Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa yang dilihat, dimakan, didengar akan jadi sebahagian daripada diri kita
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
Abdullah: 22 hari yang lalu
muslimin23: 25 hari yang lalu
MTMKi: 38 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 51 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa orang yang andaPALING SAYANG.......


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa orang yang andaPALING SAYANG.......

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh siapa orang yang andaPALING SAYANG.......

sahibul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26564
Posting: 257
Dari: Bumi ALLAH

malaysia  


posticon Posting pada: 05-11-06 09:31


ana rasa setiap org ada yang dia sayang sekali....sapa org yang ANDA PALING SAYANG?
ana...keluarga...
nenek ana...
anda semua bagaimana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahibulProfil   Hantar PM kepada sahibul   Quote dan BalasQuote

irfaz_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2006
Ahli No: 21780
Posting: 146
Dari: banting

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-11-06 09:40


mestilah mak ayah yang utama...mereka ayang ada bersama kita sejak kita kecil..mereka yang jaga kita..mereka yang bentuk kita jadi manusia baik..bagi semua yang kita mahukan..dan macam-macam lagi..terutamanya kasih sayang...betul tak..selepas itu family secara keseluruhannya...dan sahabat yang sentiasa bersama-same kita..sahabat satu perjuangan..yang bantu kita menyokong kita..dan....org yang sentiasa berada bersama kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfaz_87Profil   Hantar PM kepada irfaz_87   Quote dan BalasQuote

as_saufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2006
Ahli No: 24957
Posting: 28
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-11-06 10:16


my parent...dan myself...

Bookmark and Share

    


  Member Information For as_saufiProfil   Hantar PM kepada as_saufi   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-11-06 11:26


assalamualaikum....

Yang paling ana sayang..

diri sendiri.
bonda dan ayahanda serta keluarga yang dikasihi ..
saudara mara yang dirindui
guru-guru,sahabat dan rakan yang dihormati..


semua insan yang mengajar saya erti hidup ini....
syukran jazilan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-06 11:44


of course r keluarga....
saudara marah... sesiapa ygtelah berbakti dengan
kita.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

helmirohayakassim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22154
Posting: 84
Dari: Setiu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-06 15:13


saya paling sayang mak dengan ayah saya. lepas itu adik beradik dan semua saudara mara saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmirohayakassimProfil   Hantar PM kepada helmirohayakassim   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-11-06 16:21


family

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-06 16:44


of course lah family.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 07:53


salam,,
yang paling ana sayang pertama sekali diri ana,, mak ayah,nenek, adik-beradik,saudara mara, sahabat2 yang sentiasa basama susah dan senang,,dan guru2 yang dikasihi....

ana doakan kita semua sentiasa mndapat kasih sayang Allah yang tak pernah bertepi..aminn..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 06-11-06 09:53


mak ayah...
kakak saya...
dr saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 10:31


of course yang paling UTAMA adalah ALLAH.swt..sebab DIA yang bagi nikmat keimanan dan agama ISLAM

lepas itu my our family....myself, my frens...dan semua makhluk ciptaan ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

khairol_leo
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18946
Posting: 67
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 06-11-06 12:45


orang yang paling paling saya sayang
---mak dan ayah---

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_leoProfil   Hantar PM kepada khairol_leo   Quote dan BalasQuote

mawardah23
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26067
Posting: 312
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 12:59


mak dan ayah saya.... org yang paling saya sayang..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah23Profil   Hantar PM kepada mawardah23   Quote dan BalasQuote

mawardah23
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26067
Posting: 312
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 12:59


mak dan ayah saya.... org yang paling saya sayang..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah23Profil   Hantar PM kepada mawardah23   Quote dan BalasQuote

mawardah23
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26067
Posting: 312
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 12:59


mak dan ayah saya.... org yang paling saya sayang..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah23Profil   Hantar PM kepada mawardah23   Quote dan BalasQuote

mawardah23
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26067
Posting: 312
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 12:59


mak dan ayah saya.... org yang paling saya sayang..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah23Profil   Hantar PM kepada mawardah23   Quote dan BalasQuote

husna_493
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.07.2005
Ahli No: 17529
Posting: 32
Dari: dari sini

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 14:12


yang paling utama, ma dan ayah. tanpa mereka saya tidak di sini. terima kasih, ma dan ayah. kasihmu tak terungkap dengan kata, jasamu tak terbalas dengan harta.

