Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa yang menolak kata-kata buruk terhadap kehormatan diri saudaranya, nescaya Allah menolak api neraka daripada mengenainya pada hari kiamat.
-- -- Hadis riwayat Ahmad dan Tirmizi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 27 hari yang lalu
Kang: 46 hari yang lalu
lidah-penghunus: 48 hari yang lalu
muslimin23: 57 hari yang lalu


Teka-Teki
Topik: tolong saya..please..!!!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, nordalily
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Teka-Teki
    »» tolong saya..please..!!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh tolong saya..please..!!!!!

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 13:48


Salam Sejahtera
Cari 3 perbezaan, cari sampai jumpa!!!!!!!!!!!
Klik http dibawah kemudian cari 3 perbezaan pada gambar tersebut
dengan teliti, cari sampai jumpa. 15 saat saja masa diberi....!!!!!!!!!!!
cuba ye...



Page Title

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 13:49


lawak!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 25-12-06 13:56


hmm..carila kalau jumpa...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

fitrah_mawaddah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2006
Ahli No: 27717
Posting: 78
Dari: fi ardhillah...

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-12-06 14:08


a'ah try ar cari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fitrah_mawaddahProfil   Hantar PM kepada fitrah_mawaddah   Quote dan BalasQuote

tulipsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2004
Ahli No: 10336
Posting: 223
Dari: Bumi Johore

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 14:40


tak ada motif yang bermanfaat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulipsolehahProfil   Hantar PM kepada tulipsolehah   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 25-12-06 14:43


tak sesuai untuk yang lemah jantung....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

SITIHAMIZAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13091
Posting: 192
Dari: the garden of knowledge and virtue

Johor  


posticon Posting pada: 25-12-06 14:52


Pada 25-12-06 14:43 , ladybirdy posting:

!!! QUOTE !!!

tak sesuai untuk yang lemah jantung....


betul tu...huh...


-----------------
hidup tidak selalunya indah...
langit tak selalu cerah...
hidup kita bagaimana???


Bookmark and Share

    


  Member Information For SITIHAMIZAHProfil   Hantar PM kepada SITIHAMIZAH   Quote dan BalasQuote

sara_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 27322
Posting: 88
Dari: mesir

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 17:26


Assalamualikum
tuan punya artikael ni memang nak cari maut
terkejut anaaaaaaaaaa....
iskkk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sara_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sara_mujahidah   Quote dan BalasQuote

mawarnanmerah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27678
Posting: 78
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 17:27


dah biasa dapat dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarnanmerahProfil   Hantar PM kepada mawarnanmerah   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 17:28


sorry..sorry..abadikan lupa nak bagi peringatan pada yang lemah jantung...mff k' sapa yang terkena..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

fi_shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24949
Posting: 163
Dari: Bumi Allah

croatia  


posticon Posting pada: 25-12-06 17:30


ish...geramnya..tadi baru saja kena..
ni dah kena kali ke2 pula..
sabor sajalah ek..
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fi_shattirProfil   Hantar PM kepada fi_shattir   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 25-12-06 21:11


huffffff....terkejut ana...benda lain yang dicari, sampai berpinar2 mata...benda lain pula yang jumpa hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 25-12-06 21:12


huffffff....terkejut ana...benda lain yang dicari, sampai berpinar2 mata...benda lain pula yang jumpa hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 21:32


huhu... :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-06 00:24


apa ye......?isy nak buka ke tak hendak ye?dah kol 12mlm ini....
baca apa yang ahli2 lain tulis seram juga.......ern nak buka ke tak hendak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-12-06 20:01


elok juga rasanya untuk ubat org yang sakit jantung... hu..hu..hu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 26-12-06 22:33


ana siang-siang da of bunyi. hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

Khazinatul_asrar92
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.12.2006
Ahli No: 27700
Posting: 31
Dari: Subhanallah~di atas bumi yang dilimpahi nikmat kurnia-Nya

jordan   avatar


posticon Posting pada: 21-01-07 08:22


Assalamualaikum

Kenapa nak cari 3 perkataan berbeza...

apa motifnya,visi dan misi????

