Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 209
Ahli: 0
Jumlah: 209




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 15 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: siapakah di hati mu????


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» siapakah di hati mu????

Please Mendaftar To Post


Oleh siapakah di hati mu????

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 15:49


:-? salam...
jujur lah anda... siapa sebenarnya di hati anda sekarang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-05-07 16:14


kasihan, Kalau nak taya org tertentu terus terang saja lah kat sesiapa tu. Kenapa sampai masam muka tu. Mm..bagi pihak saya cukuplah Allah saja tahu sebab tak penting, yang saya tahu dalam rumah saya ada parents,ada baby, adik & abang sekarang yang balik bercuti. yang pasti sesiapa saja yang berkaitan dalam hidup saya hatta tak ada depan mata.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

alinsyirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2007
Ahli No: 28870
Posting: 72
Dari: depan komputer

Perak  


posticon Posting pada: 02-05-07 16:21


siapakah di hati mu??..hanya Allah saja yang tahu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alinsyirahProfil   Hantar PM kepada alinsyirah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 16:25


Pada 02-05-07 15:49 , tou_aii posting:

!!! QUOTE !!!

:-? salam...
jujur lah anda... siapa sebenarnya di hati anda sekarang....

salam...

mengapa???

kalau nak diikutkan.... semua orang yang beriman akan teringatkan penciptanya. iaitu ALLAH s.w.t.

salingannya....oranng2 yang berada disekeliling kita.

nak tak nak, kadang-kadang kita akan terfikir tentang kawan-kawan lama.... sedara-mara...keluarga tercinta...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

al-aziez
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.08.2005
Ahli No: 17834
Posting: 26
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 17:21


salam..
siapa di hatiku...?
Allah sentiasa dihati & diingatan...
bila nak balik kampung ni...? tak sabar, rindu kat semua...
ma, abah, adik2, kucing2 & semua....
doakan saya ye, last paper final exam hari khamis ni.
wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-aziezProfil   Hantar PM kepada al-aziez   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: tawau@iium

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 17:26


seriusly...
ALLAH
ummi...
keluarga...
teman seperjuangan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 17:49


teringat lagu yasin..siapakah di hatimu=P

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

shafiyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2006
Ahli No: 27190
Posting: 29
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 17:54


Pencipta...Mak, ayah, adik beradik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiyahProfil   Hantar PM kepada shafiyah   Quote dan BalasQuote

naja_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2007
Ahli No: 29196
Posting: 73
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 18:23


Pada 02-05-07 16:25 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-05-07 15:49 , tou_aii posting:

!!! QUOTE !!!

:-? salam...
jujur lah anda... siapa sebenarnya di hati anda sekarang....

salam...

mengapa???

kalau nak diikutkan.... semua orang yang beriman akan teringatkan penciptanya. iaitu ALLAH s.w.t.

salingannya....oranng2 yang berada disekeliling kita.

nak tak nak, kadang-kadang kita akan terfikir tentang kawan-kawan lama.... sedara-mara...keluarga tercinta...



salam..
setuju2..


-----------------
Gersang minda tanpa ilmu..
Gersang hati tanpa iman dan taqwa..


Bookmark and Share

    


  Member Information For naja_muslimahProfil   Hantar PM kepada naja_muslimah   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 18:37


secara jujur..Allah swt, mak,ayah dan adik beradik..serta saudara mara..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-05-07 18:55


Pada 02-05-07 16:21 , alinsyirah posting:

!!! QUOTE !!!

siapakah di hati mu??..hanya Allah saja yang tahu..



-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 19:07


Pada 02-05-07 17:26 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

seriusly...
ALLAH
mak ayah
keluarga...
teman seperjuangan...


plus someone to be.......
hihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-05-07 19:11


emm..
ramai sangat rasanya penghuni hati saya ni..
tak terkira ramainye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

nur_takwa88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28942
Posting: 91
Dari: bumi anbiya'

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 19:26


salamun alaikum.emh,siapa ddlm hati ana.sebagai umat islam yang beriman dah tentunya Allah dan Rasulnya sniasa di hati itu yang utama.dan kemudian kedua IBU BAPA dan keluarga ana yang jauh di tanah air,tetapi sentiasa dekat dihati.emh,u ruangn insan istimewa dalam hati.tak ada lagi buat masa ni.:P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_takwa88Profil   Hantar PM kepada nur_takwa88   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 19:27


tak dilupa mereka yang selalu kena kaco dengan teman
hihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: tawau@iium

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 03:35


Pada 02-05-07 19:07 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-05-07 17:26 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

seriusly...
ALLAH
mak ayah
keluarga...
teman seperjuangan...


plus someone to be.......
hihihi



hm..betul-betul...da mula mula masalah sehari due ini scare tiba-tiba....adei....