Bookmark and Share

    


  Member Information For husna_493Profil   Hantar PM kepada husna_493   Quote dan BalasQuote

hangkas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.08.2006
Ahli No: 26058
Posting: 103
Dari: dalam perjalanan ke arah hari akhirat

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 09:15


Allah, Rasul, ibubapa, keluarga dan umat Islam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hangkasProfil   Hantar PM kepada hangkas   Quote dan BalasQuote

pisst16
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.12.2005
Ahli No: 21458
Posting: 227
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 09:22


tidak sempurna iman seseorang jika cintanya kepada ibu bapa,sanak sedara,kekasih,harta dan sebagainya melebihi cintanya kepada Allah dan Rasul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For pisst16Profil   Hantar PM kepada pisst16   Pergi ke pisst16's Website   Quote dan BalasQuote

zaitihamdan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2006
Ahli No: 25957
Posting: 242
Dari: Bintulu, Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 11:30


Pada 07-11-06 09:22 , pisst16 posting:

!!! QUOTE !!!

tidak sempurna iman seseorang jika cintanya kepada ibu bapa,sanak sedara,kekasih,harta dan sebagainya melebihi cintanya kepada Allah dan Rasul..


ana sokong 700%..:) :) :)


-----------------
~Don't ever leave the one you love for the one you like,because the one you like will leave you for the one they love~


Bookmark and Share

    


  Member Information For zaitihamdanProfil   Hantar PM kepada zaitihamdan   Pergi ke zaitihamdan's Website   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-11-06 11:31


mestila mak ayah...masa kecik2 dulu,mak tinggal kejap saja dah nangis...ada kursus tempat lain kejap saja pun nangis juga..rindu sey..tapi sekarang dah biasa dah..whatever it is...my parents still no 1..love u mak dan payah...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-11-06 12:38


Nenek... Ibu... Ayah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 07-11-06 16:37


mak,ayah,family dan kawan baru saya, saya tak tahu kenapa saya sayang sangat kat dia...dia selesa didampingi,,entahlah kadang-kadang jelez pula Kalau ada org len lebih rapat dengan dia...perempuan lah jugak,,,!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 16:48


cinta padaMu Ya Allah, rasul serta kaum keluarga dan para sahabat baginda..cinta pada kedua ibu bapa, sanak saudara, guru, sahabat serta muslimin dan muslimat yang dirahmati Allah..Keredhaan Allah itu terletak kepada keredhaan kepada kedua ibu bapa kita bagi yang belum berkahwin tetapi yang sudah berkahwin especially for women keredhaan Allah itu terletak pada keredhaan suaminya..amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 16:49


mak....ayah....dan kakak angkat saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 16:59


ana paling sayang arwah ayah, mak & adik beradik ana.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 17:19


sayang sangat pada ibu...
dan adik2 saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-11-06 20:11


/... pada ALLAH, Rasulillah...
ummi, abi dan seterusnya...


"... dan sebaiknya bersikap kasih sayang
serta belas kasihan kasihan sesama sendiri (umat Islam)."
- Al-Fath ayat 29 -

ALLAHualam bisawab... :-)


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...
[ Telah diedit oleh: mas2ra pada 30-11-06 11:14 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

ayra
Warga Rasmi
Menyertai: 15.09.2006
Ahli No: 26376
Posting: 13
Dari: ulu selangor

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-11-06 23:42


4 me,tntu lah myself kan
tapi kalau dalam drama yang kita tengok ramai yang cakap saya sayang awak lebih dr diri saya sendiri....
pelik kan!kalau diri sendiri tak sayang,macam mana nak sayang org len.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayraProfil   Hantar PM kepada ayra   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-11-06 09:16


:-) Bismillahirrahmanirrahim...


paling sayang sekali Allah, rasul dan my family lah...kakak angkat,sahabat2 yang banyak membantu dan mengingati ana ke arah menjadi umat islam yang lebih baik...


