Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Setiap Ayat Mesti Ada Alamak.., mulakan dengan ALAMAK


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Setiap Ayat Mesti Ada Alamak.., mulakan dengan ALAMAK

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Setiap Ayat Mesti Ada Alamak.., mulakan dengan ALAMAK

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 17:26


alaa..senang saja..biar saya mulakan dulu ek..


contoh:

alamak,lambat dah ni!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 17:29


Alamak..kantoi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 17:49


alamak....nak ke tandas lah pula

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-03-07 17:56


Kenapa tak guna ayat yang ada "Alamak" di sambung2 untuk menjadi sebuah cerita..?? kan lebih menarik...


Alamak...saya terlupa yang saya ada temujanji dengan lecturer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 17:59


Pada 09-03-07 17:56 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa tak guna ayat yang ada "Alamak" di sambung2 untuk menjadi sebuah cerita..?? kan lebih menarik...


Alamak...saya terlupa yang saya ada temujanji dengan lecturer...

best juga idea tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 18:00


alamak.... mesti kena mara ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 18:09


alamak, dah telupa pula bawa asigment yang dimintak..habis aku

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 18:09


:roll: Alamak, tak tahu nak tulis apalah..... :-P


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 20:24


alamak....tak buka portal ukhwah lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

zahratunnur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.12.2006
Ahli No: 27966
Posting: 85
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 09-03-07 20:27


alamak...asal internet slow ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratunnurProfil   Hantar PM kepada zahratunnur   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-03-07 20:54


alamak...ni mesti kena tunggu berjam-jam

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 21:00


alamak....malasnyelah klw internet slow sagt....mak oo mak.. alaaa makkk

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 21:10


alamak..da terkeluar cerita mula-mula tadi
sambung lah balik

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 21:13


alamak, telepon berbunyi pulok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 21:14


Pada 09-03-07 21:10 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!

alamak..da terkeluar cerita mula-mula tadi
sambung lah balik

ok


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 21:15


Pada 09-03-07 18:09 , ShahrulZaman posting:

!!! QUOTE !!!

alamak, dah telupa pula bawa asigment yang dimintak..habis aku

alamak, mesti dia kata aku pemalas ni.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 21:17


alamak, tak dapat bagi smile lah tadi

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 21:30


alamak sya_ryn, jalan cerita larilah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 21:48


alamak....kenapala hari ni aku kurang berselawat pada Nabi ku?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

akak_zura
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18876
Posting: 52

Kedah  


posticon Posting pada: 09-03-07 23:20


Pada 09-03-07 21:15 , zc posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-03-07 18:09 , ShahrulZaman posting:

!!! QUOTE !!!

alamak, dah telupa pula bawa asigment yang dimintak..habis aku

alamak, mesti dia kata aku pemalas ni.






alamak... pasni mesti kena tadah telinga kena leter ni...


-----------------
lihat pada permukaan nampaknya terlalu tenang, tapi di dalam hati terpendam persoalan......................


Bookmark and Share

    


  Member Information For akak_zuraProfil   Hantar PM kepada akak_zura   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 23:23


alamak....terkentut lah pulak

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

hanan_nur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28138
Posting: 110

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 23:26


alamak,malunya. nak buat bagaimana ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan_nurProfil   Hantar PM kepada hanan_nur   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 23:30


alamak, nak mengaji pun susah pasni...kena wudhuk balik.


(PERKATAAN "ALAMAK" DI TENGAH AYAT PUN tak apa. JANJI SATU AYAT SATU ALAMAK...MASYI???)
[ Telah diedit oleh: ShahrulZaman pada 09-03-07 23:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 12:04


alamak... Kenapa ye cerita nya bercampur-campur...??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 13:03


alamak....nak kena padam balik ni... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 17:05


alamak konfius ni! start dari yang baru lah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-03-07 17:10


alamak....dah terlewat lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-03-07 18:08


alamak...mati lah aku kalau prof da start lecture

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

budakhostel08
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18237
Posting: 81
Dari: ~dArUL iMaN wAL-IsLAm~

pakistan  


posticon Posting pada: 10-03-07 18:16


..alamak haih..poning den..cerita gapo ni? :-D


-----------------
~~sEtiAp kALi jAm bErdETik...kita SemAkIN hAmPiR dEnGaN 'KEMATIAN'~~


Bookmark and Share

    


  Member Information For budakhostel08Profil   Hantar PM kepada budakhostel08   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 10-03-07 18:19


