Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 23 jam, 4 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa orang debat singgah sini kejap


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa orang debat singgah sini kejap

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa orang debat singgah sini kejap

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-10-06 05:17


assalamualaikum...

nak cari dari kalangan sahabat-sahabat seukhwah ni, siapa yang pernah masuk mewakili apa-apa pun tak kira lah...

saya pun orang debat juga.. wakil um....

so, kalau ada pendebat dari mana, dialu-alukan untuk join.....

boleh kita anjurkan pertandingan sesama kita nanti..


-----------------
believe, persist and archive


Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 05-10-06 05:48


start involved dengan arena debate ni dr form 1 until form 5....bila dah masuk univ, wakil fakulti saja..hiiii

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-10-06 13:16


ooo.... farina_haikal dari u mana? wakil fakulti apa?

sekarang ni aktif lagi tak?

selalunya, terlibat dalam debat bahasa melayu atau inggeri?

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 13:30


Debat masa sekolah menengah saja, dah masuk u..hilang semangat nak berdebat :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

jannah_12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18098
Posting: 52
Dari: Shah Alam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 15:19


saya ni baru form 2...Baru involve dengan debate tahun ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jannah_12Profil   Hantar PM kepada jannah_12   Quote dan BalasQuote

danial_muhd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23070
Posting: 212
Dari: Bukit Mertajam -> gambang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 15:55


Ana involve dalam debat start Form 4-5, Bahasa Melayu dan English.. Bila berada di Universiti, masuk debat Piala Rektor saja wakil fakulti.. tengok macam tak ada harapan untuk teruskan saja sebab dah lama tak cakap bahasa yang betul.. Lebih2 lagi English.. Kurang praktis.....

Wallahua'lam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For danial_muhdProfil   Hantar PM kepada danial_muhd   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 06-10-06 16:00


waalaikumussalam...

saya tak lah pandai berdebat...
tapi pernah join senior pergi um berdebat...
saya jadi pemerhati setia saja...

azzahrawi debat malay ke english?
kalau malaya may b kita pernah jumpa... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-10-06 19:32


qibtiyah ni kalau tak salah saya mariatul qibtiyah kan? belajar kat uum ambil course accounting kan? maaf lah kalau tersalah sebab saya hanya sekadar meneka.

ya.. saya join team debate bahasa melayu um.. kalau betul qibtiyah seperti yang saya teka tadi, kita pernah berjumpa masa DEBAT TERBUKA ASTAR awal tahun ni kan?

tapi, kalau bukan, di debat yang mana ye? sebelum ni saya wakil um kampus nilam puri. tapi, untuk sem ni saya wakil um kl lah. kalau yang tahun ni punya, ada debat integriti nasional final di um. kemudian debat fomca, lepas itu debat alam sekitar di usm, lepas itu debat arkib di um... itu saja untuk setakat ni...

akan datang debat royal di ums kalau tak salah saya, then debat ikim... ini di antara debat yang berprestij yang mendapat pengiktirafan MADUM (Majlis Debat Universiti Malaysia)

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096162 saat. Lajunya....