Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 8 hari yang lalu
muslimiman: 13 hari yang lalu
tornado: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Hadiah???


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Hadiah???

Please Mendaftar To Post


Oleh Hadiah???

jejaka_sabar
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.10.2004
Ahli No: 12091
Posting: 50
Dari: sG pETANi,Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 17-01-07 14:54


Apakah hadiah hari lahir yang bermakna bagi anda semua???

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejaka_sabarProfil   Hantar PM kepada jejaka_sabar   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 18:27


ucapan dr yang tersayang(mak,ayah dan kakak)....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-01-07 19:01


Satu ucapan rindu dari seseorang yang kita sayang...dia menyatakan yang dia merindui kita selalu...
Cukup bermakna, tak akan dilupakan untuk selama-lamanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 20:56


merupakan satu hadiah bila

orang2 yang ana sayang ingat tarikh2 penting dalam hidup ana..
terasa kehadiran ana bermakna... hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

houri
WARGA SETIA
Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11224
Posting: 594
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-07 18:43


pengorbanan mama mempertaruhkan nyawa mengandung, melahir , menjaga dan membesarkan ana sehingga sekarang. mengajar tentang kehidupan. inilah hadiah yang paling berharga untuk ana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For houriProfil   Hantar PM kepada houri   Quote dan BalasQuote

maryam_unisel
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29676
Posting: 57
Dari: klang ~ unsiel

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-04-07 00:53


cukuplah sekadar seseorang itu ingat tarikh keramat kita itu....

itu sudah memadai bagi saya

Bookmark and Share

    


  Member Information For maryam_uniselProfil   Hantar PM kepada maryam_unisel   Quote dan BalasQuote

suad_suadah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.04.2007
Ahli No: 29452
Posting: 30
Dari: bUmI bERtUAH

Selangor  


posticon Posting pada: 22-04-07 03:45


dapat kasih sayang sepenuhnya....hadiah yang paling bermakna dalam hidup ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For suad_suadahProfil   Hantar PM kepada suad_suadah   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-04-07 07:52


sebuah Al-Quran...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

diyana_jamal
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28464
Posting: 35
Dari: rumahku syurgaku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-04-07 11:02


hadiah yang teristimewa ialah senyuman dari ayah dan mama..
memang tidak boleh dilupakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For diyana_jamalProfil   Hantar PM kepada diyana_jamal   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-04-07 11:26


Pada 22-04-07 07:52 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

sebuah Al-Quran...


Bahagianya diri kalau dapat hadiah al-Quran..

Beli al-Quran hadiahkan kat diri sendiri saja.. hehe..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-04-07 11:29


Pada 22-04-07 07:52 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

sebuah Al-Quran...
ada tanda apa-apa ke ni bagi sebuah al-Quran? :)


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 22-04-07 11:35


cukup lah sekadar mengingati tarikh keramat tu...
tapi kalau nak bagi hadiah tu kira ok juga ar....
setakat ni tak ada lagi org bagi saya hadiah yang saya impikan selama ni...
lagi2 kalau dapat dr org yang kita sayang kan bestttttt...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 22-04-07 11:50


paling bermakna??
semua hadiah bermakne...antaranya;
ana ingat lagi masa 2...ana dapat hadiah kjutan daripada sahabat baik ana masa f5 dulu...elok lagi ana simpan hadiah 2...
masa mula-mula nak masuk kolej abah dan umi bagi hp...rasa best sangat!memang xsngka..
masa kck2 dulu umi dan abh akan buat majlis sempena hari lahir ana..umi buat kek sendiri......rindunye kat umi..
dan hadiah mula-mula yang ana dapat dr sahabat ana iaitu sahabat dr sarawak...rindunye kat dia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 22-04-07 12:10


apa saja yang best...
asalkan ikhlas... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-04-07 23:08


assalamualaikum..
setakat ni yang paling best dan tak dapat dilupakan dapat adiah sebuah al-quran..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

danial_muhd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23070
Posting: 212
Dari: Bukit Mertajam -> gambang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 00:24


dapat berjumpa dan celebrate Bday dengan arwah datuk...


Wallahua'lam...


