Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air dari gunung, mengalir, berpecah akhirnya bertemu semula di laut
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: 8G pada lelaki yang dibenci oleh wanita


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» 8G pada lelaki yang dibenci oleh wanita

Please Mendaftar To Post


Oleh 8G pada lelaki yang dibenci oleh wanita

KnightIslam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 142
Posting: 54
Dari: Pantai Timur

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-05-03 13:59


dari Dr. Fadzilah Kamsah

1.Garang
( garang tak bertempat, suka mencarut, suka cari gaduh, cakap kasar, suka marah2 tak bertempat, silap sikit tak boleh... macam ler dia betul semua, dsb) Lelaki perlu menginsafi diri bahawa wanita bukan alat untuk melepaskan kemarahan atau perasaan geram, sebaliknya dihargai dan dilayan dengan lemah-lembut.

2.Ganas
(kaki pukul,dengan perempuan pun nak tunjuk kuat sebabtahu perempuan bukan lawannya) Lelaki bersikap ganas memang perkara utama yg dijauhi wanita sebab tak mahu mata biru atau badan lebam-lebam bila dah kahwin. Tidak kasihankah lelaki pada wanita yang lemah? Wanita bukan lawan lelaki sebaliknya lelakilah yang patut melindungi wanita.

3.Gementar
(takut sangat, tak yakin diri sendiri, tak percaya kebolehan diri, bergantung pada orang lain,dsb) Contohnya,depan perempuan, lidah kelu sampai ayat yg dilafazkan pun tak jelas isi butir. Lelaki perlu
mengatasi rasa gementar.

4.Gabrah
(tak pandai buat keputusan sendiri, ikut pendapat perempuan saja) Perempuan tak suka lelaki yang tiada keyakinan diri atau cepat panik menghadapi sesuatu perkara.

5.Gentleman tiada
(langsung tak gentle, pentingkan diri sendiri,ambik kesempatan,dsb) Kalau masa bercinta tak gentleman,inikan pula kalau dah kahwin nanti. Lelaki perlulah menghormati wanita selayaknya. Sudah pasti wanita itu juga akan menghormati lelaki dengan perasaan hormat lagi.

6.Gerumal
(bahasa kedah -bohong atau tipu. Suka tipu perempuan untuk kepentingan diri sendiri. Sekali dua boleh maaf, tapi ni berkali2.) Lelaki tidak boleh menggunakan alasan bohong sunat utk melepaskan diri sebaliknya belajarlah untuk menjadi jujur dan bercakap benar dengan wanita.Bukankah berani kerana benar, takut kerana salah?Jika asyik membohongi wanita, sudah pasti kepercayaannnya kepada anda akan musnah.

7.Ganggo
(keterlaluan- lembut sangat,pemalu sangat,pendiam sangat,macho sangat, dll)Perempuan pun naik lemas jika lelaki bersikap keterlaluan dalam sesuatu hal.Cubalah bersikap sederhana dan mengimbangi karektor diri anda dengan baik.

8.Gatal
(miang keladi ngan perempuan lain selain dengan isteri)Tak boleh tengok perempuan dahi licin atau anak dara, mulalah pasang niat nak mengorat. Anda perlu ingat, kadangkala perempuan berpura2 melayan anda kerana ada udang sebalik batu.Mungkin dia bermata materialistik dan cintakan duit anda sahaja. Fahamilah perasaan isteri atau pasangan anda yang mencintai anda sepenuh hati! Bukankah lebih baik menggoda isteri sah anda daripada menggoda perempuan lain yang bukan hak anda.

Bookmark and Share

    


  Member Information For KnightIslamProfil   Hantar PM kepada KnightIslam   Pergi ke KnightIslam's Website   Quote dan BalasQuote

wan_pasir
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 37
Posting: 395
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 23:39


Quote:
Ganas
(kaki pukul,dengan perempuan pun nak tunjuk kuat sebabtahu perempuan bukan lawannya) Lelaki bersikap ganas memang perkara utama yg dijauhi wanita sebab tak mahu mata biru atau badan lebam-lebam bila dah kahwin. Tidak kasihankah lelaki pada wanita yang lemah? Wanita bukan lawan lelaki sebaliknya lelakilah yang patut melindungi wanita.



