Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: Jejak Ukhwah: ex-student SMKA


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Jejak Ukhwah: ex-student SMKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Jejak Ukhwah: ex-student SMKA

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 01:30


as'kum

Sekadar utk mengenali lebih lanjut..rakan-rakan sealiran dr. Sek. Men. Keb. Agama...

ana...ex-Irshadian.. SMKA Al-Irshad, Seerang Perai, Penang... batch '91-'95... antum pulak bagai mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

nurani_nafa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 118
Posting: 23
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-05-03 11:29


assalamualaikum,

ana dari n9. sek. lama SMKA SHAMS Seremban. skang sek. kat KISAS.

salam perkenalan

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurani_nafaProfil   Hantar PM kepada nurani_nafa   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 34
Posting: 242
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 11:47


saya plak ex SMKA Yan,Kedah..batch 1997-2001...kira baru lagik la..

[ Posting ini telah di edit oleh: baiduri_aiman pada 2003-05-18 11:48 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 12:09


asslamu'alaikum..

akhi Shafawi nie, rupanya x-IRSHADIAN ..
qaulah tak 'x'lagi..
still study kat sana..
form 2, karang nie..

eheheh...

salam ukhwah dr IRSHADIAN utk 'x' IRSHADIAN..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 18-05-03 12:37


ana bukan dari smka...tapi ingin nak masuk mungkin selepas pmr dapat result ok mungkin ana pertimbangkan

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-05-03 14:51


assalamuaalikum.....

eh adik qaulah smka al-irshad?
akak tak pernah nampak pun....
hei adik...
apasal tak tegur akak.
akak dok kelas 5 IK
kalau rajin tu
pegi la carik akak kat sana.......
buat syafawi78, anta ni batch same tak ngan ahmad badrus sani ke?
atau pun kak ezi ziana...
saya ni salah seorang dari adik kepada tenaga pengajar di sana....

'ala kullihal, saye ni smka celup, sebelum ni saya pelajar maahad mahmud alor setar kedah...

-----------------
believe, persist and archive

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

SaLaFy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 341
Posting: 99
Dari: Taman Melawati, KuaLa LumpUR, BuMi A||aH SwT...

iraq   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 15:21


erm....malu nyer ana...ana bukan dari SMKA ana SMK biaser jer...sumer skolah agama..malu la...ehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFyProfil   Hantar PM kepada SaLaFy   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 15:30


Assalamualaikum..

Ana pun x-SMKA jugak..
SMKA SHEIKH ABDUL MALEK(SHAMS)
Batch '98-'02
baru je...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 16:25


Quote:
erm....malu nyer ana...ana bukan dari SMKA ana SMK biaser jer...sumer skolah agama..malu la...ehehe



tak perlulah malu.. hehe..
semua sekolah same jerr..
insyaAllah, form 4 nanti.. tukarlah sekolah.. berhijrah pulak ke SMKA..
semoga berjaya

Quote:
assalamuaalikum.....

eh adik qaulah smka al-irshad?
akak tak pernah nampak pun....
hei adik...
apasal tak tegur akak.
akak dok kelas 5 IK
kalau rajin tu
pegi la carik akak kat sana.......
buat syafawi78, anta ni batch same tak ngan ahmad badrus sani ke?
atau pun kak ezi ziana...
saya ni salah seorang dari adik kepada tenaga pengajar di sana....



maaflah akak..
qaulah tak kenal..
siapa akak nie ?
nama apa ?
nanti, qaulah tegur..
kay ???

ada ramai pelajar IRSHAD kat sini..
kak little_mislimah, kak jailul_manshudah,kak al_faqierah.. best nyerr..

WassaLam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

hub_addin
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 19
Posting: 73
Dari: Perak No.1

Perak  


posticon Posting pada: 18-05-03 16:44




assalamualaikum...ana x-SMKA....
mmm...nantilah ana bagitau. hehehe nak tunggu kot2 kalau ada yang satu sekolah dengan ana dulu. setakat ni nampak nyer takde lagi...

-----------------
"Laailaahaillallah (tiada Tuhan melainkan Allah)...
kerananya kita hidup...
kerananya kita mati...
pada jalannya kita berjuang...
dan dengan kalimah ini juga kita akan bertemu Allah."

Bookmark and Share

    


  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 02:01


as'kum

ramai rupanya Irshadian..satu-satuya forum yg ana join yg ramai dr. sekolah yg sama....

azzahrawi
ana satu batch dgn kak nurul asma...best student SPM '95....masa ana form 5 tu....ada satu keluaran majalah sekolah....gambar ana ada among person yg memberi muqaddimah majalah tersebut...bukan ak bangga diri tau......hehehe

qaulah...
ramai lg rupanya Irshadian yg join....tahiah...semoga antum...antunna..berjaya dlm pelajaran....
Sabtu baru nie....17/5..baru je ana pi solat asar kat surau ansari....tapi tak de student pun...minggu balik kg kot....kirim salam aa utk rakan yg lain ye...

muttaqin
insya Allah...hajat yg baik akan diperkenankan Allah.....


hub_addin
apa lak nak selindung2...kalau anta tak mulakan, siapa lg..?...come on.....be a leader....go a head....semangat sikit...

[ Posting ini telah di edit oleh: shafawi78 pada 2003-05-19 02:04 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

Putera83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 443
Posting: 22
Dari: Kuala Terengganu,Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-05-03 09:32


Akum..

Ana pun x-SMKA..Ana ni X-SMKA Tok Jiring,Kuala Terengganu..Antum semue kenal tak..?Ana ni batch 1996-2000...Wallahualam..

-----------------
SyaYus FoReVeR

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putera83Profil   Hantar PM kepada Putera83   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 12:26


putera83
ana penah dgr sekolah tu.....masa zaman ana smka tok jiring hebat jugak....rasanya penah jadi johan iktifal smka kot.... tapi kalau smka sheikh abdul malek...ana penah tido sana masa ikut rombongan sekolah....