-----------------
TUHAN, terimalah aku...semoga Allah selamatkan kita daripada segala kejahatan yang berada di langit dan di bumi...
[ Telah diedit oleh: zubaidah pada 11-11-06 09:17 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

sahibul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26564
Posting: 257
Dari: Bumi ALLAH

malaysia  


posticon Posting pada: 11-11-06 11:03


maakkkk

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahibulProfil   Hantar PM kepada sahibul   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 11-11-06 11:45


bismillahhirrahmanirrahim..

ana paling sayang ma,ayah,adik,kakak,abang dan bakal anak2 sedara yang bakal lahir.. :-) hidup ana untuk mereka,dan ana rela apa saja untuk mereka sekalipun terpaksa korbankan kebahagiaan ana sendiri.. hanya untuk melihat mereka gembira.. hanya mereka dan Dia sahaja yang ana ada.........


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 11-11-06 11:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-11-06 23:32


mak,ayah... :-D


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

laili
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3366
Posting: 154
Dari: kota bahru

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-11-06 23:48


makkkkkkkkkkkkkkk........rindunya nak jumpa mak saya..............

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailiProfil   Hantar PM kepada laili   Pergi ke laili's Website   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 18-11-06 15:46


Bukan orang : Allah
Orang : Muhammad dan sahabat2 ( aku cinta jugak hamzah )
Orang bawah : Ibu then bapa. Then hafiz quran tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-11-06 16:13


my mother..

who next? my mother..

who next? my mother..

dan my father..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

nieza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1867
Posting: 108
Dari: kota bharu bandaraya Islam

Johor  


posticon Posting pada: 18-11-06 16:22


Assalamualaikum

Ibuku yang tersayang....Bonda Masnah binti Ahmad. Terima kasih atas jasa dan didikan mak untuk anak-anakmu...


-----------------
Setiap kesulitan itu akan bertambah apabila dihitung-hitung tetapi
akan hilang apabila kita tidak menghiraukannya lagi...
-Imam Malik-
[ Telah diedit oleh: nieza pada 18-11-06 16:24 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For niezaProfil   Hantar PM kepada nieza   Pergi ke nieza's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-11-06 16:30


best tengok orang2 yang bahagia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-11-06 17:05


sayang...
pada kekasih...MAHA PENCIPTA
pada nabi junjungan...

pada ummi..abi.. ukhtie..akhi...adiks..
pada sahabats.. tak kira di mana jua...huhu..
ni yang rindu antum..huhu...




salam mahabbah...abadan..abada...

:lol: :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

cunye
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2005
Ahli No: 13551
Posting: 287
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-11-06 20:10


SAYANG ABAH..SAYANG MAK..SAYANG ALONG..SAYANG ANGAH..SAYANG AMCIK..SAYANG BOBOI..SAYANG SITI...SAYANG KAK NANI..SAYANG BRO....


-----------------
SAYANG ABAH SANGAT..SAYANG MAK SELALU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cunyeProfil   Hantar PM kepada cunye   Pergi ke cunye's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-11-06 01:59


siapa yang paling anda sayang?
tentunya seluruh cinta untuk family..
mak & ayah..
adik-adik tersayang..

siblings



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15931
Posting: 144
Dari: IPT

