Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 3 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 5 hari yang lalu
isa777_musa: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 14 hari yang lalu
wanja: 24 hari yang lalu
MTMKi: 32 hari yang lalu
Kang: 32 hari yang lalu


Awas!
Topik: anak melayu pertama bakal menjadi POPE...


Carian Forum

Moderator: Administrator, izdham
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Awas!
    »» anak melayu pertama bakal menjadi POPE...

Please Mendaftar To Post


Oleh anak melayu pertama bakal menjadi POPE...

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 16:56


Assalamu’alaikum wbt.
Dengan nama ALLAH swt yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Untuk renungan bersama….
Berita yang disampaikan oleh seorang sahabat.
Pada hari minggu lepas dalam satu ceramah di sebuah sekolah agama rendah Subang Jaya yang penceramahnya ialah salah seorang imam masjid negeri Selangor…
Beliau beritahu yang soal murtad ni bukan soal kecil lagi… borang permohonan keluar agama Islam sedang menunggu diproses tingginya sampai 2 kaki… masyaAllah!!!
Beliau beritahu lagi ada satu hari tu… seorang ibu menangis menelefonnya memberitahu yang anak perempuannya nak kawin… beliau kata “baguihlaa Kalau dia nak kawin”…
Tapi yang ibu ni kata anaknya nak kawin dengan seorang bukan Islam… terkejut beliau dan kemudian dengan si ibu tu mereka pergi ke upacara perkahwinan tu di Subang Jaya… beliau tengok pasangan anak ini lelaki cina beragama kristian dan paderi yang menikahkan mereka itu seorang Melayu… MasyaAllah!!!
Si ibu tu nak bawa kes ini ke mahkamah walaupun diberitahu undang2 di Malaysia yang kita cintai ini, tidak boleh mengambil sebarang tindakan kerana anaknya sudah 26 tahun…
Tuan2 pikirkan apa perasaan ibu itu… cerita ini tak habis kat situ saja…
Kemudian imam tersebut telah pergi berjumpa dengan paderi Melayu itu…kebetulan orang Sabak Bernam… beliau tanya dah berapa lama dia jadi paderi ni… paderi tu kata dia dah lebih kurang 17 tahun jadi paderi… imam ni Tanya lagi…dah berapa ramai orang Melayu yang dipujuk masuk kristian… dia kata lebih kurang 3000… ditanya Kenapa orang Melayu saja yang dipujuk… dia kata sebab setiap seorang orang Melayu yang dapat ditarik masuk kristian harganya RM3000.00… Kalau bangsa lain kira ratusan ringgit saja…
Paderi tu beritahu lagi di mana Johor adalah tempat nombor satu tumpuan mereka berdakwah selain Pulau Pinang dan Petaling Jaya… dan dia beritahu lagi yang ada seorang anak Melayu dari Johor sekarang ni berada di Rome…membuat lanjutan pengajian bidang kristian… jika dia berjaya… dia akan diiktiraf sebagai pope…dan akan kembali ke Malaysia yang kita cintai ini sebagai ketua paderi pertama dari golongan anak Melayu…??!!!!!!!
Mengapa Johor jadi sasaran no 1?
Apakah negara kita ini yang digelar sebagai Negara Islam yang hendak mengamalkan Islam Hadhari membenarkan umatnya murtad dari Islam? Bukankah sesiapa sahaja yang keluar dari Islam dan tidak mahu bertaubat akan dihukum bunuh mengikut hukum Islam?!! Mengikut statistik sekarang, angka Melayu murtad dari Islam sudah mencecah 250,000 orang.
Saudara2 ku sekalian, janganlah kita mensyirikkan Allah. Allah takkan terima taubat orang yang mensyirikkan Allah. Kita patut bersyukur kita dilahirkan sebagai Islam kerana tidak mudah orang kafir untuk menerima hidayah daripada Allah untuk masuk Islam kerana hati mereka telah tertutup. Allah menurunkan Islam adalah untuk menyelamatkan kita dari seksaan neraka. Janganlah kita akan jadi orang yang menyesal di akhirat nanti kerana tidak mengikut syariat Islam.
Wahai sahabat ku sekalian, selamatkanlah agama kita. Selamatkan diri kita dan kenalan kita yang rapat daripada terjebak dalam hal ini. Yang saya takutkan adalah bala Allah akan menimpa kita atau negara kita yang makmur ini. Tuntutlah ilmu Allah dan sebarkanlah ilmu Allah. Mudah-mudahan ia akan menyelamatkan kita di dunia dan di akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-07 16:59


