Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah SWT memberikan kita dua telinga, dua mata, satu mulut dan otak di tengah antaranya, mesti bersebab. Dengar dan lihat kanan kiri, timbang dengan otak.
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 7 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: siapa MINAT MELUKIS ?


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» siapa MINAT MELUKIS ?

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa MINAT MELUKIS ?

muzaffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2006
Ahli No: 25117
Posting: 19
Dari: IIUM MATRICULATION CENTRE

Johor  


posticon Posting pada: 04-11-06 17:16


Assalmualiakum , siapa yang minat melukis ... tak kisalah berbakat atau tidak.....

Kenapa anda suka melukis....?

Bagaimana anda belajar melukis...?

So kepada sesiapa yang minat melukis , ada info yang menarik , untuk dikongsikan join lah kat sini...

Kita boleh kumpulkan fan anime kat sini .hehehe!


-----------------
ALLAH TIDAK AKAN MEGUBAH NASIB SESUATU KAUM MELAINKAN KAUM ITU MENGUBAH NASIBNYA SENDIRI


Bookmark and Share

    


  Member Information For muzaffarProfil   Hantar PM kepada muzaffar   Pergi ke muzaffar's Website   Quote dan BalasQuote

irfaz_87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2006
Ahli No: 21780
Posting: 146
Dari: banting

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-11-06 17:20


saya minat melukis..tapi lukisan saya tak cantik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfaz_87Profil   Hantar PM kepada irfaz_87   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-11-06 17:40


Assalamualaikum..
ana pun minat melukis, sejak dari bangku sekolah lagi..
sebab bila melukis ni boleh menenangkan minda..
tapi sekarang ni susah pula nak melukis..
sebab sibuk dengan study...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

muzaffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2006
Ahli No: 25117
Posting: 19
Dari: IIUM MATRICULATION CENTRE

Johor  


posticon Posting pada: 22-11-06 11:40


Melukis juga boleh megaktifkan otak sebelah kanan...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For muzaffarProfil   Hantar PM kepada muzaffar   Pergi ke muzaffar's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuriz_faridz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.11.2005
Ahli No: 20211
Posting: 273
Dari: Egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 13:49


Assalamualaikum....

Hiihihiihi dengan melukis dapat menenagkan fikiran dan memuaskan diri..Jika saya dapat menghasilkan sesuatu lukisan yang agak menarik hati ini akan berasa puas.

Suka melukis keindahan alam dan penampilan seseorang walaupun demikian kita perlu tahu bahawa kita tidak digalakkan melukis perwatakan iaitu manusia secara realiti...insyaAllah saya akan mencari dalilnya.

sekian wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuriz_faridzProfil   Hantar PM kepada ibnuriz_faridz   Pergi ke ibnuriz_faridz's Website   Quote dan BalasQuote

runuzaakmal
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.09.2004
Ahli No: 11507
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-11-06 14:03


assalammualaikumm.............

ana minat melukis,,,, teringat pulak di bangku sekolah ada pertandingan melukis di sekolah ana... masa tu sekolah rendah...
ana join sekali.. tak sangka lulisan ana terpilih.......
melukis mana tak semua orang ada bakat untuk melukis....
melukis mana ada banyak cara ... ada yang suka melikis komek, ada yang suka melukis alam semulajadi tapi tak pandai melukis wajah...begitulah sebaliknya....

bagi ana melukis adalah salah satu hobi yang best sangat!!!!!!
ketenangan dan kepuasan akan datang bila kita cuba melukis apa yang kita imejenasikan... cukup unik... itu salah satu yang dapat di kongsikan untuk warga ukhwah hari ini....
semoga kamu juga akan mendapat ketenangan itu nanti..........

wassalam.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For runuzaakmalProfil   Hantar PM kepada runuzaakmal   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 15:07


ana minat mula-mula tapi tak pandai........terus jadi tak minat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

muzaffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2006
Ahli No: 25117
Posting: 19
Dari: IIUM MATRICULATION CENTRE

Johor  


posticon Posting pada: 26-11-06 21:42


Pada 22-11-06 13:49 , ibnuriz_faridz posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....



walaupun demikian kita perlu tahu bahawa kita tidak digalakkan melukis perwatakan iaitu manusia secara realiti...insyaAllah saya akan mencari dalilnya.

sekian wassalam


bagus..! boleh berkongsi dengan warga ukwah dalil tersebut...


-----------------
ALLAH TIDAK AKAN MEGUBAH NASIB SESUATU KAUM MELAINKAN KAUM ITU MENGUBAH NASIBNYA SENDIRI


Bookmark and Share

    


  Member Information For muzaffarProfil   Hantar PM kepada muzaffar   Pergi ke muzaffar's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 26-11-06 21:46


saya suka orang yang pandai melukis sebab saya tak pandai melukis...tapi masa sekolah rendah pernah menang pertandingan melukis..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091134 saat. Lajunya....