Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-06-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 13 hari yang lalu
Daeng_Jati: 34 hari yang lalu
Kang: 38 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: hobi antum..?


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» hobi antum..?

Please Mendaftar To Post


Oleh hobi antum..?

attuffah_humairah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24196
Posting: 217
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-04-07 19:38


apa hobi antum.?


-----------------
"sesungguhnya solatku,ibadatku,hidupku dan matiku hanyalah untukmu Ya Allah dan hanya Engkau aku serahkan segala cintaku,rinduku..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For attuffah_humairahProfil   Hantar PM kepada attuffah_humairah   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 05-04-07 20:26


kaco orang...!!!!
hahahahahah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-04-07 21:44


bersilat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

arezy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25607
Posting: 124
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-04-07 21:52


hobiku tak lain tak bukan...jadi budak pelik dalam kelas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For arezyProfil   Hantar PM kepada arezy   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-04-07 22:18


on line ukhwah, main kucing tu dulu tapi sekarang dah tak ada kucing...apa ye hobiku???

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-04-07 22:20


hehehe...ukh syhirahsoid...kita sama....suka kaco orang...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 01:34


Kalau ada masa lapang saya akan duduk depan komputer main game, dengar lagu ke, surf Internet ke ataupun apa saja yang boleh di lakukan dengan komputer:-)...Tak pun tidur saja...:-)


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 02:40


hobi ana...
banyak, ikut pada mood dan keadaan...
selalunya, jenjalan kat ukhwah ni..
baca artikel2 kat blog2 org...
baca2 buku...
men games dalam komputer..
dan paling seronok, p kacau org...

p/s: kengkadang tak rasa macam hobi, rasa macam rutin pak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 02:45


1) Fikir.. apelah kesudahannya dengan Muna.. hmm...
2) Tulis cerita Muna.. sampai rasa habis idea.. then rehat.. kumpul idea.. tulis lagi.. :-D


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 03:01


Pada 06-04-07 02:45 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

1) Fikir.. apelah kesudahannya dengan Muna.. hmm...
2) Tulis cerita Muna.. sampai rasa habis idea.. then rehat.. kumpul idea.. tulis lagi.. :-D




:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sian meow na... tak apa...
muga hobi tu memberi manfaat pada pembacanya...
memberi input dan menghasilkan output kepada yang mengikutinya...
insyaAllah...

p/s: fighting akh...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 08:46


hobi saya suka jahit baju...buat crosstich and anything related to them
every week saya jahit baju for me and my family
dulu-dulu..ada masa lah jahit masa weekend...
sekarang ni busy sikit..sejak raya haji hari itu...jarang dah jahit baju...bila time raya..i can make clotches up to 20
sekarang ni selalu outstation....penat dll...
well i need to train someone to replace my job when i am far away....
there is still 2 months to train my sisters sebab i'll be in australia for 2 years..hopefully she can be able to sew their clothes themselves

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-04-07 08:58


baca buku..majalah...
then dengar radio....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 09:01


surf internet,baca buku,kaco org :)...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 09:02


berkepit dengan kekasih teman...bawa tidur juga...
ke mana mana teman bawa...


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 06-04-07 09:03 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 09:09


assalamualaikum..
ana suka membaca..apa jeq asalkan boleh dapat info..then suka dengar nasyid..my favourite..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-04-07 09:10


hobi.banyak..he2..
antaranya..

menjahit
surf internet
melukis, mewarna
mereka, menghias
kumpul benda-benda yang pelik-pelik(yang orang len tak terpikir nak kumpul..)contoh..tiket bus..he2..
kaco orang..
telefon kawan-kawan..memang rajin..
pergi kem..paling kurang setahun, 1 kali..pagi banyak, sebulan 4 kali..
jalan-jalan
silat.........
dan banyak lagi

tapi yang pasti saya tak suka tengok tv dan baca novel..


