Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..
-- SHAMR (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 1 hari, 10 jam, 52 minit yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: RIMASNYA!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» RIMASNYA!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh RIMASNYA!!!

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 19-12-06 11:55


assalamualaikum buat semua warga ukhwah...dah lama rasanya ana tak posting kat sini.

anyway...apa kata kita share sumthing...

ana cuma nak tau...bila agaknya sahabat2 sekalian akan merasa RIMAS. tak kiralah rimas macam mana pun. yang penting antum rasa rimas, tak selesa, dan yang sewaktu dengannya...dan apa yang antum akan buat untuk hilangkan atau kurangkan rasa rimas dan tak selesa tu...

jom kita kongsi ramai-ramai... :-) :-P ;-) :lol: :roll: :-D 8-)


-----------------
kepada si MaWaR iDaMaN..semoga dikau sentiasa MeKaR di taman..diakari rasa berTUHaN..dihiasi haruman aKhLaK&iMaN..kerana disitulah UkUrAn..JeLiTaNyA seorang perawan
[ Telah diedit oleh: bintu_ruQaiah pada 19-12-06 11:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-12-06 12:00


assalamualaikum...

ana rasa rimas bila orang bercerita isu yang ana tak gemar nak bicara...

kadang-kadang ana buat dek saja...buat-buat tak dengar...kadang-kadang ana alih ke topik lain...dan kadang-kadang ana minta diri dan beri alasan yang baik...

kawan-kawan lain?....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 19-12-06 12:03


oo ye...kalau ana...ana paling rimas berada berdekatan dengan manusia2 yang 'gedik'. biasanya ana akan beredar dari tempat tu...tak larat nak tengok pemandangan yang menyakitkan anak mata tu. kadang ana sound direct saja...sorry to sayla buat sesiapa yang pernah kena...huhu

p/s...menggedik merbahaya untuk kesihatan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 19-12-06 15:20


kalau or buat rimas,sabar sajalah.kalau tak boleh tahan,cabut saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 15:28


rimas kalau bepeluh banyak sangat..hehehe...
rimas kalau becerita pasal boyefrind and girlfriend..
hish! rimasnye!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 15:46


Pada 19-12-06 12:03 , bintu_ruQaiah posting:

!!! QUOTE !!!

oo ye...kalau ana...ana paling rimas berada berdekatan dengan manusia2 yang 'gedik'. biasanya ana akan beredar dari tempat tu...tak larat nak tengok pemandangan yang menyakitkan anak mata tu. kadang ana sound direct saja...sorry to sayla buat sesiapa yang pernah kena...huhu

p/s...menggedik merbahaya untuk kesihatan!


ana pun sama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 17:31


saya rimas bila ofismate saya yang dah kawin bersembang2 lucah. rasa malu, rasa rimas, rasa arrgghhhhh!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 19-12-06 17:44


ana rasa rimas bila time ana nak studi.. tiba-tiba ada org buat bising... huh.. sabar saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 19:42


Assalammualaikum..
ana pula rimas bila org pandang ana. lagi-lagi lelaki.. ana tak suka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-12-06 20:07


rimas bila kawan dengan orang kuat membebel......sakit telinga!

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 20:11


Ana juga selalu merasa rimas.... lebih2 lagi kalau tak mandi satu hari, tak gosok gigi.... khakha.....

Tami ana lagi rimas kalau belum dapat solat lagi, sedangkan waktu dah nak habis... contoh ana balik opis... tapi jem teruk, dah nak isyak, tami maghrib belum solat pun lagi....adui, rimas sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 19-12-06 22:44


RIMAS bila rasa nak rimas

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

ryan_86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.12.2006
Ahli No: 27615
Posting: 31
Dari: syria

syria   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 23:48


RiMass bila mengadap internet ada MakHluk Bertempek di sekeliliNg!
dan RiMass kalau taK ada benda nak Buat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ryan_86Profil   Hantar PM kepada ryan_86   Quote dan BalasQuote

orangnegeri
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27101
Posting: 35
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-12-06 06:11


ana pulak rimas bila tempat persekitaran kotor...
apa boleh buat ana bukan ada orang gaji...
terpaksa ana bersihkan sendiri...
sedih....

