Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Jika anda berada dalam jamuan di rumah orang hendaklah menjaga perangai dan menjaga mata; dalam solat menjaga hati; dan dalam pergaulan menjaga lidah."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 328
Ahli: 0
Jumlah: 328




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 17 jam, 11 minit yang lalu
khalifah: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: FINAL EXAM MENJELMA LAGI


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» FINAL EXAM MENJELMA LAGI

Please Mendaftar To Post


Oleh FINAL EXAM MENJELMA LAGI

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 14:54


Assalamualaikum kepada sahabat ukhwah sekalian yang bakal atau sedang menghadapi final exam diucapkan selamat maju jaya. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 14:58


huhu. ni final exam saya yang terakhir di U yang terchenta ini. nak buat yang terbaik.

semoga sahabat2 yang lain juga dapat berusaha bersungguh2. fighting!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-04-07 15:00


Sekarang ni tengah fikir balik kampung saja...
huhuuu...final exam...
good LUCK SEMUA..!!!! SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA...!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 15:02


Kenapa pulak mechelmine asyik fikir nak balik kg ye
? :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 15:04


maan najah....:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 01:10


final exam ana mula 16.4-27.4..
paper ana pun mula 16.4..
last paper 27.4... huhu...

kami kat sini, bila time2 peperiksaan, air pun p peperiksaan.. adess..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 01:24


Selamat menempuh peperiksaan untuk semua medical student UNIMAS yr 5 2006/2007..

Medicine Posting & Surgical Posting..

Chaiyyok juga untuk yr 2 medical student for Professional I exam.. :D


p/s: waiting for final professional exam...


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-04-07 02:38


Pada 07-04-07 15:02 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa pulak mechelmine asyik fikir nak balik kg ye
? :D


Entah lah.. rasa lebih rindu nak balik kampung dari rindu kertas exam...kuikuikuiiiii.... :-D
Apa nak jadi ini... :lol: :lol:


-----------------
Hiasi Peribadi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-04-07 03:06


Pada 08-04-07 01:24 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!



Chaiyyok juga untuk yr 2 medical student for Professional I exam.. :D





macam special dedication saja ni.. :D


-----------------
2 love some1 is NOTHING...2b love by some1 is SOMETHING...2b love by some1 u love is EXCITING...but 2b loved by ALLAH is EVERYTHING


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 10:14


Salam Perjuangan dan Good Luck 4 the final exam..
to u all :-) :-D :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 10:23


wasalam..ya, maattaufiq wannajah fi imtihan..

"faiza 'azamta fatawakkal 'alallah"(alQuran)

kita buat pecutan terakhir ya..wlwpun pecutan saya dah xselaju waktu sekolah dulu..uhuk2! salam...=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

login
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 24883
Posting: 23
Dari: Bumi yang ku cinta

Pahang  


posticon Posting pada: 08-04-07 10:25


Assalamualaikum..

huhuhu.. tak sabar rasanya nak jawab final.. 8-)

Viel Glück untuk semua rakan UKHWAh.. Semoga kejayaan Milik kita BErsama.. :-D


!!! QUOTE !!!




final exam ana mula 16.4-27.4..
paper ana pun mula 16.4..
last paper 27.4... huhu...

kami kat sini, bila time2 peperiksaan, air pun p peperiksaan.. adess../]



untuk saudari ismi_atikah, bersabar lah ye.. Dah memang tradisi kat sini kut.. start saja mggu study week, air tak ada.. :roll:


-----------------
و إلى اللقاء إن شاء الله تعالى والسلا


Bookmark and Share

    


  Member Information For loginProfil   Hantar PM kepada login   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 10:31


Pada 08-04-07 03:06 , zahrah_asrar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-04-07 01:24 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!