-----------------
[email protected]
[ Telah diedit oleh: redgirl pada 08-04-07 20:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 14:44


Pada 06-04-07 09:02 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

berkepit dengan kekasih teman...bawa tidur juga...
ke mana mana teman bawa...



HAha..ni saya tau siapa ni..
Tak tau lah bila pula saya nak dapat satu..


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 14:45


Pada 06-04-07 09:02 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

berkepit dengan kekasih teman...bawa tidur juga...
ke mana mana teman bawa...



HAha..ni saya tau siapa ni..
Tak tau lah bila pula saya nak dapat satu..


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 15:48


Pada 06-04-07 09:10 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

hobi.banyak..he2..
antaranya..

menjahit
surf internet
kumpul benda-benda yang pelik-pelik(yang orang len tak terpikir nak kumpul..)contoh..tiket bus..he2..
kaco orang..
telefon kawan-kawan..memang rajin..
dan banyak lagi

tapi yang pasti saya tak suka tengok tv dan baca novel..


Teman ada cadangan, apa kata kumpul tudung tin lepas tu boleh main ceper, lagi satu jom kumpul bijik getah, boleh buat main lestik, congkak dan seremban....


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 15:49


Pada 06-04-07 14:45 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-04-07 09:02 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

berkepit dengan kekasih teman...bawa tidur juga...
ke mana mana teman bawa...



HAha..ni saya tau siapa ni..
Tak tau lah bila pula saya nak dapat satu..



InsyaAllah Azym, insyaAllah. meke akan dapat yang lebih cantik dan jelita. yang penting jaganya dengan baik...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 17:09


:-) Main badminton dengan kawan-kawan, guitar.......


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 06-04-07 17:23


huhu...
hobi?
baca novel...kadang-kadang kalau bosan,pergi men game kat cmptr...
tapi paling best pergi sembang dan tengok tv...kadang-kadang tidur pun bkak tv baru boleh tidur....huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 17:46


Insyaallah abang daeng...
Dah dapat,saya akan jaga sebaik mungkin..!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 06-04-07 18:06


Pada 06-04-07 17:46 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Insyaallah abang daeng...
Dah dapat,saya akan jaga sebaik mungkin..!!!


bagus2...keep it up!

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 18:08


Pada 06-04-07 18:06 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-04-07 17:46 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Insyaallah abang daeng...
Dah dapat,saya akan jaga sebaik mungkin..!!!


bagus2...keep it up!


teman bagi sokongan moral kat meke...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 18:28


Pada 06-04-07 18:06 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-04-07 17:46 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Insyaallah abang daeng...
Dah dapat,saya akan jaga sebaik mungkin..!!!


bagus2...keep it up!


:-) :-) :-)


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 19:02


main badminton..
berfikir..
dan terus berfikir..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 06-04-07 20:10


Pada 06-04-07 15:48 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-04-07 09:10 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

hobi.banyak..he2..
antaranya..

menjahit
surf internet
kumpul benda-benda yang pelik-pelik(yang orang len tak terpikir nak kumpul..)contoh..tiket bus..he2..
kaco orang..
telefon kawan-kawan..memang rajin..
dan banyak lagi

tapi yang pasti saya tak suka tengok tv dan baca novel..


Teman ada cadangan, apa kata kumpul tudung tin lepas tu boleh main ceper, lagi satu jom kumpul bijik getah, boleh buat main lestik, congkak dan seremban....









tak minat main ceper lah abang daeng...
biji getah pun tak ada..nak kumpul bagaimana..
nanti..abang daeng yang kena lestik dengan redgirl kang..parah tu...
lama dahx main congkak dan seremban..rindu pula..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 14:15


nak main seremban?? jom pergi seremban he he he :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 14:18


!!! QUOTE !!!


tak minat main ceper lah abang daeng...
biji getah pun tak ada..nak kumpul bagaimana..
nanti..abang daeng yang kena lestik dengan redgirl kang..parah tu...
lama dahx main congkak dan seremban..rindu pula..


ala dah biasa tertembak...

"Officer down! officer down!"