*sekadar mengimbau kenangan lama*

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

Putera83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 443
Posting: 22
Dari: Kuala Terengganu,Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-05-03 12:38


a'a..penah gak laa jadi johan johan ikfifal dua tiga kali..SMKA tok jiring kira yang top jugak laa kat terengganu selain SMKA Sheikh Abd MAlik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putera83Profil   Hantar PM kepada Putera83   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 03:19


Quote:

On 2003-05-19 02:01, shafawi78 wrote:
ramai rupanya Irshadian..satu-satuya forum yg ana join yg ramai dr. sekolah yg sama....



ana salah seorang Irshadians tu.... sama ngan qaulah_atrah ngan azzahrawi ngan alfaqierah dan jailul_manshudah and rasanya ramai lagi laa.
ana bergelar Irshadian ni tahun 2001-2002. ana asal dr sekolah biasa gak, tp result pmr ana melayakkan ana berhijrah ke alam smka. alhamdulillah byk yg ana belajar kat gedung ilmu ni. syukran pd sekelian warga pendidik SMKA AL-IRSHAD dan kengkawan yg sudi membimbing ana.

azzahrawi tak kenai ana ka?

lupa nak habaq. ana sempat masuk lower 6 sebulan jer sbb dah dpt tawaran u.

buat qaulah,
dlm masa terdekat ni, akak tak dpt pegi sekolah laa. tak sempat akak nak knai ngan qaulah. insya-Allah kita dapat jumpa gak satu ari nanti.

-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 04-06-03 18:44


assalamualaikum semua...

eh..eh.. tak sangkanya ramai irshadian....

tapi saya sebenanrya maahadian.. maahad mahmud alor setar.. masuk irsyad pun thn ni.. saya adik kepada salah seorang tenaga pengajar di sana..

-----------------
believe, persist and archive

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

fara
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1015
Posting: 23
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 04-06-03 19:36


asslamualaikum...
syok gak masuk kat topik nie.saya gak terkezut bila masuk kat sini coz ramai sangat budak irsyadian.jadi sangat takut nak masuk.nanti kata menyibuk plak.ala maklumlah saya budak baru masuk.he...he...he...saya budak smka slimian.so camna pun saya ucapkan salam perkenalan buat budak2 smkaian, smkian & maahadian yang ikhlas dari saya.
wassalam... :>

-----------------
ikhlas itu jiwa yang murni
yang patut ada pada diri kita
hanya yang punya yang bermujahadah
inilah sebahagian sifat mahmudah

Bookmark and Share

    


  Member Information For faraProfil   Hantar PM kepada fara   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 04-06-03 20:23


saya x-smka naim lilbanat, sama ngan permaisuri_hati. masuk sana akhir tahun 2000. sebelum tu blaja kat smka tangok selama 3 bulan. sebelum tu lagi kat private school.

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

aymannur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1022
Posting: 212
Dari: irbed

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-06-03 20:53


assalamualaikum...
saya dr SAM Bestari,JAIS. sebelum ni kat SAMT Hisamuddin.
salam perkenalan buat sahabat semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aymannurProfil   Hantar PM kepada aymannur   Quote dan BalasQuote

faIq_FikRi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 380
Posting: 27
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-06-03 03:40


assalamualaikum...w.b.k.t

ana x-smka bandar penawar,batch PMR 2001.tapi sekarang ni dah pindah.salam ukhwah kepada semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For faIq_FikRiProfil   Hantar PM kepada faIq_FikRi   Quote dan BalasQuote

IrSyA_IsYqI
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 437
Posting: 134
Dari: Batu Pahat & IIUM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 03:58


assalamualaikum....
ana bukan x-SMKA....sorry le meyibuk kat sini...hihii. seronok tengok topik nih...tu yg nak membalas tuh...

dulu ada keinginan nak masuk SMKA tapi tak kesampaian... sedihnya....

daripada pengalaman sahabat2 semua laa... seronok tak sekolah kat SMKA? ana nak tahu jugak... boleh citer skit?

ilal liqa' wassalam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For IrSyA_IsYqIProfil   Hantar PM kepada IrSyA_IsYqI   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 08:21


Assalamualaikum...

ana pun warga irshad gaks satu masa dulu...
batch 1996-2002...spm2002...
sama batch ngan badrul sani tuuu...
Subhanallah...bangganya jadi warga Irshad...

Al-Irshad,kebanggaanku...
Di sebuah,daerah ilmu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

wardatulislamiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 168
Posting: 90

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 08:26


:l0l: apasala boleh tersyasyul laks ni...
hehehehehe...
huhuhu...

ada pembetulan...rasa macam muda laks...
ana batch SPM 2000...KIKIKI...

Astaghfirullah...mcmna bleh silap..ish..ish..
musykil gaks nih...
pepun hidup irshad...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatulislamiyahProfil   Hantar PM kepada wardatulislamiyah   Pergi ke wardatulislamiyah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 11:53


ermm.. ramainyer senior qaulah..
ehehe..best2..
jumper kiter kat sini..

salam ukhwah buat sumerr budak irshad mahupun student smka yg lain..

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 08-06-03 12:39


Assalamualaikum......

Ana dari SMKA arau,perlis (97-01).Ader ke yang sama ngan ana???Cam tader jer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

ikhqoi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 266
Posting: 60
Dari: klang, selangor

taiwan  


posticon Posting pada: 08-06-03 14:39


akum... ex-kisas.. kirer smka gaks ker???
kirer lah kot...
saya ex kisas dari tahun 99-2000..
kirer batch spm 2000 lah nier...
bye

-----------------
sesungguhnya...pertemuan tidak menjanjikan percintaan tetapi percintaan terbit dari sebuah pertemuan.. itulah realitinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhqoiProfil   Hantar PM kepada ikhqoi   Pergi ke ikhqoi's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 15:00


erm... conok nya bila dapat tau ramai irshadian kat sini. tp yg pastinya tak ramai irshadian yg knai ana sbb masuk sana pon cuma dua tahun (2001-2002).

kak wardatulislamiyah la ni study kat ner?
sama ngan bad sani gak ker? UIA gak ker?

ramai x-KISAS yg further study kat MCIIUM PJ, cam dah jadi KISAS ke dua lak. ahaks.. .
baguslaa.. boleh ana kawan ngan dak KISAS. tambah kawan lagi