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 02:09


Assalamualaikum.Tentulah yang paling ana sayang adalah Islam kerana ia adalah kurnia yang amat bernilai kedua rasul kerana dengan adanya rasul-rasul utusan Allah ini manusia sentiasa di dalam peringatan dan diikuti mama dan ayah kerana tanpa mereka siapalah kita didunia ini mungkin tanpa mama dan ayah kita tidak akan wujud kat dunia yang serba indah ini , family , sahabat sahabiah , guru-guru dan semua saudaraku yang beragama Islam.Waallahulam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_mujahidahProfil   Hantar PM kepada nur_mujahidah   Pergi ke nur_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-11-06 13:16


si combi kucingku..he..he..he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_2310
Warga Rasmi
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27600
Posting: 13
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 22:49


erm...
saya sayang kan mak dan bapak saya...
then, adik beradik saya,,,
baba dan nani saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_2310Profil   Hantar PM kepada wardah_2310   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 22:59


org yang ana paling sayang ialah mak,ayah,abang,kakak dan adik ana
sayang semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 23:44


orang yang paling saya sayang ialah mak dan adik saya

Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 04-12-06 01:09


mak..abah... lepas itu adik2...
sayang sangat... dan seorang sahabat ana.....
sayang sangat !!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27359
Posting: 256
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 04-12-06 08:59


First..org yang paling ana sayang..nabi kita..muhammad s.a.w.
lepas itu..mak ayh ana..
ana paling sayang nabi sebab kerana bagindalah, ana my family dan umat2 islam sekarang menganut islam.baginda bersusahpayah menyebarkan islam..
betapa tabahnya nabi kita

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-12-06 12:14


my family

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

Farveen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2006
Ahli No: 27631
Posting: 256
Dari: Bangi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 17:25


selain allah dan nabi muhammad s.a. w ke?

well, ofcourse my hubby!
hehe..
lepas itu my parents..
my daughter...
my siblings (especially my elder bro)
my parents in law
my frensss...
my relatives...

tapi selepas allah dan nabi, my hubby lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarveenProfil   Hantar PM kepada Farveen   Pergi ke Farveen's Website   Quote dan BalasQuote

maqnawie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.09.2005
Ahli No: 18647
Posting: 222
Dari: Milik ALlah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 18:59


Pada 04-12-06 08:59 , nur_ashikin posting:

!!! QUOTE !!!

First..org yang paling ana sayang..nabi kita..muhammad s.a.w.
lepas itu..mak ayh ana..
ana paling sayang nabi sebab kerana bagindalah, ana my family dan umat2 islam sekarang menganut islam.baginda bersusahpayah menyebarkan islam..
betapa tabahnya nabi kita


basmallah...

benar..ana sokong 100%
tambahan sikit, sayang rasulullah SAW, para anbiya AS dan para sahabat ra
tanpa baginda SAW,para sahabat dan para anbiya AS
ana dan tuan-tuan tiada ertinya hidup tanpa Iman dan Amal Islam..

semoga ALlah ampunkan dosa saya dan tuan puan ummat Muhammad SAW..AAMIIIN...


-----------------
Sesungguhnya Kejayaan Saya dan Tuan-tuan Dalam DEEN. Taat Perintah ALlah Taala, Ikut, Amal & Hidupkan Sunnah Nabi & Rasul ALlah Muhammad Sallallahu�


Bookmark and Share

    


  Member Information For maqnawieProfil   Hantar PM kepada maqnawie   Quote dan BalasQuote

maqnawie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.09.2005
Ahli No: 18647
Posting: 222
Dari: Milik ALlah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 19:01


sambungan...

jangan dilupa pula...Allah Taala adalah yang utama, selepas itu baru baginda SAW, lepas tu para sahabat ra...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maqnawieProfil   Hantar PM kepada maqnawie   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 21:10


orang yang saya paling saya sayang...
adalah orang yang paling sayang saya.. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 12-12-06 21:14


Pada 18-11-06 16:30 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

best tengok orang2 yang bahagia..



