Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap tindakan menghasilkan tindakbalas
-- Hukum Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 79
Ahli: 0
Jumlah: 79




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: siannyer kat kucing tu...kejam tol!


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» siannyer kat kucing tu...kejam tol!

Please Mendaftar To Post


Oleh siannyer kat kucing tu...kejam tol!

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-10-06 14:44


kalau tak sanggup tengok jangan bukak....perempuan ni kejam dan tak berperikemanusiaan...main pijak2 pelbagai jenis binatang peliharaan.... yang tak sanggup saya tengok kucing yang comel... :-(

/

/

/

/

gambar seterusnya kat sini....jangan tengok kalau anda tak sanggup...kepada pencinta kucing...saya nasihat jangan tengok....
:-(

gambar binatang2 yg dizalimi


-----------------
pregnancy


Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

DinnaFatiha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5711
Posting: 106
Dari: kedah/selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 14:55


ishh apalaaa dosa kucing2 tu kat dia.....sedih betul tengok kucing kena pijak macam begitu

Bookmark and Share

    


  Member Information For DinnaFatihaProfil   Hantar PM kepada DinnaFatiha   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 15:07


ya Allah....ya tuhanku...
kejamnyer..kejamnyer...kejamnyer....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 15:22


astaghfirullahalazim....
malangnya tak faham bahasa cina.
apa purpose perempuan cina jahat tu buat kat binatang begitu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-10-06 15:25


mungkin untuk suka-suka atau kepuasan diri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 21:13


memang kejam tahap israel!!!


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 21:30


kurang ajar betul.....dah tak ada benda ke nak buat????
ZALIM!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

deli
Warga Rasmi
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26732
Posting: 17

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 21:47


azab yang dasyat akan menimpa mereka!1

Bookmark and Share

    


  Member Information For deliProfil   Hantar PM kepada deli   Pergi ke deli's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 23:39


kasihan..dan memang kurang ajar

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 23:59


tak sanggup nak tengok....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

masya_brywest
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2317
Posting: 107
Dari: TeLuK InTaN

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-10-06 02:38


org tak sanggup nak nengok...ish pantang betul lah siapa yang aniaya binatang ni...tambah2 kucing...perempuan tu nak kena pijiak agaknya...ish geram..grrrrrrrrrrr
[ Telah diedit oleh: masya_brywest pada 20-10-06 02:39 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For masya_brywestProfil   Hantar PM kepada masya_brywest   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-10-06 02:52


apa yang dah terjadi ni....sanggup ke mereka buat macam tu...
JANGAN apa-apa kan HAIWAN yang tak berdosa tu..KEJAM..Kau MEMANG KEJAMM!!
TAK SABAR AKU NAK PIJAK anda BALIK NI!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 20-10-06 04:47


jahat betul. manusia ke haiwan ini?
da hilang akal ke?
astagfirullahallazim...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 20-10-06 06:26


Ya Allah , seksanya kucing itu ...

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

airbiru
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13948
Posting: 52
Dari: Japan

japan  


posticon Posting pada: 20-10-06 10:02


SAYA CADANGKAN AGAR POSTING INI DIKUNCI
ATAU DIPADAM TERUS KERANA SAYA rasa
IANYA MEMBAWA LEBIH BANYAK KEBURUKAN DARI KEBAIKAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For airbiruProfil   Hantar PM kepada airbiru   Quote dan BalasQuote

raf_dinul
Warga Rasmi
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14029
Posting: 10
Dari: samarahan

Sarawak  


posticon Posting pada: 20-10-06 10:59


kejam binatang kerana tidak mempunyai akal fikiran tapi kejamnya manusia kerana kebodohan diberikan akal fikiran tapi tidak dimanfaatkan sebaik-baiknya..

ingatlah akan penyeksaan kita di hari kebangkitan nanti...
masyaALLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raf_dinulProfil   Hantar PM kepada raf_dinul   Pergi ke raf_dinul's Website   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-10-06 00:58


memang kejam dan xberperi kemanusiaan langsung...
biar tuhan bls dosa yang dia buat..
tak suka lah org yang mendera binatang ni!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-06 03:01


illegitimate child!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    bullshit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 21-10-06 07:13


saya tak buka...tapi dari segi apa yang saya baca daripada apa yang semua tulis,nampak ngeri...mm,kucing salah satu binatang peliharaan kegemaran saya...saya amat sedih kalau ada kucing yang terlanggar dia atas jalan raya...tapi nak kata apakan,kucing tak ada istilah tengok kiri dan tengok kanan sebelum melintas....apapun kucing ialah binatang yang comel...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-06 12:09


Masyaallah !!!

