Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Cara mengenal seseorang


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Cara mengenal seseorang

Please Mendaftar To Post


Oleh Cara mengenal seseorang

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 10:07


Sunday, November 26, 2006

Cara-cara Mengenal Seseorang...
1. Orang TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.

2. Orang BANGANG
Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.

3. Orang BERWAWASAN LUAS
Orang yang tahu bila harus kentut.

4. Orang SENGSARA
Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.

5. Orang MISTERIUS
Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.

6. Orang GUGUP
Orang yang tiba-tiba menahan kentutnya bila tiba masa nak kentut.

7. Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI
Orang yang selalu mengira kalau kentutnya bau harum.

8. Orang SADIS
Orang yang kalau kentut di ranjang terus dikibaskanbaunya ke ranjang orang lain.

9. Orang PEMALU
Orang yang kalau kentut tidak bunyi tapi lalu merasa malusendiri.

10.Orang yang STRATEGIK
Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dengar.

11.Orang BODOH
Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk mengganti kentutnya yang keluar.

12.Orang PELIK
Orang yang kalau kentut di keluarkan sikit- sikit,sampai bunyi "breast-breast-breast"

13.Orang SOMBONG
Orang yang sering mencium kentutnya sendiri

14.Orang RAMAH
Orang yang senang mencium kentutnya orang lain.

15.Orang yang tidak senang BERGAUL
Orang yang kalau kentut sembunyi.

16.Orang AKUATIK
Orang kalau kentut di dalam air sampai bunyi"blekuthuk-blekuthuk"

17.Orang ATLETIK
Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.

18.Orang JUJUR
Orang yang mengaku kalau habis kentut

19.Orang PINTAR
Orang yang boleh menandai bau kentut orang lain. Nak tambah...

20. Orang MALANG
Orang yang nak kentut tapi terkeluar taik..

http://bakabaik.blogspot.com/2006/11/cara-cara-mengenal-seseorang.html


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

selected_heaven
Warga Rasmi
Menyertai: 18.12.2006
Ahli No: 27786
Posting: 13
Dari: Brisbane Australia

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-02-07 10:14


alahai...kaunselor hantar artikel sebegini...'ala kulli hal, kentut itu satu dari nikmat dari Allah swt yang perlu disyukuri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For selected_heavenProfil   Hantar PM kepada selected_heaven   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-02-07 12:13


Macam-macam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

nur88
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27875
Posting: 98
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 03-02-07 12:17


kentut itu satu nikmat sebenarnya..mengeluarkan gas karbon dioksida dr badan..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur88Profil   Hantar PM kepada nur88   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 03-02-07 12:25


:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 12:33


relaks kejap :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

irfaz_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2006
Ahli No: 21780
Posting: 146
Dari: banting

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 12:56


alahai...lawak nya...xhenti-henti ana gelak

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfaz_87Profil   Hantar PM kepada irfaz_87   Quote dan BalasQuote

Lubnaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2006
Ahli No: 25241
Posting: 133
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 13:56


huhu...lawakla...tak percaya caunselor kita bijak reka lawak2 yang begini...tapi logic dan relaven dengan kehidupan seharian kita......

Bookmark and Share

    


  Member Information For LubnaaProfil   Hantar PM kepada Lubnaa   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-02-07 16:35


boleh tahan lawak causelor kita ni...mengaplikasikan kentut dalam mnentukan sifat seseorang...hik hikh hik...payah nak jumpa ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

org_berselimut99
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.12.2006
Ahli No: 27734
Posting: 71
Dari: muka bumi

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-02-07 17:04


huhuhu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For org_berselimut99Profil   Hantar PM kepada org_berselimut99   Quote dan BalasQuote

Khazinatul_asrar92
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.12.2006
Ahli No: 27700
Posting: 31
Dari: Subhanallah~di atas bumi yang dilimpahi nikmat kurnia-Nya

jordan   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 17:26


.........................kasihan orang yang malang tu kan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Khazinatul_asrar92Profil   Hantar PM kepada Khazinatul_asrar92   Quote dan BalasQuote

ibnutuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2005
Ahli No: 20410
Posting: 330
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 04-02-07 18:50


erm....