Bookmark and Share

    


  Member Information For Khazinatul_asrar92Profil   Hantar PM kepada Khazinatul_asrar92   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-01-07 08:41


tak ada kaitan dengan pencarian pun...
tak sesuai bagi yang mudah terkejut, lemah semangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-01-07 11:32


mujur ana tak ada sakit jantung.....
Fuh.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-01-07 11:37


Pada 26-12-06 22:33 , fauzy_fx86 posting:

!!! QUOTE !!!

ana siang-siang da of bunyi. hehehe...


samalah..eheheee..
alhamdulillah..


-----------------
Dengan mata hati pandangan menjadi luas..


Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-01-07 11:49


Ni teka-teki ke ni..!!
Mana tuan punya teka-teki ni.. hah!! jangan nak lari !! mari sini cepat!! patut bagi penyekeh 100x + ketuk dengan kayu hoki 101x.
Sioottt betul lah!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-01-07 12:01


lepas buka tadi buat kerja lain jab sambil dengar lagu sebab server lambat...tetiba dengar bunyi

jerit. ingat kan speaker rosak...da gelabah da tadi...hehehe :-D rupanya benda lain

yang menjerit :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 21-01-07 14:22


memang lawak pun

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 21-01-07 15:51


pergh...tekezutnye!!!
nasib baik saya tak lemah jantung..kalau tak mesti da tak lama hidup...
memang nak kena siapa yang bagi soalan ni...
geramnye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-01-07 18:11


uiks...makkk..
hehe..terkejutnyer..
tngah syok menikmati keindahan alam..tiba-tiba saja..aduhh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 21-01-07 21:19


Waaaaaaaaa........apa punya teka teki lah...menakutkan...
teruk betul lah....saja saja nak kenakan orang... huhu... :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3086
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 21-01-07 23:40


kalau ada lah orang mati tekejut...kau mesti kena dakwa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 11:39


banyakkan amalan dibulan puasa ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 26-09-07 11:47


Pada 26-09-07 11:39 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

banyakkan amalan dibulan puasa ni..


huh...terkejut gila...
dah ar sound buka kuat...
nasib baik tak pensang....huh...


-----------------
"kejayaan tanpa pengorbanan adalah mustahil..namun kegagalan setelah berusaha adalah suratan takdir..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 11:52


dah agak daa....
sebaik tak ada speaker...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 26-09-07 11:57


Pada 26-12-06 00:24 , puteri_islamiah04 posting:

!!! QUOTE !!!

apa ye......?isy nak buka ke tak hendak ye?dah kol 12mlm ini....
baca apa yang ahli2 lain tulis seram juga.......ern nak buka ke tak hendak?


samalah kita..cuma saya sekarang ni pukul 12 tengah hari..nak buka taknak???? :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 26-09-07 12:30


Pada 26-09-07 11:57 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-12-06 00:24 , puteri_islamiah04 posting:

!!! QUOTE !!!

apa ye......?isy nak buka ke tak hendak ye?dah kol 12mlm ini....
baca apa yang ahli2 lain tulis seram juga.......ern nak buka ke tak hendak?


samalah kita..cuma saya sekarang ni pukul 12 tengah hari..nak buka taknak???? :roll:



lah...buka saja lah...
surprise... :lol: :lol:


-----------------
"kejayaan tanpa pengorbanan adalah mustahil..namun kegagalan setelah berusaha adalah suratan takdir..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:08


tekejut nya..mujur siang-siang kat ofis..pergh..tapi stil boleh gelak..hahaha best juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

pu3iiu
Warga Rasmi
Menyertai: 21.09.2007
Ahli No: 31153
Posting: 14
Dari: Kuantan

Melaka  


posticon Posting pada: 26-09-07 13:08


Nasib baik..awal-awal lagi saya panggil semua anak2 buah saya buat teman..hee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For pu3iiuProfil   Hantar PM kepada pu3iiu   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:15


dah banyak kali dah dapat benda macam ini..hehehe...kiranyer tak ada rasa apa-apa pun... :p

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:29


wei.........tak baik aaa.....
sakit jantung den.....
macam nak pengsan.
lemah lutut!!!!
:-o :-o :-o :-o :-o :-o


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:31


Pada 21-01-07 11:49 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!

