Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: ::Download Apa-Apa Sahaja::


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» ::Download Apa-Apa Sahaja::

Please Mendaftar To Post


Oleh ::Download Apa-Apa Sahaja::

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 14:01


:-) Siapa yang dekat sini pernah atau selalu masuk Multiply.com?

:roll: Buat kawan-kawan yang tidak mengenali apa itu Multiply.com, Multiply.com adalah suatu laman web yang menyediakan perkongsian antara ahli2 nya, tidak kiralah lagu, video klip, MTV atau apa-apa sahaja yang mana ianya dihantar oleh ahli dari seluruh dunia.....so, kalau nak download nasyid ke, atau apa-apa saja (tapi pastikan ianya yang baik), masuklah Multiply.com........ ;-)

:-) Good Luck...........


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 16:35


ana pernah masuk..
ahas dengan helang1102

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

winamp
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.11.2004
Ahli No: 12377
Posting: 39
Dari: Bangsar

canada   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 17:51


ahas tu mmber se multiply win, kongsi nasyid sesama .......

Bookmark and Share

    


  Member Information For winampProfil   Hantar PM kepada winamp   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-03-07 18:24


Bagi lah e-mail ......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

winamp
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.11.2004
Ahli No: 12377
Posting: 39
Dari: Bangsar

canada   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 18:41



    


  Member Information For winampProfil   Hantar PM kepada winamp   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 09-05-07 00:35


Saya ada juga buat laman web guna multiply ni...Link dia ada kat bawah ni...Kalau ada masa surf lah...(^^,)

http://arepeace2006.multiply.com/

p/s:kalau ada ahli portal ni yang buat laman web guna Multiply share lah dekat sini...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

aniq_1703
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2007
Ahli No: 29220
Posting: 28
Dari: PULAU PINANG

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-05-07 03:17


bagaimana erk kalau nak download lagu2 yang kita nak tu???
boleh tak terangkan scara detail

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniq_1703Profil   Hantar PM kepada aniq_1703   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-05-07 06:20


best jugak..dalam proces nak buat satu..kalau da siap baru boleh share.hikhik

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-05-07 12:47


terima kasih share information...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

nasaleya
Warga Rasmi
Menyertai: 04.05.2007
Ahli No: 29845
Posting: 7
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-05-07 15:39


oooo ada ek begitu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nasaleyaProfil   Hantar PM kepada nasaleya   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 09-05-07 17:06


Pada 09-05-07 03:17 , aniq_1703 posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana erk kalau nak download lagu2 yang kita nak tu???
boleh tak terangkan scara detail


kena register dulu dekat multiply...baru boleh download...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

aniq_1703
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2007
Ahli No: 29220
Posting: 28
Dari: PULAU PINANG

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-05-07 01:47


salam...
ana dah register dah kat multiply....
tapi nak download tak reti pula.....
sebab tak boleh nak upload pun ar....bagaimana erk??pening2....hehehehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniq_1703Profil   Hantar PM kepada aniq_1703   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 11-05-07 02:02


Sebelum download kena log in dulu dekat www.multiply.com...Bila dah log in baru pergi dekat laman web yang kita ingini...Kalau nak download klik saja dekat link yang di sediakan...Benda macam ni kena rajin explore...saya dulu tak tahu juga...Tapi sekarang ni tahu lah sikit-sikit...^o^


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-05-07 02:07


a'ah...that's true...bagi saya, multiply.com lah yang paling senang nak download apa-apa...esp nasyid...selalu pergi kat ahas lah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

alKhattab
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.01.2005
Ahli No: 13471
Posting: 374

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-05-07 05:27


Assalamualaikum..

saya dah try daftar..cumanya tak tahu nak download lagu saja..video dah tau..ada sapa yang sudi membantu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For alKhattabProfil   Hantar PM kepada alKhattab   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-05-07 23:37


Pada 11-05-07 05:27 , alKhattab posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..

..cumanya tak tahu nak download lagu saja..


em...click kat "download" then terus boleh save kat comp anda...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

pasrah
Warga Rasmi
Menyertai: 02.05.2007
Ahli No: 29829
Posting: 17
Dari: My PC

belgium  


posticon Posting pada: 11-05-07 23:40


bagaimana nak pergi ke ahas..nak download lagu nasyidla

Bookmark and Share

    


  Member Information For pasrahProfil   Hantar PM kepada pasrah   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-05-07 00:12


Pada 11-05-07 23:40 , pasrah posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana nak pergi ke ahas..nak download lagu nasyidla


1st, anda kena ada account kat "multiply.com"

then search dengan type apa yang anda nak...

e.pergi.: "download nasyid devotees multiply"

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-05-07 01:46


Pada 11-05-07 02:07 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

a'ah...that's true...bagi saya, multiply.com lah yang paling senang nak download apa-apa...esp nasyid...selalu pergi kat ahas lah... :-)


yelah..senang nak download apa-apa..saya dah pergi ahas..best bangat, macam-macam ada.. :-P lagu diana naim yang selama ni saya carik pun ada kat situ..hihi..tengkiu 4 all the information

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-07 15:20


Antara pautan2 yang baik di Multiply.com

intisaudio.multiply.com
kuliahsunnah.multiply.com
hasrizal.multiply.com
huszul.multiply.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-05-07 15:57


nak download lagu kat multiply ke?pergi lah kat list lagu tu.lepas itu right click kat perkataan download tu.lepas itu click save target as...lepas itu specify lah nak save file tu kat mana,lepas itu.....three.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-05-07 22:21


salam,,akhirnya dapat ilmu baru nak download nasyid,,=)
cuma ana nak tau lah kalau nak download anti virus bagaimana pula,,? ana da banyak klai try download, dulu download nortonantivirus, boleh lah gna scan kom,,bila da tamat tarikh ana nak download yang baru tak boleh pula,,bagaimana erk?

