Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
More care, less hate
-- Dari Filem Reading Room

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 6 hari yang lalu
lidah-penghunus: 8 hari yang lalu
muslimin23: 16 hari yang lalu


Bincang Kenderaan
Topik: KL International Motorshow 2003 (KLIMS '03)


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bincang Kenderaan
    »» KL International Motorshow 2003 (KLIMS '03)

Please Mendaftar To Post


Oleh KL International Motorshow 2003 (KLIMS '03)

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 15:38


Satu pameran kenderaan bermotor diadakan di PWTC Kuala Lumpur pd 5-14 September 2003... Harga tiket pd hari biasa, dewasa = RM15, kanak2 = free... hari minggu, dewasa = RM20, kanak2 = RM5...

Jgn lepaskan peluang keemasan ini utk melihat model2 kereta terbaru dari dekat...

p/s: sesiapa yg dah pergi tu, ceritalah pengalaman sket...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 23:39


hehehe... takde lagik ke sesape yang dah pi tgk pameran ni??? Alhamdulillah, akak dah pi... bestnye dapat tgk keta idaman dari dekat... tapi tengok je la... nak beli mane mampu.... best... mmg best... sebenonye akak bukanlah peminat kereta sangat, tapi just nak nengok2 je... nengok dalam tv cam best... bila dah sampai, mmg best pun.... tul tak wida???? hehehehe.... kepada sape2 yg berminat, leh aa pi sane... x rugi rasanya bayo duit tiket RM15.00 tu... tapi x larat la nengok ramai beno orang... maklum le, cuti skolah... lemas plak... nak bergerak pon payah... dalam nengok2 tu, terserempak plak junior akak masa skolah dulu... sape lagi kalo bukan SYAH INTEAM yg lebih dikenali kat skolah dulu sebagai CIKALID... hehehe... tegur la dia ala kadar... cam jugak dia kat akak lagik.. ingatkan x kenal dah... maklum le, org dah jadik penasyid terkenal gitu... segan plak... dulu2 skolah cinonet jek, skang ni dah melangit... hehe...anyway, show ni mmg best... pi, jgn x pi!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_indah pada 2003-09-10 18:34 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 11-09-03 15:05


akekek..nampaknya kita berdua jek yg pergi kak ei..sesiapa yg belum pegi tuh..pegila..mmg tak rugi pun kalo pergi..byk sgt kereta yg di pamer kan..manalah tau ada kereta idaman korang...tp kereta honda idaman wida takde..terpikat pulak dgn perdana v6 2sd edition..haii..bila lah boleh dpt ...hari pameran sampai ahad nih..sesiapa yg belum pergi tuh..boleh la pergi yek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-09-03 21:47


saye x dpt pegi.....banyak keje..
takkan 3 org je kat ukhwah ni yg pegi
yg lain tak pegi ke??

perdana v6 2nd edition???kereta malaysia yg hebat..

tapi bentuk dia macam tiru alfa romeo ier...


Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-03 16:42


bestlah pergi situ....
tapi KL,jauhh......
sekadar tengok kat TV dan surat khabar je....
takpelah.....
janji tengok....!!!


-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

BuDaK_SpiDeR
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1427
Posting: 131
Dari: DiMaShQ

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-03 21:01


ana minat sangat ngan pameran autoshow ni...tapi dok jauh sangat...tak boleh pegi...kalau sesape yang pegi story skit kat ana ok.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For BuDaK_SpiDeRProfil   Hantar PM kepada BuDaK_SpiDeR   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094117 saat. Lajunya....