Ni teka-teki ke ni..!!
Mana tuan punya teka-teki ni.. hah!! jangan nak lari !! mari sini cepat!! patut bagi penyekeh 100x + ketuk dengan kayu hoki 101x.
Sioottt betul lah!!!!!!!!!!!


wooohoooo!!!
setuju 200%
:-P :-P :-P


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:35


kasihan lah bagi penyakit jantung....
bgtahu lah supaya penyakit ini tak tengok..
kalau ada yang meninggal dunia.. teruk juga ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:41


wooo ganasnya yang nak ktuk dengan kayu hoki tu.haha..lek ar..tapi yela yang skt jntung jangan tengok ar..lagipun yang begini dah selalu..kalau tak pun dapat kat email..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:48


huh...

terkejut dibuat nya..

kenapa lah ana tak baca komen-komen yang ada dulu..

hhmm...

sib baik pukul 1.50ptg...

kalau pagi.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 26-09-07 14:29


Pada 26-09-07 12:30 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-09-07 11:57 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-12-06 00:24 , puteri_islamiah04 posting:

!!! QUOTE !!!

apa ye......?isy nak buka ke tak hendak ye?dah kol 12mlm ini....
baca apa yang ahli2 lain tulis seram juga.......ern nak buka ke tak hendak?


samalah kita..cuma saya sekarang ni pukul 12 tengah hari..nak buka taknak???? :roll:



lah...buka saja lah...
surprise... :lol: :lol:



dah buka....takut woo.....tu pun dah tutup sore...huarghh...
mama..ada orang orang buat kita.... :-(



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 26-09-07 14:36


Pada 26-09-07 14:29 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-09-07 12:30 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-09-07 11:57 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-12-06 00:24 , puteri_islamiah04 posting:

!!! QUOTE !!!

apa ye......?isy nak buka ke tak hendak ye?dah kol 12mlm ini....
baca apa yang ahli2 lain tulis seram juga.......ern nak buka ke tak hendak?


samalah kita..cuma saya sekarang ni pukul 12 tengah hari..nak buka taknak???? :roll:



lah...buka saja lah...
surprise... :lol: :lol:



dah buka....takut woo.....tu pun dah tutup sore...huarghh...
mama..ada orang orang buat kita.... :-(



huh...nasib baik tak ada yang pengsan...
ish...kalau tak...
tak tahu nak cakap apa...


-----------------
"kejayaan tanpa pengorbanan adalah mustahil..namun kegagalan setelah berusaha adalah suratan takdir..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 14:48


Pada 26-09-07 13:31 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-01-07 11:49 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!

Ni teka-teki ke ni..!!
Mana tuan punya teka-teki ni.. hah!! jangan nak lari !! mari sini cepat!! patut bagi penyekeh 100x + ketuk dengan kayu hoki 101x.
Sioottt betul lah!!!!!!!!!!!


wooohoooo!!!
setuju 200%
:-P :-P :-P



no heart feelings eh,abadikan 03.....
gegurau saja.......
tkejut tahap maksuma...tu lah jadinyee....


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 15:13


opocot!!! terkejut!!! hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2914
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 15:26


Pada 25-12-06 13:48 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam Sejahtera
Cari 3 perbezaan, cari sampai jumpa!!!!!!!!!!!
Klik http dibawah kemudian cari 3 perbezaan pada gambar tersebut
dengan teliti, cari sampai jumpa. 15 saat saja masa diberi....!!!!!!!!!!!
cuba ye...



Page Title



:-? :-? :-?