-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 15:35


Quote:
baguslaa.. boleh ana kawan ngan dak KISAS. tambah kawan lagi



ehehe.. qaulah pun nak kawan jugak.. best kumpul kawan nie... ahakss.. cam hobi pulak..

ermm.. qaulah tingin nak gi KISAS form 4 nanti.. tengoklah.. kalau sayang sesangat kat IRSHAD, tak jadi pegilah.. ehehe..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-06-03 16:23


Quote:

On 2003-06-08 15:35, qaulah_atrah wrote:
ermm.. qaulah tingin nak gi KISAS form 4 nanti.. tengoklah.. kalau sayang sesangat kat IRSHAD, tak jadi pegilah.. ehehe..



nak kuar dari irshad ker? tak yah laa qaulah.
cikgu-cikgu kat irshad sekarang ni dah bagus-bagus dah skrang ni. tengok cam kak dayah yg cemerlang tu. knai dak kak dayah suhimi? haa dia tu bukannya gi tusyen pon, tp result gempak! sbb apa? sbb bimbingan guru-guru yg berdedikasi kat irshad la. ramai lagi yg cemerlang. dik qaulah... stay la kat irshad.

akak cakap cam tu bukan bermakna akak tak bagi qaulah gi KISAS, terpulanglah pada qaulah. mungkin qaulah nak kan pengalaman baru kat asrama penuh. its up to u.tp kan, akak rasala satu ari nanti, irshad akan dinaikkan taraf sbg SBP la sbb tengokla syarat2 tuk masuk kat sana, tough laa.

apa-apa pon, irshad akan terus sukses. insya-Allah



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 19:08


ramai nie saje ke student SMKA?.....mana yang lain?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-06-03 10:43


assalamualaikum wbt
saya juga ex smka
smka almashoor(l)
batch 1997-2001
lama tu
selamat berkenalan.
On 2003-05-23 03:19, littlemuslimah wrote:
Quote:

On 2003-05-19 02:01, shafawi78 wrote:
ramai rupanya Irshadian..satu-satuya forum yg ana join yg ramai dr. sekolah yg sama....



ana salah seorang Irshadians tu.... sama ngan qaulah_atrah ngan azzahrawi ngan alfaqierah dan jailul_manshudah and rasanya ramai lagi laa.
ana bergelar Irshadian ni tahun 2001-2002. ana asal dr sekolah biasa gak, tp result pmr ana melayakkan ana berhijrah ke alam smka. alhamdulillah byk yg ana belajar kat gedung ilmu ni. syukran pd sekelian warga pendidik SMKA AL-IRSHAD dan kengkawan yg sudi membimbing ana.

azzahrawi tak kenai ana ka?

lupa nak habaq. ana sempat masuk lower 6 sebulan jer sbb dah dpt tawaran u.

buat qaulah,
dlm masa terdekat ni, akak tak dpt pegi sekolah laa. tak sempat akak nak knai ngan qaulah. insya-Allah kita dapat jumpa gak satu ari nanti.

-----------------
hidup mesti rela berjuang
gagah setia itulah cogankata
mari bersama menjaga nusa tercinta
[/quote]

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 11:14


Quote:
nak kuar dari irshad ker? tak yah laa qaulah.
cikgu-cikgu kat irshad sekarang ni dah bagus-bagus dah skrang ni. tengok cam kak dayah yg cemerlang tu. knai dak kak dayah suhimi? haa dia tu bukannya gi tusyen pon, tp result gempak! sbb apa? sbb bimbingan guru-guru yg berdedikasi kat irshad la. ramai lagi yg cemerlang. dik qaulah... stay la kat irshad.

akak cakap cam tu bukan bermakna akak tak bagi qaulah gi KISAS, terpulanglah pada qaulah. mungkin qaulah nak kan pengalaman baru kat asrama penuh. its up to u.tp kan, akak rasala satu ari nanti, irshad akan dinaikkan taraf sbg SBP la sbb tengokla syarat2 tuk masuk kat sana, tough laa.

apa-apa pon, irshad akan terus sukses. insya-Allah



insyaAllah.. qaulah stay kat irshad jer..
ermm.. dah tebal sayangnyerr kat irshad nihh..
qaulah knal ngan kak dayah..
uhuhu.. hebat !! mesti bangga mak ayah dier.. akak, dier x der masuk sini ke ???

maner smka yg lelain ? tgk sket jer pon..
ehehe..

waSsaLaM..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 13:45


Quote:

insyaAllah.. qaulah stay kat irshad jer..
ermm.. dah tebal sayangnyerr kat irshad nihh..
qaulah knal ngan kak dayah..
uhuhu.. hebat !! mesti bangga mak ayah dier.. akak, dier x der masuk sini ke ???
waSsaLaM..



oOo.. bagus la cam tu. sayang sayangkanlah diri pada irshad.
kak dayah tak masuk pon sini. lpas ni insya-Allah akak akan suruh dia masuk sini.

bye
salam sayang buat irshadian

-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 13:57


[quote]
On 2003-06-15 10:43, empayar72 wrote:
assalamualaikum wbt
saya juga ex smka
smka almashoor(l)
batch 1997-2001
lama tu
selamat berkenalan.
[quote]

waalaikumsalam wbt
nape anta qoute posting ana?
erm.. tak pe la
anta mesti knai ngan abg ana sbb dia sebatch ngan akh Ramadhan Fitri. depa smp tahun 1999.
pongsu seribu tu dekat jer ngan umah ana.


hah... budak smka nibong tebal, penang tak dak ka kat sini? or budak smka al-mashoor perempuan, penang?

