Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tiada kereta kuda, naiklah kuda; jika tiada kuda, lebih baik berjalan kaki

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 3 hari yang lalu
Muslim1987: 10 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: cari menantu...wajarkah diteruskan?


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» cari menantu...wajarkah diteruskan?

Please Mendaftar To Post


Oleh cari menantu...wajarkah diteruskan?

umie_humaira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.11.2003
Ahli No: 4964
Posting: 89
Dari: UPSI

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-07 01:52


SALAM UKHWAH...
apa pendapat antum semua tentang program cari menantu?...wajarkah diteruskan..



pss...suka tengok wajah 3 pasangan itu, sejuk mata memandang :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For umie_humairaProfil   Hantar PM kepada umie_humaira   Quote dan BalasQuote

lebai_y2k
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3792
Posting: 176
Dari: Pokok Sena

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 02:07


salam.ana tak setuju..sebabnya,katanya nak wujudkan pasangan yang beriman dsbnya,tapi tak mengapa ke keluar berdua sebelum nikah??syar'ie ke?hm..dunia akhir zaman,benda asalnya baik,iaitu nak kahwin tapi jadi syubhah,silap-silap haram dengan benda-benda begitu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lebai_y2kProfil   Hantar PM kepada lebai_y2k   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 04:39


tak ada lah kesemuanya pun tak baik dalam rancangan tu.

ada juga faedahnya menimbulkan dan menambahkan kesedaran agama kepada pasangan2.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-04-07 08:45


tak tau nak cakap..

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

qudwah_mardihah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8029
Posting: 263
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 08:57


hmmmm, ada yang boleh kita belajar dari cerita tersebut dan ada yang tidak menarik untuk kita sentuh....so,,,,,tepuk dada tanya iman....
*tapi kalau dah bersanding, cantas kening......hmmmm??????

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwah_mardihahProfil   Hantar PM kepada qudwah_mardihah   Pergi ke qudwah_mardihah's Website   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 09:02


hmm...tak tau nak komen.
tak pernah tengok pun cerita tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 09:27


tepuk dada tanya hati........

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

TZM_Racing
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.09.2004
Ahli No: 11240
Posting: 63

Johor  


posticon Posting pada: 02-04-07 11:26


yang baik ikut, yang tak baik tngalkan.
pepun ok juga diteruskan.susah nak tengok rancangan yang ok2 macam ini
nak dibandingkan rncngn lain yang tak ok. tapi kita tetep menonton nya juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For TZM_RacingProfil   Hantar PM kepada TZM_Racing   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 12:01


ada baiknya rancangan ni....menambah ilmu sebelum menuju alam perkahwinan.ada soal jawab agama...

yang baik kita ikut.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 16:18


tak salah diteruskan..biasa ..1st projek..sure ada salah silapnya sana sini..but..kalau mereka peka dengan komen-komen audien dan penionton or sendiri tersedar ada silapnya sepatutnya mereka perlu memperbetulkan apa-apa yang tak betul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

nuzra_awatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14676
Posting: 99
Dari: Bumi Allah

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-07 16:42


Pada 02-04-07 16:18 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

tak salah diteruskan..biasa ..1st projek..sure ada salah silapnya sana sini..but..kalau mereka peka dengan komen-komen audien dan penionton or sendiri tersedar ada silapnya sepatutnya mereka perlu memperbetulkan apa-apa yang tak betul...


betul tu.hrpnye lain kali tak ada lah lagi scene2 pasangan keluar berdua-dua tu.kan tak elok


-----------------
hanya DIA yang mengetahui diriku lebih dr diriku sendiri..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nuzra_awatifProfil   Hantar PM kepada nuzra_awatif   Quote dan BalasQuote

Qayum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15906
Posting: 84
Dari: Pulo Pine

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 16:59


Yang tak eloknya si Shahrizat pergi salam dengan semua tak kira laki perempuan. Nampak sangat tak reti agama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayumProfil   Hantar PM kepada Qayum   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-04-07 17:39


Tak boleh nak komen sebab tak pernah tengok rancangan tu. Tengok iklan tu ada lah...


-----------------
http://prepaid4u.net/?id=are_peace

Sekadar duit tambahan.


Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 02-04-07 18:06


ok.....................