::saya tak pernah terfikir untuk buat semua tuu:: harap-harap Allah melindungi saya dari perkara-perkara sebegitu::

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_pasirProfil   Hantar PM kepada wan_pasir   Pergi ke wan_pasir's Website   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-05-03 00:00


yer kee perempun benci nih?....ada tak kalau perempuan suka pada laki yg ada 8g ni

-----------------
Ya Allah !!! berikanlah kekuatan kepadaku untuk meneruskan jihad para shuhada'

img75.photobucket.com/albums/v228/acma_115/logo.jpg">

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 00:05


Quote:
::saya tak pernah terfikir untuk buat semua tuu:: harap-harap Allah melindungi saya dari perkara-perkara sebegitu::



amin ya Rabbal'alamin..

Quote:
yer kee perempun benci nih?....ada tak kalau perempuan suka pada laki yg ada 8g ni



rasanya, x mungkin..
qaulah pun x suka kat sumer 8 G nie..
tp, kekadang tue sian jugak kat laki yg ada sifat camnie..
mungkin jugak yg tue sifat semulajadi..
dah x dapat diubah..
esp. :-

Quote:
3.Gementar
(takut sangat, tak yakin diri sendiri, tak percaya kebolehan diri, bergantung pada orang lain,dsb) Contohnya,depan perempuan, lidah kelu sampai ayat yg dilafazkan pun tak jelas isi butir. Lelaki perlu
mengatasi rasa gementar.



hehe.. kekadang lelaki nie EGO.. ye tak???

WassalaM..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

heizam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 182
Posting: 107
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 15:05


a'kum... insayallah takkan jadi cam tue... mintak2 tak jadi la.... takde... ring kasan lain selain 8g ker ... 10 vker . 67t ker... kalau ader hantar la...

wassalam..



Bookmark and Share

    


  Member Information For heizamProfil   Hantar PM kepada heizam   Pergi ke heizam's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 17:20


as'kum..ana nak tambah lagi 6G..

1. Gembar-gembur
(lelaki yg suka cakap besar,kira cakap tak serupa bikin.benda yg kecil suka diperbesarkan)

2. Gagal
(lelaki yg mudah patah semangat, tak mahu mencuba,seringkali berputus asa jika apa yg dihajati memerlukan usaha yg lebih)

3. Goyah
(tak tetap pendirian,mudah mengubah keputusan dan senang dipengaruhi oleh org lain.)

4. Ganjil
(suka melakukan yg pelik-pelik atau dengan lain perkataan adalah gila. mana ada org perempuan yg suka dengan lelaki yg gila kan kecualilag perempuan tu pun mereng)

5. Gadai maruah
(sanggup melakukan sesuatu yg boleh mencemar dan menjatuhkan maruahnya. tidak mementingkan prinsip hidup..perempuan tak suka lelaki yg macam ni sebab tiada perasaan malu)

6. Gena
(maksud dia pak turut. suka mengikut je kata2 orang tanpa memikirkan nya terlebih dahulu, umpama lembu dicucuk hidung)

erm..so,kepada muslimin di luar sana tu..jangan yea buat perkara2 yg telah disenaraikan di atas tu..demi kebaikan bersama..insyaALLAH..

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 17:24


ewah...semua sekali 14g...kalau antum tak buat benda┬▓ nih Insya Allah dpt muslimah yg baik n solehah

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

snow_ball
Warga Rasmi
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 284
Posting: 16
Dari: hokkaida

japan  


posticon Posting pada: 20-05-03 13:37




-----------------
obey ALLAH
obey RASUL
SUCCESS will be yours....

Bookmark and Share

    


  Member Information For snow_ballProfil   Hantar PM kepada snow_ball   Quote dan BalasQuote

GTF
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 519
Posting: 425
Dari: png

japan  


posticon Posting pada: 20-05-03 14:02


emmmmmmmm.........
no komen...
hehehehehehehe........
bagus..bagus....bagus......


