengan membuka
topik KELAB FC -fasilitator ukhwah.com

ana listkan nama ahli yang secara otomatiknye
masuk sebagai kelab ini..

Mohd Shazi Afizal Bin Mohamad Sarif (PMI Legenda)
Naqib Hakim Bin Kamarudin (PMI Legenda) naqeeb
Hasan Husaini Bin Abdul Rahim (PMI Legenda)
Muhammad Nor Azim Bin Nor Azizi (PMI Legenda)
Muhamad Amir Bin Abd Khir (PMI Legenda)
Muhammad Safwan Bin Abu Hashim (PMI Legenda)
Muhammad Syazwan Bin Othman (PMI Legenda)
Mohamad Yusoff Bin Ab.Rahman (PMI Legenda)
Mohd Azhar Bin Mohiddin (PMI Legenda)
Mohd Firdaus Bin Mohd Ali (PMI Legenda)
Rasyid Bin Rohim (PMI Legenda)
Sahriemyrul Bin Saharan (PMI Legenda)
Mohd Sufan Bin Bahrin (PMI Legenda)
Mohd Azrul Ali (PMI Legenda)

Mohd Yazif Bin Jamaludin (ukhwah.com) jubah_hijau
Badrul Hisyam B.Ibrahim (UTM-KL)
Mohd Hadri Bin Mazlan (UTM-KL)
Mohd Zulkarnain B Shamsudin (UTM-KL)
Mohd Hilmi Bin Che Mahdi (UTM-KL)
Mohd Zaki Bin Mohd Mohd Ramli (UTM-KL)
Mohd Shoffan Bin Abdullah (UTM-KL)     
Mohd Talhah Bin Zaharuddin (UTM-KL)
Mohamad Husaini Bin Hussein (UIA) Abu Afham
Ulil Ulfie Bin Mohd Arif (KUTPM)
Firdaus Bin Abdul Aziz (ukhwah.com) Firdaus_9 -Lim Kok Wing     
Khairul Jasma Bin Johari (ukhwah.com) jasma
Mohd Zubairy Bin Shamsudin( ukhwah.com) Daeng_jati
    
Wajihah Binti Hj Ahmad Azam (ukhwah.com) redgirl
Halimaton Binti Mohamad (ukhwah.com) immad
Suzila Binti Zakaria (ukhwah.com) iman_hayati        
Muhayati Binti Abdullah ( ukhwah.com) sadiqah

Nurul Farhanah Binti Rosli (PMI Legenda)
Hamizah Binti Abdullah Ali (PMI Legenda)
Duratul Kamilah Binti Shoib (PMI Legenda)        
Nurhafiza Binti Sharudi (PMI Legenda)
Nurlydiaquzainie Binti Zamani (PMI Legenda)

Nur Syakirah Binti Omar (ukhwah.com) sutera_kasih85
Naemah Binti Mohd Khari (USIM)
Siti Sarah Binti Yusof (USIM) syahirah_sarah
Sazana Sabri (USIM)
Norhaslina Binti Zahari ( Kolej Dar Al Hikmah)
Azma Binti Aziz (USIM)
Anisah Husna Binti Ismail (UM) icah

Alifah Ahmad –PMI Legenda
Harmimi Eniliana Shahrin – eniliana
Siti Fairuz A.Aziz – pena_aa
Ismi_atikah
lina mursyidah binti hamzah - lamyanunalif_mursyidah
Nor Sakinah Ishak – UKM
Afina –uitm kltn
Wan Syahida Binti Wan Abd Kahar (ukhwah.com)syahidatul -UM




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 05-05-07 18:57 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 19:47


antum dialukan untuk menyertai kelab FC ukhwah.com

syarat..
kalau boleh yang ada pengalaman menjadi fasilitator..
tak kira untuk kem motivasi, smart solat, kem ibadat dll..
* pelajar sek men.. IPTA/IPTA dan yang sudah grade dialukan...

insyaallah... ada perancangan untuk mengumpulkan semua ahli dan jika ada dana yang cukup, boleh pergi kursus FC...

banyak jemputan untuk membuat kem motivasi & ibadat selepas
jk kem motivasi & ibadat yang berlangsug di smk dato shahardin, labu n9..

cuma, kita perlu mantapkan lagi ahli FC ukhwah.com bagi
menampilkan kepimpinan yang bertunjangkan ahlak islamiah serta insyaallah dapat memberi sedikit bakti kepada adik-adik dan sahabat yang lain...

ana tak mampu untuk memimpin kelab ini seorang..
mohon antum wa antunna bagi sokongan..
insyaallah.. we learn from the lesson..

wallahu'alam...
wassalam.