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 18:39





mana lagi bekas2 pelajar SMKA nie....?...

dah tak de ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-06-03 12:22


assalamualaikum,sebenarnya saya saja je nak memberlambakkan komen kat dalam forum ni.rasa2nye budak mashoor(l),saya sorang je kot.takpe,janji ade dah la.kira cukup syarat sudah le.perkembangan terkini tentang x-mashoor(l) yang kemudiannya transfer to irshad.kiranye dia ni x-mashoorirshad le.tapi apa yang membanggakan ,dia dok kat mashoor 3 tahun.irshad 2 tahun je.sapekah dia yang saya sedang citerkan ni?jeng,jeng,jeng.....his name is mohd firdaus b ghazali.dia teman rapat ngan saya kat kmmpp.kalau korang semua nak tau,dia ni lah jaguh pantun irshad.putera harapan lah katakan.di kmpp,dia...yang juga x-ara rendang telah menerima anugerah emas pengarah.so,bebudak ara rendang,mashoor(l),irshad,kmpp....banggalah sket k.dia juga telah mendapat 4 flet untuk kedua2 semester kat kmpp.dan sekarang tengah membedah mayat di um(medic le tu).klah.trimas.wailalliqak.....maassalamah


Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 00:37


Quote:
jeng,jeng,jeng.....his name is mohd firdaus b ghazali.dia teman rapat ngan saya kat kmmpp.kalau korang semua nak tau,dia ni lah jaguh pantun irshad.putera harapan lah katakan.di kmpp,dia...yang juga x-ara rendang telah menerima anugerah emas pengarah.so,bebudak ara rendang,mashoor(l),irshad,kmpp....banggalah sket



kak alfaqierah knal agaknyer..satu team pantun ngan akak ker ?? atau batch lain ??
yg maner 1 yer ????

turut berbangga dgn kejayaannya..


-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 11:55


assalamualaikum warahmatullah..

ana juga smka. ana dulu exmaahad mahmud batch 1996-2001..azzahrawi awak adik kepada siapa?.manalah tahu klu ana kenal..ana mmg lama kat sana..skrg pun ana selalu kesana...

littlemuslimah..nt ex-irsyad rupanya..

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 17:44


asalamualaikum...

wahh...ramai blajar kat irshad yea...?!ana pun sekolah kat SMKA...sheikh abdul malek... ana sedar,sorang je ex-SHAMS yg posting kat sini...ukhti nawwal...yg lain takkan takde kot...where's my bestfriends...???!!!


-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 18:31


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhuwwah buat sahabat-sahabiah semua kat sini! ape khabar? moga sihat dan ceria hendaknya..amin.

first skali,syukran buat akhi shafawi78,sbb buka topik ni..sesungguhnya topik ni menemukan ramai jugak warga smka

hmmm...ana pun x-smka jugak.nengok2 posting,ramai jugak warga irshadian berkumpul kat sini kan.ana pun salah seorg darinya
ana batch 1998-2002,sebatch ngan littlemuslimah.

sokong kata little muslimah,irshad bumi lambakkan ilmu..seronok sgt kat sini..
so,buat dik qaulah..fikir2kan..

'ala kulli hal..buat sesape yg x-smka,x-maahad dan sewaktu dgnnya sila-sila bertaaruf kat sini,buat yg bukan dr smka pun boleh jugak nak join,ye tak akhi shafawi78? kite tambahkan kenalan kat sini.

nak respon jap utk empayar72,
ha..ana pun x-ara rendang jgk! jadinya kat sini dah ade 3 org x-ara rendang la kan,anta,dik qaulah ngan ana..ttg firdaus ghazali tu,ana kenai dia,dia skarang kat um kan,ana mmg kenai dia dr skolah rendah lg,then seteam pantun pulak! hmm,anta skrang ni blajar kat mana?

akhirul kalami,sesungguhnya andai ALLAH swt hendak menautkan ukhuwwah sesama kita..insyaALLAH kat mana pun ukhuwwah akan terjalin

okla,moga jumpa lg
ilalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 18:52


ana pon x-smka...
smka naim lilbanat ,kota bharu thn 2001-2002.
2 thn jer skolah kat situh..ttp mencatatkan seribu kenangan....

seronok tgk ramai sahabat dr smka....


-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 30-06-03 09:14


Quote:

On 2003-06-28 18:31, alfaqierah wrote:
Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhuwwah buat sahabat-sahabiah semua kat sini! ape khabar? moga sihat dan ceria hendaknya..amin.

first skali,syukran buat akhi shafawi78,sbb buka topik ni..sesungguhnya topik ni menemukan ramai jugak warga smka

hmmm...ana pun x-smka jugak.nengok2 posting,ramai jugak warga irshadian berkumpul kat sini kan.ana pun salah seorg darinya
ana batch 1998-2002,sebatch ngan littlemuslimah.

sokong kata little muslimah,irshad bumi lambakkan ilmu..seronok sgt kat sini..
so,buat dik qaulah..fikir2kan..

'ala kulli hal..buat sesape yg x-smka,x-maahad dan sewaktu dgnnya sila-sila bertaaruf kat sini,buat yg bukan dr smka pun boleh jugak nak join,ye tak akhi shafawi78? kite tambahkan kenalan kat sini.

nak respon jap utk empayar72,
ha..ana pun x-ara rendang jgk! jadinya kat sini dah ade 3 org x-ara rendang la kan,anta,dik qaulah ngan ana..ttg firdaus ghazali tu,ana kenai dia,dia skarang kat um kan,ana mmg kenai dia dr skolah rendah lg,then seteam pantun pulak! hmm,anta skrang ni blajar kat mana?
ASSALAMUALAIKUM
SORI YE PASAL TERQUOTE
UKHTI KAT MATRIK UIA SEM KE BERAPA
ADA X ARA RENDANG SORANG KAT SITU
TEAM PANTUN MASHOOR(L)
UKHTI KENAL TAK?
NAMA DIA IZANI.
UKHTI NI SAPA YE.
PLZ HABAQ NAMA,SEBAB PILI SELALU GAK CITER PASAL
BEBUDAK TEAM PANTUN
UPSR 1996 KE 1997
K LAH ASSALAMUALAIKUM
akhirul kalami,sesungguhnya andai ALLAH swt hendak menautkan ukhuwwah sesama kita..insyaALLAH kat mana pun ukhuwwah akan terjalin

okla,moga jumpa lg
ilalliqa'



Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 22:51


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwwah buat semua

buat empayar72,
ana kat matrik baru sem 1.
akhi izani sini jgk ke?..ooo,baru tahu
ana kenal jgk die,tp seskit aje la.

ana batch upsr 1997,nama ana?
nama pendek aje la..fauziah.
akhi pili tu selalu ke cite ttg team pantun?
oh ye,anta ni sape pulak? studi mana skarang ni?

okla ,insyaALLAH jumpa lg nanti.



Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 30-06-03 23:04


assalammualaikum.....

saye jugak ex-smka.ermmm sama sekolah ngan faiq_fikri.smka bandar penawar .ermm saye batch 1998.ermmm tak silap aaa...kiranya saye senior awak laa faiq.ermmm saper lagi kat sini ex smka bandar penawar???

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 647
Posting: 199
Dari: bumi allah

malaysia  


posticon Posting pada: 30-06-03 23:48


assalamualaikum...

saya pun dr smka bandar penawar juga...wah.,..sekolah tercinta tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat buat nakalheheheheh...sama batch ngn ummu_qistina...

"sekolah menengah kebangsaan agama bandar penawar,seluruh jiwa raga dicuarhkan kearah kecemerlangan.."nanyi skit...

wallahua'lam




-----------------
"haza fadlhu min rabbina"

Bookmark and Share

    


  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-07-03 13:10


assalamualaikum
alfaqierah-tul ke eja nie
oh awak upsr 1997
kira junior saya lah
sape saya ni??
nama saya hakim
awak tak kenal saya kot
ntah ler
skang nie masih mengaji kat utm skudai
k lah jumpak laie

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 22:38


Adik sahabat_amin..syukran la bebanyak akak ucapkan sbb posting dlm topik ni...syukran..syukran...

Mungkin akak tak kenal adik..tp kalau adik glemer kat SHAMS, akak kenallah kot..kalau duk kat Aspura, lg lah kenal kot.

Kenal akak tak?

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 04-07-03 02:32


Aikk... mana Xstudent sekolah akuzakie? akuzakie Xsmka gakk... tp,xnak beritahu dulu smka lerr.. tunggu kengkawan akuzakie masuk dulu.. segan nak m'yampuk ..ramai sgt warga irshad ..

-----------------

[B] "Apa yang Kita Paling Nak.. Itu Yang Kita Takkan Dapat" -KARTINI- [/B]

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

fara
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1015
Posting: 23
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 04-07-03 22:50


asslamualaikum...
saya pun dr smka gak baru masuk thn nie.kat slim river perak.smka sr.kenal tak?

-----------------
ikhlas itu jiwa yang murni
yang patut ada pada diri kita
hanya yang punya yang bermujahadah
inilah sebahagian sifat mahmudah

Bookmark and Share

    


  Member Information For faraProfil   Hantar PM kepada fara   Quote dan BalasQuote

panda
Warga Rasmi
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1089
Posting: 6
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-07-03 01:21


woit...!!!
chop!
saya pun budak SMKA Sheikh Abdul Malek jugak...
wahhh, bangganya menjadi warga SHAMS selama 5 tahun!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pandaProfil   Hantar PM kepada panda   Quote dan BalasQuote

NuRIn_FakHIRa
Warga Rasmi
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 224
Posting: 6
Dari: TeRenGGaNu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-07-03 09:28


assalamualaikum...
iskh..tak sangka..ada jugak student smka sheikh abdul malek kat komuniti nih...betul kata panda..bangganya jadi warga smka sheikh abdul malek selama 5 tahun...
semoga smka terus maju...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuRIn_FakHIRaProfil   Hantar PM kepada NuRIn_FakHIRa   Quote dan BalasQuote

Hunaina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.06.2003
Ahli No: 1548
Posting: 33
Dari: Penang

Kedah  


posticon Posting pada: 07-07-03 10:29


A'kum..
Ermm.. rasanya tak de pon dak skolah saya dulu.. tak pe laa...
Saya skolah kat SMKA Kedah.. ade sesapa yg tau?? rasanya kalo dak2 skolah agama kat kedah tau skolah tuh..
Adik beradik je ngan SMKA Yan, SMKA Baling, SMKA Sik..
Tapi, mane dak skolah aku yg lain?? wess.. masuk arr sinin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HunainaProfil   Hantar PM kepada Hunaina   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 18:27


Hunaina

ahlan wa sahlan....bertambah lagi ahli group ex-smka....
SMKA Kedah yg kat Mergong tu ke?....asal penang ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 11:15


assalamualaikum.....
salam ta'aruf ana hulurkan.

ana nie sbenarnya ex-irshad jugak. bestnye ramai irshad rupanya kat sini.ana ditakdirkan bertemu antum semua kat sini pun coz jasa baik littlemuslimah.syukran jazilan...

ana kat irshad dr '01 hingga '02 coz sebelum pmr ana kat sma daeratul ma'arifil wataniah,kay bee.alhamdulillah dgn result pmr yg jaid ana pun ke irshad.skarang ni adik2 ana ada kat irshad dlm form 5 & form 3.

SEMOGA UKHWAH B'PANJANGAN DI ANTARA KITA & MAJU IRSHAD UNTUK ISLAM.....


-----------------
AL-'ILMU BILA 'AMALIN KASYAJARIN BILA SAMARIN

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-07-03 12:00


Sek Men Keb Agama Durian Guling, Terengganu...mesti ramai yang tak kenal..

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

    


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 14:41


SMKA Durian Guling....daerah mana tu?

skrg nie dah byk sgt SMKA.....kekadang tak tahu pun kat mana....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 15-07-03 16:23


err. assalamualaikum x-smka sekalian..
saye x-smka Bandar Penawar.. 3rd batch. SPM 2000.. saye kenal itu ummu qistina.. faiq fikri saye tak kenal..
separuh hidup saye saye m'besar kat situ..4 pengetua b'silih ganti. 5 thn hidup kat sane. rindu pulak..
rasenye ramai rindu sek maseng2 kan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 17:36


eeee.. rindu kat sekolah ni.
cuti minggu depan insya-Allah ana nak melawat sekolah lama ana.

smka al-irshad.... nanti kan kepulangan ana.
heheheheii

ana nak bawak kengkawan ana sekali.
angkatan x irshad kat uia pj ni akan menemui adik-adiknya di sana.
kuikuikui



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 19:46


a'kum

littlemuslimah
bila nak ke irshad tu?...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 21-07-03 23:27


assalammulaikum .....

laa mane lagi ezx smka bandar penawarni ...laa alifmimyanun ...akak pu kenal awak ..mau tak kenla la... jaga diri bebaik tau .....

