Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Kelakar
Topik: TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR !!!...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR !!!...

Please Mendaftar To Post


Oleh TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR !!!...

akak_zura
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18876
Posting: 52

Kedah  


posticon Posting pada: 18-08-06 11:53


1) Lubang apa yang rasanya hangat,nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tidur balik.

2) Minyak apa yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M

3) Kuih apa yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang apa yang power dalam bab berKarate?
Answer: Kuda belang.cuba kira berapa black belt dia ada.

5) siapa yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan
kepada saya.

7) Pintu apa yang walaupun dengan 10 orang pun tak boleh nak tolak?
Answer: Pintu yang ada tulis 'TARIK'

8) Saya ada 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

10) Binatang apa yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

11) Nenek siapa jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

12) kenapa lelaki jarang kena penyakit anjing gila?
Answer: sebab lelaki ni kan 'buaya'

13) apa beza sekretari baik dengan sekretari kurang baik?
Answer: - Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan'
- Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni tuan'

14) apa persamaan Michael Jordan dengan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal anda...hehe

15) Tukang apa yang kalau dipanggil, dia menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

16) Nak mencari sikit punya susah, bila dah dapat buang, apa bendanya?
Answer: Tahi hidung

17) apa persamaan kain jemuran dengan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' boleh diangkat...

18) kenapa pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kena tebang, siapa nak cabut pokok kelapa ...gila
apa...

19) Gajah terbang dengan apa?
Answer: Dengan susah payah......


-----------------
lihat pada permukaan nampaknya terlalu tenang, tapi di dalam hati terpendam persoalan......................


Bookmark and Share

    


  Member Information For akak_zuraProfil   Hantar PM kepada akak_zura   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 23-08-06 16:02


dah tampar belum ??

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 16:06


apa yang tampar ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 16:08


memang nak kena penampar pun...hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

Setanggi
Warga Rasmi
Menyertai: 06.03.2005
Ahli No: 14927
Posting: 7
Dari: Kustem, K.T

Kedah  


posticon Posting pada: 23-08-06 16:17


Ok apa.. buat apa nak penampar. kelakarkan.... :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For SetanggiProfil   Hantar PM kepada Setanggi   Quote dan BalasQuote

adiklieeya
Warga Rasmi
Menyertai: 25.07.2006
Ahli No: 25398
Posting: 9

Selangor  


posticon Posting pada: 23-08-06 21:59


lah..........kelakar apa bendanya.............tak kelakar langsung......lawak macam bodoh saja.........

memang patut kena tampar pun...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For adiklieeyaProfil   Hantar PM kepada adiklieeya   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 23-08-06 22:43


kurang.... hehe... lwknyer...... kalau lwk tak bodoh... kurang kelakar... lwk kena bodoh sikit.... baru kelakar... hehehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

hosni_mubarak
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.11.2005
Ahli No: 20411
Posting: 104
Dari: kelana jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-06 22:50


memang lawak..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For hosni_mubarakProfil   Hantar PM kepada hosni_mubarak   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-06 15:52


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

maisarah_anisah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25702
Posting: 16
Dari: putrajaya

Selangor  


posticon Posting pada: 28-08-06 20:40


bukan bodoh.. kurang bijak saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarah_anisahProfil   Hantar PM kepada maisarah_anisah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.113079 saat. Lajunya....