Chaiyyok juga untuk yr 2 medical student for Professional I exam.. :D





macam special dedication saja ni.. :D



special dedication untuk adik-adikku.. :-)


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 11:05


Pada 08-04-07 02:38 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-07 15:02 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa pulak mechelmine asyik fikir nak balik kg ye
? :D


Entah lah.. rasa lebih rindu nak balik kampung dari rindu kertas exam...kuikuikuiiiii.... :-D
Apa nak jadi ini... :lol: :lol:



iskk.. iskk... bahaya ni..
kalau kepingin sangat nak balik kg, p lah balik kg study week ni..
jangan lupa bawa buku sekali...
nanti karang, tak tenang pulak nak jawab periksa..

jom balik jom.. akak balik..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 11:40


salam...
good luck untuk semua student usm yang akan start final exam 9hb hingga 27hb ini..semoga tenang dan berjaya menjwb semua soalan..may Allah bless u all..iskh..iskh..nila final exam yang terakhir kat usm ini...dah terasa berat hati nak tgglkan usm ini.... =(

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

wan_andmawaddah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22771
Posting: 361
Dari: tanah permaisuri

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-04-07 11:49


Gudluck buat semua :)

Semuga kejayaan sentiasa mengiringi kita semua....
amiin...


^_^


-----------------
Panduan Asas WordPress
[ Telah diedit oleh: wan_andmawaddah pada 08-04-07 11:53 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_andmawaddahProfil   Hantar PM kepada wan_andmawaddah   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-04-07 13:13


Pada 08-04-07 11:05 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-04-07 02:38 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-07 15:02 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa pulak mechelmine asyik fikir nak balik kg ye
? :D


Entah lah.. rasa lebih rindu nak balik kampung dari rindu kertas exam...kuikuikuiiiii.... :-D
Apa nak jadi ini... :lol: :lol:



iskk.. iskk... bahaya ni..
kalau kepingin sangat nak balik kg, p lah balik kg study week ni..
jangan lupa bawa buku sekali...
nanti karang, tak tenang pulak nak jawab periksa..

jom balik jom.. akak balik..



Dulu pun orang pernah balik masa study week, siap bawa buku balik lagi..nak study lah kononnya..
So, balik lah rumah...orang pun buat perancanggan...3 hari pertama adalah untuk rehat2, lepas itu 3 hari yang berikutnya untuk study..!!!
Habis saja 3 hari pertama tu..org rasa cepat sangat, so tambah lagi satu hari lagi untuk rehat..huhuuu..last2, semua minggu study week jadi minggu relax week... :lol:
So, orang dah tak nak balik masa minggu study week ni... :-D
Rindunyeeeeerrrrr kat kampunggg..!!! :-P :-P


-----------------
Hiasi Peribadi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 13:25


huhuhuhu...
spe suruh ikutkan sangat hati rehat tu..
kan dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syeikh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17559
Posting: 115
Dari: terengganu darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 14:32


inilah lumrah kehidupan...semuanya merupakan ujian..duduk kat rumah ada godaan malah kat kolej pun ada godaan. semuanya bergantung pada diri masing-masing sama ada nak keseronokan yang sementara tu atau keputusan exam yang membanggakan...nasihat untuk diri dan sahabat ukhwah.com......akhir kata selamat menempuh exam dengan semangat dan keyakinan yang mantap...'sesiapa yang berazam ,maka bertawakkallah dengan ALLAH'

Bookmark and Share

    


  Member Information For syeikhProfil   Hantar PM kepada syeikh   Quote dan BalasQuote

AinulYaqan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2007
Ahli No: 28907
Posting: 102

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 14:51


SELAMAT MENEMPUH FINAL EXAM, sahabat-sahabat.Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita semua,amin.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AinulYaqanProfil   Hantar PM kepada AinulYaqan   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 16:23


kak ctnurbebo..jangan sedih2..boleh mai melwt kami lagi bila2 masa..nanti konvo bintubahariyah nak pnjm baju akak eh?? he...nak ambil gambaq...bintubahariyah lambat pergi nak grade...uhuk2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 16:38


salam...

Good luck 4 your final exam especially for budak-budak AT20, pendidikan IT yang akan menhadapi peperiksaan 16.4 ni...semoga kita sama-sama najah..insyaAllah..amin....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 17:32


good luck everybody!!!...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 20:00


terima kasih annisa_zulfa

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mie_shaz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.04.2007
Ahli No: 29490
Posting: 30
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 20:26


good luck untuk kawan-kawan yang bakal menghadapi exam tak lama lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie_shazProfil   Hantar PM kepada mie_shaz   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 21:17


kami d uia baru selesai final exam...baru seminggu cuti...Alhamdulillah ana dapat duduki peperiksaan untuk semua paper....cumanya sekarang ni masa untuk brserah saja...pada warga ukhwah yang bakal menduduki peperiksaan moga dapat jawab dengan tenang...apa pun usaha k...

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.110348 saat. Lajunya....