Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Jika seseorang itu berjalan beriringan dengan kita,ini bermakna, dia merupakan sahabat yang sebenar.Jika seseorang itu berjalan di hadapan kita, ini bermakna dia mementingkan diri sendiri, manakala di belakang kita, ini bermakna orang itu lebih pentingkan kita daripadanya".

-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Kelakar
Topik: suatu petang yang nyaman di KLCC


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» suatu petang yang nyaman di KLCC

Please Mendaftar To Post


Oleh suatu petang yang nyaman di KLCC

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-09-03 08:56


Satu hari ketika baru saja tiba dr kuantan, aku singgah sekejap di
KLCC.Aku ada something utk dibeli. Ketika aku sedang melihat brg dikedai,
tiba-tiba perut aku terasa memulas.Apalagi aku pun terus bergegas ke
tandas kat level tu.Masuk saja kat situ,aku tengok ada 3 bilik air.Satu
tu bertutup,so aku pegi yg disebelahnya. Baru saja aku duduk,aku
terdengar suara dari sebelah...

"Haa,camna sekarang ?" Aku pun bukan suka nak berbual ngan org yg aku tak
kenal kat tandas tu.Ntah camna,akhirnya aku balas juga "Ok gak ler"

Kemudian suara tu bertanya lagi "Ko nak gi mana ni??" Iskk..Aku mula rasa
musykil skit..tapi aku kata "Aku nak balik,singgah sini nak beli brg
sikit"


Lepas suara tu bertanya lagi "Bila ko nak gerak ni??" Aku selamba jer
kata "Lepas aku sudah ni,abis beli aku chow la".

Kemudian aku terdengar lagi suara org sebelah tu berkata "Hei,aku call
balik ko lepas nilah,tiap kali aku tanya soalan kat ko, mamat bodo
sebelah aku ni asyik jawap jer!!!


MORAL : Kalo nak berak jangan bersembang..!!


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1375
Posting: 169
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-03 11:46


malunyer....kalau ana jadi cenggitu..x tau nak letak muka ni kat mana...


Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 16-09-03 20:20


Aduh....
Malu gile....
Lepas tu apa jadi?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-03 13:44


bengangnye aiii....

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

hafhizah_al-juhaidah
Warga Rasmi
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3454
Posting: 4
Dari: ulu kinta,ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 17-09-03 14:19


kelakarnya....sampai kawan kat sebelah pun tumpang sekaki gelak...hehehe
bagus gak moral tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafhizah_al-juhaidahProfil   Hantar PM kepada hafhizah_al-juhaidah   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 17-09-03 18:12


paisey oooo mane nak letak muke kalo org tu nampak ah?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-09-03 16:08


kih..kih..kih....
satu lagi moral....
jgn bercakap dgn handset semasa 'melabur'...nanti ada orang yg terperasan...kang dah malu.....



-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 18-09-03 16:15




Bookmark and Share

    


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

kak_ngah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2267
Posting: 42
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-09-03 11:49


Dalam tandas kan tak blh bercakap...tu kan tempat syaitan. Tak pasal2 mamat tu dah malu...


Bookmark and Share

    


  Member Information For kak_ngahProfil   Hantar PM kepada kak_ngah   Quote dan BalasQuote

ada
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2003
Ahli No: 3726
Posting: 4
Dari: murni uniten

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-09-03 17:21


ada gak kes mcm ni..buat malu company je....yg sorang lg tu kalau ye pun nak jawab call tunggu la semua dah settle tak pun cakap la pelahan sikit...tak semene2 org sebelah boleh jawab balik...dinding plywood ke apa...secanggih klcc tu pakai dinding camni..tak pun dia punya suara level 5..sampai kat luar tandas bole dgr..

moral:jgn bercakap terlalu kuat atau buat tandas tu macam hak kita sorang.tandas milik kita bersama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adaProfil   Hantar PM kepada ada   Quote dan BalasQuote

Musaafir
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.04.2008
Ahli No: 33228
Posting: 21
Dari: jauh di perantauan..isk isk..

malaysia  


posticon Posting pada: 19-04-08 20:52


hahaha...tak pasal2 kena...tu lah..lain kali bercakap lagi dalam tandas.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MusaafirProfil   Hantar PM kepada Musaafir   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-04-08 23:07


:-) Assalamualaikum



    :lol: :lol: :lol: :lol: ...alamak...terperasan pula.... :-P


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

Akmalhazwan
Warga Rasmi
Menyertai: 07.04.2008
Ahli No: 33127
Posting: 20

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 00:32


oh,,,

ni dah biasa baca ..

anyway...

tetapi layannnnn..

hehehe....

:D :D :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For AkmalhazwanProfil   Hantar PM kepada Akmalhazwan   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 18:07


adussss........
malu bangat sihhhhh...... :malu: :malu:


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

lebai_y2k
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3792
Posting: 176
Dari: Pokok Sena

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 20:24


nasib baik lah duduk dalam toilet,tak kenai muka..kalau tidak,huhu,tak tau lah nak letak muka tang mana
:malu: :malu:


-----------------
Sesungguhnya solatku,amalku,hidup dan matiku adalah kerana ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For lebai_y2kProfil   Hantar PM kepada lebai_y2k   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 22:29


adehhhhh.......kejang otot mulut gelak...hehehehhehehe.......moral nya,jangan menyampuk bila org bercakap....hehehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 09:14


mesti malu gila mamat tu... silap-silap; tak kuar2 dari toilet sampai org sebelah tu keluar dulu... :-D :-D :lol: :lol: :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102045 saat. Lajunya....