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

zulhida
Warga Rasmi
Menyertai: 02.05.2007
Ahli No: 29828
Posting: 18
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 21:01


ASSALAMMUALAIKUM ...

ana berminat nak join club ni...mcane nak join ye???
ana berpengalaman dalam program motivasi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulhidaProfil   Hantar PM kepada zulhida   Pergi ke zulhida's Website   Quote dan BalasQuote

icah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 215
Posting: 120
Dari: batu caves

Selangor  


posticon Posting pada: 02-05-07 23:33


assalamualaikum....

hmm....
bgos juga ada kelab fasi ni...
dah ada platform.....
so.... mari lah sesama kita tarbiah diri, tarbiah masyarakat... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For icahProfil   Hantar PM kepada icah   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 03-05-07 02:27


Alhamdulillah,Syukan Lillah dengan adanya kelab fasiliator ni memberi peluang kepada kita untuk melatih diri dalam menyampaikan mesej dan dakwah kepada masyarakat..nak join bagaimana ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-05-07 03:38


wah..akhirnya ada platform lain yang saya boleh join.macam mana nak join ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 07:52


salam...

alhamdulillah.... akhirnya, kelab FASILITATOR ukhwah.com telah ditubuhkan.

lepas ni, banyaklah program kemah ibadah dan motivasi ye. :-)

tak sabar rasanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 03-05-07 08:22


salam..
huhu...alhamdulillah...moga-moga usaha diberkati Allah..
apa kata kita buat baju seragam...baru best...t-shirt pun jadilah...ada juga kenangan...hehe
tiap kali buat program mesti nampak semangat!!

wassalam..;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:03


assalamualaikum..

erm ana memang berminat..kalau boleh nak join..tapi boleh beritahu bagaimana caranya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:29


Mari-mari sama-sama berbakti..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator

Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 3
Posting: 267

malaysia  


posticon Posting pada: 03-05-07 10:29


InsyaAllah, menurut Shida dan Hanan, inilah:

1. Akan ada vest sendiri: KELAB FASILITATOR UKHWAH.COM
2. Akan dilantik ketua / pengarah yang bertanggung jawab
3. Mencipta sendiri modul dan sebagainya supaya ada kelainan.
4. Akan ada orang yang 'memasarkan' kelab ini kerana di mana-mana pun fasi diperlukan dan dibayar.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For AdministratorProfil   Hantar PM kepada Administrator   Pergi ke Administrator's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:32


Alhamdulillah...hasil perbincangan kat JK Buku...baru-baru ini..akhirnya tertubuh Kelab Fasilitator Ukhwah.com.

Dan Prof menyokong sepenuhnya usaha Simple_Shida. Dan diharap Kelab ini akan memberi khidmat tidak semestinya khidmat program seperti yang terbaru Kem di Maahad dan bergerak aktif seperti Motivasi dan lain-lain lagi.

p/s: Sentiasa maju ke depan... Insya-Allaah.


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: Prof_Muslim pada 03-05-07 10:32 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:35


Shida ni master mind of Ukhwah.com. apa kata ubah posisi Shida dari 'Koordinator Event' ke 'Mastermind of Ukhwah'...

p/s

saja saja pendapat... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 11:36


Alhamdulillah nama ada..hehe..
Semoga dapat menimba lebih banyak ilmu dengan join kelab ni..
Insyaallah..(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 03-05-07 11:59


banyak kekurangan diri nak jadi fc ini...
niat kerana ALLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-05-07 13:41


ku berdoa agar kelab ini di jauhkan dari sifat mazmuah dan senantiasa mendapat keredhaan dariNya..insyaallah..amin ya rabbal alami...

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Syamiras
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.10.2006
Ahli No: 26753
Posting: 51
Dari: Melaka

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 13:59


bagaimana kalau berminat tapi kurang pengalaman jadi fasi..?? boleh join jugak ke??

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyamirasProfil   Hantar PM kepada Syamiras   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 14:14


assalamu'alaikum..

kak shida.. bagaimana ye nak j0in kelab fc ini?
ada syarat2 juga ke?nak j0in juga boleh?

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 14:16


Syarat wargenegare malaysia yang Islam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 14:18


Pada 02-05-07 19:39 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!



Liya Mursyidah - lamyanunalif_mursyidah




assalamualaikum..
kak..salah eja nama..
lina mursyidah binti hamzah..
bukan..
liya mursyidah..:-D
wassalam



Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 14:31


salam,erm alhamdulillah,impian ana dah di realisasikan,bagus ni,erm ana dulu duduk imtiyaz training dan motivation macam kayala jugak,hehe,satu program rm 80 seorang dapat,tapi untuk program kat maahad,ana dah masukkan bayaran untuk antum,jangan wisau,yang penting,objektif sampai,lagi satu pasal modul,ana boleh tolong carikan,hehe, erm lagi satu Kalau nak bagi kita punya fc club di perhatikan oleh mana-mana institusi,mengikut pengalaman ana,kena lah ada organisasi,dan bila ana menguruskan mana-mana bayaran program,memang mahal,kat situ lah nanti kita boleh kumpul dana untuk ukhwah,erm satu lagi ukhwah tak nak ke ada produk makanan sendiri?
ana ada certificate dari mardi m kementerian kemajuan luar bandar,hehe,barulah yayasan uhkwah boleh terubuh dengan pesat,setuju tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 14:39


Pada 03-05-07 14:31 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

........kat situ lah nanti kita boleh kumpul dana untuk ukhwah,erm satu lagi ukhwah tak nak ke ada produk makanan sendiri?
ana ada certificate dari mardi m kementerian kemajuan luar bandar,hehe,barulah yayasan uhkwah boleh terubuh dengan pesat,setuju tak?


Menarik uh Immad.. InsyaAllah kalau ada jalan dan ruang, memang ukhwah berminat. Nanti kita bincangkan ye. :)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 18:41


Pada 03-05-07 10:35 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Shida ni master mind of Ukhwah.com. apa kata ubah posisi Shida dari 'Koordinator Event' ke 'Mastermind of Ukhwah'...

p/s

saja saja pendapat... :)

salam..

a'a.
ana pun terperasan juga situasi ni.

