Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 88
Ahli: 0
Jumlah: 88




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: minat subjek apa??


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» minat subjek apa??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh minat subjek apa??

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 19:09


hohoiii...
assalamualaikum...
anda paling minat subjek apa??
aku minat matematik..
bias3nye dapat result bagus...
tetiba pula arituh... tak dapat result best...
banyak careless..
exam kedua pula pun hampehh...
semua nya carelesss.... kalau tak boleh dapat sratus...
Kenapa eerk??


-----------------
Gaia Online anime roleplaying community


Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

yanokage
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20839
Posting: 275
Dari: SMK (A) Al-Irshad

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-08-06 21:39


saya pula suka sejarah ... entah Kenapa ... baca setiap hari tak rasa boring ... add math pun best jugak ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanokageProfil   Hantar PM kepada yanokage   Pergi ke yanokage's Website   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 24-08-06 21:42


i always love biology
seronok belajar tentang kejadian manusia ni
especially bab embryology

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

Marziana_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2005
Ahli No: 20064
Posting: 96
Dari: Bumi Allah

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 22:48


Assalamualaikum...

Saya minat BI.....
Biologi pun minat...

Tapi sekarang kena minat IT lah pula...
sebab ambil kos tu...

Wassalam...


-----------------
Benarlah tiada IMAN tanpa ISLAM,dan benarlah tiada ISLAM tanpa IMAN.

Membangun bersama ISLAM.
Takbir! ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Marziana_Profil   Hantar PM kepada Marziana_   Quote dan BalasQuote

asma_husna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25817
Posting: 63
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 24-08-06 23:47


saya minat b.arab dan juga geografi

Bookmark and Share

    


  Member Information For asma_husnaProfil   Hantar PM kepada asma_husna   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 23:58


assalamualaikum..

masa zaman sek dulu minat sangat kat subjek sej dan akaun..

wassalam


-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 23:58


kaunseling Islam... aiks!!! betul tak saya masuk forum ni??? sekarang saya dah tak belajar BI, sejarah, matematik lagi...hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 02:03


minat biology.. especially benda kecik2 macam virus.. sebab ana pun student microbe... hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 03:24


subjek jasmani..............hihihiih...........bola

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 09:29


mestilaaa minat sejarah...sekarang pun ambil kos tu... dulu anti sangat dengan sejarah...tapi bila dah sampai U ni, tiba-tiba saja jatuh hati dengan sejarah.... hu hu... :-di



Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

hangkas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.08.2006
Ahli No: 26058
Posting: 103
Dari: dalam perjalanan ke arah hari akhirat

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 13:08


asalamualaikum. ana minat sejarah dan kimia.
pengaruh keluarga membawa ana menjadi sebahagian daripada tenaga pengajar dalam bidang ini di IPT.


-----------------
cinta yang sejati dan kekal hanya pada Allah, cinta pada makhluk adalah sementara dan keduniaan.
[ Telah diedit oleh: hangkas pada 27-08-06 13:08 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For hangkasProfil   Hantar PM kepada hangkas   Quote dan BalasQuote

fathiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20306
Posting: 178
Dari: penang+perak+melaka+n9

Perak  


posticon Posting pada: 27-08-06 13:52


ana pula minat subjek arab..bi..mate..dan kimia.subjek2 yang kita minat ni lah yang selalu skor.almaklumlah tahun ni nak ambil spm..so kena lah minat semua..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 14:00


minat subject kesusasteraan melayu.....tapi sekarang kerja bidang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

daei_fi_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24248
Posting: 98
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 27-08-06 14:12


add math and fizik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For daei_fi_islamProfil   Hantar PM kepada daei_fi_islam   Pergi ke daei_fi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 16:43


SUKA SUBJEK yang BACA2 macam sejarah..BM..Agama Islam...dll

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

sabrina_elZehra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8793
Posting: 105
Dari: t.malim,perak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 01:13


salam...................
saya minat maths..not really easy but not too tough...hehe
happy boleh dapat jawapan semua macam skema time buat latihan...