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

teruterubozzu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.05.2007
Ahli No: 29897
Posting: 86
Dari: Bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 22:30


arghhh lomah jantung den...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teruterubozzuProfil   Hantar PM kepada teruterubozzu   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 27-09-07 14:41


Pada 26-09-07 14:36 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-09-07 14:29 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-09-07 12:30 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-09-07 11:57 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-12-06 00:24 , puteri_islamiah04 posting:

!!! QUOTE !!!

apa ye......?isy nak buka ke tak hendak ye?dah kol 12mlm ini....
baca apa yang ahli2 lain tulis seram juga.......ern nak buka ke tak hendak?


samalah kita..cuma saya sekarang ni pukul 12 tengah hari..nak buka taknak???? :roll:



lah...buka saja lah...
surprise... :lol: :lol:



dah buka....takut woo.....tu pun dah tutup sore...huarghh...
mama..ada orang orang buat kita.... :-(



huh...nasib baik tak ada yang pengsan...
ish...kalau tak...
tak tahu nak cakap apa...



yelah..memang tak pensang....awal-awal doh tutup spiker...
itupun buat orang terbayang2....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 11:29


Salam ukhwahFillah....buat teman-teman.sekadar ingin menjalinkan persahabatan...maaf jika ada yang terkena...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

pulu
WARGA SETIA
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13934
Posting: 697
Dari: Gorontalo

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 17:42


Hahaha... saudara ini, tak baik bagi yang lemah jantung. :D haha...

tolong janganlah yang lemah jantung meng-klik page title itu, biasanya kaum wanita, lebih baik cari topik lain.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puluProfil   Hantar PM kepada pulu   Pergi ke pulu's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-10-07 17:53


terjatuh dah jantung dibuatnya...huhuhu..
lawak apa ni abadikan_03 :roll: :roll: :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 21:00


iiiiiiiiiiiii geram betullah,
terkejut saya tadi,
kalau saya ada sakit jantung macam mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

syaza_azzahra
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.08.2007
Ahli No: 30686
Posting: 43
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 23:13


http

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaza_azzahraProfil   Hantar PM kepada syaza_azzahra   Pergi ke syaza_azzahra's Website   Quote dan BalasQuote

syaza_azzahra
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.08.2007
Ahli No: 30686
Posting: 43
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 23:14


huhu...malas nak try. saja saja nak knakn org.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaza_azzahraProfil   Hantar PM kepada syaza_azzahra   Pergi ke syaza_azzahra's Website   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 02:30


salam. lawak lah. hahahahaahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-01-08 11:32


selalunya manusia kian lupa diri...sehingga memaksa org lain menjadi mangsanya...DUNIA..OH DUNIA...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-01-08 13:31


:cry: :cry:
baru terkena...menjerit tau....semua kat rumah dah gelabah tanya Kenapa aku jerit tengah hari buta. dhla jerit saja tak mengapa lah jugak ni siap lari ke ruang tamu, tu yang mereka tengah tengok tv semua melopong tengok aku...

dulu pernah terkena kat MMS, tu tak apa lagi lah sebab kat tempat awam, tak adalah beriya sangat nak tengok dengan khusyuk tapi tadi ni memang tak boleh handle nak jerit sebab betul-betul tengah khusyuk tengok gambar tu.
lain kali janganlah buat lagi....ni nasib baik siang kalau mlm memang dah demam agaknya... :jangan:


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

Ninja85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2007
Ahli No: 31536
Posting: 218
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-01-08 14:07


assalamualaikum.
cantik jugak hantu tu,
kiub lagi, siapa name dia?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ninja85Profil   Hantar PM kepada Ninja85   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 09:54


antu raya.....atau hantu pilihanraya..hahaha...
jangan mara haaaa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

ayaidahidayah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2008
Ahli No: 32405
Posting: 6
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 25-01-08 11:23


dah nekad tak nak jerit...tapi termenjerit jugak...hahaha...hantu dia comey lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayaidahidayahProfil   Hantar PM kepada ayaidahidayah   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-08 11:30


Pada 21-01-07 15:51 , nisaulfadhilah posting:

!!! QUOTE !!!

pergh...tekezutnye!!!
nasib baik saya tak lemah jantung..kalau tak mesti da tak lama hidup...
memang nak kena siapa yang bagi soalan ni...
geramnye...



setuju....jom kita pergi belasah tuan punya posting mana....

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-01-08 11:42


please don' try this at home.....hahaha...gurau saja kawan...jangan lah marah.....nanti cepat tua tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-05-10 15:28


ukhwah kiya kerana nya...mohon mff pada teman-teman .. buat lah apa saja pada saya kepada siapa yang terkena tadi...ni gurauan semata...bukan untuk kenakan sesiapa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.145259 saat. Lajunya....