**ada-ada saja akhi daeng ni. (^_^).

:-) :-) :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 04-05-07 12:38


harap-harap yang kurang pengalaman macam ana ni dapat join kursus nak jadi fc..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-05-07 13:35


Pada 03-05-07 14:39 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-05-07 14:31 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

........kat situ lah nanti kita boleh kumpul dana untuk ukhwah,erm satu lagi ukhwah tak nak ke ada produk makanan sendiri?
ana ada certificate dari mardi m kementerian kemajuan luar bandar,hehe,barulah yayasan uhkwah boleh terubuh dengan pesat,setuju tak?


Menarik uh Immad.. InsyaAllah kalau ada jalan dan ruang, memang ukhwah berminat. Nanti kita bincangkan ye. :)



erm boleh saja,


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-05-07 14:42


nak join diz club..hihi.em..tapi sdey lah bila saudari Hanan buat undi portal Ukhwah nak ttup ke tak..sdey...

ME..HIHI!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 04-05-07 17:13


InshaALlah jika diberi peluang nak juga join:)
macam mana kak shida?ada syarat2 ke?:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 04-05-07 17:18


Pada 04-05-07 13:35 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-05-07 14:39 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-05-07 14:31 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

........kat situ lah nanti kita boleh kumpul dana untuk ukhwah,erm satu lagi ukhwah tak nak ke ada produk makanan sendiri?
ana ada certificate dari mardi m kementerian kemajuan luar bandar,hehe,barulah yayasan uhkwah boleh terubuh dengan pesat,setuju tak?


Menarik uh Immad.. InsyaAllah kalau ada jalan dan ruang, memang ukhwah berminat. Nanti kita bincangkan ye. :)



erm boleh saja,



best ni...
lagi satu kalau nak ada cadangan nak buat majalah ukhwah.com, teman berminat nak jadi sidang redaksinye sebagai jurufoto :)

mari kita bine empayar Ukhwah.com


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-05-07 17:32


wah..dah ttubuh kelab fc ye..tahniah untuk ukhwah.com
tak sangka pulak nama scara automatik nama tu tersenarai sekali:-)
Apapun semoga terus maju untuk mendidik anak bangsa :-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 05-05-07 18:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:01


salam alaik..
maaf ye.. dik.. tersilap..
ok kak betul kan...


Mohd Shazi Afizal Bin Mohamad Sarif (PMI Legenda)
Naqib Hakim Bin Kamarudin (PMI Legenda) naqeeb
Hasan Husaini Bin Abdul Rahim (PMI Legenda)
Muhammad Nor Azim Bin Nor Azizi (PMI Legenda)
Muhamad Amir Bin Abd Khir (PMI Legenda)
Muhammad Safwan Bin Abu Hashim (PMI Legenda)
Muhammad Syazwan Bin Othman (PMI Legenda)
Mohamad Yusoff Bin Ab.Rahman (PMI Legenda)
Mohd Azhar Bin Mohiddin (PMI Legenda)
Mohd Firdaus Bin Mohd Ali (PMI Legenda)
Rasyid Bin Rohim (PMI Legenda)
Sahriemyrul Bin Saharan (PMI Legenda)
Mohd Sufan Bin Bahrin (PMI Legenda)
Mohd Azrul Ali (PMI Legenda)

Mohd Yazif Bin Jamaludin (ukhwah.com) jubah_hijau
Badrul Hisyam B.Ibrahim (UTM-KL)
Mohd Hadri Bin Mazlan (UTM-KL)
Mohd Zulkarnain B Shamsudin (UTM-KL)
Mohd Hilmi Bin Che Mahdi (UTM-KL)
Mohd Zaki Bin Mohd Mohd Ramli (UTM-KL)
Mohd Shoffan Bin Abdullah (UTM-KL)    
Mohd Talhah Bin Zaharuddin (UTM-KL)
Mohamad Husaini Bin Hussein (UIA) Abu Afham
Ulil Ulfie Bin Mohd Arif (KUTPM)
Firdaus Bin Abdul Aziz (ukhwah.com) Firdaus_9 -Lim Kok Wing    
Khairul Jasma Bin Johari (ukhwah.com) jasma
Mohd Zubairy Bin Shamsudin( ukhwah.com) Daeng_jati
    
Wajihah Binti Hj Ahmad Azam (ukhwah.com) redgirl
Halimaton Binti Mohamad (ukhwah.com) immad
Suzila Binti Zakaria (ukhwah.com) iman_hayati        
Muhayati Binti Abdullah ( ukhwah.com) sadiqah

Nurul Farhanah Binti Rosli (PMI Legenda)
Hamizah Binti Abdullah Ali (PMI Legenda)
Duratul Kamilah Binti Shoib (PMI Legenda)        
Nurhafiza Binti Sharudi (PMI Legenda)
Nurlydiaquzainie Binti Zamani (PMI Legenda)

Nur Syakirah Binti Omar (ukhwah.com) sutera_kasih85
Naemah Binti Mohd Khari (USIM)
Siti Sarah Binti Yusof (USIM) syahirah_sarah
Sazana Sabri (USIM)
Norhaslina Binti Zahari ( Kolej Dar Al Hikmah)
Azma Binti Aziz (USIM)
Anisah Husna Binti Ismail (UM) icah

Alifah Ahmad –PMI Legenda
Harmimi Eniliana Shahrin – eniliana
Siti Fairuz A.Aziz – pena_aa
Ismi_atikah
Liya Mursyidah - lamyanunalif_mursyidah
Nor Sakinah Ishak – UKM
Afina –uitm kltn
Wan Syahida Binti Wan Abd Kahar (ukhwah.com)syahidatul -UM


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:05


!!! QUOTE !!!