ish2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-07 17:04


:-o Ya Allah....peliharalah Malaysia am nya serta Kelantan khusus nya daripada pencerobohan para mubaligh2 kristian ini......Amin.....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

El-ittihadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.02.2006
Ahli No: 22625
Posting: 308
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 06:11


:(

Bookmark and Share

    


  Member Information For El-ittihadiProfil   Hantar PM kepada El-ittihadi   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 08:43


Nauzubillah..melayuku semakin melayu-layu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

kulidakwah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2007
Ahli No: 28113
Posting: 109
Dari: raub

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-03-07 10:25


taktau lah nak cakap apa....ya Allah..parahnye lah umat muhammad kat malaysia ni


-----------------
-aku berfahaman salaf,bermanhaj sunnah-


Bookmark and Share

    


  Member Information For kulidakwahProfil   Hantar PM kepada kulidakwah   Quote dan BalasQuote

klate_girl
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2006
Ahli No: 26984
Posting: 85
Dari: UM K.L

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 10:55


Sedih bila memikirkan semakin ramai yang tak sayang kan islam...huhu...

....HaNya TuHaN YaNg TaHu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For klate_girlProfil   Hantar PM kepada klate_girl   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 11:39


nauzubillah..semoga kita semua dilindungi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-03-07 13:45


Kenapala tak hendak ikut hukum Islam, bukankah jk murtad hukum dia bunuh seperti yang dilakukan zaman Khalifah Abu Bakar. Kalau hukum ni dilaksanakan bukahkah manusia pun takut nak murtad, insyaAllah tak adalah kes murtad tmbh2 bertinbum kertas permohonan. Apa yang Islam gariskan adalah sstu yang syumul, dah agama Islam datang dr Pencipta, jadi Dia Mh Tahu. Kita yang manusia yang hina pula pandai nak pilih tak hendak pilih. Ampunknlh dosa kami sekalian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 15:03


jadi apakah tindakan kita sekarang untuk mengatasinya....? adakah ia cukup hanya dengan berdoa? tanpa buat apa-apa.... marilah kita sama-sama merapatkan barisan menentang siapa yang mahu menghancurkan islam.... lakukan lah dengan sedaya yang mungkin....dengan kekuatan yang ada pada umat islam....gunakan semua cara yang ada..tak kira dari segi mental dan fizikal.... ya ALLAH engkau bantulah kami dalam memperjuangkan agamamu..amin...amin....amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

siti_ump
Warga Rasmi
Menyertai: 16.03.2007
Ahli No: 29195
Posting: 10
Dari: dr kelantan ke pahang

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-03-07 15:40


nauzubillah.. bersama2 lah kita mendekatkan diri kepada allah dan sama-sama lah kita meningkatkan keimanan kepada allah S.W.T

amin..amin...amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For siti_umpProfil   Hantar PM kepada siti_ump   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 18-03-07 15:53


sedihnya....

Ya ALLAH...
"berikanlah hidayah kepada seluruh umat manusia dizaman ini, semoga dengan itu, tertegaklah agamaMu di atas muka bumi ini"

amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 14:48


:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

mie_shaz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.04.2007
Ahli No: 29490
Posting: 30
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 14:51


ish..ish ;(

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie_shazProfil   Hantar PM kepada mie_shaz   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 15:03


astagfirullah al-azim......sedih sangat.....Kenapa lah jadi macam ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

ladylolida_aina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2008
Ahli No: 34562
Posting: 162
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 02-09-08 14:44


MASYA ALLAH...
Tuntutlah ilmu Allah dan sebarkanlah ilmu Allah. Mudah-mudahan ia akan menyelamatkan kita di dunia dan di akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladylolida_ainaProfil   Hantar PM kepada ladylolida_aina   Quote dan BalasQuote

budakhostel08
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18237
Posting: 81
Dari: ~dArUL iMaN wAL-IsLAm~

pakistan  


posticon Posting pada: 02-09-08 15:27


MasyaAllah..wa naudzubillahi min dzalik..