LELAKI YANG BAIK HANYA UNTUK PEREMPUAN YANG BAIK DAN..
WANTA YANG BAIK HANYA UNTUK LELAKI YANG BAIK.. :-

Bookmark and Share

    


  Member Information For GTFProfil   Hantar PM kepada GTF   Pergi ke GTF's Website   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 18:59


Assalamualaikum..

Emm..banyak gak yer bilangan G nie..hehehe..apapun minta dijauhkan sifat2 Mazmumah nie..hanya sifat Mahmudah di hati ini..cara Rasulullah sebagai ikutan..Insya Allah


Bookmark and Share

    


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-09-06 16:10


lelaki perlu ada pergi yakni Gurauan..baru wujud kemesraan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-09-06 18:21


semua sifat tu ada pada saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 16-09-06 20:10


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

xyamani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26226
Posting: 77
Dari: tepi dinding

yemen  


posticon Posting pada: 16-09-06 20:34


Pada 16-09-06 18:21 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

semua sifat tu ada pada saya...


???tau tak mengapa..dah tau, kena cuba ubah..


-----------------
belajar lah kerana tiada yang lahir dalam keadaan telah terpelajar


Bookmark and Share

    


  Member Information For xyamaniProfil   Hantar PM kepada xyamani   Pergi ke xyamani's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-09-06 22:09


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 20:55


Waaa susah lah macam ni..Kebanyakkan nya ada dekat saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 20:59


:-( saya pun....banyak yang ciri2 nya sama dengan saya.....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

putera81
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 549
Posting: 153
Dari: SaBAh

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-09-06 21:23


assalamualaikum,
    org yang paling kuat bukan sahaja yang paling handal di medan perang tapi yang boleh mengawal kemarahanya... wahai lelaki, jadilah pemimpin yang sejati:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera81Profil   Hantar PM kepada putera81   Pergi ke putera81's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-09-06 22:28


Assalamualaikum...
Masih mencari diri ke arah yang lebih baik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 19-09-06 13:13


Pada 16-09-06 18:21 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

semua sifat tu ada pada saya...


bagus awak ni kan.....:lol:
jujur....:lol:
Kalau orang lain mampos tak mengaku....:lol: :lol:

masih sempat u berubah.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

khazinatulsyouqoh
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19897
Posting: 209
Dari: on earth

Johor  


posticon Posting pada: 19-09-06 13:31


Pada 18-05-03 23:39 , wan_pasir posting:

!!! QUOTE !!!





insyallah harap-harap macam tu lah kan....niat baik harap-harap kesudahan nya pun nati baik .............


-----------------
"iman itu dinding taqwa , sedangakan taqwa itu perisai hati, yang memusnahkan pastilah nafsu, dilayan jangan , dilawan pun jangan , dididik perlu


Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulsyouqohProfil   Hantar PM kepada khazinatulsyouqoh   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-09-06 14:35


.Ganggo
(keterlaluan- lembut sangat,pemalu sangat,pendiam sangat,macho sangat, dll)Perempuan pun naik lemas jika lelaki bersikap keterlaluan dalam sesuatu hal.Cubalah bersikap sederhana dan mengimbangi karektor diri anda dengan baik.


Dah memang     sifat macam tu
nak buat macam mana

Bookmark and Share

    


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-09-06 15:58


Assalamualaikum,

Ehmmm...itu baru satu huruf yang dihuraikan belum lagi huruf lain. Apa pun berbuatlah baik dengan insan lain insya-Allah pasti akan mendapat balasan yang baik bukan sahaja dari manusia tetapi Allah juga.

Wassalam...
[ Telah diedit oleh: comel pada 19-09-06 16:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

irfaz_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2006
Ahli No: 21780
Posting: 146
Dari: banting

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-09-06 16:25


assalamualaikum...time kasih bagi info dan..pada pria2 skalian jangan lah kecik hati pula...insyaallah anda pun akan dapat perempuan yang bebaik belake...tak apalah sekurg2nyer kalau sifat macam ni ada pada anda, anda boleh ubah sikit-sikit..lelaki yang baik untuk perempuan yang baik..perempuan yang baik untuk lelaki yang baik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfaz_87Profil   Hantar PM kepada irfaz_87   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-10-06 16:58


hmmmm


:-? :-? :-?