Shida ni master mind of Ukhwah.com. apa kata ubah posisi Shida dari 'Koordinator Event' ke 'Mastermind of Ukhwah'...


Allahu akhbar..
tak perlu title sedemikian..
ana cuma insan yang kerdil dalam portal ni..

ada apa dengan PANGKat..??? :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:17


!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah,Syukan Lillah dengan adanya kelab fasiliator ni memberi peluang kepada kita untuk melatih diri dalam menyampaikan mesej dan dakwah kepada masyarakat..nak join bagaimana ye?


ila antum.. yang ingin join kelab ni.
cuma postingkan nickname anda..

pada yang pernah join kem motivasi, kem ibdt dll..
boleh pm detail antum pada ana..
pada yang ada pengalaman kem.. terus masuk jadi ahli
kelab fasilitator ukhwah.com (KFUC) short form..hehe..
macam nak bunyi kfc saja..hihi

ana akan bincang dengan MT untuk kembangkan sayap KFUC..
insyaallah...


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:22


betul tu shida...kita kembangkan empayar ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:28


!!! QUOTE !!!

InsyaAllah, menurut Shida dan Hanan, inilah:

1. Akan ada vest sendiri: KELAB FASILITATOR UKHWAH.COM
2. Akan dilantik ketua / pengarah yang bertanggung jawab
3. Mencipta sendiri modul dan sebagainya supaya ada kelainan.
4. Akan ada orang yang 'memasarkan' kelab ini kerana di mana-mana pun fasi diperlukan dan dibayar



insyaallah..
dalam perancangan..
begitu juga t-shirt dll..
:roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:34


Wah satu anjakan paradigma....
Proses Publisiti pastikan hebat untuk memasarkan Kelab ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 20:56


qaulah_atrah :)
kak shida.. takes note.. hehe..
syukran jazeelan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 23:35


kak shida, masukkan nama cik kinobaik ye..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ctMarz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.02.2006
Ahli No: 22837
Posting: 62
Dari: jb

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-05-07 17:50


bagaimana nak join?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctMarzProfil   Hantar PM kepada ctMarz   Pergi ke ctMarz's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-05-07 18:11


ana nak join boleh??? tapi ana ni dah tua...hehe... bukan student daaa.....
kalau boleh tulis nama nick name ana ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-05-07 18:33


lama2 dok joint ukhwah.com ni makin best, so aana pun nak joint,insyaallah boleh bagi setakat yang termampu.
regards, zulmi

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-05-07 18:41


mahu juga!!! mari tmbah recruit lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 08-05-07 23:17


berminat juga...tapi macam mana ek nak join

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 09-05-07 21:00


assalamualaikum...
kak simple_shida..
saya pun berminat jugak...
pernah join jadi fasi untuk intake 2005/06
tapi kalau jauh2 ak dapat join lah...
kalau ada program area utara ni best jugak...
boleh join sama..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-05-07 08:56


Pada 05-05-07 19:17 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!


ila antum.. yang ingin join kelab ni.
cuma postingkan nickname anda..



assalamualaikum..

ana nak joint sekali ye kelab fasilitator ni..insyaAllah kem ibadat dan motivasi kat maahad nanti ana pergi..


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-05-07 17:31


mari lah beramai2 join sahabat fc ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-05-07 20:24


!!! QUOTE !!!

kalau ada program area utara ni best jugak...
boleh join sama..


sokong! :D


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."


Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 22-05-07 20:42


Pada 22-05-07 20:24 , qaulah_atrah posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

kalau ada program area utara ni best jugak...
boleh join sama..


sokong! :D



ok juga 2...hehe
cuti2 malaysia.... :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-05-07 22:26


Terima kasih banyak-banyak kak simple_shida sebab letak nm ana sekali.....
kecik tapak tangan...padang bola ana tadahkan....hehehe :-D :-D

tak ada ke ahli2 len dr klntn yang nak jadi faci?
kasihan ana seorang-seorang....
dah lah jauh.....:roll:

Kalau tak ada arah melintang saya akan turut serta dalam aktiviti2 anjuran kelab ukhwah.....InsyaAllah.....

tapi kalau boleh buat lah belah utara pula, tak pun dekat pantai timur....hehe....:-)

untuk program kem ibadat kat sek maahad ahmadi, minta maaf saya tak boleh turut serta sebab ada komitmen yang len....
Harap program tu berjya dengan lancarnya...InsyaAllah....


-----------------
A GOOD PLAN TODAY IS BETTER THAN A PERFECT PLAN TOMORROW...
[ Telah diedit oleh: Afina pada 22-05-07 22:28 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 22-05-07 23:33


salam...

nak buat untuk belah utara??

boleh saja. cuma kena ada perancangan lah.

kalau dah terancang, bila2 saja ukhti hanan boleh luluskan.

heheh.... kan3... ukhti hanan.

:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-05-07 23:40


baguslah kalau macam tu...boleh lah ana join kalau tak ada arah melintang....InsyaAllah.....

Boleh turut sama-sama sumbang tenaga......
Boleh berjumpa dengan sahabat2 ukhwah semua.....