and also the exciting if biology, will make us feel grateful in Allah...
suka bangat belajar bio tapi tak suka ambil periksa....sebab banyak nak kena cover

tu lah, jangan belajar untuk exam saja ek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sabrina_elZehraProfil   Hantar PM kepada sabrina_elZehra   Pergi ke sabrina_elZehra's Website   Quote dan BalasQuote

nurulIslam
Warga Rasmi
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26061
Posting: 17
Dari: kedah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 01:35


assalamualaikum.....
saya minat subject bahasa tak kisah lah b.melayu ke,english ke,arabic ke. Tapi masa sekolah suka tak suka kener lah jugak bahagikan masa sebab semua subjek 2 masuk dalam exam.Saya suka bahasa sebab kita boleh faham orang lain cakap dan pembacaan kita juga meluas sebab kita tahu banyak bahasa.ingat nak belajar bahasa korea dan mandarin.skurang2nya tahu sepatah dua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulIslamProfil   Hantar PM kepada nurulIslam   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 02:01


saya suka subjek matematik dan sains....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 09:48


salam~
masa f1-f3 minat subjek hadith dan tafsir..naik f4 pindah sekolah minat kimia..tapi kimia spm cukup2 saja..sebab saya minat dengan nama2 pelik dalam subjek tu..tapi time periksa malas pula nak study kimia..hehhe..minat time dalam kelas saja..lagi stu subjek f4-f5 ni minat syariah dan quran sunnah..time periksa,subjek quran sunnah dan syariah paling beria sekali menghafal..teringat time sekolah dulu lah pulak..main lumbe2..
seronok..
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-10-06 22:29


saya suka math dan add math....best...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 13-10-06 22:47


Saya suka semua subjek, cuma tak suka exam dan homework...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

zaitihamdan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2006
Ahli No: 25957
Posting: 242
Dari: Bintulu, Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 01:15


ana suka subjek sit-in(cikgu duduk tak ngajar :P)


-----------------
~Don't ever leave the one you love for the one you like,because the one you like will leave you for the one they love~
[ Telah diedit oleh: zaitihamdan pada 14-10-06 01:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zaitihamdanProfil   Hantar PM kepada zaitihamdan   Pergi ke zaitihamdan's Website   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 01:26


microbiology the best..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 01:32


suka subjek yang mmbaca j..macam sejarah..syariah islamiyah...dengan pndidikan quran sunnah...hihihi..subjek lain suka juga tapi malas study...


-----------------
TELEKUNG PUTIH BELUM CUKUP UNTUK MENJAMIN SESEORANG KE SYURGA ALLAH.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 05:42


time sekolah dulu-dulu..subjek sains memang jadi kesukaan ramai lah..termasuk saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 08:52


semua subjek agama...andai diberi peluang, akan lisa manfaatkan ia sebaik-baiknya...insyaAllah...amin ya Rabbal Alamin...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

helmirohayakassim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22154
Posting: 84
Dari: Setiu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 10:08


Saya suka subjek matematik dan subjek agama. Subjek ni betul-betul buat saya happy bila mempelajarinya. Tapi bila masuk u saya ambik kos biologi industri. all of this subject so interesting to know

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmirohayakassimProfil   Hantar PM kepada helmirohayakassim   Quote dan BalasQuote

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 14-10-06 18:53


suka IT pula..heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 29-10-06 11:01


Salam

Masa sekolah rendah saya suka subjek kemahiran hidup tapi malangnya dalam UPSR subjek kemahiran hidup tak ada..huhu

Masa form1-form3 saya suka subjek sains dengan sejarah :-)

Masa form4-form5 saya suka subjek fizik, kimia dan pengajian kejuruteraan elektrik & elektronik :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 30-10-06 08:01


matematik

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 30-10-06 10:32


math forever... i love u math... nak jadi mathematicians... cewah

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 30-10-06 11:22


mathematic......physics.....kimia......

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-06 12:31


faried minat subjek bahasa melayu, pendidikan syariah islamiah lepas itu pendidikan al quran dan as sunnah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

alyya93
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2006
Ahli No: 26819
Posting: 28
Dari: Johor Bahru, Johor, Malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 20:47


penulisan paling best!!
sejarah pun best juga tapi tak pernah dapat A.. :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For alyya93Profil   Hantar PM kepada alyya93   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-11-06 21:52


sek ren..math dengan english, second. english dengan history

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 12:57


i like English very much..
that's whylah mbik TESL sekarang ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

ashiqah_shafiqa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26859
Posting: 41
Dari: kedah dan kl

Kedah  


posticon Posting pada: 09-11-06 13:09


salam...
saya minat subjek math..add math...sains...senang nak paham dan score...tapi kalau subjek baca atau mengafal...hehehhe...subjek tulah yang paling susah...
wallahua`lam...lain orang lain ragamnya
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ashiqah_shafiqaProfil   Hantar PM kepada ashiqah_shafiqa   Pergi ke ashiqah_shafiqa's Website   Quote dan BalasQuote

fayyzah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20937
Posting: 27
Dari: Johor

japan   avatar


posticon Posting pada: 12-11-06 20:47


ana minat subjek...