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 12-05-07 23:30


Pada 12-05-07 22:21 , hanisahani posting:

!!! QUOTE !!!

salam,,akhirnya dapat ilmu baru nak download nasyid,,=)
cuma ana nak tau lah kalau nak download anti virus bagaimana pula,,? ana da banyak klai try download, dulu download nortonantivirus, boleh lah gna scan kom,,bila da tamat tarikh ana nak download yang baru tak boleh pula,,bagaimana erk?


Cuba try link dekat bawah ni:

http://www.filehippo.com/


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

aniq_1703
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2007
Ahli No: 29220
Posting: 28
Dari: PULAU PINANG

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-05-07 00:31


salam...
Apa pun terima kasih pda yang sudi yang membntu...
saya akan cba buat tengok ada masa nanti k...
sekarang ni dah sibuk sikit..
doakan saya najjah erk semua ahli ukhwah.....
untuk pulang ke tanahair membela bgsa.......
banyak dah perkara yang xelok jadi kat negara kita kan....akhir zaman....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniq_1703Profil   Hantar PM kepada aniq_1703   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 11:04


Pada 12-05-07 15:20 , sunan-faqih posting:

!!! QUOTE !!!

Antara pautan2 yang baik di Multiply.com

intisaudio.multiply.com
kuliahsunnah.multiply.com
hasrizal.multiply.com
huszul.multiply.com


thank you :-)


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

fizal86_anakpadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25417
Posting: 179
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 12:12


em....tak pernah dengar...
tapi bagus juga...kita pakat2 ambil yang baik....yang tak elok tgglla

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizal86_anakpadiProfil   Hantar PM kepada fizal86_anakpadi   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-05-07 23:27


err.. saja tumpang iklan...hihi!!!

-Shafiq-

------------------------------------------------------------------



p/s: download new superb antivirus ClamWin_Portable_0.90.2 from the link.
cepat!!! before your pc been infected!!!
before more dangerous new-coming viruses!!!
this is the PORTABLE one and NO need to be INSTALLED!!! SMALL size and can bring along in
your thumbdrive ANYWHERE!!! cpatt!!!!!
trust me!!!
http://downloads.sourceforge.net/portableapps/ClamWin_Portable_0.90.2.paf.exe?download

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 05:12


Badge laman web saya:

arepeace2006.multiply.com


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 06:52


sailormoon,macam mana awak buat badge..lawa lah, nak buat jugak.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 18:54


Pada 19-05-07 06:52 , samirah posting:

!!! QUOTE !!!

sailormoon,macam mana awak buat badge..lawa lah, nak buat jugak.. :-D


Lawa ek...:-D

Senang saja nak buat...Klik dekat link "Promote My Site" dekat bawah banner...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 09-09-07 12:29


Pada 12-05-07 15:57 , mukmin0904 posting:

!!! QUOTE !!!

nak download lagu kat multiply ke?pergi lah kat list lagu tu.lepas itu right click kat perkataan download tu.lepas itu click save target as...lepas itu specify lah nak save file tu kat mana,lepas itu.....three.



tak jumpa pun


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-07 16:23


ana nya -> firdausluct.multiply.com

ana ada upload lagu Amrullah - Mu'adz

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 09-09-07 19:10


cmane nak add si ahas tu ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

kismis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11649
Posting: 180

Sabah  


posticon Posting pada: 18-09-07 12:00


www.scukz.com

web ni pun = multiply.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For kismisProfil   Hantar PM kepada kismis   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 18-09-07 12:10


ana pun ada..tapi site ana kosong saja..malaz nak ambil pusing..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-09-07 12:34


Pada 18-09-07 12:10 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ana pun ada..tapi site ana kosong saja..malaz nak ambil pusing..


Assalamualaikum...
samalah...cuma gunakan sebagai medium untuk mendownload nasyid...itu saja...memang banyak nasyid...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 13-05-08 22:27


saya pun ada

http://azzakwan.multiply.com

dulu-dulu, saya rajin d/load lagu2 kat multiply...
rs2 terkantoi dengan aktiviti saya buat ni, multiply terus tak bagi kita d/load mn2 lagu...

boleh sekadar dengar saja..tapi ada lagi cara, agak berisiko, kena korbankan id &pwd kat sesiapa yang dipercayai, sebab hanya id sendiri saja boleh d/load lagu2 masing-masing..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-05-08 23:51


Pada 12-03-07 14:01 , eme86 posting:

!!! QUOTE !!!

:-) Siapa yang dekat sini pernah atau selalu masuk Multiply.com?


Sile2 lah ke page ana ye...
Ahas is one of my connection members in multiply...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-05-08 01:11


Download Apa-Apa Sahaja?

bestnya, boleh download orang tak? upload saya kat sini, lepas itu download saya kat paris ke, NY ke, atau kat Makkah terus boleh buat haji... dah kira jimat tu tak payah bayar tambang kapal terbang :sopan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119005 saat. Lajunya....