Kalau boleh buat kat pantai timur (kelantan ke) lagi lah ana suka...hehe

sorry lah kalau ana demand sikit...hehe..... :-D :-D


-----------------
A GOOD PLAN TODAY IS BETTER THAN A PERFECT PLAN TOMORROW...
[ Telah diedit oleh: Afina pada 22-05-07 23:40 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 09:27


simple_shida..ana dulu semasa belajar ada terlibat dengan semua-semua tu,masa ana pegang jawatan setiausaha agung MPP semasa belajar dan semasa di maahad dulu adalah sikit pengalaman semasa berpersatuan dalam program ibadat dan sebagainya...ana doakan dari jauh...ana nak bagi peluang pada antum-antum semua,insyaALlah antum semua boleh buat lebih baik lagi..untuk membentuk sahsiah islamiyah.......
selmat berjuang.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 09:31


Pada 22-05-07 22:26 , Afina posting:

!!! QUOTE !!!

Terima kasih banyak-banyak kak simple_shida sebab letak nm ana sekali.....
kecik tapak tangan...padang bola ana tadahkan....hehehe :-D :-D

tak ada ke ahli2 len dr klntn yang nak jadi faci?
kasihan ana seorang-seorang....
dah lah jauh.....:roll:

Kalau tak ada arah melintang saya akan turut serta dalam aktiviti2 anjuran kelab ukhwah.....InsyaAllah.....

tapi kalau boleh buat lah belah utara pula, tak pun dekat pantai timur....hehe....:-)

untuk program kem ibadat kat sek maahad ahmadi, minta maaf saya tak boleh turut serta sebab ada komitmen yang len....
Harap program tu berjya dengan lancarnya...InsyaAllah....



Ada rasanya Afina..
Orang dalam Ukhwah ni jugak..yang baru nak sambung belajar tu..
Hehe..(^_^)


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 10:42


Pada 23-05-07 09:31 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!



Ada rasanya Afina..
Orang dalam Ukhwah ni jugak..yang baru nak sambung belajar tu..
Hehe..(^_^)




iyakah? siapa2?
tak perasan pun..... :roll:


-----------------
A GOOD PLAN TODAY IS BETTER THAN A PERFECT PLAN TOMORROW...
[ Telah diedit oleh: Afina pada 23-05-07 10:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-05-07 17:50


Pada 22-05-07 22:26 , Afina posting:

!!! QUOTE !!!



tak ada ke ahli2 len dr klntn yang nak jadi faci?
kasihan ana seorang-seorang....
dah lah jauh.....:roll:


tak lama lagi saya akan berhijrah ke kelantan..bolehlah lepas ni kita pergi sama-sama kalau ada program nanti..insyaallah..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 18:36


Owh......... saudari redgirl rupanya yang dimaksudkan aL-azyM....
Welcome to Kelantan....hehe...:-)
InsyaAllah......boleh pergi sama-sama nanti....


-----------------
A GOOD PLAN TODAY IS BETTER THAN A PERFECT PLAN TOMORROW...
[ Telah diedit oleh: Afina pada 23-05-07 18:48 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 23-05-07 18:45


ana nak join...
bagaimana nak join kelab fasilitator ni...
interested ni...bagaimana nak join...
:-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 18:52


tambahan lagi..
mumkin akan ada kolum khas untuk mendaftar kelab FASILITATOR ukhwah.com.. ana akan usulkan pada pihak MT.

Zulhida
graduanislam22
faiq85
Syamiras
qaulah_atrah
khazinatul_asrar47
kinobaik
ctMarz
aye
zulmi
owl_UM
ummusafiah
qibtiyah
cahayakuiman

pada yang nak join.. letakkan sahaja NICKNAME anda dalam topik ni.. dan boleh pm ana untuk butiran diri antum..
syukran...



**kang.. mohon difikirkan untuk sesiapa yang nak join...
isi form khas.. nama, ic, alamat, ipt, jwtn yang pernah disandang, hp, etc... :roll: :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 21:00


Assalamualaikum... Shida, Immad, dan semua ahli Kelab Fasilitator yang Prof kasihi....

Diharap diperkemaskan dahulu bagaimana hala tuju Kelab ini. Dan bagaimana hendak menguruskannya lebih - lebih lagi disebutkan sebagai seorang fasilitator adalah komitmennya.

Program terdekat buat masa ini adalah pengujian pertama dan bakal dilihat tahap kemampuan oleh semua yang memandang dan bakal memberi komen.


p/s: Semoga mengorak langkah dengan berani...


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: Prof_Muslim pada 23-05-07 21:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-07 22:58


Pada 23-05-07 18:36 , Afina posting:

!!! QUOTE !!!

Owh......... saudari redgirl rupanya yang dimaksudkan aL-azyM....
Welcome to Kelantan....hehe...:-)
InsyaAllah......boleh pergi sama-sama nanti....



Hehe..kan dah ada kawan tu wawa..
senang ar nanti kat sana..apa-apa hal,carik kak Afina..hehe..


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-05-07 20:43


Pada 22-05-07 23:40 , Afina posting:

!!! QUOTE !!!


