Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Laporan Bengong


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Laporan Bengong

Please Mendaftar To Post


Oleh Laporan Bengong

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 17:32


Pada satu hari, ada seorang pemuda menelefon polis, ingin melaporkan bahawa ada kecurian, keretanya kena pecah masuk.

Dalam talipon tu polis pun tanya, "Ada barang yang hilang tak?"
Dia jawap "Tok Polis aa, mereka mencuri dashboard saya , stering, pedal minyak, dan kerusi, yang lagi best tu tok, batang gear pun dia orang kebas lah tok" teriak pememuda itu macam suara nak nangis dan tersekat-sekat. Tok Polis pun janji akan menyiasat perkara tersebut.

Selang beberapa minit, telefon berdering lagi, dan suara yang sama terdengar di hujung sana..katanya dengan suara tersangkut sangkut "Tok polis, saya yang buat laporan kereta kena pecah tu, lupakan saja tok, rupanya saya duduk di bonet belakang kereta lah tok, Sorry tok eh! Pening sikit lah hari ni, bye".....memang sah orang ni tengah mabuk rupanya.

:-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-06 18:17


lor..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 26-08-06 21:55


hmm...apa kes ni???

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-06 22:27


kadak paham
???

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-06 22:35


ish..ish...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

masya_brywest
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2317
Posting: 107
Dari: TeLuK InTaN

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-08-06 02:44


Pada 26-08-06 22:27 , fainis posting:

!!! QUOTE !!!

kadak paham
???


hehe bahasa banjar ek...

hmm orang pun tak berapa paham...tapi lepas baca sekali lagi agak paham lah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For masya_brywestProfil   Hantar PM kepada masya_brywest   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-08-06 21:54


kurang paham lah..tengah pening ni.. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 29-12-06 10:48


Pada 27-08-06 02:44 , masya_brywest posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-08-06 22:27 , fainis posting:

!!! QUOTE !!!

kadak paham
???


hehe bahasa banjar ek...

hmm orang pun tak berapa paham...tapi lepas baca sekali lagi agak paham lah... :-)




dok aih....
saya bukan org banjo...cuma duduk dengan org banjo..
ada lah sikit tempias nya... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

al_makmum90
Warga Rasmi
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27668
Posting: 2
Dari: markas Hizbullah

lebanon  


posticon Posting pada: 29-12-06 11:00


ntoh apo2 jo jang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_makmum90Profil   Hantar PM kepada al_makmum90   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-12-06 13:13


bengong sokmo cino itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 29-12-06 15:37


:lol: :lol:


-----------------
www.mujahidin07.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 22:08


:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

keon_5889
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16637
Posting: 53
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 07-03-07 16:19


kat tempat fainis ada org banjar ke

Bookmark and Share

    


  Member Information For keon_5889Profil   Hantar PM kepada keon_5889   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-03-07 16:27


:-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

alinsyirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2007
Ahli No: 28870
Posting: 72
Dari: depan komputer

Perak  


posticon Posting pada: 07-03-07 16:30


Hahahahahaha...memang bengong.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alinsyirahProfil   Hantar PM kepada alinsyirah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.100194 saat. Lajunya....