Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 5 hari yang lalu


Lirik Nasyid
Topik: LiRiK LaGu MaWWaDah


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lirik Nasyid
    »» LiRiK LaGu MaWWaDah

Please Mendaftar To Post


Oleh LiRiK LaGu MaWWaDah

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-08-03 16:36


TeRiMa kAsIh TuhAnKu

Terima kasih wahai tuhanku
Yang sentiasa melimpahkan rahmatnya
Membenarkan aku menghadapmu tuhan
Yang maha pengasih dan maha penyayang

Untuk bercakap denganmu tuhan
Mengizinkan ku minta padamu
Memuja memuji sepenuh hatiku
Memohon munajat padamu ya rabbi

a.....a....a...a.....
a.....a....a...a.....

Tapi aku khuatir
Ketika menghadapmu
Tidak mula pandai
Beradab denganmu

Aku mula bimbang
Kalau aku derhaka
Dalam ketaatan
Bukan rahmat darimu
Yang ke minta

Tapi kukan dapat kemarahanmu
Ya rabbal alamin
Maafkanlah aku
Ya rabbal alamin
Maafkanlah aku..........

hayatilah lirik ini..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 16:43


best lagu ni...
akak guna ringtone lagu ni kat handphone...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-08-03 16:52


kak boleh tak bagi saya ringtone lagu nie,terima kasih...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-03 17:12


adik pakai handphone apa???
kalau guna nokia, bolehlah...

Mawaddah-Terima Kasih Tuhan (Tempo 140)

4E1,4C2,4D2,2.B1,4A1,4#G1,4A1,4B1,4C2,2.A1,2-,
4A1,4G2,4A2,2.F2,4E2,4D2,8G1,4.G1,4F2,4.G2,2.E2,2-,
8E2,4.F2,4C2,4E2,8D2,2.D2,2-,8D2,4.E2,4B1,4D2,8C2,2.C2,2-,
8C2,4.D2,4A1,4C2,8B1,2B1,8A1,4#G1,8A1,4.B1,4C2,2.A1



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-08-03 18:08


terima kasih kak salina sebab sudi bagi saya ringtone lagu nie,ye saya guna h.p nokia.
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1446
Posting: 261
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-08-03 09:09


Anis pun suka lagu ni...
kali pertama dengar album ni, terus terpaut hati pada lagu TERIMA KASIH TUHAN ni..
syukran kak engku salina sebab bagi ringtone lagu ni...


-----------------

Tertawalah pada segala cubaan, kerana dunia ini hanya kosong belaka, terimalah sepuluh kekalahan sebelum menerima satu kemenangan


Bookmark and Share

    


  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Pergi ke AnisAqilah's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1375
Posting: 169
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 13:40


ana pun suka lirik lagu nia...
tapi...ana x beli kasetnya....
majulan nasyid untuk negara

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 26-08-03 14:57


ana pon suke sgt lagu ni.. lagu2 lain pon bole tahan jgk

-----------------
salam ukhwwah wa mahabbah fillah lakum

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

aina_nasuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1488
Posting: 144
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 15:11


Ana pun suka dgr nasyid nih..menyetuh hati..puas ana cari kast nih...payah nak cari...tak semua kedai kaset jual kaset dia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aina_nasuhaProfil   Hantar PM kepada aina_nasuha   Quote dan BalasQuote

puteri_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 478
Posting: 212
Dari: Pulau Melaka

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-08-03 02:31


Assalammualaikum...

ana pun suka lagu nie..

terima kasih buat penulis liriknya...

penuh dgn keinsafan..

-----------------
Sesungguhnya ingatan hamba kepada Tuhannya itu adalah lebih besar daripada segala-galanya.Dan Allah itu mengetahui apa yang kamu kerjakan.(Surah al-Ankabut:45)

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamProfil   Hantar PM kepada puteri_islam   Quote dan BalasQuote

AdAwiAh_1210
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 649
Posting: 120
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-08-03 12:36


first time dgr lagu ni terus jatuh hati...
mmg menusuk ke dalam hati..
kawan saya yg tak pernah minat nasyid pun bila dgr lagu ni..terus minat...terus cari cd...
alhamdulillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AdAwiAh_1210Profil   Hantar PM kepada AdAwiAh_1210   Quote dan BalasQuote

Fatimah_azZahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 63
Posting: 87
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-08-03 12:48


mmm, kwn ana pulak tak rase ape2 bila dengar lagu ni...ana kecewa dgn sikap kwn ana tu yg mempersendakan lagu tu...bg ana, lagu ni begitu syahdu....sesuai utk manusia zaman skrg yg dah byk leka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Fatimah_azZahraProfil   Hantar PM kepada Fatimah_azZahra   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-03 13:04


::terima kasih kak engku salina::

..ringtone tuhh bestt sgt...!!