-----------------
Irhamni Ya Allah, kekalkan rasa kehambaan ini agar tidak ku berpaut pada dahan yang rapuh, agar tidak ku mengharap pada purnama…


Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

fazira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20050
Posting: 36
Dari: senai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 17:38


saya sayang kat mak, ayah, adik2, kawan-kawan and sanak saudara saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For faziraProfil   Hantar PM kepada fazira   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 19:02


famili saya org yang paling saya sayang sangat-sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 23:17


************* I B U ************

dah lebih 6 tahun ibu menjadi ibu & ayah kepada kami 4 beradik..
terima kasih ibu !!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 13-12-06 23:27


mesti lah ana sayang family ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 00:29


salam....
org yang paling ana sayang didunia ini adalah.....ibu ana sendiri. diikuti ayah dan barulah adik beradik ana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-07 18:46


SAYANG ALLAH
lepas itu...
MESTILAH AYAH DAN BONDA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-01-07 21:11


bagi ana...
cinta allah
sayang rasul
kasih ibu bapa.....

tapi kalau ikut soalan ni....
orang yang paling ana sayang mestila ummi ana...jasa dan pengrbanan ummi tiada tolak banding...tak terbalas ana...
ish2...terharu pula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

umi_iium
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2006
Ahli No: 27261
Posting: 133
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-01-07 21:29


mestila semua org pun akan jawab sayang kat ibu ayah
sapa lagi org yang layak untuk kita sayang selain ibu ayh?(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For umi_iiumProfil   Hantar PM kepada umi_iium   Quote dan BalasQuote

Lubnaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2006
Ahli No: 25241
Posting: 133
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-07 22:55


cinta ALLAH,RASULLUAH SAW,IBUBAPA DAN KELUARGA DAN UMMAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For LubnaaProfil   Hantar PM kepada Lubnaa   Quote dan BalasQuote

umairah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23270
Posting: 158
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-01-07 15:55


Assalamualaikum..

Orang yang paling ana sayang mestilah mak & ayah ana..
Adik-beradik, nenek, atuk, saudara-mara, kawan-kawan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairah86Profil   Hantar PM kepada umairah86   Quote dan BalasQuote

eyu_extra
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.11.2006
Ahli No: 27251
Posting: 65
Dari: johor

Melaka  


posticon Posting pada: 15-01-07 16:47


ini trick question ke...
saya sayang family...
family is always on the top of my list!~

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyu_extraProfil   Hantar PM kepada eyu_extra   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-01-07 17:08


'orang' kan... kalau orang... buah hati ana lah.. mama ana. siapa lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 15-01-07 20:56


sejak ambil course obstetric and gynaecology ni..bertambah2 kasih sayang saya pada ibu....
dulu...tak tahu sangat macam mana susahnya ibu nak mengandung dan melahirkan saya...tapi sekarang saya dah lebih jelas dan tahu ttgnya...dan ia memang sangat susah, memenatkan, dan ia memerlukan kesabaran yang betul-betul teguh...
dan saya tak tahu maccam mana ibu saya boleh ulanginya sebanyak 7 kali...
memang bukan sesuatu yang mudah...tak dapat diterangkan dengan perkataan....lihat dan alami sendiri..brlah kita tahu...
ada sebabnya Kenapa Allah swt pentingkan ibu 3kali daripada ayah...
kepada sesiapa yang dah ada isteri dan anak...hargai isteri awak...
dah...temani dia waktu bersalin...awak akan tahu jerit perihnya...
terima kasih banyak ibuku
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

cunye
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2005
Ahli No: 13551
Posting: 287
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-01-07 21:12


KITA SAYANG ABAH..MAK..ALONG..ANGAH..AMCIK..BOBOI...SITI..NAZIRA..KAK NANI..BRO...AMI....RIYA...


-----------------
SAYANG ABAH SANGAT..SAYANG MAK SELALU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cunyeProfil   Hantar PM kepada cunye   Pergi ke cunye's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-01-07 23:39


Saya...saya sayang awak..
Tapi awak tak sayang saya..

