Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau Hidup Tidak Boleh Menyenangkan Orang, Jangan Menyusahkan Orang

-- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 90
Ahli: 0
Jumlah: 90




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: pernah kena marah


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» pernah kena marah

Please Mendaftar To Post


Oleh pernah kena marah

fitriey
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.11.2006
Ahli No: 27349
Posting: 49
Dari: kb+Pahang+perlis+penang+jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-01-07 15:23


sesiapa kat sini pernah kena marah tak kira lah dengan sesiapa.kongsi lah pengalaman.saya pernah kena marah dengan ayah tapi masa tu kecik lagi....tak tau apa-apa...siap kena rotan..adus...sakit bangat sih...menusuk kalbu ku....biasa lah nakal


-----------------
berusaha pasti berjaya....


Bookmark and Share

    


  Member Information For fitrieyProfil   Hantar PM kepada fitriey   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 09-01-07 17:29


kena marah? Kalau masa kecik, siap kena rotan.....tapi bila umur macam ni,....kena marah pakai mulut lahh.....kekadang macam rasa dah betul tindakan kita tu.....tapi di pandangan mak bah.... lain pula jadinya....selalu nya, Kalau kena marah...senyap saja lahh...standby mulut nak jadi panjang....tak hendak makan...tapi bila tengok mak bah masuk bilik....senyap2 ceduk nasi....bila dah kenyang, masuk bilik......nasib baik dalam bilik na, ada toilet....heheheheehe.....tapi Kalau sekarang....bak kata orang puteh very rare lahh,,,segalanya dijadikan iktibar....selama na hidup, dah tau lahh sikit sebanyak perkara2 mak bah tak suka, na tak buat ..... depalah yang na sayang....

tapi Kalau kena marah dengan Pencipta Na,,,Dia selalu bagi na petunjuk....dan menyebabkan na tersedar akan kesalahan na....alhamdulillah, tak berat sangat hukumanNya setakat ni.....
tapi selagi na bergelar manusia, tak lari dari kesilapan.....dan na try meminimumkan perkara yang boleh menyumbangkan 'dosa;...... hehehee
[ Telah diedit oleh: budak_melaka pada 09-01-07 17:36 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 17:30


kena marah banyak jugak..masa kecik..

kena fitnah lagi banyak..masa besar

Bookmark and Share

    


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 17:32


pernah kena marah dengan boss...tapi lepas itu saya marah dia balik sebab saya tak buat salah apa-apa pun...saja saja dia tu bad mood..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 17:33


kena marah....memang selalu kena marah masa kecil-kecil lu....
tapi tak dela sampai kena rotan or pukul....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

saussan_saffanah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25827
Posting: 353
Dari: sumwhere~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 17:41


tak suka kena marah...nanti mesti nanges
even benda tu kecik saja...sensitif sungguh

Bookmark and Share

    


  Member Information For saussan_saffanahProfil   Hantar PM kepada saussan_saffanah   Quote dan BalasQuote

Lliazaffa
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2007
Ahli No: 27990
Posting: 15

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 17:49


Selalu juga kena marah.. Dengan mummy..kaklong.. dan ......

Bookmark and Share

    


  Member Information For LliazaffaProfil   Hantar PM kepada Lliazaffa   Quote dan BalasQuote

Lliazaffa
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2007
Ahli No: 27990
Posting: 15

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 17:51


Rindu juga kalau dah lama tak kena marah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For LliazaffaProfil   Hantar PM kepada Lliazaffa   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 19:56


Pada 09-01-07 17:30 , swordofdeen posting:

!!! QUOTE !!!

kena marah banyak jugak..masa kecik..

kena fitnah lagi banyak..masa besar


masa kecik kena marah, sebab NAKAL

masa besar kena fitnah, sebab berAKAL...

p/s: pernah juga kena marah... berkali-kali.. tak serik2.. huhu..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

nurizzat64
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26237
Posting: 73
Dari: Kajang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 20:28


masa kecik pernah kena sebat dengan rotan, tali pinggang dan kadang-kadang tapak tangan.....terpaksalah tahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurizzat64Profil   Hantar PM kepada nurizzat64   Pergi ke nurizzat64's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 09-01-07 21:11


pernah..hari marah sedunia..semua orang pun nak marah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 21:29


pernah juga beberapa kali kena marah dengan customer..
walaupun di atas kesalahan org lain..dan ketidakpuasan customer tu sendiri...
tapi kena tahan saja lah...senyum..buat bodoh
sib ada elaun kena marah ;)

macam-macam kerenah customer boleh jumpa...
tak nak ikut prosedurlah..nak cepat lah..nak tipu...hmm.


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.
[ Telah diedit oleh: broshahir pada 09-01-07 21:30 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 22:25


selalu sangat kena marah tapi marah orang pun selalu juga.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

shim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20362
Posting: 30
Dari: kuala kangsar, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 22:43


selalu juga kena marah masa kecil-kecil dulu...
sekarang ni dah jarang dah kena marah..
nnty nak nangis,,hehhe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimProfil   Hantar PM kepada shim   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 09-01-07 23:00


salam
kena marah dengan abah masa kecil-kecil dulu, siap kena rotan
tu lah kali pertama dan terakhir kena pukul dengan abah
tulah...nakal sangat...suka sangat panjat2

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

fitriey
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.11.2006
Ahli No: 27349
Posting: 49
Dari: kb+Pahang+perlis+penang+jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-01-07 13:42


lucu pun ada baca pengalaman anda semua kena marah ni...hi..hi..kena marah ni best juga sebenarnya sebab kita akan ingat sampai bila-bila...sekarang ni dah besar...so...pandai2 lah bawa diri tapi apa perasaan anda bila kena marah dengan pakwe atau makwe?


-----------------
berusaha pasti berjaya....
[ Telah diedit oleh: fitriey pada 11-01-07 13:44 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For fitrieyProfil   Hantar PM kepada fitriey   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-01-07 13:47


teman peronah kena marah dengan klien. ni pengalaman teman masa kat tempat kroje..teman ni pulak melawan...tu lah sebabnya...
sesama kereh kepala...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-01-07 13:48


Kalaulah makwe marah...talak tiga saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106648 saat. Lajunya....