Kalau boleh buat kat pantai timur (kelantan ke) lagi lah ana suka...hehe



kak afina ni belajar kat mana ye..ke memang menetap kat kelantan tu


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 21:56


alhamdulillah..terima kasih ye kak shida.. :D
waaa..ramainya yang brminat jadi FC.. :D ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 23:05


Pada 29-05-07 20:43 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!



kak afina ni belajar kat mana ye..ke memang menetap kat kelantan tu




Eh, wawa tak tahu lagi ke akk belajar kat mana?
akk belajar saja kat sana...
menetap di perak lah wawa.....
cuba teka.....


-----------------
A GOOD PLAN TODAY IS BETTER THAN A PERFECT PLAN TOMORROW...


Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

asmahulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23748
Posting: 106

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-05-07 00:19


Assalamualaikum...saya berminat nak join sekali..macam mana ya? semoga dapat tarbiyah diri dan masyarakat dan menambahkan ilmu pengetahuan dan pengalaman diri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For asmahulhusnaProfil   Hantar PM kepada asmahulhusna   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-05-07 13:57


Pada 23-05-07 21:00 , Prof_Muslim posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum... Shida, Immad, dan semua ahli Kelab Fasilitator yang Prof kasihi....

Diharap diperkemaskan dahulu bagaimana hala tuju Kelab ini. Dan bagaimana hendak menguruskannya lebih - lebih lagi disebutkan sebagai seorang fasilitator adalah komitmennya.

Program terdekat buat masa ini adalah pengujian pertama dan bakal dilihat tahap kemampuan oleh semua yang memandang dan bakal memberi komen.


p/s: Semoga mengorak langkah dengan berani...



baik bo0s
kami akan ambil berat semua teguran bos


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-05-07 13:19


ni ahli baru kelab fc
rasyad afif bin ibrahim
sedang belajar di morocco
tolong take note kak shida

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-05-07 13:23


kak shidah.......
nme ana salah eja tu....
MOHAMAD YUSOF BIN AB.RAHMAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-05-07 13:25


pa apa pun,syukran sebab nme ana tersenarai scara otometik.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-05-07 14:42


Pada 23-05-07 18:52 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

tambahan lagi..
mumkin akan ada kolum khas untuk mendaftar kelab FASILITATOR ukhwah.com.. ana akan usulkan pada pihak MT.

Zulhida
graduanislam22
faiq85
Syamiras
qaulah_atrah
khazinatul_asrar47
kinobaik
ctMarz
aye
zulmi
owl_UM
ummusafiah
qibtiyah
cahayakuiman

pada yang nak join.. letakkan sahaja NICKNAME anda dalam topik ni.. dan boleh pm ana untuk butiran diri antum..
syukran...



**kang.. mohon difikirkan untuk sesiapa yang nak join...
isi form khas.. nama, ic, alamat, ipt, jwtn yang pernah disandang, hp, etc... :roll: :roll: :roll:





ayukran kak syida


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-05-07 14:42


Pada 23-05-07 18:52 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

tambahan lagi..
mumkin akan ada kolum khas untuk mendaftar kelab FASILITATOR ukhwah.com.. ana akan usulkan pada pihak MT.

Zulhida
graduanislam22
faiq85
Syamiras
qaulah_atrah
khazinatul_asrar47
kinobaik
ctMarz
aye
zulmi
owl_UM
ummusafiah
qibtiyah
cahayakuiman

pada yang nak join.. letakkan sahaja NICKNAME anda dalam topik ni.. dan boleh pm ana untuk butiran diri antum..
syukran...



**kang.. mohon difikirkan untuk sesiapa yang nak join...
isi form khas.. nama, ic, alamat, ipt, jwtn yang pernah disandang, hp, etc... :roll: :roll: :roll:





syukran kak syida


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 11:50


erm..makin bertambah,..

insyaALLAH, kepada yang berminat jadi fasi ni..anda mestilah komited..sebelum anda ditugaskan turun padang ke program2 tertentu..anda haruslah dilatih dan diberi ilmu..supaya lebih tahu dan bertambah tahu..

insyaALLAH..sedikit masa lagi, pengisian untuk antum akan diselaraskan..jika MT bersetuju, projek fasi ini akan dijalankan..

apabila antum semua dah bersedia..program-program turun padang akan dijalankan..

tiada lagi kata-kata " saya boleh join?" saya berminat tapi saya tak ada ilmu pengalaman"..

tetapi, kalian harus sama-sama bergandingan menjayakan program tersebut..

boleh kan? :)

insyaALLAH..
menjawab persoalan littlemuslimah di forum lain :

SAYA ADALAH PELAKSANA AMANAH..DAN SAYA AKAN TERUS BERUSAHA UNTUK MEMAKMURKAN BUMI ALLAH

ingat..jangan takut..jangan segan jika anda di pihak yang benar :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 01-06-07 11:52 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 11:56


Pada 23-05-07 18:52 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

tambahan lagi..
mumkin akan ada kolum khas untuk mendaftar kelab FASILITATOR ukhwah.com.. ana akan usulkan pada pihak MT.

Zulhida
graduanislam22
faiq85
Syamiras
qaulah_atrah
khazinatul_asrar47
kinobaik
ctMarz
aye
zulmi
owl_UM
ummusafiah
qibtiyah
cahayakuiman

pada yang nak join.. letakkan sahaja NICKNAME anda dalam topik ni.. dan boleh pm ana untuk butiran diri antum..
syukran...