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 02-04-07 19:18


tah..tak pernah tengok pun...bez ke cerita 2??

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-04-07 21:22


Pada 02-04-07 16:59 , Qayum posting:

!!! QUOTE !!!

Yang tak eloknya si Shahrizat pergi salam dengan semua tak kira laki perempuan. Nampak sangat tak reti agama...


masa sesi program tu bukan main lagi tanya hukum itu, hukum ini..apa hukum2 tu untuk sebutan sahaja saja ke? ish ish...


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 22:18


ana masih tak berpeluang untuk menonton..
jadi tak boleh nak komen..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

umie_humaira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.11.2003
Ahli No: 4964
Posting: 89
Dari: UPSI

Perak  


posticon Posting pada: 02-04-07 23:03


hmm...
teruskan menghntar komen ye!
betul tu, program ini ada pro dan kontra..
yang baik itu ambil lah sebagai panduan, yang buruk itu buangkanlah ia jauh2
harap pihak terbabit lebih peka apabila nak buat program macam ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For umie_humairaProfil   Hantar PM kepada umie_humaira   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 23:24


m...attoyyibuna littoyyibat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 23:47


Assalamualaikum.

Bagi saya org yang tsiqoh takkan sertai peraduan tu. tapi saya ada terbaca bahawa melalui rancangan tu baru kita tahu bahawa ramai sebenarnya anak2 muda yang sibuk nak berumah tangga tapi masih jahil ilmu agama.

emm juara rancangan tu yang pengantin wanitanya rasa-rasanya sahabat2 ukhwah yang senior yang join portal ni awal2 penubuhan dulu tentu tahu adik siapa tu.


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar
[ Telah diedit oleh: lidah-penghunus pada 02-04-07 23:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-04-07 23:48


jarang tengok TV jadi tak tahu, tapi tgokla gambar mereka kawin.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 02-04-07 23:55


rancangan tu ok sahaja..yang kondem pasal keluar berdua tu kamu pasti ke mereka hanya berdua.... jangan nak hentam saja..rancangan ni banyak baik dari buruknya..diri anta pun tak terlepas jua dr keburukan ..sama macam ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 02-04-07 23:55


rancangan tu ok sahaja..yang kondem pasal keluar berdua tu kamu pasti ke mereka hanya berdua.... jangan nak hentam saja..rancangan ni banyak baik dari buruknya..diri anta pun tak terlepas jua dr keburukan ..sama macam ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-04-07 00:05


Pada 02-04-07 23:03 , umie_humaira posting:

!!! QUOTE !!!

hmm...
teruskan menghntar komen ye!
betul tu, program ini ada pro dan kontra..
yang baik itu ambil lah sebagai panduan, yang buruk itu buangkanlah ia jauh2
harap pihak terbabit lebih peka apabila nak buat program macam ni.


memang setiap sesuatu itu ada baik dan buruk..

Secara general saya berasa gembira sebab program ini yang banyak memberikan input2 kepada pasangan hampir kegerbang perkahwinan. Mungkin lebih baik daripada tiada lansung program sebegitu rupa. Dalam situasi kita sekarang yang mana remaja dan ibubapa muda tercari2 bagaimana ingin menilai dan criteria yang diperlukan untuk mencari pasanagn atau menantu. Secara tidak lansung element "KAYA atau berharta" tidak diketengahkan dalam siri ini. Yang dititik beratkan ialah pengetahuan yang dipelajari sepanjang perserta menyertai rancangan ini. Mungkin beberapa perkara boleh diperbaiki dan tak semesti nya kita tolak terus apabila ternampak sedikit sebanyak kekurangannya.

Sekali-dua saya tengok racangan ini, ia banyak memberikan input2 mengenai perngetahuan dalam berumah tangga pasal pengetahuan ilmu-ilmu rumah tangga dan sedikit sebanyak fardu-ain kepada masyarakt kita.

Ditambah lagi dengan motif penganjur yang boleh dikatakan ikhlas dan tidak mempolitikkan perkara sebegitu, Insyallah. Alahmdulilah..