Kadang-kadang saya SMS awak..
Kadang-kadang tidak...
Kadang-kadang saya balas...
Kadang-kadang saya lupa....

Tapi jangan risau,
Berapa banyak kadang-kadang tu,
Awak tetap saya ingat,
Bukan untuk kadang-kadang,
Tapi untuk selamanya....

Saya betul-betul sayang awak..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-01-07 23:41


-_-"

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-01-07 00:30


mak ayah paling disayangi serta isteri

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-01-07 00:32


sayang dari jauh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

solehah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2006
Ahli No: 27962
Posting: 90
Dari: egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-01-07 02:27


mama ayah,keluarga dan tunang(lokmanulhakem)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehah86Profil   Hantar PM kepada solehah86   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 16-01-07 09:35


mak abah, pensyarah na,kawan na....adik beradik na

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

mardhiyyahazmi
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28142
Posting: 9
Dari: uiam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-01-07 11:55


orang kata,sebelum kita nak sayang orang lain, sayang dulu diri sendiri.

sebab bila kita sayang diri kita, kita akan lebih mudah menyayangi orang lain.

orang yang paling disayangi ialah parent dan adik2.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhiyyahazmiProfil   Hantar PM kepada mardhiyyahazmi   Quote dan BalasQuote

syuhada_islamic
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20310
Posting: 93
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-02-07 15:14


mesti lah family yang dikasihi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syuhada_islamicProfil   Hantar PM kepada syuhada_islamic   Quote dan BalasQuote

annisaa_isti
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.02.2007
Ahli No: 28690
Posting: 34
Dari: akademi pengajian islam universiti malaya,nilam puri,kelate

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-07 18:13


ana sayang family..
lepas itu..
kawan-kawan..
then sumua umat islam..
kasih sayang membawa bhagia.. :-)


-----------------
ukhwah itu indah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For annisaa_istiProfil   Hantar PM kepada annisaa_isti   Quote dan BalasQuote

sara_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 27322
Posting: 88
Dari: mesir

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-02-07 21:18


Assalamualaikum

salam ukhwah fillah..
frst sayang Allah...ofcus kan...
kedua Rasul kat dan para2 sahabat baginda...
selebihnya mama dan baba saya dan adik2 saya kat
malaysia sana.....
kat diri sendiri...kawan-kawan...ahli bait....semua yang mengenali diri ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For sara_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sara_mujahidah   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-02-07 23:50


hmm... yang paling disayangi..arwah moyang..alfatihah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

nour_omar
Warga Rasmi
Menyertai: 31.03.2005
Ahli No: 15479
Posting: 7

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-02-07 00:03


of course my parent!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nour_omarProfil   Hantar PM kepada nour_omar   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-02-07 15:24


family, nenek yang juga saya dari kecik...
kawan-kawan....
and semepek....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 18-02-07 17:25


kasih pada yang sudi
sayang pada yang mengerti
oh ayah oh umi..
jasamu amat kuhargai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 18-02-07 17:45


Assalammualaikum.........
Saudara seIslam juga mesti sayang menyayangi..........


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

ifmiza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.05.2004
Ahli No: 8734
Posting: 63
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 18-02-07 21:27


saya paling sayang diri saya sendiri............ ;-) ;-) ;-)


-----------------
kasih dan sayang itu unik,
sukar difahami,
susah dihayati,
namun senang dimiliki,
dan mudah dikhianati,
em HARGAILAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For ifmizaProfil   Hantar PM kepada ifmiza   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 18-02-07 21:30


sayang 5 perkara...
Allah,Rasulullah,ibubapa,ummat dan kecemerlangan..

diri sendiri...ibu dan ayah..adik beradik..dan seluruh Ummat Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-02-07 10:16


ma, ayah, adik2, ma bestfriend....dan of course myself!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

sheikhLUTHFI
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3412
Posting: 173
Dari: 'AQaBA,jORDAN

jordan  


posticon Posting pada: 19-02-07 14:36


dengan namaNya yang mh pemurh lagi maha penyayang

ana cinta Ilahi dan kekasihNya
ana sayng diri ana,keluarga,sedara seislam,dan juga seseorang tu..hehe.. :-D


