Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain daripada-Nya. Hanya kepada-Nya aku bertawakkal.
-- at-Taubah: 129

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 61 hari yang lalu
the_brOtherz: 88 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: orang ganu singoh kejak


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» orang ganu singoh kejak

Please Mendaftar To Post


Oleh orang ganu singoh kejak

zaim_bushra
Warga Rasmi
Menyertai: 28.06.2004
Ahli No: 9704
Posting: 20
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-09-06 00:32


nama siapa?duduk mana?
eratkan ukhwah antara kita.... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaim_bushraProfil   Hantar PM kepada zaim_bushra   Quote dan BalasQuote

mukminah_06
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25699
Posting: 72
Dari: malaysia

malaysia  


posticon Posting pada: 03-09-06 01:39


daerah bongsu kat terang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukminah_06Profil   Hantar PM kepada mukminah_06   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-09-06 10:09


from DUNGUN :-di
[ Telah diedit oleh: sutera_kasih85 pada 03-09-06 10:09 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

c_aug7
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.04.2006
Ahli No: 23990
Posting: 50
Dari: Besut

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-09-06 10:40


:-di kawe oghe besut.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For c_aug7Profil   Hantar PM kepada c_aug7   Quote dan BalasQuote

umminajihah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18690
Posting: 70

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-09-06 11:06


saya orang kuala berang saja..kawasan ulu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umminajihahProfil   Hantar PM kepada umminajihah   Quote dan BalasQuote

iLah_ganu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.02.2006
Ahli No: 22814
Posting: 26
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-09-06 11:38


dungun...('',)

Bookmark and Share

    


  Member Information For iLah_ganuProfil   Hantar PM kepada iLah_ganu   Quote dan BalasQuote

izwana_haanie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.07.2006
Ahli No: 25350
Posting: 26
Dari: Bumi

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-06 23:15


orang kuala terengganu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izwana_haanieProfil   Hantar PM kepada izwana_haanie   Quote dan BalasQuote

xyamani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26226
Posting: 77
Dari: tepi dinding

yemen  


posticon Posting pada: 11-09-06 14:48


saya orang batu rakit..atas sikit dari maktab guru..lah ni duduk di paka..cari rezeki..

Bookmark and Share

    


  Member Information For xyamaniProfil   Hantar PM kepada xyamani   Pergi ke xyamani's Website   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 11-09-06 15:19


wo shi nurul farina haikal
wo shi kemaman ren...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 11-09-06 15:19


wo shi nurul farina haikal
wo shi kemaman ren...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

ana_muslimah89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26242
Posting: 49
Dari: depan pc

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-09-06 15:35


ana orang gong badak.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_muslimah89Profil   Hantar PM kepada ana_muslimah89   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 22:09


perkampungan keropok lekor...huhu... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

khai_dinz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.11.2006
Ahli No: 27446
Posting: 24
Dari: Atas Bumi Tuhan

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 22:36


~from besut with love~


-----------------
" satu idea membawa seribu penyelesaian "
[ Telah diedit oleh: khai_dinz pada 22-11-06 22:38 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For khai_dinzProfil   Hantar PM kepada khai_dinz   Quote dan BalasQuote

hamba_tarbiyah
Warga Rasmi
Menyertai: 09.09.2006
Ahli No: 26262
Posting: 7
Dari: Kuala Terengganu dan Perlis

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 23:55


salam ukhwah...

ana dr bndar KTRG...tapi lhr kuantan..ana lebih senang kalau org kenal ana sebagai anak terang..


"Belia Pencetus ukhwah, Remaja Pembela Ummah"

Bookmark and Share

    


  Member Information For hamba_tarbiyahProfil   Hantar PM kepada hamba_tarbiyah   Pergi ke hamba_tarbiyah's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 23-11-06 02:48


vitamin hati from setiu..... :-D :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P


-----------------
"Terimalah tanpa membuta-tuli; tolaklah tanpa kesombongan"
[ Telah diedit oleh: Vitamin_Hati pada 23-11-06 02:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-11-06 08:09


:-) Bismillahirrahmanirrahim...


nama ana seperti yang tertera lah...

ana asal dari kampung merchang dalam daerah marang tu saja...
tepi jalan utama kuala terengganu-dungun...

hehehhe...dekat saja..nanti kalau member ukhwah lalu, singgah r dulu pekena air kopi dan kopok lekor..
kui kui kui...

salam ukhwah semua...!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


-----------------
TUHAN, terimalah aku...semoga Allah selamatkan kita daripada segala kejahatan yang berada di langit dan di bumi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

ctiey84_muslimah
Warga Rasmi
Menyertai: 07.02.2005
Ahli No: 14174
Posting: 14
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-11-06 12:00


:-) Ana pun ganu jugok ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctiey84_muslimahProfil   Hantar PM kepada ctiey84_muslimah   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-06 14:24


nak singgah ni kena lah ada kuih2 dan air ke..huhu.. ana dok chendering saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-11-06 19:22


:-) Bismillahirrahmanirrahim...



hehehe...Kalau deme singgoh pun ana tak dok rumoh...
kihkihkihkih...
apatoh lagi air dengan kuih... :-D :-D :-D :-D :-D


-----------------
TUHAN, terimalah aku...semoga Allah selamatkan kita daripada segala kejahatan yang berada di langit dan di bumi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-11-06 20:26


ambe org umbrella hill..he!he!