- bahasa arab (dari sek.ren lagi )
- science (best!!~)
- biology (bace2 best lah pulak, walau pun belum jadi upper form lagi..hihi)
- maths (best! kire2 saja... tapi sangat FRUST kalau tak dapat jawapan yang betul.. huhu..)
- sejarah (seronok belajar sej.. baru sedar siapa diri ni sebenarnya... best sebab tak ubah macam baca buku cerita lepas itu ingat plot cerita dia..)

Insha ALLAH, kalau diberi rezeki... ana nak lanjutkan pelajaran dalam bidang perubatan haiwan @ veterinar untuk haiwan liar... ana nak buat yang terbaik untuk wildlife sekarang & tamau mereka diancam kepupusan... kalau tidak pun ana nak jadi psychologist...
do'akan ana berjaya menggapai apa yang ana impikan ye!

:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 12-11-06 22:46


InsyaAllah :-) :-) :-)


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-06 01:36


Fizik dan English.

Masa Form 3, Geografi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

marsha
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2004
Ahli No: 12253
Posting: 6
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-11-06 11:55


assalamualaikum..
hehehe.. sejak dulu memang minat biology..
sebab cikgu handsome..kuikuikui
ingat memang nak jadi doc bila besar
tapi bila dah start belajar ni rasa nyesal laks..
banyak nak kan cover..masa pun sikit tak macam org lain..
bila exam saja mula lah pening kepala..nak terjun bangunan pun ada..
tapi nasib baik masih waras lagi...mujur ada iman..
kalau tak mungkin dah lama kioks;)
minta kawan-kawan doakan saya bthn dalam bidang ni..
moga saya dapat capai cita2 yang menggunung 2..hehe
thanks

Bookmark and Share

    


  Member Information For marshaProfil   Hantar PM kepada marsha   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-11-06 11:58


minat sains..ingat nak jadi ahli astronomi..nak kaji bintang..suka sangat dengan bintang..tapi alih2 jadi ahli fiqih..ok juga tu kan..sekarang ni saya dah jatuh hati kat FIQH pula..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-11-06 13:09


minat subjek mengira...akaun dan matematik

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

org_berselimut99
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.12.2006
Ahli No: 27734
Posting: 71
Dari: muka bumi

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 04-01-07 00:30


saya amat menyukai subjek yang berkaitan dengan kira-kira ini...

tapi kadang-kadang tak jugak score dalam exam....

bila study ok juga......

saya pun tak tau apa masalah saya....

boleh sesiapa beri pendapat....

hihihihihi.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For org_berselimut99Profil   Hantar PM kepada org_berselimut99   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 04-01-07 01:20


tak tau lah subjek mana yang saya tak suka..
rasanya semua subjek saya suka..
huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

ajib17
Warga Rasmi
Menyertai: 26.01.2007
Ahli No: 28387
Posting: 5
Dari: Kuala Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 00:45


add best!!

but cannot score..

hehehe :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajib17Profil   Hantar PM kepada ajib17   Pergi ke ajib17's Website   Quote dan BalasQuote

umi_iium
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2006
Ahli No: 27261
Posting: 133
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 27-01-07 03:36


saya suka akaun(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For umi_iiumProfil   Hantar PM kepada umi_iium   Quote dan BalasQuote

naemovic
Warga Rasmi
Menyertai: 03.01.2007
Ahli No: 27992
Posting: 13
Dari: cairo

egypt  


posticon Posting pada: 27-01-07 06:48


saya suka bahasa melayu kerana bahasa saya.
tapi saya lagi suka bahasa arab lah,kerana ianya BAHASA SYURGA.nanti kat semua akan cakap guna bahasa tu..tu yang best itu

Bookmark and Share

    


  Member Information For naemovicProfil   Hantar PM kepada naemovic   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 12:37


salam.........
zaman sekolah saya suka subjek fizik,biologi and bahasa inggeris.........
sekarang saya tumpukan untuk subjek anatomi........
maklumlah saya nak pergi jordan tahun depan untuk medik

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 12:44


sejarah...time sekolah dulu...


