Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: quantity surveying???


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» quantity surveying???

Please Mendaftar To Post


Oleh quantity surveying???

nieyNa_syauQah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2005
Ahli No: 21356
Posting: 9
Dari: ?????????????

blank  


posticon Posting pada: 08-07-06 03:28


assalamualaikum..
jz nak tanya ramai member2 ukhwah ni tahu tak pasal course yang saya ambil iaitu ukur bahan(english-quantity surveying)???apa kegunaan course ni?apa faedah nya??apa yang kami belajar??
sebab real life nya ramai tak tahu ...hihi..hrap dapat beri respon..jz nak buat survey...


-----------------
"Lestarikan Wadi Kalbuku Tuhanku
Leraikan Aku Dari Pautan Nafsu
Biar pun Sukar Bagiku Melamar RedhaMU
Namun Masihku Mengharap Ampuna


Bookmark and Share

    


  Member Information For nieyNa_syauQahProfil   Hantar PM kepada nieyNa_syauQah   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-06 08:08


Pada 08-07-06 03:28 , nieyNa_syauQah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
jz nak tanya ramai member2 ukhwah ni tahu tak pasal course yang saya ambil iaitu ukur bahan(english-quantity surveying)???apa kegunaan course ni?apa faedah nya??apa yang kami belajar??
sebab real life nya ramai tak tahu ...hihi..hrap dapat beri respon..jz nak buat survey...

waalaikumsalam..
saya tau..:-di ...kegunaan course ni sungguh banyak..banyak jobs opportunity & etc. faedahnya pun banyak.. :-di
banyak yang kamu kena belajar..(measurement, estimating, construction technology & etc.)
sonna (betul tu)..real life ramai yang tak tahu agaknya...:-di
saya bukan student QS...tapi dr 1 'fac' lah kita ye...Nieya ambil QS kat mana..


ok..gambatte (gudluck)... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-06 09:47


say ex student diploma dan degreee in quantity surveying..alhamdulillah dah tamat dan dah kerja jadi juru ukur bahan...alhamdulillah sekarang ini dah jadi pensyarah yang mengajar subjek2 ukur bahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

nieyNa_syauQah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2005
Ahli No: 21356
Posting: 9
Dari: ?????????????

blank  


posticon Posting pada: 09-07-06 17:33


nieyna ambil qs kat uitm,,sekarang ni degree part3..
ieda..lecturer ke??kat mana??nanti boleh lah ajar saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nieyNa_syauQahProfil   Hantar PM kepada nieyNa_syauQah   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 00:47


saya sedang belajar untuk ke arah ni.
insyaAllah ambil architechture.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083962 saat. Lajunya....