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 15:38


Quote:

On 2003-07-21 19:46, shafawi78 wrote:
a'kum
littlemuslimah
bila nak ke irshad tu?...



insya-Allah minggu depan.
akh nak join sekali ker jumpa cikgu-cikgu lama.




Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 17:04


aik....tak perasan plak student SHAMS semakin ramai.....
syukran jazilan kpd panda dan NuRIn_FakHIRa krn join komuniti nie.....
antuma nie masih student SHAMS atau ex-SHAMS..???
kenal ana tak..??!!

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-07-03 20:14


akh sufie
spm 2001
sekali dengan pidus,sham,bad dll
so,kat man sekarang!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 13:57


Quote:

On 2003-07-22 20:14, empayar72 wrote:
akh sufie
spm 2001
sekali dengan pidus,sham,bad dll
so,kat man sekarang!



sapa yg anta maksudkan dengan akh sufie?
adakah SuFiE yg anta maksudkan?
dia ni bukan nya akh tapi ukht.
sahabat seusia ngan ana.
sedang belajar di UIA PJ.
akh badrul sani tu dah ke main camp UIA, dan spm tahun 2000.
akh firdaus ghazali seusia ngan anta kalau tak silap ana, spm 2001.


[ Posting ini telah di edit oleh: littlemuslimah pada 2003-07-23 13:58 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

ikhwan_1403
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1216
Posting: 88

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 14:07


Assalamualaikum..

ana dr ex- smaaszanian...
..................
Berukhuwwah itu manis bila diidhfat pd Allah Rabbulmulk... perhambaan itu asyik sesudah mengenali Tuan yang Maha Pengasih bersifat dengan sifat kesempurnaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan_1403Profil   Hantar PM kepada ikhwan_1403   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-07-03 14:22


Quote:

On 2003-07-15 14:41, shafawi78 wrote:
SMKA Durian Guling....daerah mana tu?

skrg nie dah byk sgt SMKA.....kekadang tak tahu pun kat mana....



Kat daerah marang,terengganu...

-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

    


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

salsabila
Warga Rasmi
Menyertai: 09.07.2003
Ahli No: 2209
Posting: 8
Dari: pahang

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-07-03 15:17


akum................
saya pun x-student smka batch 2000-2001.dulu saya sekolah kat smka tangok.sekolah ni baru je lagi.sebelum saya masuk sekolah smka tangok,saya sekolah kat smka tok jiring kejap.best jugak kat sekolah tu.saya respect kat sistem pentadbiran sekolah tu.syabas........

Bookmark and Share

    


  Member Information For salsabilaProfil   Hantar PM kepada salsabila   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-07-03 19:54


maafkan ana ukht sufie
semoga azam menjadi seiring ngan rabiatul adawiah tercapai
tima kasih lah little muslimah
nasib baik anti habaq kat ana
kalau tak mesti kecil hati sufie kawan anti tue
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 13:17


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam ukhwah fillah buat semua

dah lama tak join topik ni..
alhamdulillah..makin bertambah nampaknya posting kat sini ye bagusla,kita sama-sama kenal mengenali.

Quote:
eeee.. rindu kat sekolah ni.
cuti minggu depan insya-Allah ana nak melawat sekolah lama ana.

smka al-irshad.... nanti kan kepulangan ana.
heheheheii

ana nak bawak kengkawan ana sekali.
angkatan x irshad kat uia pj ni akan menemui adik-adiknya di sana.
kuikuikui



littlemuslimahha,jgn lupa tau! hari selasa ni kite gi skolah,insyaALLAH nanti ana confirmkan time die..rindu kat irshad!! jom,sape nak ikut balik ke taman ilmu,bumi al-irshad??

Quote:
maafkan ana ukht sufie
semoga azam menjadi seiring ngan rabiatul adawiah tercapai
tima kasih lah little muslimah
nasib baik anti habaq kat ana
kalau tak mesti kecil hati sufie kawan anti tue
wassalam



empayar72,
SufIe tu kawan ana jugak! anta ade tulis "semoga azam menjadi seiring ngan rabiatul adawiah tercapai..
anta ni mcm tahu aje..
hehe..sUfIE ni..nama die mmg Rabiatul Adawiyah!


okla..insyaALLAH..jumpa lagi nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-08-03 09:43


assalamualaikum wbt
ooo.namanya betul2 rabiatul adawiyah
ana cuma teka je tu
terer tak ana!
jangan marah k!
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 15:36


ana kembali ke sini semula setelah agak lama menyepikan diri, bukannya ape cuma sibuk sikit dengan study.kepada empayar72ana tak kecil ati pun tapi ana musykil gak camne anta boleh tau nama sebenar ana?kepadaalfaqierahthanks kerna memberitahu nama ana.kan anti pergi irshad ari sel ana pun pergi gak tapi ari khamis.ana jumpa ramai guru2 kesayangan ana kat sana.irshad makin menawan ana tengok.tul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

mujtahid
Warga Rasmi
Menyertai: 04.08.2003
Ahli No: 2783
Posting: 2
Dari: biladi malayzie

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 15:48


who ar from smka sultan azlan shah,seri iskandar

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujtahidProfil   Hantar PM kepada mujtahid   Pergi ke mujtahid's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 15:50


ikikiki.... selamat kembali.
dah lama ana tak jenguk topik ni.
ramai sangat rupe nyer student smka or xsmka kat komuniti ni.

haa...! sahabat sahabiah ana dari smka al-irshad.
dah melawat sekolah ari tu, bukan main gembira cikgu-cikgu kesayangan kita tu. masing-masing ucap terima kasih sbb kita masih ingat dan sudi melawat mereka. hehehe... same-same, cikgu. takkan laa kita nak lupe kan orang yg pernah menaburkan ilmu dan mengajar kita mengenali dunia ilmu di AL-IRSHAD tu. takkan kita lupa kan. kalau tak kerana pengorbanan dan keikhlasan mereka mengajar kita, masakan kita mampu menjejakkan kaki ke bumi UIA PJ ni atau mana-mana IPT sekali pun. TERIMA KASIH, CIKGU. kami sayang cikgu

IRSHADIAN


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 16:08


amboi2... meriahnya topik ni...
hehehe...
akak nak menyampuk gak w/pon bkn student SMKA...
akak ni cuma student Sek Men Agama...
SMA Khairiah, K Trg (1992-1996)...
lower six kejap kat SMA (A) Sultan Zainal Abidin, K Trg (1999)...
tak sempat abis sbb dpt tawaran ke ITM Shah Alam...