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"
[ Telah diedit oleh: muslimah83 pada 27-01-07 12:48 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 12:58


bi dengan kimia r...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Awadah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28250
Posting: 56
Dari: Kelantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 13:03


Saya suka subjek BI.tapi, xpandai sangat pun speaking.hu6x.sekarang, terpaksa minat kos it ah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AwadahProfil   Hantar PM kepada Awadah   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-07 15:21


saya pun tak tahu subjek apa yang saya suka........
tapi rasa-rasanya apa yang saya belajar selama ni semuanya masuk......
huhu......

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

melon
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2007
Ahli No: 28719
Posting: 65
Dari: kuala lumpur

saudiarabia  


posticon Posting pada: 13-02-07 23:31


subjek yang paling saya suka add math tapi tak pernah score.biologi pun saya suka juga sebab suka benda seni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For melonProfil   Hantar PM kepada melon   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 07:22


salam..
ana minat sangat dengan subjek biologi..masa sekolah menengah dalam kelas sains tulen tapi tak manfaatkan peluang yang ada akhirnya ana tercampak dalam bidang accountancy..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 08:07


salam...
masa sekolah rendah dulu minat english..lepas itu bila masuk sekolah menengah minat math,sekarang dah minat fekah & tafsir...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

ulfah_widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25325
Posting: 301
Dari: Kedah - Perak - Johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 09:55


Assalamualaikum..

Ana pun minat sejarah...best..menyelongkar ke alam dahulu kala..:-D

---------------------------
Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya. (Hamka).

Bookmark and Share

    


  Member Information For ulfah_widadProfil   Hantar PM kepada ulfah_widad   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 13:50


math atau add math

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

amylela
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5447
Posting: 54
Dari: malaysia

jordan  


posticon Posting pada: 14-02-07 17:19


fizik! fizik! fizik!

http://www.rajaadsense.com/index.php?ref=amylela
-luaskan dunia siber anda-

Bookmark and Share

    


  Member Information For amylelaProfil   Hantar PM kepada amylela   Pergi ke amylela's Website   Quote dan BalasQuote

nasyrah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17520
Posting: 109
Dari: SELANGOR, JOHOR DAN PERAK

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 17:42


sains biology....study dullu pun dalam sains biology....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nasyrahProfil   Hantar PM kepada nasyrah   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 18:44


sejarah dan bahasa melayu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 18:51


MATEMATIKKKKK!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 19:14


minat subjek rehat dan balik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 29-03-07 19:27


Assalamualaikum...subjek yang paling saya suka...sains perubatan

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

azreenfasya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.11.2006
Ahli No: 27509
Posting: 37
Dari: Kuching.

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 21:12


semua subjek best.

tapi yang ana paling minat ialah pendidikan agama Islam (untuk subjek bacaan) & Additional Mathematics (untuk subjek yang ada kira-kira).

Bookmark and Share

    


  Member Information For azreenfasyaProfil   Hantar PM kepada azreenfasya   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-05-07 21:15


Pada 29-03-07 19:14 , tereturubuzu posting:

!!! QUOTE !!!

minat subjek rehat dan balik..



-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-05-07 21:15


Pada 29-03-07 18:51 , nurilham7 posting:

!!! QUOTE !!!

MATEMATIKKKKK!!!


betul-betul


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 21:51


analytical method...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 22:20


Pada 29-03-07 18:44 , zilzal posting:

!!! QUOTE !!!

sejarah dan bahasa melayu...

hehehe....kenapa same??...

best subjek ni.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 22:22


assalamualaikum..
suka syariah dan quran sunnah..
sebab dua subjek ni lah yang paling beria buat nota..
ehehe..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 22:26


masa kat sek minat sbjek add. math..srnok sebab banyak kira-kira..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 23:54


suka baca sejarah terutama yang bekenaan dengan perang hehehe
ilmu hisab dan geografi, tak tau sebab apa

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

firul
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9130
Posting: 8
Dari: gelsenkirchen

germany  


posticon Posting pada: 02-05-07 06:37


kat sekolah dulu, saya paling suka maths.....
sebab tak payah hafal banyak-banyak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For firulProfil   Hantar PM kepada firul   Quote dan BalasQuote

zaidharithah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23661
Posting: 198
Dari: In thE WoRlD

macedonia  


posticon Posting pada: 02-05-07 09:33


bahasa melayu and sains........heheh......

