Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Saya tidak sanggup menghapuskan kegelapan tetapi saya sanggup meneranginya.
-- John Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 1 hari, 5 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: konsert nasyid....MARI2!!


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» konsert nasyid....MARI2!!

Please Mendaftar To Post


Oleh konsert nasyid....MARI2!!

nur_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8815
Posting: 109
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-07 16:10


> FESTIVAL NASYID UKM..
> tarikh : 30 mac 2007
> hari : jumaat
> tempat : dektar ukm(bangi)
> masa : 8.30mlm - 11.30mlm
> artis undangan : wildan
> -masuk percuma-

> KONSERT MANIS..
> tarikh : 31 mac 2007
> hari : sabtu
> tempat dektar ukm(bangi)
> masa : 8.30mlm - 11.30mlm
> harga tiket :
> rm5 - kanak-kanak
> rm8 - pelajar
> rm10 - dewasa
> artis undangan : mestica,mirwana

> KONSERT ANJUNG HIJRAH..
> tarikh : 3 april 2007
> masa : 8.30mlm
> hari : selasa
> tempat : dewan besar universiti
> teknologi malaysia (utm kl)


p/s : jom kita ramai-ramai memeriahkan lagi..


-----------------
layari www.stormreaders.net/kaseh88 untuk mendapatkan buku2 islam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_nasyidProfil   Hantar PM kepada nur_nasyid   Pergi ke nur_nasyid's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 00:37


tumpang tanya..festival nasyid ukm on 31 mac tu wildan saja ke nyanyi...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

nur_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8815
Posting: 109
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-03-07 13:49


em,ana tak pasti lah..mybe ada jemputan yang lain2 lagi..insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_nasyidProfil   Hantar PM kepada nur_nasyid   Pergi ke nur_nasyid's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-03-07 13:52


:-) tak pernah pun pergi konsert nasyid, hari itu ada kawan ajak pergi tengok konserta nasyid dekat Stadium Sultan Muhammad IV, tapi tak ikut......macam best saja... :roll:


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

nur_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8815
Posting: 109
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-03-07 13:52


> KONSERT ANJUNG HIJRAH..
> tarikh : 3 april 2007
> masa : 8.30mlm
> hari : selasa
> tempat : dewan besar universiti
> teknologi malaysia (utm kl)
>artis undangan : inteam,nowseeheart,mirwna,mestica

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_nasyidProfil   Hantar PM kepada nur_nasyid   Pergi ke nur_nasyid's Website   Quote dan BalasQuote

MARIAH_SMILE
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12955
Posting: 71
Dari: banting, selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-03-07 14:35


jom kita ramai-ramai meriahkan nasyid tanah air!!

mesti best kan,,, ana pun nak pagi lah... insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MARIAH_SMILEProfil   Hantar PM kepada MARIAH_SMILE   Quote dan BalasQuote

mechaboyz87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2006
Ahli No: 27308
Posting: 94
Dari: -ump->> kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 26-03-07 19:54


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Majlis Perwakilan Pelajar sesi 2006/07

dengan kerjasama

Pusat Islam & Pembangunan Insan Universiti Malaysia Pahang (UMP)

Berbesar hati menjemput Tuan/Puan/Cik ke:


Majlis Sambutan Maulidur Rasul 1428H

Peringkat Universiti Malaysia Pahang



Diskusi Maghrib & Persembahan Artis Nasyid

INTEAM & NAZERY tak-RAIHAN



MENYINGKAP INDAHNYA MEMORI BERSAMA RASULULLAH

( M I M B A )



Tarikh :

31 Mac 2007/12 Rabiulawal 1428H/Sabtu



Tempat :

Masjid UMP & Dataran Makmal Mekanikal Taman Inovasi UMP



Masa:

6.30 petang - 11.30 mlm



1. Diskusi Maghrib



Tajuk : Air Mata Dibalas Permata

Pengisian:

- Isu penghinaan Rasulullah

- Isu boikot barangan Israel&Amerika

Ahli Panel:

Inteam dan Nazery tak-Raihan



2. Persembahan Nasyid



Artis Jemputan:

Inteam dan Nazery tak-Raihan

Nasyid UMP:

Imtiaz

Persembahan Sajak : ýMenyingkap Indahnya Memori Bersama Rasulullahý







Jualan Tiket



Pelajar                                                 RM5.00

Associate/Staff                                     RM8.00

*Pakej Keluarga (3 orang)                    RM15.00

*Pakej Keluarga (5 orang)                    RM20.00

(*Tambahan RM3.00 untuk seorang)



Tempahan tiket boleh hubungi:

ana- mechaboyz87 dengan bagi private messages.ok. sesiapa yang berdekatan insyaALLAH boleh datang.. -wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechaboyz87Profil   Hantar PM kepada mechaboyz87   Pergi ke mechaboyz87's Website   Quote dan BalasQuote

mechaboyz87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2006
Ahli No: 27308
Posting: 94
Dari: -ump->> kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 26-03-07 19:58


PEMBETULAN :

(Nazery tak-Raihan) ---> Nazery, bekas kumpulan Raihan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechaboyz87Profil   Hantar PM kepada mechaboyz87   Pergi ke mechaboyz87's Website   Quote dan BalasQuote

syeikh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2005
Ahli No: 17559
Posting: 115
Dari: terengganu darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-03-07 09:35


Assalamualaikum...pembetulan
MENYINGKAP INDAHNYA MEMORI BERSAMA RASULULLAH
( M I M B A )

Bookmark and Share

    


  Member Information For syeikhProfil   Hantar PM kepada syeikh   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 27-03-07 12:37


kalau tak silap aiz kat melaka nanti pun ada konsert nasyid sempena maulidur rasul....
kalau tak silap yang datang kumpulan.mestica
nanti aiz confirmkan balik

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-03-07 15:10


Pada 25-03-07 00:37 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

tumpang tanya..festival nasyid ukm on 31 mac tu wildan saja ke nyanyi...?