Tak ada benda lain ke nak buat !!??

Kejam betul !!! Apa salah kucing tu !!??

Tak berhati perut betul !!


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com
[ Telah diedit oleh: aL-azyM pada 21-10-06 12:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-10-06 15:50


Assalamualaikum.

    apa motif org tu buat macam tu? tak ada belas kasihan ke? atau saja2 nak tunjuk berani kat haiwan yang lemah. cuma lah buat benda tu kat harimau kalau berani.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

Minur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24249
Posting: 100
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-06 22:36


manusia yang tak kenal perikemanusiaan..

cuba lah dia bayangkan bagaimana kalau dia sendiri yang diperlakukan sebegitu
huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For MinurProfil   Hantar PM kepada Minur   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 21-10-06 23:04


huhuhu...tak sanggup nak nengok...kenapa kejam sangat???:( :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-06 08:18


lepas tengok gambar2 tu, walaupun hakikatnye anis tengok sikit saja, siang malam anis terbayang2 kucing tu... rasa nak kapak saja kepala perempuan celaka tu... memang tak ada perasaan!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

mawardah23
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26067
Posting: 312
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-06 13:52


memang kejam.. saya dah lama dapat email perempuan tu bunuh kucing.... rasa2nye bukan popuan tu,melainkan iblis agaknya.... nauzubillah.... sedihnye tengok kucing tu....sedangkan Nabi saw pun bila kucing tidur di atas bajunya, sanggup nabi saw potong bajunya dari mganggu kucing tu tidur.. ni pulak kita yang xdi janjikan syurga lagi boleh buat begitu kat kucing... geramnya lah tengok.... hisss

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah23Profil   Hantar PM kepada mawardah23   Quote dan BalasQuote

GTF
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 519
Posting: 425
Dari: png

japan  


posticon Posting pada: 26-10-06 16:26


gambar ni dah lama sebenarnya...tak silap saya perempuan ini telah di buru olep polis dan dapat diberkas akhirnya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For GTFProfil   Hantar PM kepada GTF   Pergi ke GTF's Website   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-10-06 17:27


weekk..nak termuntah tengok...

kalau darah orang tak mengapa..

ni darah kucing....

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-10-06 17:28


Pada 21-10-06 15:50 , lidah-penghunus posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum.

    apa motif org tu buat macam tu? tak ada belas kasihan ke? atau saja2 nak tunjuk berani kat haiwan yang lemah. cuma lah buat benda tu kat harimau kalau berani.



hikhikhik...belum sempat buat..dia yang dah jadi macam kucing tu dulu....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 21:34


apa masalah perempuan itu??

p/s : sayangilah kucing anda...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

jiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6966
Posting: 238
Dari: PeRaK

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 22:02


eee...tak sanggup nak tengok..memang kejam.
ana memang geli dengan kucig lagi2 anak kucig yang baru lahir...
minta di jauhkan!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For jihaProfil   Hantar PM kepada jiha   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 23:19


ya allah....kasihan sesagt kat kucing tu...mengapalah kejam sangat manusia ni....cuba kalau perkara ni jadi kat dia....tak berperikemanusiaan langsung...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

vanadium_oksida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2005
Ahli No: 13944
Posting: 279
Dari: manjung ,perak

Perak  


posticon Posting pada: 29-10-06 23:40


lah apa lah...inagatkan betul-betul zalim....apa lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For vanadium_oksidaProfil   Hantar PM kepada vanadium_oksida   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 07-01-07 11:13


perempuan tu psychiatric patient sebenarnya tu....sekali pandang pun dah dapat tau ....tu yang dia boleh pijak kucing sampai macam tu .....kita yang normal jangan buat macam tu ek...sian kat binatang..mereka pun makhluk Allah jugak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

