Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 22 jam, 47 minit yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: ekspresi diri..


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» ekspresi diri..

Please Mendaftar To Post


Oleh ekspresi diri..

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:17


saja nak tahu adakah anda seorang yang memahami diri anda atau tidak..sila ekspresikan tentang diri anda di sini.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

Naqeeb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.03.2007
Ahli No: 29367
Posting: 82
Dari: Nusantara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:23


Susahlah...
Senang kata saya suka disiplin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaqeebProfil   Hantar PM kepada Naqeeb   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:26


Dengan saya senang saja...
Time lawak,gelak lah tak mengapa..
tapi,bila serius..maaf lah kalau ada yang terasa hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:28


erm... begitu rupanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

nawzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27687
Posting: 219
Dari: BUMI ALLAH S.W.T.

jordan  


posticon Posting pada: 20-04-07 23:31


friendly kut sikit-sikit....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawzahProfil   Hantar PM kepada nawzah   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:33


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:45


saya tegas orangnya tapi tak pernah marah orang...mudah berkawan dengan sesiapa saja... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:54


lagi..ssah nak bercakap kalau tak biasa...
Tak mudah kecik hati..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Naqeeb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.03.2007
Ahli No: 29367
Posting: 82
Dari: Nusantara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:56


kalau Azym taulah siapa saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaqeebProfil   Hantar PM kepada Naqeeb   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-07 23:59


ahakss ye ke...naqeeb ni mesti seorang yang tegas kan..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-04-07 23:41


tak reti nak marah org..senang memaapkan org..insyaallah..so,jangan takut lah nak berkawan dengan saya..he2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 23:45


Pada 20-04-07 23:56 , Naqeeb posting:

!!! QUOTE !!!

kalau Azym taulah siapa saya...

hhmm..

ana kenal sesangat dengan akhi naqeeb ni.
tegas sikit.

silap haribulan, kena lah siapa2 yang belum kena. (^_^)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 23:46


salam...

ana, sebenarnya tak suka marah orang.
kadang-kadang ana sendiri pun susah nak faham diri sendiri.
pelik sikit.

hhmm...kejap ok, kejap tak ok.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-04-07 10:40


tak suka nak marah2 ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

danial_muhd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23070
Posting: 212
Dari: Bukit Mertajam -> gambang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 10:49


Ana ni peliklah sikit... Kalau dengan kawan-kawan, senang saja nak cakap dan nak kata banyak cakap tu tak lah juga tapi cakaplah jugak..

Tapi, kalau dengan family, dengan datuk or family yang lain, memang nak dengar suara pun susah.. Sepatah dtnya, sepatah jawab....

pelik-pelik... kenapa eh?

Hormat agaknya....
Pendiam & Pemalu agaknya....


Betul ke?

???

;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For danial_muhdProfil   Hantar PM kepada danial_muhd   Quote dan BalasQuote

nur_saujana
Warga Rasmi
Menyertai: 02.04.2007
Ahli No: 29424
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 11:52


saya ni pula ada yang kat sombong.....tapi saya rasa tak....tak kenal maka tak cinta.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_saujanaProfil   Hantar PM kepada nur_saujana   Quote dan BalasQuote

irhamna
Warga Rasmi
Menyertai: 24.01.2007
Ahli No: 28342
Posting: 20
Dari: jerantut pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 14:02


macam-macam jenis orang yee
tapi saya ni seorang happy go lucky
suuuusah nak marah..
kalau ada bender yang tak puas hati pun just pendam..
tapi cara saya nak lepaskan rasa terpendam kat hati tu..ada cara tersendirikk
saya akan tulis kat kertas apa yang saya tak puas hati.. then saya bakar ketas itu sampai angus..jadi abu..
hihi..lega lepas tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For irhamnaProfil   Hantar PM kepada irhamna   Pergi ke irhamna's Website   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 16:32


sukar mulakan perkenalan...tapi bila dah kenal tersangat peramah..


-----------------
TELEKUNG PUTIH BELUM CUKUP UNTUK MENJAMIN SESEORANG KE SYURGA ALLAH.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 06-08-07 09:46


Assalamualaikum

ana ni tegas orgnya.. then ada org kata ana ni garang sikit.but actually tak garang pun.. ana just tegas saja.. so maybe nampak lah macam garang.ana ni peramah... but depends dengan sapa juga.agak sensitif... tapi sekejap2 sajalah sensitifnya... 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 09:58


Pada 25-04-07 10:49 , danial_muhd posting:

!!! QUOTE !!!

Ana ni peliklah sikit... Kalau dengan kawan-kawan, senang saja nak cakap dan nak kata banyak cakap tu tak lah juga tapi cakaplah jugak..

Tapi, kalau dengan family, dengan datuk or family yang lain, memang nak dengar suara pun susah.. Sepatah dtnya, sepatah jawab....

pelik-pelik... Kenapa eh?

Hormat agaknya....
Pendiam & Pemalu agaknya....


Betul ke?

???

;)


nampaknya keadaan kita ni sama lah juga...
kalau dengan kawan ada saja enda nak cakap...tapi kalau dekat rumah memang jadi pendiam sangat...tak tau Kenapa....


-----------------
"Jadilah manusia luar biasa,gah jiwanya,kental imannya,tertib solatnya & al-Quran juadah....."


Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11177 saat. Lajunya....