ALAMAKKKKKK...ALAMAKKKK....bagaimana NIEEEEE!!! TIME NAK START LECTURE NI lah AKU NAK TERKENTUT....ADUI...DAH lah RAMAI PULAK org HADIR hari NI, MALU AKU KLW KENTUT BUNYI.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

ryu-watanabe
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2007
Ahli No: 28962
Posting: 24

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-03-07 22:12


alamak, dah terlepas.....opss....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ryu-watanabeProfil   Hantar PM kepada ryu-watanabe   Quote dan BalasQuote

fazleena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26860
Posting: 214
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 22:33


sorry ye Prof. Alamak!..(ni lah prof ako yang paling kejam)
Prof. Alamak Antahuyah dari Myanmar..... ako tak suka dia garang sangat.....alamak...alamak...... mengigau ako malam ini....
alamak tak baca doa tidur lagi.....ZZZZZZZZ

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazleenaProfil   Hantar PM kepada fazleena   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 10-03-07 23:56


(AZAN) Allahuakhabrullahuakhbar!!!!...ilal akhir. Alamak, dah azan subuh lah.. aduiiii...masuk ni dah kali sejuta aku rancang nak qiam mullail....aduiii...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 11-03-07 00:52


alamak..kak ju dengan lin da tidur da..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 11-03-07 01:01


alamak,manchester united drawla...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ryu-watanabe
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2007
Ahli No: 28962
Posting: 24

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-03-07 03:21


alamak...dah melalut lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ryu-watanabeProfil   Hantar PM kepada ryu-watanabe   Quote dan BalasQuote

anti_alasan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2006
Ahli No: 26307
Posting: 300

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-03-07 03:34


walaupun dah terlepas...stay focus..hidup mesti diteruskan....
kelas prof ini kena concentrate dengan apa yang dia ajar...kalau tak...
downgrade lah aku punya test nanti....ALAMAK!!.. DIA datang Ke arah aku....sure nak tanya soalan ini...parah aku...!!mesti kena cop lepas ini kalau tak dapat jawab....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anti_alasanProfil   Hantar PM kepada anti_alasan   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 11-03-07 03:55


alamak...lin da bangun ar...siap makan lagi memlam ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-03-07 12:27


shahrulzaman...oooo...shahrulzaman. apa yang kamu merepek ini?
kepala kamu masuk air ke? alamak! mesti dia terasa hati lepas ni. macam mana nak cover ni? alamak! kalau shahrulzaman mengamuk macam mana?


-----------------

[ Telah diedit oleh: zc pada 11-03-07 12:28 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-03-07 16:56


alamak.. prof saya nak keluar sebentar... ( melarikan diri)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 11-03-07 17:24


mana ada ngamuk lah zc. hehe. pandai ek, menggunakan nama aku membuat cerita alamak.

eh alamak, sory sidang forum semua dah lari tajuk pula,

(sambung ceter prof)alamak....kenapa dia diam saja...harap-harap dia bgla aku keluar....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 11-03-07 18:26


assalamualaikum....

Kenapa dengan perkataan alamak tu??something wrong with it ???

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

fazleena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26860
Posting: 214
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-03-07 19:14


prof. Alamak Antahuyah masuk kembali....
Topic kuliah hari ini "penggunaan Alamak yang salah dalam bahasa melayu"..
hahahaha.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazleenaProfil   Hantar PM kepada fazleena   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 11-03-07 19:35


Pada 11-03-07 19:14 , fazleena posting:

!!! QUOTE !!!

prof. Alamak Antahuyah masuk kembali....
Topic kuliah hari ini "penggunaan Alamak yang salah dalam bahasa melayu"..
hahahaha.....


hahaha mandai lah kamu. Prof berkata, " baiklah, saya minta setiap pelajar beri 1 contoh ayat menggunakan alamak".

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-03-07 19:53


Alamak prof...susah nyaaaaa!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 11-03-07 20:07


"alamak prof...waktu dah habis" kata mechelmine sambil menunjukkan masa di jam tangan Casio baru pemberian kekasihnya kepada prof.
[ Telah diedit oleh: naruto-san pada 11-03-07 20:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

Ad-deen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 15199
Posting: 75
Dari: Wara' Syabrawi

egypt   avatar


posticon Posting pada: 11-03-07 22:19


Alaa...mak, stgi lah Amin pergi kedai...nak tengok Power Rangers ini.. ;p

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ad-deenProfil   Hantar PM kepada Ad-deen   Pergi ke Ad-deen's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 11-03-07 22:24


alamk...ad-deen ni, tang mana pula boleh datang power ranger ni. lari tajuk maaa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-03-07 22:33


Pada 11-03-07 20:07 , naruto-san posting:

!!! QUOTE !!!