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 14:25


baca tutorial...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 17:03


assalamualaikum..
hobi?
kalau da bosan tahap gajah tu memang tidur lah jawabnye..mata layu saja..
tapi sekarang ni oleh kerana strymyx baru bapsang..hobi baru melayari ukhwah...
heheheh..di smping cari input2 baru..kadang-kadang nak keluar beli buku malas..so,baca e-book pun ok juga..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 17:05


suka duduk depan komputer..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 17:42


menagkap gambar! mendaki gunung! bersilat! bermain komputer! main mainan yang disimpan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 18:04


men baminton,ntnet,mamam,mmmmmmmmm....
kacau orang..hehe :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 07-04-07 19:55


selalunya kalau boring tidur ah....kalau boring berbual..kalau tak pun buat lah lathan +math...surf internet ke.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

sumaiyahbachok
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 574
Posting: 32
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 20:00


jenjln...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyahbachokProfil   Hantar PM kepada sumaiyahbachok   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 00:42


hobi saya bercakap wakakaka... :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 00:44


hobi??...

ana suka memerhati...
selepas memerhati, ana akan cuba buat kesimpulan.

ana suka baca buku ilmiah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq_mmt
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28754
Posting: 42
Dari: dalam rumah

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-04-07 01:43


hobi ana pulak bermain badminton dan melayari internet..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq_mmtProfil   Hantar PM kepada syafiq_mmt   Pergi ke syafiq_mmt's Website   Quote dan BalasQuote

maryam_unisel
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29676
Posting: 57
Dari: klang ~ unsiel

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 18:35


dengar nasyid...
baca novel...
posting kat laman web nasyid dan yang berfaedah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For maryam_uniselProfil   Hantar PM kepada maryam_unisel   Quote dan BalasQuote

nor_shida
Warga Rasmi
Menyertai: 05.03.2007
Ahli No: 29035
Posting: 20

Pahang  


posticon Posting pada: 21-04-07 19:37


saya suka tidur,makan,surf internet..
sebenarnya hobi saya depend on my mood:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_shidaProfil   Hantar PM kepada nor_shida   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 21:12


salam...
saya minat tidur... sebab tidur dapat menenangkn fikiran dan dapat mengelakkn dr maksiat... huhuuhuhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

alSubhi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28403
Posting: 137
Dari: KL, melbourne, australia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 23:00


main gitar lagu klasik untuk mencari inspirasi... tapi bukan selalu pun.. hobi utama jalan-jalan tangkap gambar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alSubhiProfil   Hantar PM kepada alSubhi   Quote dan BalasQuote

diyana_jamal
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28464
Posting: 35
Dari: rumahku syurgaku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 23:28


suka reading novel and comic...

Bookmark and Share

    


  Member Information For diyana_jamalProfil   Hantar PM kepada diyana_jamal   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 21-04-07 23:31


macam-macam hobi antum kan....dengan hobi pun antum boleh buat duit...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3084
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 23:32


playing chess

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

nike_007
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20933
Posting: 125
Dari: pasir mas

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 14:28


main internet....paling suka main hoki

Bookmark and Share

    


  Member Information For nike_007Profil   Hantar PM kepada nike_007   Pergi ke nike_007's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 14:30


assalamualaikum..
sekarang ni..da kembali ke hobi lama..
membaca..
:roll:
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-04-07 14:56


erm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-04-07 15:46


internet surfing, novel :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-04-07 11:33


Pada 25-04-07 14:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm...