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 03-04-07 00:05


Pada 02-04-07 23:55 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

rancangan tu ok sahaja..yang kondem pasal keluar berdua tu kamu pasti ke mereka hanya berdua.... jangan nak hentam saja..rancangan ni banyak baik dari buruknya..diri anta pun tak terlepas jua dr keburukan ..sama macam ana...


ye..betul..lebih baik dari rancangan akademi fantasia...kan saudara?

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

xyamani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26226
Posting: 77
Dari: tepi dinding

yemen  


posticon Posting pada: 03-04-07 01:31


Pada 02-04-07 08:57 , qudwah_mardihah posting:

!!! QUOTE !!!


*tapi kalau dah bersanding, cantas kening......hmmmm??????


tak berapa paham program tu..tapi bersanding ye?hhmmm tak paham, tak paham...


-----------------
belajar lah kerana tiada yang lahir dalam keadaan telah terpelajar


Bookmark and Share

    


  Member Information For xyamaniProfil   Hantar PM kepada xyamani   Pergi ke xyamani's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 05-04-07 17:09


cari ayam saya setujuler...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

fiza_fizi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 15184
Posting: 126
Dari: ~~negeri tercinta

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-04-07 17:30


mana yang tak baik dibaiki.yang elok diteruskan.takkan rancangan mencari menantu nak dikomen.rancangan cari artis baru tak pula komen.org akan nampak perkara buruk saja dalam perkara baik.tapi nampak perkara baik dalam perkara buruk.....AF5 tengok kan...fkrkan lahhhh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiza_fiziProfil   Hantar PM kepada fiza_fizi   Pergi ke fiza_fizi's Website   Quote dan BalasQuote

munawarah07
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.03.2007
Ahli No: 29253
Posting: 24
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-04-07 18:27


ok jee...apa yang baik kita contohi yang tak baik jangan ikuti..
anda tak rasa apa-apa ke kalau ditanya soalan bab2 agama macam tu...sekurang2nya kita akan rasa nak perbaiki diri kita sebelum berumah tangga...itu yang pentingggggg.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For munawarah07Profil   Hantar PM kepada munawarah07   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-04-07 18:41


Erm.. entahlah.. Program Islamik atau buat program atas nama Islam?


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 05-04-07 20:57


Pada 05-04-07 17:09 , ShahrulZaman posting:

!!! QUOTE !!!

cari ayam saya setujuler...


asik ayam saja..
teringin sangat lah kfc 2 eh??
kasihan.. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 08:21


Pada 02-04-07 02:07 , lebai_y2k posting:

!!! QUOTE !!!

salam.ana tak setuju..sebabnya,katanya nak wujudkan pasangan yang beriman dsbnya,tapi tak mengapa ke keluar berdua sebelum nikah??syar'ie ke?hm..dunia akhir zaman,benda asalnya baik,iaitu nak kahwin tapi jadi syubhah,silap-silap haram dengan benda-benda begitu...


betul tu...ana pun tak setuju!

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 11-04-07 03:55


kalau boleh ubah ikut syariat..teruskanlah..tapi kalau masih banyak alasan2 yang sengaja nak lengah2kan syariat Islam..tentang saja..sampai bila nak berlembut dengan golongan macam ini??

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 11-04-07 09:11


entah lah....tapi kekadang tu macam tah apa-apa lah pula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 10:44


Pada 02-04-07 08:57 , qudwah_mardihah posting:

!!! QUOTE !!!


*tapi kalau dah bersanding, cantas kening......hmmmm??????


:-D Haram...........................


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

Qibas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2006
Ahli No: 25060
Posting: 81
Dari: Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 11-04-07 13:09


Pada 02-04-07 02:07 , lebai_y2k posting:

!!! QUOTE !!!

salam.ana tak setuju..sebabnya,katanya nak wujudkan pasangan yang beriman dsbnya,tapi tak mengapa ke keluar berdua sebelum nikah??syar'ie ke?hm..dunia akhir zaman,benda asalnya baik,iaitu nak kahwin tapi jadi syubhah,silap-silap haram dengan benda-benda begitu...

emm...memang benar sekali. matlamat tak menghalalkan cara kan... memang ada benda yang elok tapi banyak lagi yang tak elok. Kalau buat betul-betul ikut syariat tak mengapa lah pulok.....ke bagaimana


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For QibasProfil   Hantar PM kepada Qibas   Pergi ke Qibas's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.139986 saat. Lajunya....