**kang.. mohon difikirkan untuk sesiapa yang nak join...
isi form khas.. nama, ic, alamat, ipt, jwtn yang pernah disandang, hp, etc... :roll: :roll: :roll:


ana pun nak join jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 13:35


bintubahariyah

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-06-07 14:50


kita pun nak join juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-06-07 10:30


Pada 01-06-07 11:56 , jubah_hijau posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-05-07 18:52 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

tambahan lagi..
mumkin akan ada kolum khas untuk mendaftar kelab FASILITATOR ukhwah.com.. ana akan usulkan pada pihak MT.

Zulhida
graduanislam22
faiq85
Syamiras
qaulah_atrah
khazinatul_asrar47
kinobaik
ctMarz
aye
zulmi
owl_UM
ummusafiah
qibtiyah
cahayakuiman

pada yang nak join.. letakkan sahaja NICKNAME anda dalam topik ni.. dan boleh pm ana untuk butiran diri antum..
syukran...



**kang.. mohon difikirkan untuk sesiapa yang nak join...
isi form khas.. nama, ic, alamat, ipt, jwtn yang pernah disandang, hp, etc... :roll: :roll: :roll:


ana pun nak join jugak


nama enta memang dah ada


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

ulfah_widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25325
Posting: 301
Dari: Kedah - Perak - Johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-07 10:42


Pada 09-05-07 21:00 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...
kak simple_shida..
saya pun berminat jugak...
pernah join jadi fasi untuk intake 2005/06
tapi kalau jauh2 ak dapat join lah...
kalau ada program area utara ni best jugak...
boleh join sama..:-D


ana pun nak join sama...
insyallah jika ada kelapangan,
ana pun macam qibtiyah juga..
pengalaman tu dari sek men ke universiti,
boleh lah guna sebagai rujukan
cik qibtiyah, ajak lah kakak enti join sama...:-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ulfah_widadProfil   Hantar PM kepada ulfah_widad   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 04-06-07 14:27


Pada 02-05-07 21:01 , zulhida posting:

!!! QUOTE !!!

ASSALAMMUALAIKUM ...

ana berminat nak join club ni...mcane nak join ye???
ana berpengalaman dalam program motivasi....

saya pun nak join.... bagaimana? :-o :-o :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

tulipsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2004
Ahli No: 10336
Posting: 223
Dari: Bumi Johore

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-06-07 15:49


assalamualaikum, ana pun berminat ingin sertai kelab fasilitator

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulipsolehahProfil   Hantar PM kepada tulipsolehah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 16:53


Pada 02-05-07 19:39 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!



dengan kalam yang mulia.. ana mulakan dengan membuka
topik KELAB FC -fasilitator ukhwah.com

ana listkan nama ahli yang secara otomatiknye
masuk sebagai kelab ini..


Nur Syakirah Binti Omar (ukhwah.com) sutera_kasih85
Naemah Binti Mohd Khari (USIM)
Siti Sarah Binti Yusof (USIM) syahirah_sarah
Sazana Sabri (USIM)
Norhaslina Binti Zahari ( Kolej Dar Al Hikmah)
Azma Binti Aziz (USIM)
Anisah Husna Binti Ismail (UM) icah







ana mengesahkan keahlian :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-06-07 18:30


Assalamualaikum

baru kembali dari rehat yang panjang.....

hurm,ana masih ingin belajar jadi fasi yang baik,efektif...


-----------------

[ Telah diedit oleh: irda82 pada 06-06-07 18:31 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 12:33


bila nak buat liqa' fc ini???

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 13:19


ye lah..kalau boleh..kat sabah ni nak buat juga....rasanya sambutan mengalakkanlah...ajak remja2 join ukhwh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 15:18


salam....

kak shida, ana sokong cadangan bro kang tu....
kena sediakan juga form untuk jadi fc ni...
paling tak pun, boleh buat rujukan masa2 akan datang...
lagipun senang, kalau ada apa-apa untuk dihubungi dan diberitahu...
mungkin pihak berkenaan boleh buat link kat tepi2 laman ukhwah ni untuk form sebagai fc..
tak ada lah penin nanti nak check nama, dll...

sekadar pendapat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayang85
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2007
Ahli No: 30147
Posting: 3
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 15:32


salam..
saya pun nak join kelab fasi..
nak tambahkan maklumat, ilmu..ramaikan kenalan..nanti apa-apa..bagitahu lah ye..
syukran.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang85Profil   Hantar PM kepada sayang85   Pergi ke sayang85's Website   Quote dan BalasQuote

cairel_harriz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.10.2005
Ahli No: 19970
Posting: 110
Dari: Bandar Perda

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 18:08


Assalammualaikum wbt.

Ana berminat untuk menyertai kelab ini. Masukkan nama ana. Jika perlukan resume, ana tak keberatan untuk menghantarnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For cairel_harrizProfil   Hantar PM kepada cairel_harriz   Pergi ke cairel_harriz's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 18:15


apa kata kalau kita kenakan yuran??? spuluh ringgit ke stahun??? ok dah... boleh tambah dana portal ukhwah..... tak begitu???

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 18:24


alhamdulillah banyak sambutan, kena plan2 elok-elok insyaAllah jadi reality, kalau buat team fc, cadangan ana, yang nak joint team fc, kita berusrah dalam portal ni, every month kita pilih tajuk dan kita bincang sama-sama, mana tau dari situ boleh jadi satu pengisian dalam LDK di program2 akan datang, sekadar cadangan dari insan yang serba kekurangan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 18:31


saya pun minat nak join...bagaimana nak daftar ek???

