Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 83
Ahli: 0
Jumlah: 83




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 3 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Student MCIIUM...


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Student MCIIUM...

Please Mendaftar To Post


Oleh Student MCIIUM...

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-06 05:03


mmm...rasanya nak cerita pasal perbelanjaan bijak.kita semua mesti nak guna banyak duit kan?ye lah,mana nak beli buku,nak makan,nak topup..macam-macam lagi lah..lagi2 lah duit RM 1000 tak masuk lagi..jadi kena lah jimat2 sikit belanja..kalau budak-budak lelaki,rasanya tak ada hal..mungkin perempuan lah yang susah sikit...rasanya ramai setuju kalau ana cakap perempuan lagi banyak guna duit daripada lelaki..betul tak????

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

muzaffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2006
Ahli No: 25117
Posting: 19
Dari: IIUM MATRICULATION CENTRE

Johor  


posticon Posting pada: 03-08-06 14:51


hemmm.. tak semestiya... bergantung kepada seseorang tu jugak jenis yang macamana... kadang kala ada lelaki yang lebih banyak guna duit tertumanya perbelanjaan makanan... perempuan pula ada yang jimat dalam perbenjaan makanan... macam saya kata tadi bergantuan kepda keperluan semasa seseorang dan perancangan perberlanjaan yang dibuat..!

Bookmark and Share

    


  Member Information For muzaffarProfil   Hantar PM kepada muzaffar   Pergi ke muzaffar's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-06 17:58


erm tak dapat nak dinafikan apa yang mukmin cakap...but depends on dat person...whether he or she is going to use a lot of money or not kan....makan saya tak kisah sebab saya ni jenis yang tak makan...huahuaha...kalau nak makan..makanlah...hehhe

duit scholar dah masuk dah..pandai2 lah ye...
di samping duit scholar minta2 kat mak dan abh jugak..huhuhuh
apa pun kenalah bijak dalam hal ini k...

jangan terlalu boros....ingatlah pesanan drku ini...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-06 18:20


owh... ikhwah matrix....

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

IIUM_BRO
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2006
Ahli No: 25119
Posting: 11
Dari: IIU,gombak

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-08-06 22:14


salam semua.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For IIUM_BROProfil   Hantar PM kepada IIUM_BRO   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 27-08-06 02:27


????alohaaa...sum bodies home??;p

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

alhakim_mujaddid
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2006
Ahli No: 24935
Posting: 62
Dari: Bandaraya Islam

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-08-06 14:39


Assalamualaikum.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhakim_mujaddidProfil   Hantar PM kepada alhakim_mujaddid   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 11:25


Pada 27-08-06 02:27 , rafieq posting:

!!! QUOTE !!!

????alohaaa...sum bodies home??;p


assalamualaikum...

sum bodies not at home..huhuhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11892
Posting: 78
Dari: parit buntar

Perak  


posticon Posting pada: 05-09-06 01:49


salam bro dan sist...
saya setuju dengan sist itu... well p'gunaan duit RM1000 itu kalau kita pandai menguruskn ke mana arah kegunaannye tak ada masalah... tapi jadi masalah bila terlalu mengikut nafsu...dan terlalu banyak mementingkan kehendak dr keperluan....
tak ksah lah brothers @ sisters...
dr segi penggunaan adalah semua.. cuma kena bijak dalam menguruskn
hal kewangan sama ada dalam kampus @ luar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurgaProfil   Hantar PM kepada setanggisyurga   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09128 saat. Lajunya....