...'Dan ingatlah ketika Luqman berkata kepada anaknya di waktu ia memberi pelajaran kepadanya : "Hai anakku,janganlah kamu m'persekutukan Allah,sesungguhnya m'persekutukan (Allah) adalah benar-benar kezaliman yang besar".

bila undang-undang ciptaan manusia terus dibanggakan..dan undang-undang Allah direndah-rendahkan..menjadi faktor utama gejala murtad ini semakin 'naik minyak'..astaghfirullahalazim..

Ya Allah..Kau tetapkanlah hati kami sentiasa berada di dalam agama-Mu dan ketaatan kepada-Mu..amiin ya Robb..


                        :-) SaLaM RaMadHaN KaRiM :-)


-----------------
~~sEtiAp kALi jAm bErdETik...kita SemAkIN hAmPiR dEnGaN 'KEMATIAN'~~


Bookmark and Share

    


  Member Information For budakhostel08Profil   Hantar PM kepada budakhostel08   Quote dan BalasQuote

budakhostel08
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18237
Posting: 81
Dari: ~dArUL iMaN wAL-IsLAm~

pakistan  


posticon Posting pada: 02-09-08 15:35


Pada 02-09-08 15:27 , budakhostel08 posting:

!!! QUOTE !!!



...'Dan ingatlah ketika Luqman berkata kepada anaknya di waktu ia memberi pelajaran kepadanya : "Hai anakku,janganlah kamu m'persekutukan Allah,sesungguhnya m'persekutukan (Allah) adalah benar-benar kezaliman yang besar".





maaf..tertinggal sedikit maklumat.. (Surah Luqman:ayat 13)


-----------------
~~sEtiAp kALi jAm bErdETik...kita SemAkIN hAmPiR dEnGaN 'KEMATIAN'~~


Bookmark and Share

    


  Member Information For budakhostel08Profil   Hantar PM kepada budakhostel08   Quote dan BalasQuote

AinulYaqan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2007
Ahli No: 28907
Posting: 102

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-09-08 16:15


Astagfirullahal'azim...betapa sudah kronik barah beragama dalam masyarakat islam di malaysia :-(


-----------------
"dan janganlah kamu bersedih hati padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya jika kamu orang-orang yang beriman" (al-Imran:139)


Bookmark and Share

    


  Member Information For AinulYaqanProfil   Hantar PM kepada AinulYaqan   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 02-09-08 19:45


Assalamualaikum...

Sangat menyedihkan... mudah2han Allah pelihara iman dan akidah kita daripada terpedaya dengan muslihat manusia yang derhaka, iblis dan syaitan. Jangan sesekali tinggalkan solat kerana solat memelihara diri dan benteng daripada kemungkaran dan kemaksiatan. Berakit-rakit ke hulu, berenang2 ke tepian, bersakit2 dahulu, bersenang2 kemudian.. Biarlah bersusah di dunia yang sementara asalkan bersenang2 di akhirat kelak kerana dunia hanya sementara, akhirat jua yang berkekalan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

nur_eiman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 23130
Posting: 113
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 03-09-08 00:08


nauzubilla...moga kita terhindar dari semua ini.
sedih bila baca artikel ini, entah berapa ramai lagi org melayu yang akan di murtadkan..
Kejahilan agama akan meruntuhkan segalanya..
bersama-samalah kita berdoa moga kita orang Islam yang teguh dengan kalimah LAILAHAILLALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_eimanProfil   Hantar PM kepada nur_eiman   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-09-08 10:25