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 24-11-06 21:00


afiqah_afaf lahir kat kemaman

Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

izziana
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27669
Posting: 8

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 00:01


saya asal dari kampung losong panglima perang....
tahu kat mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzianaProfil   Hantar PM kepada izziana   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 09:47


assalamualaikum..
duduk kg tok ku chabng tiga.dekat saja dengan losong hok famous dengan keropok lekor tu... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

helmirohayakassim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22154
Posting: 84
Dari: Setiu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 10:53


assalamualaikum
Saya pun asal ganu juga....
saya duduk kat Setiu
kampung seladang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmirohayakassimProfil   Hantar PM kepada helmirohayakassim   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 10:56


Waalaikumusalam wbt...

Nak cerita sikit, bake dik ipo teman orang ganu..dia duduk kat batu buruk..dekat dengan pante kabo dia..idak lah teman tau tempat tu kat mana sebab tak pernah sampe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mawarnanmerah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27678
Posting: 78
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 13:05


Pada 24-11-06 20:26 , erwina posting:

!!! QUOTE !!!

ambe org umbrella hill..he!he!


sama lah kita... saya pun org bukit payong, ktrg..



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarnanmerahProfil   Hantar PM kepada mawarnanmerah   Quote dan BalasQuote

tengku_anis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.11.2005
Ahli No: 20231
Posting: 204
Dari: ..:Bumi BaitulMaqdis :..

india   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 13:14


Pada 06-01-07 10:56 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Waalaikumusalam wbt...

Nak cerita sikit, bake dik ipo teman orang ganu..dia duduk kat batu buruk..dekat dengan pante kabo dia..idak lah teman tau tempat tu kat mana sebab tak pernah sampe.



Batu burok memang menjadi tumpuan pelancong... hehehe...
saya memang suka pantai tapi jarang ke batu burok sebab terlalu ramai org... better pergi kat tempat kurang orang..

tapi terengganu terkenal dengan pantai dan satu-satunya negeri yang mempnuyai persisiran pantai terpanjang...

Pantai cantik dan airnya jernih berbeza dengan pantai barat. Namun, tak sesuai untuk mandi kerana angin kencang tanpa halangan... sesuai untuk tenagkan diri dan menghayati alam ciptaan Ilahi..

Waallhualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For tengku_anisProfil   Hantar PM kepada tengku_anis   Pergi ke tengku_anis's Website   Quote dan BalasQuote

arsyie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5226
Posting: 230
Dari: mauritus

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 06-01-07 15:07


saya pernah sampai pantai batu buruk tu ........mmm,best ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For arsyieProfil   Hantar PM kepada arsyie   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 21:48


:-) tumpang lalu sat... nak p jenjalan kat ganu saja... ;-) :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 22:34


Pada 06-01-07 13:05 , mawarnanmerah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-06 20:26 , erwina posting:

!!! QUOTE !!!

ambe org umbrella hill..he!he!


sama lah kita... saya pun org bukit payong, ktrg..




we live in the same village..
saya tinggal kat tmn perumahan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-03-07 23:35


Assalamualaikum...
i'm come from chukai, kemaman.
ada lagi dok orang kemaman?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

nawzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27687
Posting: 219
Dari: BUMI ALLAH S.W.T.

jordan  


posticon Posting pada: 19-03-07 23:40


ana pun orang ganu...Askunu fi batu rakit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawzahProfil   Hantar PM kepada nawzah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-03-07 23:43


:) saya cuma tinggal buat sementara waktu saja kat sini...:)
batu rakit....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

alSubhi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28403
Posting: 137
Dari: KL, melbourne, australia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-03-07 23:46


saya orang Terengganu jugak... dok kat Kuala Berang.. lagi 2 tahun balik lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alSubhiProfil   Hantar PM kepada alSubhi   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-03-07 23:51


awok ambik apa kat australia tu subhi? engineering ke? kita ada 3 tahun lagi baru boleh balik.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-03-07 00:00


from kuala terengganu.....mari jalan dumoh...wak nasik dagang sikit...wakakakaka

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.134226 saat. Lajunya....