Bookmark and Share

    


  Member Information For orangnegeriProfil   Hantar PM kepada orangnegeri   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 09:04


salam....
ana rimas bila...ramai sangat org disekeliling ana.
psatu, rimas bila persekitaran ana kotor...
and satu lagi kalau tak ada apa-apa nak buat....mesti rasa lain macam saja... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-01-07 22:14


rimas bila badan rasa melekit....
kalau bilik bersepah dan berada kat tempat kotor lagi rimas....sakit mata memandang...
kalau time tengah study org buat bising.....rasa rimas dan nak naik angin saja tapi sabar sajalah.....kalau nak senari banyak lah juga ....hehehehe...cerewet sikit

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-01-07 23:08


saya rasa rimas bila ada couple depan mata yang tak tahu malu berpeluk depan org ramai,rasa sakit hati, menyampah dan benci dengan perbuatan mereka...saya akan tenung mereka sampai mereka malu sendiri dengan perbuatan mereka yang tak tahu malu tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

syabab_mujahid
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27656
Posting: 291
Dari: Egypt

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 00:40


rimas bila orang buat lawak bodoh

Bookmark and Share

    


  Member Information For syabab_mujahidProfil   Hantar PM kepada syabab_mujahid   Pergi ke syabab_mujahid's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 08:10


Terlalu banyak benda nak difikir.. Nak hilangkan rasa rimas, saya akan pergi berbasikal dalam hutan kat kawasan belakang kolej.. ambil oksigen sepuas-puasnye !!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 10:00


salam...rimas ini banyak faktor dia...
ikut faktor dia lah...kalau rimas pasal persekitaran or bilik kotor...satu kemas lah ...hehe...kalau tak..cabut saja...
lagi satu rimas kalau bising sangat...saya akan beredar dr tempat tu...tapi kalau terpakda juga duduk situ...pujuk diri untuk bersabar...banyak-banyak istighfar...
org banyak cakap pun rimas juga...heheh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 14-01-07 11:33


rimas time saya duduk dengan orang tak kenal...lepas itu tak tau nak buat apa pula..mm,entahlah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 11:47


Rimas bila ramai sangat orang...
rimas bila rumah bersepah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 11:53


salam..
emm..ana memang cepat rasa rimas kalau brada ditempat yang ramai orang...macam pasar malam ke..
lepas itu tak suka sngat duduk dekat dengan orang yang tengah merokok..
betul-betul rimas..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 12:03


Pada 19-12-06 19:42 , smile_roses posting:

!!! QUOTE !!!

Assalammualaikum..
ana pula rimas bila org pandang ana. lagi-lagi lelaki.. ana tak suka...



samalah...kalau boleh nak saja cocok biji matanya...
apa lagi yang pakai cermin mata gelap...mahu juga bagi penumbuk gaban..heheh


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 17:05


!!! QUOTE !!!

Terlalu banyak benda nak difikir.. Nak hilangkan rasa rimas, saya akan pergi berbasikal dalam hutan kat kawasan belakang kolej.. ambil oksigen sepuas-puasnye !!!


oo.. azim ada basikal ek.. boleh lah kak pinjam nanti..hehe..

em.. tajuk tertera rimass... :roll: :roll: :roll:

rimass bila rumah tak disapu...
rimass bila tengok pasangan yang bercouple bersepah-sepah..
tak kira kat mana-mana lah..

bukanlaa ana ada sifat jealouss bila tengok.. tapi..
em. ntahlaa.. kekadang nak saja tanya..
dah kawin ke..???

rimass bila tak cukup oksigen.. mean.. terpaksa
bau asap rokok...huhuhu....


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

umi_iium
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2006
Ahli No: 27261
Posting: 133
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 14-01-07 17:24


rimas bila dengar og cakap benda tak betul..dah tau tak betul tapi still nak cakap pula 2...hishhh

Bookmark and Share

    


  Member Information For umi_iiumProfil   Hantar PM kepada umi_iium   Quote dan BalasQuote

aiezzat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2005
Ahli No: 20989
Posting: 76
Dari: kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-01-07 17:34


ana rimas bila duit tak cukup nak beli sumthing..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aiezzatProfil   Hantar PM kepada aiezzat   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 17:47


ana rimas apabila keadaan merimaskan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

jiwamuslim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25616
Posting: 33
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-07 10:55


aku rimas bila perempuan pandang2...gurauja..rimas bila tengok ramai betul perempuan pakai tudung baju ketat2...masyAllah..eheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For jiwamuslimProfil   Hantar PM kepada jiwamuslim   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-01-07 12:34


Aku rimas tengok orang yang rimas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-01-07 12:42


rimas bila rasapanas sebab tak mandi or seangkatan dengannya
rimas bila tengok org perempuan pakai tudung kulup sangat.hehe~
rimas bila tengok org lelaki yang serabai saja bila pagi kuliah or opis
rimas bila org pandang2, tak kira lelaki or perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

irfaz_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2006
Ahli No: 21780
Posting: 146
Dari: banting

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-01-07 15:45


ana rimas bila orang pandang-pandang lah..
rumah berselerak..macam xreti kemas..xkesah lah bilik ke...

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfaz_87Profil   Hantar PM kepada irfaz_87   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 12-03-07 04:24


jangan rimas2 maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129571 saat. Lajunya....