tu lah hasilnya Kalau dah tak dididik dari awal...
jadi pope tu...
neraka jahanam lah kamu mat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

kasimxselamat
Warga Rasmi
Menyertai: 29.08.2008
Ahli No: 34701
Posting: 6
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 03-09-08 10:32


entah lah melayu hampir hilang didunia ini....memang akan hilang...kalaupusat hiburan,kedai judi ,tempat maksiat berleluasa maka melayu tinggal nama jadi sejarah....yang akan dilupakan....pancun saja yang murtad tu ...lina joy akan bertambah lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasimxselamatProfil   Hantar PM kepada kasimxselamat   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 28-09-08 13:25


ish2 bahaya sangat-sangat..mari kita sama-sama membanteras para2 murtad kat malaysia mana..berilah hukuman yang setimpal bagi org melayu yang murtad..tolonglah kembalikan zaman kegemilangan islam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

Hikaru_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 14.09.2008
Ahli No: 34970
Posting: 10
Dari: Tokyo

japan  


posticon Posting pada: 28-09-08 16:16


MasyaAllah. apa dah jadi dengan Malaysia ni.Undang-undang ciptaan manusia sekarang dah tak mampu nak mengatasi masalah murtad ni bahkan seolah-olah memberi lesen kepada rakyat yang ingin menjadi murtad. Astaghfirullah.semoga Alllah lindungi warga ukhwah dari gejala murtad ini.Insyaallah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hikaru_muslimProfil   Hantar PM kepada Hikaru_muslim   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 28-09-08 20:12


memang tak dinafikan .. Wawa pernah HAMPIR menjadi 'mangsa' pujukan golongan2 ni masa Wawa Sekolah menengah, Wawa pun tau memang ada kawan wawa yang simpan rantai Salib dalam beg sekolah dan sorokkan dalam baju .. Lebih teruk lagi, kawan melayu wawa tu bawa 'Holy water' untuk wawa dan kawan-kawan lain .. Erm, jangan tak tau.. kawan wawa ni cerita, mereka buat 'Holy water' tu dengan perkataan 'Bismillahirahmanirrahim' tau?? walaupun waktu 2 wawa memang tersangat lah jahil bab agama Islam ni tapi ALHAMDULILLAH ALLAH SWT tutup pintu hati wawa untuk minum air yang dibawa oleh kawan wawa tu.. dan 1 more thing, ALHAMDULILLAH Wawa tak masuk Kristian sbbkn trharu dengan budi baik kawan wawa yang sentiasa bagi kad dan hadiah pada wawa .. thank you ALLAH SWT..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

MatBoo
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2008
Ahli No: 36066
Posting: 98

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-11-08 11:55


penggal saja kepala paderi melayu tu...
lepas itu anak-anak muda sekarang ni cepat tol terpengaruh
dengan dakyah2 kristian ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MatBooProfil   Hantar PM kepada MatBoo   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 13:00


Pada 26-11-08 11:55 , MatBoo posting:

!!! QUOTE !!!

penggal saja kepala paderi melayu tu...
lepas itu anak-anak muda sekarang ni cepat tol terpengaruh
dengan dakyah2 kristian ni...


betul tu.. penggal saja kepala paderi melayu tu... dari belajar agama kristian, baikla belajar islam dalam2.. boleh jadi imam... semoga anak-anak muda sekarang dijauhkanlah dari perkara2 macam tu... Amin....


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 13:03


:-o :jangan:


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

lat-terang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2008
Ahli No: 32894
Posting: 156
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-11-08 14:38


habis tu apa usaha kita nak banteras dr berlaku lagi benda ni semua?takkan setakat dokmasya allah...beristighfar saja agaknya..mana usaha kita yang lain nak tarik remaja yang tak paham islam sangat ni? persoalan untuk kita semua dr ambe

Bookmark and Share

    


  Member Information For lat-terangProfil   Hantar PM kepada lat-terang   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106786 saat. Lajunya....