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 578
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 10:21


salam...
alhamdulillah ada kelab fasilitator ukhwah.com
ana nak join..boleh masukan nama ana?
ana memang terlibat dengan aktiviti fasilitator..
alhamdulillah sekarang secara smbilan di rebutia..
dapat menambah ilmu lagi

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

comelbest
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.05.2007
Ahli No: 30062
Posting: 65
Dari: nilai

mauritius  


posticon Posting pada: 19-06-07 11:30


Boleh join??

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelbestProfil   Hantar PM kepada comelbest   Pergi ke comelbest's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 12:30


Pada 18-06-07 18:15 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

apa kata kalau kita kenakan yuran??? spuluh ringgit ke stahun??? ok dah... boleh tambah dana portal ukhwah..... tak begitu???


betul juga...rasanya rm10 itu taklah berat sangat kan2......


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-06-07 22:34


Pada 19-06-07 12:30 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-06-07 18:15 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

apa kata kalau kita kenakan yuran??? spuluh ringgit ke stahun??? ok dah... boleh tambah dana portal ukhwah..... tak begitu???


betul juga...rasanya rm10 itu taklah berat sangat kan2......


setuju..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

icah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 215
Posting: 120
Dari: batu caves

Selangor  


posticon Posting pada: 19-06-07 22:48


Pada 18-06-07 18:24 , zulmi posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah banyak sambutan, kena plan2 elok-elok insyaAllah jadi reality, kalau buat team fc, cadangan ana, yang nak joint team fc, kita berusrah dalam portal ni, every month kita pilih tajuk dan kita bincang sama-sama, mana tau dari situ boleh jadi satu pengisian dalam LDK di program2 akan datang, sekadar cadangan dari insan yang serba kekurangan.


cadangan yang bagos... setuju...!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For icahProfil   Hantar PM kepada icah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 09:12


so bila nak start????

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 578
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 12:59


ana setuju...

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 22:43


syukran pada antum..
ana akan update nama antum nanti..
ana dalam proses mencari idea untuk penubuhan kelab fc ni.

banyak agenda yang kena pkiaq..
al an.. budaya ukhwah ana dah fikirkan..
untuk tema atau slogan ana masih kekeringan idea.. :roll:

insyaallah.. moga akan terbina consultant untuk kelab fasi ukhwah.com..

cadangan aye untuk yuran.. insyaallah..
akan difikirkan..yang penting antum yang nak join kelab fc perlu beli vest terlebih dahulu..
ana dan pihak MT mewajibkan pemakaian vest untuk menjadi team fasilitator ukhwah.com..

lain-lain hal berbangkit.. ana akan fikirkan..

vest boleh dibeli dari ukhtie ruMAishaa au khalifah..
pm mereka dan antum akan dapat vest dlmt masa terdekat..
insyallah..



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 22-06-07 22:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 578
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 03:47


syukran ukhti shida..

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-06-07 13:17


macam nak join..cuma takut tak layak saja..huuuu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

damsyiq_group
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.08.2007
Ahli No: 30741
Posting: 37
Dari: ipoh (DAMASCUS-SYRIA)

syria  


posticon Posting pada: 23-08-07 12:22


assalamualaikum.... saya ingin maklumat lanjut mengenai kelab fasilitator ni.. boleh bagi keterangan sikit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For damsyiq_groupProfil   Hantar PM kepada damsyiq_group   Pergi ke damsyiq_group's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-08-07 21:38





al awal.. maaf kerna ana lama tak update topik ni..
kepada antum.. yang nak join kelab ni..

tiada syarat yang khusus atau yang ada pengalaman sahaja boleh sertai kelab ni.. yang belum pernah jadi fc dialu-alukan bagi mengasah bakat kepimpinan anda..

insyaAllah.. ana akan fikirkan tempat dan tarikh sesuai untuk buat kem kempimpinan untuk semua fasilitator..
jadi, semua yang nak jadi ahli kelab fc ni..
wajib join kem kepimpinan fc nanti...

pada yang ingin join kelab ni..
mohon bagi pm au email pada ana..

nama penuh anda,
alamat, no hp, tel,
ipta mana.. bidang apa..
penglmn jadi fc atau pegang jwtn apa
dalam program yang anda join..


itu sahaja..
kelab ni terbuka pada semua lapisan umur..
tak kira yang sek men.. ipta..ipts.. au yang sudah bekerja..
yang penting... ada nawaitu untuk tarbiahkan diri disamping kita lakukan sedikit dakwah pada adik-adik...insyaAllah..

memang kita semua bukan insan kamil au perfect..
tapi.. kita cuba jadi yang terbaik.. kena ada perubahan dalam diri..
dikit..demi dikit.. bak ayat yang famous dalam kem motivasi di labu..

usaha LAGI..!!! :-D :-D :lol:

justeru.... ana akan cuba rangka organisasi..objktif.. yuran..dll

jika antum ada cadangn tambahn.. modul.. boleh pm au email ana..

syukran jazilan.. wassalam.

[email protected]

[email protected]

:roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-08-07 00:17


Pada 23-08-07 21:38 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!



jadi, semua yang nak jadi ahli kelab fc ni..
wajib join kem kepimpinan fc nanti...




salam...

wah...ada kem kepimpinan FC ke??

bila agak nya tu.

tak sabar juga ni..

:-) :-) :-) :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ..:: KELAB FASILITATOR::.. ukhwah.com FC

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.237816 saat. Lajunya....