-----------------

[ Telah diedit oleh: miss_farhana pada 18-10-06 17:09 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

HAZRi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20047
Posting: 39
Dari: Cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-10-06 14:57


aku setuju sesangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAZRiProfil   Hantar PM kepada HAZRi   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 19-10-06 15:06


Pada 16-09-06 18:21 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

semua sifat tu ada pada saya...



patutlah..........
Kalau sifat yang kurang baik tu.......ubahlah...
kan nak berpoligami....:-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 15:20


nasib baik semua yang 8g and 6g tu tak ada pada ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 19-10-06 18:35


ASSALAMMUALAIKUM........
Amboi...amboi...kalau mengata lelaki nombor anda semua ni...sepatutnya anda semua harus bersyukur, sebab jika mempunyai suami yang mempunyai banyak pergi ni, anda semua akan memperolehi pahala yang amat banyak kerana bersabar dengan kerenah suami yang mempunyai banyak pergi ni...kan begitu...?????


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 19-10-06 19:09


Pada 19-10-06 18:35 , dmz posting:

!!! QUOTE !!!

ASSALAMMUALAIKUM........
Amboi...amboi...kalau mengata lelaki nombor anda semua ni...sepatutnya anda semua harus bersyukur, sebab jika mempunyai suami yang mempunyai banyak pergi ni, anda semua akan memperolehi pahala yang amat banyak kerana bersabar dengan kerenah suami yang mempunyai banyak pergi ni...kan begitu...?????



RALAT

ASALAMMUALAIKUM...
ASSALAMMUALAIKUM........
Amboi...amboi...kalau mengata kaum lelaki nombor satu, anda semua ni...sepatutnya anda semua harus bersyukur, sebab jika anda mempunyai jodoh dengan suami yang mempunyai banyak pergi ni, anda semua akan mungkin memperolehi pahala yang amat banyak juga kerana bersabar dengan kerenah suami yang mempunyai banyak pergi ni...kan begitu...?????



-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/
[ Telah diedit oleh: dmz pada 19-10-06 19:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 19-10-06 19:16


Pada 19-10-06 19:09 , dmz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-10-06 18:35 , dmz posting:

!!! QUOTE !!!

ASSALAMMUALAIKUM........
Amboi...amboi...kalau mengata lelaki nombor anda semua ni...sepatutnya anda semua harus bersyukur, sebab jika mempunyai suami yang mempunyai banyak pergi ni, anda semua akan memperolehi pahala yang amat banyak kerana bersabar dengan kerenah suami yang mempunyai banyak pergi ni...kan begitu...?????



RALAT

ASALAMMUALAIKUM...
ASSALAMMUALAIKUM........
Amboi...amboi...kalau mengata kaum lelaki nombor satu, anda semua ni...sepatutnya anda semua harus bersyukur, sebab jika anda mempunyai jodoh dengan suami yang mempunyai banyak pergi ni, anda semua akan mungkin memperolehi pahala yang amat banyak juga kerana bersabar dengan kerenah suami yang mempunyai banyak pergi ni...kan begitu...?????




RALAT LAGI SEKALI..
ASSALAMMUALAIKUM........
Amboi...amboi...kalau mengata kaum lelaki nombor satu, anda semua ni...sepatutnya anda semua harus bersyukur, sebab jika anda mempunyai jodoh dengan suami yang mempunyai banyak HURUF ni, anda semua akan mungkin memperolehi pahala yang amat banyak juga kerana bersabar dengan kerenah suami yang mempunyai banyak HURUF ni...kan begitu...?????


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

deli
Warga Rasmi
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26732
Posting: 17

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 19:57


tak faham??

Bookmark and Share

    


  Member Information For deliProfil   Hantar PM kepada deli   Pergi ke deli's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 19-10-06 21:25


SAYA NAK TAMBAH SATU LAGI :
~ GAY.... Mana ada wanita yang suka kat laki yang gay..betul tak wahai wanita semua....
[ Telah diedit oleh: Akhi_Arab pada 19-10-06 21:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-10-07 10:38


tak ada ke 8G yang disukai wanita pulak?...heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.138207 saat. Lajunya....