Qaisar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2006
Ahli No: 27543
Posting: 266
Dari: Darul Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-01-07 12:35


hm.. saya pun ada jugak kucing 2 ekor kat rumah, nama dia che det dengan lah... he he.. comel sangat.. tak boleh bayang kalau dia yang kena pijak.. hish... tak makan seminggu gakanya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For QaisarProfil   Hantar PM kepada Qaisar   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-07 14:43


astaghfirullah....
gila agaknya dia itu!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-01-07 10:00


ya allah...
nak nangisnyerrrr....kenap kejam sagat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-01-07 22:21


kuang ajoooo..zalim betul cina itu..apa kejadahnya siksa binatang sampai macam itu sekali

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

bee_hasanah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.12.2006
Ahli No: 27885
Posting: 67
Dari: Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 11-01-07 10:00


HIIIIIIIIII
GERAMNYER kat CINA TU
agaknya YE pun MARAH kat DIA,janganlah SAMPAI DIPIJAK-PIJAK!
TAK ADA PEREMANUSIAAN LANGSUNG....

Bookmark and Share

    


  Member Information For bee_hasanahProfil   Hantar PM kepada bee_hasanah   Quote dan BalasQuote

fatimah-azzahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25632
Posting: 113

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-01-07 11:06


ya allah, memang jahat lah perempuan tu..semoga allah membalas perbuatan keji perempuan cina tu, tak sangka kucing makhluk comel ciptaan allah itu ada org yang sanggup menganiayainya.. kesalahan yang dilakukan amatlah besar, saya tak kan maafkan!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimah-azzahraProfil   Hantar PM kepada fatimah-azzahra   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-01-07 13:42


sakit mental... yang buat dan ambil foto tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

Saifuddin
WARGA SETIA
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3878
Posting: 1421

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-01-07 15:05


Surah At Takwir Ayat 5

•    “Maka binatang liar dikumpulkan” untuk mendapat Pembelaan dari Allah AzzawaJalla.


Hadis Sahih Bukhari Jilid 1,No.413
•    Asma binti Abu Bakar r.a memberitakan, bahawa pada suatu ketika nabi saw. Melakukan Shalat Kusuf (Shalat waktu gerhana matahari). Baginda berdiri lama, rukuk lama, kemudian berdiri lama, kemudian rukuk lama,kemudian bangkit dari rukuk dan sesudah itu sujud lama, kemudian bangkit lalu sujud lama.
•    Kemudian berdiri kembali lama, kemudian rukuk lama,kemudian bangkit dan berdiri lama, kemudian bangkit lalu sujud kembali lama. Sesudah itu baginda melenggong memberi salam. Sabda baginda”Sesungguhnya dekat rasanya Syurga kepadaku, sehingga andaikan aku berani, dapat kupetikkan untukmu setangkai buah dari buah-buahannya.Tetapi neraka terasa dekat pula kepadaku. Sehingga aku berucap,”Ya,Tuhan,Apakah aku bersama mereka?” Tiba-tiba aku melihat seorang wanita yang kuduga dia dicakar kucing. Lantas aku bertanya”Apakah yang telah terjadi?” Jawab Mereka “Wanita itu telah mengurung kucing itu sampai mati kelaparan, tidak diberinya makan dan tidak pula dilepaskannya supaya kucing itu dapat haknya untuk mencari makan.”


Sahih Muslim no 2247 jilid 4
•    Menyiksa haiwan yang tidak mengganggu
•    Dari ‘Abdullah r.a. katanya Rasulullah saw. Bersabda :”Seorang wanita menyiksa seekor kucing dengan jalan mengurungnya sampai mati. Kerana itu wanita tersebut dimasukkan ke neraka. Kucing itu tidak diberikannya makan dan minum selama dalam kurungan dan tidak pula dilepaskannya supaya dia dapat mencari makan sendiri berupa rumput rumput yang tumbuh di bumi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaifuddinProfil   Hantar PM kepada Saifuddin   Quote dan BalasQuote

nni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2005
Ahli No: 15868
Posting: 107
Dari: kiri ada meja study, kanan ada katil, depan ada PC, belakang..??

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-01-07 16:19


Brengsettt... (bahasa indon)

Terganggu terus minda saya nak teruskan buat assignment sebab asyik ingat kat meow itu!
Urrrggghhhh...

Seksa anda cina kena pijak lebih dr tu, anda tunggulah! Seksa sampai lanjut usia. Ahhhh... geram bangat sih!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nniProfil   Hantar PM kepada nni   Pergi ke nni's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.142482 saat. Lajunya....