Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila telah sampai di puncak tetapi meneruskan pendakian, bermakna anda sedang menurun, bukan lagi mendaki
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 22 jam, 24 minit yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Siapa yang suka PENGUIN?


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Siapa yang suka PENGUIN?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa yang suka PENGUIN?

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 11:21


Assalamualaykum..

Siapa yang suka penguin boleh lah ke sini..
Ana suka sangat penguin.. kalau ada pasal penguin pun suka..

Ana suka cerita PINGU dan cerita HAPPY FEET pun best

pingupingupingupingu


-----------------
lawati saya di sini
[ Telah diedit oleh: kamalhisyam pada 20-12-06 11:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 11:24


Peminat2 penguin jom lah ke sini...


-----------------
lawati saya di sini


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 20-12-06 12:30


SALAM,
saja masuk.yang tak minat tak blah ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 12:34


Salam.. tak minat pun boleh masuk... mana tau lepas ni minat penguin..


-----------------
lawati saya di sini
[ Telah diedit oleh: kamalhisyam pada 20-12-06 12:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 13:19


tengok juga cerita pingu dengan happy feet

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 13:21


ana suka Pingu.....
suka sangat........... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-12-06 11:43


tak ramai suka penguin rupanya... :-( :-( :-( :-(


-----------------
lawati saya di sini


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

akuhambaALLAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35981
Posting: 163
Dari: land below the wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-12-08 15:21


PINGU..PINGU..... :-D :-D :-D
Penguin comei....
anak hamba suka tengok kartun Pingu...automatic hamba pun da mula suka dengan penguin..... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For akuhambaALLAHProfil   Hantar PM kepada akuhambaALLAH   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 13:14


suka-suka..
cute sangat.. comel..
cara ia berjalan pun unik saja...SubahanaAllah..
cute..
pingu2.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 13:25


ye.. pinguin tu time jalan nampak cute lah..hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 27-01-09 13:39


salam

Mokkk mokk.. seronok tengok Pingu..sampai beli cd.. punyalah minat.. cute sungguh.. macam-macam ciptaan Allah... Masyallah... unik

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 14:30


salamun alaik..

ana suka pnguin sebab comel sangat..tambah-tambah bila jalan terkedek2..cute saja..hehe..tapi tak suka sangat tengok cerita pingu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

nie_nadia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8745
Posting: 133
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 14:37


pingupingupingupingu.....hehehehe comei betul bla pingu ni berjalan. sangat unik & sangat comei. suka jugak tengok hapy feet.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nie_nadiaProfil   Hantar PM kepada nie_nadia   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 16:00


Pada 27-01-09 14:37 , nie_nadia posting:

!!! QUOTE !!!

pingupingupingupingu.....hehehehe comei betul bla pingu ni berjalan. sangat unik & sangat comei. suka jugak tengok hapy feet.


ye ke.. tengok itu nie_nadia..
gemar pingu7... :kelip:
boleh tak bela sekor kat Malaysia..
cammana nak jaga dia..
beri makan dia,,,
cepat-cepat..
kita bela... :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-09 09:08


Pada 27-01-09 16:00 , as-syafie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-01-09 14:37 , nie_nadia posting:

!!! QUOTE !!!

pingupingupingupingu.....hehehehe comei betul bla pingu ni berjalan. sangat unik & sangat comei. suka jugak tengok hapy feet.


ye ke.. tengok itu nie_nadia..
gemar pingu7... :kelip:
boleh tak bela sekor kat Malaysia..
cammana nak jaga dia..
beri makan dia,,,
cepat-cepat..
kita bela... :sopan:


tak boleh agaknya nak bela kat sini, habitat penguin kan kat tempat yang sejuk....kecualilah as-syafie dapat sediakan tempat yang sesuai untuk penguin.... :-D :-D


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

ladylolida_aina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2008
Ahli No: 34562
Posting: 162
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 29-01-09 09:21


suka...suka...pingu. comel sangat. lagi-lagi kalau dia muncungkan mulutnyer tu...rasa nak tarik2 saja... dolphin pun suka juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladylolida_ainaProfil   Hantar PM kepada ladylolida_aina   Quote dan BalasQuote

mulukhiyyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2008
Ahli No: 34681
Posting: 82

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 29-01-09 09:34


saya kalau dapat penguin saya nak pelihara macam di water world langkawi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulukhiyyahProfil   Hantar PM kepada mulukhiyyah   Quote dan BalasQuote

nie_nadia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8745
Posting: 133
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-02-09 12:39


Pada 29-01-09 09:08 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-01-09 16:00 , as-syafie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-01-09 14:37 , nie_nadia posting:

!!! QUOTE !!!

pingupingupingupingu.....hehehehe comei betul bla pingu ni berjalan. sangat unik & sangat comei. suka jugak tengok hapy feet.


ye ke.. tengok itu nie_nadia..
gemar pingu7... :kelip:
boleh tak bela sekor kat Malaysia..
cammana nak jaga dia..
beri makan dia,,,
cepat-cepat..
kita bela... :sopan:


tak boleh agaknya nak bela kat sini, habitat penguin kan kat tempat yang sejuk....kecualilah as-syafie dapat sediakan tempat yang sesuai untuk penguin.... :-D :-D



kalau lah pengu tu dapat di buat pet, memang nak bela dah. tapi hari tu dapat tengok pengu kat zoo negara pun dah puas. :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nie_nadiaProfil   Hantar PM kepada nie_nadia   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-02-09 12:56


salam...
peguin-peguin...
makhluk unit ciptaan Allah...
lembut gemalai saja..
Subhanallah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-02-09 15:08


nak join juga...suka peguin..comel bangat....geram tengok peguin..rasa nak peluk2 saja...hehe over lah pula...:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-02-09 16:20


adik pun suka sangat peguin..comel...walaupun watak dia tak becakap, namun penuh makna apa yang dilakukan...:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.099361 saat. Lajunya....