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-07 08:21


Pada 05-05-07 03:35 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-05-07 19:07 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-05-07 17:26 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

seriusly...
ALLAH
mak ayah
keluarga...
teman seperjuangan...


plus someone to be.......
hihihi



hm..betul-betul...da mula mula masalah sehari due ini scare tiba-tiba....adei....



ahaksss.. :-D :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 09:17


erm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-05-07 09:23


terlalu subjektif jawapannya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

hAnTuBuG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.04.2007
Ahli No: 29687
Posting: 30

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 09:26


siapa dihatimu...
siapa yang kau rindu...
siapa yang ada di dalam hatimu....

si dia di hatiku...
si dia yang kurindu...
si dia yang ada di dalam hatiku... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hAnTuBuGProfil   Hantar PM kepada hAnTuBuG   Quote dan BalasQuote

zafrullah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.03.2006
Ahli No: 23286
Posting: 25
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 13:06


lagu rindu dari hijjaz...syahdunya bila dengar...
mak ayah pun.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zafrullahProfil   Hantar PM kepada zafrullah   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 15:00


siapakah dihatiku??
.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 05-05-07 15:35


semua akan jawab ALLAH yang ada d hati bila baca soalan itu..dan sejujurnya ALLAH lah d hatiku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: tawau@iium

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 16:17


Pada 05-05-07 08:21 , azzahrah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-05-07 03:35 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-05-07 19:07 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-05-07 17:26 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

seriusly...
ALLAH
mak ayah
keluarga...
teman seperjuangan...


plus someone to be.......
hihihi



hm..betul-betul...da mula mula masalah sehari due ini scare tiba-tiba....adei....



ahaksss.. :-D :-D :-D



apa gelak2...owg tengah masalah ini....
(fikir study dulu dam....ye ye ye)


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-07 16:26


Pada 05-05-07 16:17 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!


hm..betul-betul...da mula mula masalah sehari due ini scare tiba-tiba....adei....



ahaksss.. :-D :-D :-D



apa gelak2...owg tengah masalah ini....
(fikir study dulu dam....ye ye ye)



kepada yang masih belajar..
eloklah diutamakan study dulu.. :-)
supaya tiada istilah.."yang dikejar tak dapat, yang dikendong keciciran" :-D




Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: tawau@iium

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 16:34


Pada 05-05-07 16:26 , azzahrah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-05-07 16:17 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!


hm..betul-betul...da mula mula masalah sehari due ini scare tiba-tiba....adei....



ahaksss.. :-D :-D :-D



apa gelak2...owg tengah masalah ini....
(fikir study dulu dam....ye ye ye)



kepada yang masih belajar..
eloklah diutamakan study dulu.. :-)
supaya tiada istilah.."yang dikejar tak dapat, yang dikendong keciciran" :-D




yup betul-betul...adei...udah2....stop quote..


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-07 16:47


betul tu tumpu exam dulu. Habis exam tu lega sangat...sebab dah ada tiket untuk krj bidang diambil, lepas itu nak fikir urusan lain jauh2 pun dah lega sebab 1perkara besar dah settle. Wallahua'lam :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 16:56


erm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-07 16:59


Pada 05-05-07 16:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm...


erm...saja Daeng_Jati :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-07 17:06


Pada 05-05-07 16:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm...
Kenapa? ada apa-apa tak kena ke??? :)


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 17:07


ye lah, tak ada apa-apa, kome semua belajar lah dulu, dah habis nanti ada lah orang datang meminang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 17:54


erm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 18:49


erm jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15931
Posting: 144
Dari: IPT

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 18:59


salam.tentulah Allah , Rasulullah , family dan teman2 perjuangan yang sentiasa dihati.Selain itu Cinta Tarbiyyah dan juga Dakwah juga sentiasa di hati.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_mujahidahProfil   Hantar PM kepada nur_mujahidah   Pergi ke nur_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

armien
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2005
Ahli No: 20238
Posting: 56
Dari: kedah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:21


Pada 05-05-07 17:06 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-05-07 16:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm...
Kenapa? ada apa-apa tak kena ke??? :)



Bagus abang daemjati...Teknik mendiamkan diri lebih baik dari berkata2.. :lol: ....Siapakah dihatimu???Hanya Allah saja yang tahu....


-----------------
"HIDUP DENGAN AMAL, MATI DALAM IMAN"


Bookmark and Share

    


  Member Information For armienProfil   Hantar PM kepada armien   Quote dan BalasQuote

armien
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2005
Ahli No: 20238
Posting: 56
Dari: kedah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 19:23


Ehh..silap...
Abang Daeng_Jati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For armienProfil   Hantar PM kepada armien   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 21:47


kadang-kadang waktu susah barulah teringat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-07 21:52


Pada 05-05-07 17:07 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ye lah, tak ada apa-apa, kome semua belajar lah dulu, dah habis nanti ada lah orang datang meminang...


erm:-D

[ Telah diedit oleh: azzahrah pada 05-05-07 21:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 06-05-07 00:52


Kenapa asyik erm saja daeng...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 06-05-07 04:39


macam-macam ada...:):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 09:43


ramaila..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-05-07 09:48


Kalau yang dah sampai seru waktu belajar pun apa slhnya, lagi cepat lagi baik dr lama tak elok juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 09:53


TV9... dekat di hati :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 12:20


Pada 02-05-07 15:49 , tou_aii posting:

!!! QUOTE !!!

:-? salam...
jujur lah anda... siapa sebenarnya di hati anda sekarang....


Sorry silap letak ikon... harap maklum..

---------------------------------------------

hidup harus d teruskan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.131967 saat. Lajunya....