-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 12:13


kenapa wawa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

norlaili
Warga Rasmi
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29672
Posting: 11
Dari: pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 12:20


ana ada macam-macam hobi....tapi satu yang ana selalu buat....
create satu kraf dari brng yang dah tak guna....ha pas tu kasi kat kawan-kawan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For norlailiProfil   Hantar PM kepada norlaili   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-04-07 12:28


Pada 26-04-07 12:13 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa wawa?


tak ada apa-apa..saja curi ayat yang sama


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 12:33


Hobi...
Photography..
Berbasikal..
Duduk kat dalam surau kolej..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 12:35


erm....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 26-04-07 12:43


berangan.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 13:59


surfing internet


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-04-07 14:19


Lemah betul bila ditanya hobi, nak isi borang ke apa dulu mesti ada taya hobi apa..sebab saya pun tak pasti apa hobi ay. Cuma sekarang saya perasan diri saya selalu juga terlekat dengan ukhwah.com bila masa terluang. Kira hobila kan...:)


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~
[ Telah diedit oleh: muslimah_jun pada 26-04-07 14:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 26-04-07 15:37


surf internet..buat latihan +math...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

nagibphg
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.04.2007
Ahli No: 29753
Posting: 104
Dari: Pantai_Timur_Tengah

Pahang  


posticon Posting pada: 26-04-07 18:11


hobi saya tak tentu
kalau ngantuk saya tidur
bila boring pergi jalan-jalan rumah kawan
kadang-kadang surf intenet
baca buku memang kewajipan

Bookmark and Share

    


  Member Information For nagibphgProfil   Hantar PM kepada nagibphg   Pergi ke nagibphg's Website   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-04-07 20:44


baca novel..
tak pown tengok tv...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-04-07 20:47


hobi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 20:51


apa hobi wawa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 20:52


Lina, teman kalau novel tak minat baca, ngantuk..
kalau sains fiksyen ke, ensiklopedia ke..teman minat yang amat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 21:28


Pada 26-04-07 20:52 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Lina, teman kalau novel tak minat baca, ngantuk..
kalau sains fiksyen ke, ensiklopedia ke..teman minat yang amat


assalamualaikum..
daeng ni selalu bertentangan dengan apa yang ana minat..
ana kalau baca sains fiksyen,ensiklopedia lah yang ana ngantuk..
buku sejarah pun ngantuk..
kalau novel..majalah..buku2 ilmiah tapi pening sikit nak faham..
tapi menarik lah juga..
wassalam

[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 26-04-07 21:42 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-04-07 08:05


Pada 26-04-07 20:51 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

apa hobi wawa?


hobi wawa..kumpul tiket bus lah...kan dah bagi tau..ada ingat ka..
dan surf tened..
dan baca novel islam(pasal islam lah kandungannya)kalau novel biasa tu malas nak baca..memenatkan..tak suka..benci..bosan..semua ada lah..pernah baca sekali saja..tu pun pasal kulit dia warna merah(tergoda)..(^_^)


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

adiana
Warga Rasmi
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28284
Posting: 5
Dari: bumi Allah

malaysia  


posticon Posting pada: 27-04-07 08:13


Pada 27-04-07 08:05 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-04-07 20:51 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

apa hobi wawa?


hobi wawa..kumpul tiket bus lah...kan dah bagi tau..ada ingat ka..
dan surf tened..
dan baca novel islam(pasal islam lah kandungannya)kalau novel biasa tu malas nak baca..memenatkan..tak suka..benci..bosan..semua ada lah..pernah baca sekali saja..tu pun pasal kulit dia warna merah(tergoda)..(^_^)



:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For adianaProfil   Hantar PM kepada adiana   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 08:45


erm... always red...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-04-07 08:50


nak buat bagaimana abang daeng..dari kecil dah di terapkan dengan warna merah..sama langn kes pakaikan tudung anak pada usia bila..segala-galanya dari kecil..melenturi buluh biarlah dari rebungnya..kena biasa kan dari kecil, baru lah biasa diwaktu besar..betul tak..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 08:55


erm...budaye hidup seseorang memang dipengaruhi sejak kecik, tapi tak peronah dengo lagi warna adalah salah satu daripadenye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-04-07 09:04


mak pun kata wawa ni pelik sikit dari anak2nya yang lain..ha2..sebab wawa terlalu syok dengan warna merah..sampai mak pernah marah abang sebab beli beg u wawa warna lain dari merah..he2..kalau boleh sumua barang wawa warna merah..
sebenarnya kisah warna merah dalam hidup wawa bermula dari sek ren lagi..wawa memang aktif sampai sekarang..lu rumah sukan dari tadika hga darjah 6 warna merah..jadi semangat nak jatuh kan rumah warna lain tu kuat sangat..semangat warna merah tu membuak2..he2..masih terbawa2 sampai sekarang..
begitulah menariknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 09:30