"alamak prof...waktu dah habis" kata mechelmine sambil menunjukkan masa di jam tangan Casio baru pemberian kekasihnya kepada prof.




Alamakkkk...tiba-tiba saja rasa nak ketuk orang.. :lol: :lol: :lol:


-----------------
Hiasi Peribadi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-03-07 22:35


Alamak !!! Ada orang nak ketuk orang !!! Lari...!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 12-03-07 03:33


alamak!!! jangan ketukk...nanti prof pukul!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-03-07 14:02


alamak...habislah...prof dah naik bengang....mereka nielah, tak habis2 buat lawak power rangers dalam kuliah...mana tak bengang prof.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

ryu-watanabe
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2007
Ahli No: 28962
Posting: 24

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-03-07 18:27


alamak, apa benda....lah ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ryu-watanabeProfil   Hantar PM kepada ryu-watanabe   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-03-07 23:15


Alamakkkk!!! ni lah dragon ball yang Son Goku cari selama ini!! Tak sangka jumpa kat sini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-03-07 23:21


alamak..terngantuk lah pula..
sesiapa yang ada air..mari lah sikit..bagi hilang ngntuk..alamak..puasa lah pula..
sesiapa yang tau urut..mehla tolong picit2 sikit kasi hilang ngntuk..alamak..lain jantina lah pula..
alamak prof dah pandg2 pula..tak pelah letak notis atas meja.."maap prof tak sihat..rehat kejap ..."


-----------------
[email protected]
[ Telah diedit oleh: redgirl pada 12-03-07 23:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

falah_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.09.2005
Ahli No: 19262
Posting: 83
Dari: madrasah

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-03-07 02:18


alamak..perut nak pecah ketawa...hehehe eh eh eh/..

Bookmark and Share

    


  Member Information For falah_nuraniProfil   Hantar PM kepada falah_nurani   Quote dan BalasQuote

alliaazam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28915
Posting: 159
Dari: Damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 05:02


alamak terkentut lah pulak sebab terlebih ketawa...
alammak...malunya:p

Bookmark and Share

    


  Member Information For alliaazamProfil   Hantar PM kepada alliaazam   Pergi ke alliaazam's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-03-07 12:50


Alamakkk...assignment banyak lagi ni yang tak siap...tapi lapar lah pulak..alamakkkk..duit dah habis lah sebab semalam pergi beli handset baru.. alamakkkk...lupa nak beli top-up lah pulak..macam mana ni..?? alamak..mesti mereka cakap aku sombong nanti...huhuuu... handset canggih siap boleh tengok DVD lagi, tapi tak ada credit lah...sedih betul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 13-03-07 19:40


alamak....takkan tak ada org lagi nak alamak alamak kat sini...alamak lah lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 10:06


kamu sekelian, Kenapa haru biru, haru hijau..kuning...pink ni? kasihan prof. nanti dia bagi markah rendah baru tau. alamak! ada orang curi nota aku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

nur_anNisa
Warga Rasmi
Menyertai: 27.12.2006
Ahli No: 27905
Posting: 17
Dari: malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 14:37


alamak!!...petang ni periksa!lupalah pulak...mana notes ni???nanti dapat markah rendah prof marah lagi...Tak apalah, buat sajalah...tawakkal2...huhu...bismillahirrahmanirrahim....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anNisaProfil   Hantar PM kepada nur_anNisa   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 14:47


alamak..masa dah habis..banyak lagi soalan tak siappp!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 15:57


alamak!!! lupa tulis nama kat kertas jawapan!!! Macam mana ni??.


