Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 245
Ahli: 0
Jumlah: 245




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 18 jam, 30 minit yang lalu
khalifah: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 25 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: muffin ooo muffin...


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» muffin ooo muffin...

Please Mendaftar To Post


Oleh muffin ooo muffin...

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 02:18


memang sedap... muffin dalam bahasa melayu ialah kek cawan...
saya dan roommate jual muffin pun untuk sambilan saja...
as student tak boleh lah jual slaloo...sibuk juga kekadang...
memang banyak pengalaman sepanjang jadi penjual muffin ni...
kadang ada juga cerita kelakar... pernah sekali 2 kawan gaduh dengan bf.. so saya suruh kawan saya beli muffin kami, then baik balik...
macam-macam... memang buat bisnes ni mencabar.. profit besar juga kekadang.. :lol: erm.... mesti rindu nak jual muffin lepas habis study ni... lagi pun saya bukan budak bisness.. saja nak cari duit lebih..

mesti anda pun ada cerita d sebalik kejayaan anda kan???

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 02:21


saya tak ada cerita yang best or pengalaman yang best macam tou_aii...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 02:27


erm??? setiap manusia mempunyai knowledge masing-masing... mesti ada punya...

-----------------------------------------------------------------------

hidup harus di teruskan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

maryam_unisel
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29676
Posting: 57
Dari: klang ~ unsiel

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 15:34


saya tak ada pengalaman sebegitu
tapi pernah berkongsi pengalaman dengan rakan-rakan yang buat bisnes sebegitu


-----------------
temanku,
bangkitlah dr lenamu yang panjang
dan tak pernah berkesudahan
sekali kau terjatuh
jangan biarkan drmu jatuh selamanya


Bookmark and Share

    


  Member Information For maryam_uniselProfil   Hantar PM kepada maryam_unisel   Quote dan BalasQuote

shafiyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2006
Ahli No: 27190
Posting: 29
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 18:29


bisnes muffin tak pernah buat..bisnes topup adalah...=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiyahProfil   Hantar PM kepada shafiyah   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-05-07 19:53


bisnes muffin tak pernah buat lah...
jual nasi lemak pernah lah...
sampai nak tercabut bakul basikal tu...
tapi memang best dapat cari duit lebih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

pasrah
Warga Rasmi
Menyertai: 02.05.2007
Ahli No: 29829
Posting: 17
Dari: My PC

belgium  


posticon Posting pada: 02-05-07 21:46


saya pula pernah jual kacang pedas..laku juga,budak-budak suka

Bookmark and Share

    


  Member Information For pasrahProfil   Hantar PM kepada pasrah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102636 saat. Lajunya....