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidharithahProfil   Hantar PM kepada zaidharithah   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 02-05-07 10:36


ana minat add math...dengan engineering drawing.....alhamdulillah..boleh skor setakat ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-05-07 12:21


Dulu time sekolah rendah minat math lepas itu bila dah masuk sekolah menengah suka pelak subjek yang jenis menghafal iaitu sejarah.Kemudian masuk saja matrik, ana tertarik pulak pada biologi apa yang berkaitan sains sampailah sekarang dekat universiti ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

miss_siti
Warga Rasmi
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 28404
Posting: 14
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-05-07 12:48


ana sangat suka subjek maths & add maths... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_sitiProfil   Hantar PM kepada miss_siti   Quote dan BalasQuote

alyya93
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2006
Ahli No: 26819
Posting: 28
Dari: Johor Bahru, Johor, Malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 13:11


ana suka sangat bm especially karangan..
lepas itu suka sejarah.. suka baca saja.. bila time2 nak hafal, mula malas.. huhu..
english pun suka jugak aa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alyya93Profil   Hantar PM kepada alyya93   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 13:22


masa sek dulu minat subject english dan biologi.....
sekarang minat subject computer...
pc maintenence dan visual basic....

Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 13:23


Pada 02-05-07 13:11 , alyya93 posting:

!!! QUOTE !!!

ana suka sangat bm especially karangan..
lepas itu suka sejarah.. suka baca saja.. bila time2 nak hafal, mula malas.. huhu..
english pun suka jugak aa...

salam...

samalah...

BM dan sejarah.

tapi....ana paling tak minat BI. tak suka.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 14:45


Dulu minat subjek Sejarah, Kimia, Matematik, Matematik Tambahan.... ....

Minat tapi malas : Karangan dan English...

Pening : Biologi & Fizik

hehehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: Prof_Muslim pada 02-05-07 14:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

alinsyirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2007
Ahli No: 28870
Posting: 72
Dari: depan komputer

Perak  


posticon Posting pada: 02-05-07 16:42


ana paling minat b.arab,math,quran sunnah dan syariah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alinsyirahProfil   Hantar PM kepada alinsyirah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 17:13


subjek REKACIPTA...sbab subjek ini paling senang di dunia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

shafiyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2006
Ahli No: 27190
Posting: 29
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 18:11


!!! QUOTE !!!

ana sangat suka subjek maths & add maths... =)


ana pun sama..tapi sekarang english pun suka.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiyahProfil   Hantar PM kepada shafiyah   Quote dan BalasQuote

syafiq_mmt
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28754
Posting: 42
Dari: dalam rumah

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-05-07 19:19


saya pulak suka sub. matematik sebab sub. ni mencabar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq_mmtProfil   Hantar PM kepada syafiq_mmt   Pergi ke syafiq_mmt's Website   Quote dan BalasQuote

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 20:53


bahasa inggeris

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 23:23


Ana paling minat subjek tasawwur islam.
Subjek bahasa melayu dan sejarah asia dan sejarah malaysia ;-)


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-05-07 01:57


masa sekolah dulu ana minat geografi & kimia.sekarang dah masuk universiti,minat sangat-sangat sbjk berkaitan ubat..yelah ambil pun cos farmasi..alhamdulillah paper 2 banyak bntu pointer ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 01:36


suka sangat bi dengan sains. mula-mula tak minat sejarah tapi sekarang dah terminat pula pula..... syariah pun best, tauhid seronok juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-06-07 08:58


minat thermo-fluid...obses sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 08-06-07 09:16


ict and islam....tak ada exam...tu yang best itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 08-06-07 11:40


mat dan sains

Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 11:49


suka yang kira-kira...
agaknya apa ye..???

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-06-07 11:41


ARABIC!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

atomant
Warga Rasmi
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12936
Posting: 14

ireland  


posticon Posting pada: 15-06-07 15:27


PHYSICS IS FUN!!!!
CHEM IS LIFE!!!!
MATH IS pOWERFULL!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For atomantProfil   Hantar PM kepada atomant   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 19:26


math only....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 19:35


matematik dan bahasa malaysia

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

aisyahfarhah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.05.2007
Ahli No: 29995
Posting: 62

malaysia  


posticon Posting pada: 22-06-07 21:11


matematik dan fizik...seronok sangat belajar tentangnya

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahfarhahProfil   Hantar PM kepada aisyahfarhah   Quote dan BalasQuote

selasih
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18573
Posting: 58
Dari: Temerloh, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 10:44


add math dan account........

Bookmark and Share

    


  Member Information For selasihProfil   Hantar PM kepada selasih   Pergi ke selasih's Website   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 12:44


semestinya KIMIA.. best..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» minat subjek apa??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.190268 saat. Lajunya....