-----------------
Sedarkah kita!
::. kiTa terCari-cAri aPa yg kiTa Mahu .:: Tapi taK berTeMu ::. SedangKan kaDang ia Ada di DepaN MatA .:: cUMA kIta saja Yang taK tAu!! ::.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 21:25


assalamualaikum........
shukran jazilan.....lagu tu memang mira minat,,,,sebab kalau dengar jer lagu ni dan dihayati secara tak sengaja menitis air mata keinsafan.........tapi dah lama mira cari kaset mawaddah ni sampai sekarang tak jumpa2 .....
wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 02-09-03 21:00


Lagu ni best..
slow jer..
dengar pun..rase sedih and sayu..

-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

aharisya
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1625
Posting: 12
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 15:17


assalamualaikum..
ana pun suke lagu ni....
untuk kak engku time kaseh bagi note ringtone tu...
illal liqa'...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aharisyaProfil   Hantar PM kepada aharisya   Quote dan BalasQuote

yuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26939
Posting: 130
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-08 16:43


bukan maju nasyid untuk negara
sebaliknya majulah iman dan taqwa dalam menempuh hidup yang penuh dugaan ini... dengan nasyid pun kita boleh bertaqwa...
taqwa senang mencarinya tapi susah untuk mendapatkannya... kalaupun istiqamah belum tentu bertaqwa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yuhadaProfil   Hantar PM kepada yuhada   Quote dan BalasQuote

yuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26939
Posting: 130
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 09:16


lagu nasyid mawaddah bertajuk Cinta Mencintai versi bahasa arab terbaru dikeluarkan... lirik dalam bahasa arab pun di susun sendiri oleh puteri-puteri mawaddah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yuhadaProfil   Hantar PM kepada yuhada   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 12:12


Semoga orang perempuan enjoy mendengarnya..orang lelaki? i dont want to comment. pepaham sendiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

yuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26939
Posting: 130
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 13:33


ye terima kasih... sebab lagu ni pun yang dengar dari kalangan keluarga mereka... mawaddah ni pun dah advance, siap ada rancangan radio sendiri, cuma belum nak terpancar seluruh dunia saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For yuhadaProfil   Hantar PM kepada yuhada   Quote dan BalasQuote

baraq
Warga Rasmi
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35996
Posting: 17
Dari: skudai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 14:39


assalamualaikum
sesiapa yang sudi, share lah lagi lirik2 nasyid mawaddah ni..
takkan satu lagu saja..
sangat bezz dan mendidik..
syukran..

Bookmark and Share

    


  Member Information For baraqProfil   Hantar PM kepada baraq   Quote dan BalasQuote

yuhada
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26939
Posting: 130
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 16:03


TUHAN YANG DIRINDUI
wahai TUHAN Kau patut dirindu
kerana cintaku kepadaMU sepenuh hati
betapalah aku tidak peduliMU
kerana nikmatMu mengalir kepadaku disetiap hari

aku khuatir rinduku kepadaMU disebelah pihak
sedangkan ENGKAU menagih mencintai diriku
kerna dosa dan kesalahan
yang aku lakukan terlalu banyak
menjadikan ENGKAU
menagih mencintai meredhaiku

oh TUHAN dengan rahmatMU ampunkanlah
dengan rahmatMU maafkanlah kesalahanku
aku ini bukankah hamba ciptaanMU
maafkanlah...

kalau ENGKAU maafkan aku
sedikit pun tidak berubah kebesaranMU

TUHAN... cukuplah kesalahanku
menjadi pengajaran
aku akan mengingatinya sepanjang umurku

cukuplah sudah aku tersiksa
dengan dosa-dosaku itu
semoga dimasa depan
aku tidak melakukannya lagi

namun dengan kelemahanku tidak mungkin
aku terlepas dari dosa
kalau bukan dengan kuasaMU wahai TUHAN
membantu aku jua

Bookmark and Share

    


  Member Information For yuhadaProfil   Hantar PM kepada yuhada   Quote dan BalasQuote

nurayasofiya
Warga Rasmi
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39230
Posting: 1

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-02-10 10:13


huhhhhhhh....sedap sugguh suarenyer...alhamdulillahhh,,,,digunakan dalam dakwah yang baik....
,
>>
minat dya dengan lagu ny..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurayasofiyaProfil   Hantar PM kepada nurayasofiya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.099886 saat. Lajunya....