KonsertmanisIV



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-03-07 15:29


salam~
hmm..keaish atas ingo2 konsert..oleh kerana macam tak ada kerja sangat kat opis ni..nak juga posting..saya tak pagi..almaklum lah..saya ni mana-mana konsert pun tak minat nak pergi..talk suka lah kalau nak pagi..lagi-lagi kalau penceramah best..mantap..
salam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 27-03-07 18:18


....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-07 18:45


insyaAllah.......
jumpa di sana!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-03-07 21:16


nak pergi juga..tapi mak tak kasi..huhu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

nur_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8815
Posting: 109
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-07 23:19


Pada 27-03-07 15:29 , lamyanunalif_mursyidah posting:

!!! QUOTE !!!

salam~
hmm..keaish atas ingo2 konsert..oleh kerana macam tak ada kerja sangat kat opis ni..nak juga posting..saya tak pagi..almaklum lah..saya ni mana-mana konsert pun tak minat nak pergi..talk suka lah kalau nak pagi..lagi-lagi kalau penceramah best..mantap..
salam~



kenapa tak minat nak pergi?apa salahnye bagi sokongan pada industri nasyid kita...


-----------------
layari www.stormreaders.net/kaseh88 untuk mendapatkan buku2 islam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_nasyidProfil   Hantar PM kepada nur_nasyid   Pergi ke nur_nasyid's Website   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 00:44


fatimahzahrah macam kenal saja........
org ganu ke?????
huhu......
kalau nak pergi jomla ikut saya!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

tak-one
Warga Rasmi
Menyertai: 10.07.2006
Ahli No: 25143
Posting: 15
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-03-07 07:58


saaaalaaam.....kebetulan dalam topik ni bercakap pasal konsert nasyid..ana nak war2 kan pada hari sabtu ini(31 mac 2007) di Universiti Malaysia Pahang yang dahulu d kenali sebagai KUKTEM akan diadakan satu konsert nasyid inteam & nazrey johari(tak- RAIHAN).konsert ini akan bermula d MAsjid UMP antara Magrib-Isya' dengan satu diskusi berkaitan RAsulullah.selepas solat Isya' semua akan berkumpul d dataran Mekanikal untuk mendengar konsert.Kaunter tiket akan d buka dan harga tiket amat berpatutan iaitu bagi pelajar -RM5 dan bagi cikgu/staf/dewasa-RM8.kami juga ada pakej untuk keluarga iaitu keluarga 3 org-RM15 dan 5 org-RM20.tambahan RM3 bagi setiap individu yang terkeluar dari pakej ini.gerai jualan yang pelbagai turut disediakan seperti JUS KURMA PEGAGA,MADU KHAULA,barangan dari in-team & nazrey tak-RAIHAN serta banyak lagi


>>>>dijemput kepada sesiapa yang ingin turut serta dalam program ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For tak-oneProfil   Hantar PM kepada tak-one   Quote dan BalasQuote

tak-one
Warga Rasmi
Menyertai: 10.07.2006
Ahli No: 25143
Posting: 15
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 29-03-07 08:00


maaf.....ejaan 'TAK" itu asalnya ana taip huruf yang macam pangkah tu.tapi sistem baca sebagai "TAK"http://www.ukhwah.com/forum_submit.php?ld=1&forum=32
New Topic

Bookmark and Share

    


  Member Information For tak-oneProfil   Hantar PM kepada tak-one   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 08:18


Pada 29-03-07 00:44 , harlique posting:

!!! QUOTE !!!

fatimahzahrah macam kenal saja........
org ganu ke?????
huhu......
kalau nak pergi jomla ikut saya!!!


eh bukan org ganu..kalau lihat lambang negeri itu ana org negori..
nak pergi tapi mak kata tak payah..boleh saja pujuk mak lagii...insyaAllah dapat datang lagipun rumahmak cik dekat sangat dengan UKM.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 31-03-07 18:16


ana kurangminat sangat nak beli album..tapi bila ada konsert tu yang masa ditunggu2...
dan ana kadang-kadang tak nak pergi semua konsert yang ada..pilih2 ..lagi2 bila berkait dengan tiket...mahal wo...tapi ana akan exited dengan konsert2 yang free dan group2 yang jadi kegilaan ana saja...sapo?.. first og all sure rabbani..then hijjaz dan aeman..then mawaddah...yang lain2 kurang sikit hatta inteam dan unic sekalipun...jiwang lebih2 sangat..hu..hu...hu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.099503 saat. Lajunya....