-----------------
CINTAKU hanya milik ALLAH
KASIHKU hanya milik yg berhak


Bookmark and Share

    


  Member Information For sheikhLUTHFIProfil   Hantar PM kepada sheikhLUTHFI   Quote dan BalasQuote

wandafarhana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24187
Posting: 35
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 19-02-07 16:18


sudah tentu mak abah...mereka yang ada di samping saya selama ini...terima saya seadanya...walaupun saya ada sakit,mak abah sabar jaga saya...berusaha untuk ubati say....saya sayang mereka...banyak sangat jasa merekaa,hanya Allah mampu membalas jasa mereka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wandafarhanaProfil   Hantar PM kepada wandafarhana   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-02-07 18:05


wallahua'lam. Kalau org macam ni macam mana & Kenapa ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 24-02-07 12:35


ALLAH DAN PARA RASULNYA
IBU BAPA DAN SAUDARA MARA
PARA MALAIKAT
SAYANGKAN AKHIRAT
SAHABAT2
PENDIDIK
PEMIMPIN NEGARA
quoted from LAKSAMAN SUNAN -cinta sang ratu-
' sebagai manusia aku SAYANG padamu....'

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 24-02-07 12:54


family...
anak-anak buah...
dan abang .........

Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

suffyan
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2006
Ahli No: 26749
Posting: 13

japan   avatar


posticon Posting pada: 24-02-07 13:36


saya SAYANG ummi, abah, adik- adik chik, tok mek dan ahli keluarga yang lain.....
semoga kita dirahmati ALLAH selalu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For suffyanProfil   Hantar PM kepada suffyan   Quote dan BalasQuote

mechaboyz87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2006
Ahli No: 27308
Posting: 94
Dari: -ump->> kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 24-02-07 14:17


ummi,ayah,dan semua umat islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechaboyz87Profil   Hantar PM kepada mechaboyz87   Pergi ke mechaboyz87's Website   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-07 23:56


saya paling sayang umi dan abah saya, adik-adik saya dan arwah atuk dan nenek saya. sayang juga saudara2 saya dan sayang semuanya. saya sayang sahabat saya yang dah lama saya tak contact, kalau harga baca ini aq nak harga tau yang aq tak pernah lupakan harga sahabat. kau satu dalam seribu. ingat lagi nazihasrul? memang benda tu nampak remeh saja dan dah tak ada erti lagi sekarang tapi harap-harap SAMAN akan kekal selamanya sebab selepas keluarga aq, yang paling aq sayang adalah persahabatan kita.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

naabihah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2007
Ahli No: 30194
Posting: 25
Dari: bangi

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 10:46


mestilah myself, my parent and our family...
my friends ang all muslim dan muslimat .....

Bookmark and Share

    


  Member Information For naabihahProfil   Hantar PM kepada naabihah   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 11:13


Mestilah Allah s.w.t.. sebab Allah s.w.t yang menjadikan kita...

Lepas tu, barulah mak ayah..adik beradik...

Tapi betul ke lepas kahwin hubungan kita dengan adik beradik akan menjadi renggang..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 11:46


tak tau...sebab teman ni kejam


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 08-06-07 11:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 11:51


sayang semua...oooo...

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 12:12


Pada 08-06-07 11:46 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tak tau...sebab teman ni kejam



kejam?? kejam kat adik beradik ke.. xbaikla.. sayangila adik beradik selagi hayat dikandung badan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-06-07 12:34


mestila sayang kat family yang utama..yang paling2 utma sayang ALLAH:-)
Sayang ma dan abah
sayang kakak dan adik2
sayang orang-orang yang sayangkan kita:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa orang yang andaPALING SAYANG.......

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.212115 saat. Lajunya....