Teringat saat itu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For danial_muhdProfil   Hantar PM kepada danial_muhd   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 01:13


semua hadiah yang diberi oleh ayah dan ibu amat berharga.....
tak lupa juga hadiah dr kawan-kawan..
best sangat..
kalau boleh nak sambut burfday hari2.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

Nilam_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2005
Ahli No: 19480
Posting: 205
Dari: Tg Karang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 02:12


panggilan telefon dari India...
Tanda kasih bakal suami.

usapan dikepala oleh bapak untuk ulangtahun terakhir bersamanya...
"kamu dah dewasa..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nilam_sejatiProfil   Hantar PM kepada Nilam_sejati   Pergi ke Nilam_sejati's Website   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 24-04-07 05:22


kek melekat kat muka...
tu lah rasanya yang paling istimewa...dan tak dapat dilupakan.......
terharu..ish:)ish:)ish:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-04-07 08:19


Pada 22-04-07 11:26 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-04-07 07:52 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

sebuah Al-Quran...


Bahagianya diri kalau dapat hadiah al-Quran..

Beli al-Quran hadiahkan kat diri sendiri saja.. hehe..




Lagi bahagia kalau boleh baca lebih 10 ayat sehari..heheh..Ang kan dah banyak ada...Ang kan dah ada banyak...hehe

Pada 22-04-07 11:29 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-04-07 07:52 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

sebuah Al-Quran...
ada tanda apa-apa ke ni bagi sebuah al-Quran? :)



Tak ada apa yang istimewa pun. sikit-sikit saja..hehe..Al-Quran dan Terjemahannya dicetak oleh PT Syaamil Cipta Media..


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-04-07 08:43


hadiah yang paling bermakna
setakat ni hanya ada 3 hadiah harijadi paling bermakna & akan diingati selama-lamanya..

hadiah pertama 9 tahun lepas, got a birthday card from ma
the first card sebab sebelum tu tak pernah berpisah dengan ma
still simpan sampai sekarang..lagu card tu masih elok lagi.. :-D
hadiah kedua someone called me from oversea..really appreaciate it :-D
hadiah ke tiga..tengah menanti & menunggu..hopefully sesuatu yang tak terjangka :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 10:27


ucapan dr family dan rakan-rakan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 10:31


hadiah??? kebahagiaan yang dikecapi sekarang merupakan hadiah yang amat besar nilai....

syukur pada mu YAALLAH,menghadiahkan ku mak ayah yang penyayang, suami yang tak pernah lupa mengingatkan ku supaya tak tersasar dari landasan agama, keluarga yang banyak membantu.... dan kini hadiah yang tak ternilai .... zuriat yang mula bercambah dalam rahim ni....

syukur sangat YA ALLAH...



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

shamosha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2003
Ahli No: 3576
Posting: 99
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-04-07 13:46


assalamualaikum...
bagi sha hadiah apa pun tak apa..
asalkan ikhlas...
tapi selalunya sha dapat hadiah buku...
:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shamoshaProfil   Hantar PM kepada shamosha   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 16:32


hmm hadiah yang paling bermakna bila dapat pelukan daripada ayah dan mak..
saya impikan pelukan daripada mak dan ayah..mungkin masa zaman kanak-kanak mak dan ayah pernah pluk,tapi bila dah bsar rasa teringin sangat nak dipeluk mak ayah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-04-07 16:42


Assalamualaikum...

Hadiah??? Tak mampu lah ibubapa saya nak bagi yang hebat2...Sekadar kasih sayang saja... :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 17:05


bersyukurnya kalau ada orang hadiahkan sebuah al-quran..tapi selalu org hadiahkan buku..sebab ana minat membaca..apa-apa pun kasih sayang dari family hadiah paling istimewa


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-04-07 17:27


pengorbanan yang ikhlas dan kasih sayang yang suci..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 17:55


ana nak Mac Pro :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 18:07


Pada 24-04-07 08:19 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-04-07 11:26 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-04-07 07:52 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

sebuah Al-Quran...


Bahagianya diri kalau dapat hadiah al-Quran..

Beli al-Quran hadiahkan kat diri sendiri saja.. hehe..