-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-08-03 16:26


nasib baik lah forum nie
kembali meriah...
kalau tak senyap sunyi..
takut ana nak masuk...
ni dah meriah,baru le berani sikit...
ana menjadi lebih berani....


Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

iemahanim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1962
Posting: 89
Dari: Taman Ilmu dan Budi

Kedah  


posticon Posting pada: 05-08-03 17:14


cek pun smka gak......SMKAB..kedah..thn 98-99

Bookmark and Share

    


  Member Information For iemahanimProfil   Hantar PM kepada iemahanim   Pergi ke iemahanim's Website   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-08-03 10:09


bertambah lagi
bagus nie
ada can nak jadi macam forum budak kedah
mai mai lagi noh!

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 16:54


wah makin ramai yang menyertai ruang ni.
sila lah jangan malu jangan segan.ana ni cam dok mempromote la ...
ana harap semua student smka walau dimana anda berada, teruslah mengingati sekolah kita yang tersayang( terutamanya kepada ex2 irshadians )
MAJULAH IRSHAD UNTUK ISLAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 17:11


wah wah wah...
ramai dari smka di seluruh malaysia ni no...
tp ana tak jumpa lagi yg dari smka di malaysia timur, sabah dan sarawak. ada ka dak?
ana rasa mesti ada ni tp tak mau tunjuk muka kat sini kan? heheheh mai la masuk .. jangan la malu-malu.

oOo.. kak Engku Salina SMA yer. tak per kalau bukan SMKA pon leh masuk kat sini. kami semua menerima ngan tangan terbuka

amboi amboi ukht SuFiE. sakan nya dia punya kecintaan terhadap AL-IRSHAD tu.

jemput laa masuk sini. jangan laa malu-malu noooo....





[ Posting ini telah di edit oleh: littlemuslimah pada 2003-08-07 17:12 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-08-03 17:23


tetap terkenang kepada smka tercinta-smka almashoor(l)

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 01:18


bila lg nak buat re-union irshadian ye?....kalau ade dgr2 tu...bagitau ana ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 01:39


assalamu'alaikum

dah lamer x jenguk topik nie.. waa.. semakin bertambah yer student smka.. salam ta'aruf buat sumer dr qaulah_atrah

Quote:
ana kat irshad dr '01 hingga '02 coz sebelum pmr ana kat sma daeratul ma'arifil wataniah,kay bee.alhamdulillah dgn result pmr yg jaid ana pun ke irshad.skarang ni adik2 ana ada kat irshad dlm form 5 & form 3.




akh SuFie nie.. ader adik form 5 ngan form 3.. saper yer ? mungkin, qaulah knal.. qaulah form 2 skrg..

urmm.. kak wany.. kak fauziah pekaba ? good luck kayh dlm exam yg bakal dtg... begitu jugak buat kak zahrah yg tgh trial skrg..

p/s : utk student2 lain yg nak hadapi exam.. good luck yer...

wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

kompang_melayu
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 502
Posting: 55
Dari: CC Digital

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-08-03 10:05


ana pun xsmka gak
SMKA ALMASHOOR(L) penang, batch gempak spm 99

dlm ribuan member ukhwah.com, 2 org je mashoorians...hampeh btul...akim, mana depa semua melilau

-----------------
Ruh Amalan Adalah Ikhlas

Bookmark and Share

    


  Member Information For kompang_melayuProfil   Hantar PM kepada kompang_melayu   Quote dan BalasQuote

drnina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1444
Posting: 51
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-08-03 12:17


saya ex-SMKA tok jiring kuala terengganu batch 92-96... now kat uia kuantan final year....

Bookmark and Share

    


  Member Information For drninaProfil   Hantar PM kepada drnina   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 13:35


Quote:

On 2003-08-20 01:39, qaulah_atrah wrote:
assalamu'alaikum
urmm.. kak wany.. kak fauziah pekaba ? good luck kayh dlm exam yg bakal dtg... begitu jugak buat kak zahrah yg tgh trial skrg..
wassalam



waalaikumsalam wrt wbt... dik qaulah.
akak sihat jer. kak fauziah pon sihat... alhamdulillah.
terima kasih atas doa adik tu.
adik pon, akak ucapkan good luck gak.
erm... buat adik-adik ku yang sedang menghadapi trail exam sekarang, try your best...

Quote:
kompang_melayu wrote:dalam ribuan member ukhwah.com, 2 orang je mashoorians..hampeh btul...akim, mana depa semua melilau



tu laa.. cuba ajak depa ni mai sini.ajak la sungguh-sungguh.. may be depa tak tau kewujudan komuniti ni. heboh heboh kan lah kat depa tu semua...








[ Posting ini telah di edit oleh: littlemuslimah pada 2003-08-20 13:36 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

nurwardah_atiqah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.08.2003
Ahli No: 3056
Posting: 45
Dari: Province Wellesley

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-08-03 22:16


sayapun bersekolah smka jugak..
SMKA AL-IRSHAD...
form 2..
mungkin qaulah kenai saya..


-----------------
Thing are same..
They come..
and they go..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwardah_atiqahProfil   Hantar PM kepada nurwardah_atiqah   Pergi ke nurwardah_atiqah's Website   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 26-08-03 10:42


Saya dari smka arau perlis...sekarang dah merantau ke kl untuk teruskan perjuangan dalam menuntut ilmu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 26-08-03 11:31


Assalammualaikum....

Mana ler pegi student2 sekolah akuzakie nie... ishkk..ishkk... sedihnyer... SMKA lain punya laa byk... takper2.. nanti ramai la nanti....