ketawa gile2...
tak tahan nak gelak....
mybe paling kritikal boleh sampai tahap ketawa terkentut-kentut...

oups, sekadar hiburan...
dan awas...
jangan baca semasa anda ingin kentut....
tapi, sesiapa ada mengalami masalah sembelit....dipersilakan membaca artikel ini di toilet.... :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnutukiProfil   Hantar PM kepada ibnutuki   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-02-07 19:39


okey..okey..lawaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-07 15:48


:)))

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-02-07 21:39


nice information...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

sara_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 27322
Posting: 88
Dari: mesir

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-07 22:31


Assalamualaikum..
hehheeehhehhhheheh
lawaknya..
ad jugak sikit-sikit terkena dengan diri sendiri ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For sara_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sara_mujahidah   Quote dan BalasQuote

nawzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27687
Posting: 219
Dari: BUMI ALLAH S.W.T.

jordan  


posticon Posting pada: 06-02-07 22:37


waduh-waduh........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------
-BERJUANGLAH KERANA ALLAH S.W.T.-


Bookmark and Share

    


  Member Information For nawzahProfil   Hantar PM kepada nawzah   Quote dan BalasQuote

attuffah_humairah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24196
Posting: 217
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-02-07 05:59


ummi nak cerita pasal kentut ni memang kelakar...kadang tak tahan perut dibuatnya...buat hapelah nak tahan..anggap sajalah kentut tu bau buah2an...bau apple ke,orange ke,straberry ke kan??lagi satu tak payahlah nak bergaduh salah menyalah sebab jangan susah hati...semua akan dapat..dapat apa??dapat baulah...haha!nasihat ana jangan gaduh2 ok??

Bookmark and Share

    


  Member Information For attuffah_humairahProfil   Hantar PM kepada attuffah_humairah   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 07-02-07 22:36


kam diam lebih baik...buat pa nak gaduh2...semua org akan buat aktiviti itu...lumrah badan lah katakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

affenry
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25617
Posting: 130
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-02-07 00:55


salam.......
kentut oh kentut.....
kentut pun jadi bahan lawak sekarang.......
kreatif dan enovatif................
hehehehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For affenryProfil   Hantar PM kepada affenry   Quote dan BalasQuote

umi_iium
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2006
Ahli No: 27261
Posting: 133
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-02-07 02:17


hahaha(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For umi_iiumProfil   Hantar PM kepada umi_iium   Quote dan BalasQuote

ibn_wanza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20172
Posting: 295
Dari: kelantan + terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 08-02-07 08:41


Pada 03-02-07 10:07 , ummimq posting:

!!! QUOTE !!!

Sunday, November 26, 2006


13.Orang SOMBONG
Orang yang sering mencium kentutnya sendiri




tumpang kentut boleh?..
ahh, wanginya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_wanzaProfil   Hantar PM kepada ibn_wanza   Quote dan BalasQuote

attuffah_humairah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24196
Posting: 217
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-02-07 08:45


kentut siapa yang bau apple ni hehe!

Bookmark and Share

    


  Member Information For attuffah_humairahProfil   Hantar PM kepada attuffah_humairah   Quote dan BalasQuote

masjid_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 504
Posting: 36
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 16-02-07 23:29


hehe..sakit perut gelak..


good info juga ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For masjid_biruProfil   Hantar PM kepada masjid_biru   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 17-02-07 10:14


topik terhangat di pasaran.........hehehh.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-02-07 02:01


Pada 03-02-07 10:07 , ummimq posting:

!!! QUOTE !!!

Sunday, November 26, 2006

10.Orang yang STRATEGIK
Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dengar.

http://bakabaik.blogspot.com/2006/11/cara-cara-mengenal-seseorang.html



yang paling ramai org buat..sebab dia adalah org yang bijak berfikir..hahahaha


-----------------
bekerjalah bersungguh-sungguh seolah-olah hidup selama-lamanya,beribadatlah dengan ikhlas seolah-olah mati esok hari.


Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-03-07 23:14


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.115848 saat. Lajunya....