-----------------
lawati saya di sini


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-03-07 16:23


Alamak... pen pulak tak ada ink...!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 16:25


alamak..prof da datang nak kutip ketas..macam mana ni...adeh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-03-07 16:26


alamak..prof lalu kat belakang pulak!! kertas dah lah bersih habis..satu apa pun tak tulis...masa nak habis pulak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 14-03-07 18:47


alamak... habis lah aku....apa aku nak buat ni apa aku nak buat ni!!!! Next Post, Next Post.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-03-07 19:11


Alamak.. kena repeat paper pulak ni..nampak gayanya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 01:44


alamak.. nayalah kalau repeat paper... dah lah dah apply untuk practical.. huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 15-03-07 02:20


alamak...aku kena buat sesuatu ni. Aku pergi berbincang dengan prof lah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 15-03-07 02:22


dan alamak lagi. alamak, boringnye cerita pasal prof ni. bagaimana nak tukar cerita dari ceter prof ni? alamak, bagaimana bagaimana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 10:47


ala..mak....ini...orang nak pergi main-main kejap saja dengan kawan-kawan tu....tak kan tak boleh..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

nurun
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14200
Posting: 97
Dari: jb

Johor  


posticon Posting pada: 15-03-07 12:55


alamak macam mana boleh kantoi spm ni.....hhhheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurunProfil   Hantar PM kepada nurun   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 15:16


GEDEGANG!!!! (jatuh katil) Aduh sakitnya. Fuh, mimpi rupanya tadi pasal exam dengan prof. Leganya... leganya...

Alamak, dah pukul 8 pagi... dah janji nak jumpa member hari ni..
alamak, macam mana ni??!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 15-03-07 16:23


alamak!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 16:33


Alamak! tersalah hantar mesej...
Teringat kawan saya ada bagitahu kawan dia nak hantar mesej kat pakwe tapi...terhantar kat pensyarah lelaki! siap ada cakap SAYANG tu. Malu betul kawan dia, pensyarah tu pun esoknya mengajar buat tak taula...mesti malu setebal-tebal muka tak tau nak letak mana. Kelakar juga lagipun pensyarah tu supervisor saya, baik, harap-harap sihat walafiat tak ada serangan kencing manis lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 16:35


alamak!malunyeee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

nni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2005
Ahli No: 15868
Posting: 107
Dari: kiri ada meja study, kanan ada katil, depan ada PC, belakang..??

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-03-07 19:45


alamak... banyak nya aku terlepas... dah lama tak login sini... alamak, kena lah aku browse every page...hohohohoho....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nniProfil   Hantar PM kepada nni   Pergi ke nni's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-07 19:58


Alamak..!!! Pandai nyeeerrrr!!!!! Anak-anak zaman sekarang ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 15-03-07 19:59


Alamak!!!!!!....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 08:08


alamak!! siapa nak sambung lagi ni... alamak!!! alapak!!!


-----------------
lawati saya di sini


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-07 08:48


alamak...lupalah...ada janji dengan member...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 09:08


alamak..lalu saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 09:13


alamak....lupa nak singgah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 09:16


alamak...dah lah tak singgah, lupa nak bawa buah tangan ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 09:28


alamak...Kenapa dia ada kat sini?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-07 09:33


alamak..tak taula nak sambung cerita ni...:P

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 09:34


alamak...macam mana boleh tak tau ni? :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-07 09:39


alamak..ada kelas pasni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 09:42


alamak....mana beg sekolah ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-07 11:53


alamak..........?

alapak tak ada ke..........???

gurau saja....;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

nni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2005
Ahli No: 15868
Posting: 107
Dari: kiri ada meja study, kanan ada katil, depan ada PC, belakang..??

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-03-07 01:07


alamak.. member pinjam moto aku tadi ni tak topup minyak ke??!! arrgghh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nniProfil   Hantar PM kepada nni   Pergi ke nni's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 17-03-07 01:27


alamak..wakenabeb....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 10:03


herk! air apa ni? alamak! hujan rupanya...angkat baju...angkat baju...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 11:29


alamak..semua baju dah basah..
[ Telah diedit oleh: fansurina pada 18-03-07 11:31 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

HAFieZAH
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29019
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 13:40


Alamak, buku tak habis tanda lagi!

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAFieZAHProfil   Hantar PM kepada HAFieZAH   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 16:16


ala emak kahwin kan aku.....!!!
oopsss...itu boleh ke? alamak jugak kan......
hehehehe :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 16:20


alamak....mak lupa nak pergi minang lah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-03-07 18:26


alamak...!!! mak tersilap pilih yang dah ada suami lah..
habis lahhhhhh!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 18-03-07 23:14


alamak....Kenapa lah aku rasa macam makan cili dan terasa pedasnye ek dalam portal ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Setiap Ayat Mesti Ada Alamak.., mulakan dengan ALAMAK

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.187375 saat. Lajunya....