-----------------

[B] "Apa yang Kita Paling Nak.. Itu Yang Kita Takkan Dapat" -KARTINI- [/B]

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

bassya_amani
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 651
Posting: 66
Dari: kerteh, kemaman. trg

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-08-03 16:51


Assalamualaikum....ana pun bekas student sekolah agama...SMKA SHEIKH ABDUL MALEK, Kuala Terengganu...batch 1998-2002--"Engkaulah SHAMS yang kami cintai di sinilah perjuangan kami...tempat kami menabur jasa dan bakti semoga kau kan kekal abadi"


Bookmark and Share

    


  Member Information For bassya_amaniProfil   Hantar PM kepada bassya_amani   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 17:46


Assalamualaikum warahmatullah...

Setelah diteliti dan diamati....ana sorang je lain dr yang lain...

Orang lain kebanyakkannye warga IRSHAD....



-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 17:50


Assalamu'alaikum wrt wbt


wah-wah semakin hebat topik
akh shafawi78 ni kan,tahniah..alhamdulillah..kita semua dpt berkumpula kat sini kan..

ahlan wasahlan buat sahabat sahabiah yang baru menjenguk kesini.

Quote:
bila lg nak buat re-union irshadian ye?....kalau ade dgr2 tu...bagitau ana ye....


akh shafawi,selalunya reunion irshad akan dibuat hari raya aidilfitri yang pertama @ kedua.insyaALLAH tradisi ni dah pun dijalankan 3-4 tahun yg lalu..dan akan diteruskan pd ujung tahun ni..sila-sila..insyaALLAH ana akan dptkan tarikhknya dr sahabat sahabiah yg conduct majlis reunion ni.

Quote:
urmm.. kak wany.. kak fauziah pekaba ? good luck kayh dlm exam yg bakal dtg... begitu jugak buat kak zahrah yg tgh trial skrg..


dik qaulah,alhamdulillah..akak ok aje kat sini.adik camne? sihat? ape perkembangan terbaru sekolah kita? nanti khabar2kanlah kami semua kat sini ye..ucapkan selamat berjaya buat ukht azzahrawi ye.

buat nurwardah_atiqah adik pun form 2 jugak? skali kelas ngan qaulah ke? adik akak pun sama batch ngan korang dua jugak.nickname die dah register kat sini..tapi,malu pulak die nak masuk adik akak siti noor fadzilah

okla..moga jumpa lagi sahabat sahabiah semua..
buat yg masih takde kawan satu sekolah kat sini..takpe..kita tunggukan kemunculan mereka,ok?

jumpa lg!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 18:36


assamualaikum... wah lamabenor ana rasa tak posting sini.asif..sebab ana sibuk skit masa ni, dah nak dkt final katakan.yang rajinnya littlemuslimah nganalfaqierah , kat mana ana pi mesti depa ada.

kepada dikqaulah_atrah adik akak yang form 5 tu namanya m. syamil ( 5AF ) dan yang form 3 tu namanya salsabila (3AR ). mesti depa sibuk ngan trial spm dan pmr masa ni.

yang lelain pelajar smka kat m'sia timur mana? jemput la masuk, jgn segan2....

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 18:53


assalamualaikum semua....

lama sungguh ana tak jengok topik nie....maklum la akhir2 nie mmg amat sibuk dgn kerja harian..... kepada adik2 yg akan menghadapi peperiksaan...good luck....prepare the best, do the best, be the best, Insya Allah, u will get the best result.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

aisha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2155
Posting: 24
Dari: Gerik

Perak  


posticon Posting pada: 28-08-03 11:47


Assalamualaikum...

sy pun x-SMKA...dulu belajar kat SMKA Slim River...kat Perak nun...batch 1998-1999...sape2 yg x-SMKA Slim River tu...contact la saya...
emel: [email protected]
[email protected]..

lama kita tak jumpa...hr tu masa reunion pergi tak?...
wassalam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For aishaProfil   Hantar PM kepada aisha   Pergi ke aisha's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 22:25


assalamualaikum...
ana ex smka...Irshadian
SMKA AL IRSHAD...1998 - 2002
eheh.....
w'salam

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

azamkukuh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.07.2003
Ahli No: 2433
Posting: 55
Dari: UIAM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 22:55


er... smka maahad muar ade?
batch 9802
ade tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For azamkukuhProfil   Hantar PM kepada azamkukuh   Pergi ke azamkukuh's Website   Quote dan BalasQuote

sapa_ntah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.08.2003
Ahli No: 2733
Posting: 37

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 11:57


assalamualaikum.ana belum jadi ex smka lagi.ana masih sekolah dekat....smka segamat.
wassalam.bersama kita meningkatkan taraf sek agama null

Bookmark and Share

    


  Member Information For sapa_ntahProfil   Hantar PM kepada sapa_ntah   Quote dan BalasQuote

masako
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2416
Posting: 54
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-09-03 12:33


soorylah.. saya bukan smka cuma mmg dr kecik lagi ada cita2 nak masuk smka tok jiring...sayangnya tak kesampaian..dapat masuk sma negeri jer...Kolej Sains Pendidikan Islam Negeri Terengganu..(KOSPINT)..1998-1999.Ada ke org t'ganu kat sini yang kenal sek. saya?..emm nak promotelah pulak..saya ada gak bbrp org sahabat dr irshad...tp dah lama ..tak ingat nama dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For masakoProfil   Hantar PM kepada masako   Pergi ke masako's Website   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 14-09-03 01:03


assalamualaikumm

ana x-smka
SMKA NIBONG TEBAL, PENANG.
batch 1998-2002

salam ta'aruf drap ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

maestroZ
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3414
Posting: 98
Dari: UIA PJ

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-09-03 01:11


Any SMAKLianz ere????

-----------------
Kulari ke hutan kemudian menyanyiku, kulari ke pantai kemudian teriakku...Sepi, sepi dan sendiri aku benci.

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestroZProfil   Hantar PM kepada maestroZ   Pergi ke maestroZ's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Jejak Ukhwah: ex-student SMKA

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.190451 saat. Lajunya....