Pada 27-04-07 09:04 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

mak pun kata wawa ni pelik sikit dari anak2nya yang lain..ha2..sebab wawa terlalu syok dengan warna merah..sampai mak pernah marah abang sebab beli beg u wawa warna lain dari merah..he2..kalau boleh sumua barang wawa warna merah..
sebenarnya kisah warna merah dalam hidup wawa bermula dari sek ren lagi..wawa memang aktif sampai sekarang..lu rumah sukan dari tadika hga darjah 6 warna merah..jadi semangat nak jatuh kan rumah warna lain tu kuat sangat..semangat warna merah tu membuak2..he2..masih terbawa2 sampai sekarang..
begitulah menariknya..

salam...

pelik??..

hhmmm.... ye agaknya.
kadang-kadang tu, agaknya.

hehe... jangan marah ye wawa.

semangat membuak-buak??....
warna merah = darah
ada semangat JIHAD ni.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-04-07 09:43


tak apa..kawan-kawan wawa pun ada kata wawa ni pelik sikit..pelik dengan keisyimewaan yang tersendiri..he2..

!!! QUOTE !!!


ada semangat JIHAD ni.



he2..insyaallah.



-----------------
[email protected]
[ Telah diedit oleh: redgirl pada 27-04-07 09:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 10:24


erm...wawa...wawa

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 11:03


hobi saya berjoging tapi sekarang da tak buat
sekarang suka online kat ukhwah pulakla

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-04-07 11:53


Pada 27-04-07 10:24 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm...wawa...wawa


np abang daeng..ada yang tak kena ke..ha..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 11:53


macam-macam lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 12:09


Pada 27-04-07 11:53 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-04-07 10:24 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm...wawa...wawa


np abang daeng..ada yang tak kena ke..ha..



tak ada apa-apa yang tak kena...bagus lah...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-04-07 18:24


Pada 06-04-07 09:09 , ika2410 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
ana suka membaca..apa jeq asalkan boleh dapat info..then suka dengar nasyid..my favourite..



hobi kita sama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

islamiah91
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21871
Posting: 40
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 12:22


hobi saya membaca,study.. :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamiah91Profil   Hantar PM kepada islamiah91   Quote dan BalasQuote

MaBa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18763
Posting: 54
Dari: Kawasan Burung Langit..

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 12:39


Melukis sambil mendengar lagu-lagu mp3..tak pun termenung..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaBaProfil   Hantar PM kepada MaBa   Quote dan BalasQuote

farah_humaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.11.2007
Ahli No: 31651
Posting: 55
Dari: kedah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 12:57


hobi..??
hmm saya suka dengar nasyid..kalau sehri tak dengar,rasa snyi sangat..huhu
tapi paling suka sekali,tidur..:grin:

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_humairaProfil   Hantar PM kepada farah_humaira   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 11-11-07 13:03


Assalamualaikum wwt..

Hmm...ana banyak sangat hobi..8-)
Hobi>>something that make me happy.. :-D
Makan aiskrim..ni hobi ana yang paling best :-)

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 14:53


Hobi ana?
Macam-macam....
Dulu time kecik-kecik suka lukis peta jalan raya dan lebuh raya
Kemudian hafal lagu-lagu tak ada faedah
Kemudian main video game
Kemudian tak ingat dah... :berfikir:
Tahun ni start dua hobi baru- mengumpul keratan surat khabar dan fotografi 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 11-11-07 17:06


hobi ana...
apa apa yang ana suka buat semua hobi ana...hehehe :kelip:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.169277 saat. Lajunya....