Lagi bahagia kalau boleh baca lebih 10 ayat sehari..heheh..Ang kan dah banyak ada...Ang kan dah ada banyak...hehe



Aku nak lagi.. hoho.. baru-baru ni surau medic dapat 50 naskhah al-Quran.. sedih aku tengok penuh rak.. tidak ada sapa yang baca.. yang dok ada tu pun tak terbaca dah..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 18:09


pernah dapat bunga lili setangkai...wangi sangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 24-04-07 18:14


Assalamualaikum....ana dapat seekor teddy bear yang ana tak jangka lansung...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-04-07 18:17


Pada 24-04-07 18:07 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-04-07 08:19 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-04-07 11:26 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-04-07 07:52 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

sebuah Al-Quran...


Bahagianya diri kalau dapat hadiah al-Quran..

Beli al-Quran hadiahkan kat diri sendiri saja.. hehe..




Lagi bahagia kalau boleh baca lebih 10 ayat sehari..heheh..Ang kan dah banyak ada...Ang kan dah ada banyak...hehe



Aku nak lagi.. hoho.. baru-baru ni surau medic dapat 50 naskhah al-Quran.. sedih aku tengok penuh rak.. tidak ada sapa yang baca.. yang dok ada tu pun tak terbaca dah..




buatlah kempen membaca al-quran. Buat banner siap2, gempak2 begitu...sebelum meninggal....hehe..meinggalkan Lot..


p/s: tersimpang dari tajuk sikit..ampun maaf dipinta


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-04-07 21:57


mmm....jarang sambut lah...heheh..tak ada agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-04-07 22:07


teringin nak dapat hadiah sejambak bunga... huhu tak pernah pun dapat....



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 01:13


assalamualaikum..
ana pernah dapat sebuah alquran..
time dapat tu..
memang terharu..di smping tu ada teddy bear warna pink..
ada senior bagi..
ana faham maksud dia..
tapi ana tak dapat terima dia..
wassalam

[ Telah diedit oleh: lamyanunalif_mursyidah pada 26-04-07 01:13 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 07:45


Alhamdulillah apabila tiba saja bulan Safar atau Sptember setiap tahun umi akan rasa sedih sebab bila tarikh hari lahir tiba bermakna bertambah dekat dengan kematian. Dan mati itu wajib maka apalah bekalan yang telah dibuat untuk menghadapi kematian itu ya???

Wallahuta'ala alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 26-04-07 08:38


saya lahir 2 safar.... hadiah yang paling bermakna ialah nama yang arwah atuk berikan pada saya... dan nama ini lah yang akan saya bawa hingga ke padang mahsyar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-04-07 11:50


senyuman dari insan yang disayangi dan tersayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 00:20


apa sahaja yang diberikan oleh sesiapa sahaja adalah suatu hadiah pada saya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 09:08


sepasang telekund dan senaskah al quran pada 2004 ;-)


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-06-07 11:26


bagi ana hadiah tak penting pada hari lahir.......
yang penting tanda ingatan.........hantar sms pun dah cukup........

kalau nak bagi hadiah tu ana ambil.....hehehehe..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 10-06-07 11:30


ana nak orang bagi tafsir Al-Quran

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-07 19:51


mak ayah belanja keluar makan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

naabihah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2007
Ahli No: 30194
Posting: 25
Dari: bangi

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 12:18


my parent panggil org kampung buat kenduri krsyukuram moga panjang umur dan murah rezeki....sihat sokmo...dan success in my life

Bookmark and Share

    


  Member Information For naabihahProfil   Hantar PM kepada naabihah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 12:21


erm...entah lah...

sebut pasai kenduri, kaum kerabat teman suka buat kenduri. masa kenduri semua sanak saudara, kaum kerabat ada. semua berkumpui.

seronoknye,...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 12:47


Pada 17-01-07 14:54 , jejaka_sabar posting:

!!! QUOTE !!!

Apakah hadiah hari lahir yang bermakna bagi anda semua???


hari jadi tahun ni memang special..terima ucapan pertama pukul 12:11:42am..dari cik simple_shida :-D ;-) :-) :-P


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-06-07 13:41


BETUL TU..ingatan seseorang pada hari lahir kita..biarpun sekadar ucapan tapi itu dah bermakna dalam diri ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

Nadiena
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2007
Ahli No: 29973
Posting: 69
Dari: KL

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 13:48


hadiah yang bermakna..ingatan dan ucapan dari family dan kawan-kawan tersayang dah cukup bermakna..hehe



Bookmark and Share

    


  Member Information For NadienaProfil   Hantar PM kepada Nadiena   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.154587 saat. Lajunya....