Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: Apa perkara yang paling menyakitkan hati wanita?


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» Apa perkara yang paling menyakitkan hati wanita?

Please Mendaftar To Post


Oleh Apa perkara yang paling menyakitkan hati wanita?

iman_taqwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24448
Posting: 26
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 04-07-06 12:50


Assalamualaikum..

Begini,saya selalu dimarahi oleh kawan-kawan yang berjantina perempuan,tapi saya tak tahu pun apa yang saya dah buat.bila saya tanya saja,mereka just jawab "kamu selalu sakitkan hati saya!"

Tapi saya sendiri pun tak tahu apa yang saya dah buat.

Jadi,saya nak tanya,apa dia perkara yang paling menyakitkan hati wanita?Harap teman-teman dapat beri pandangan supaya saya boleh buat panduan nanti.

Terutamanya bila saya dah beristeri.

Terima kasih:roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_taqwaProfil   Hantar PM kepada iman_taqwa   Quote dan BalasQuote

dan4472
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25011
Posting: 43
Dari: kluang

Johor  


posticon Posting pada: 04-07-06 12:55


wanita ni sensitif mudah terasa.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dan4472Profil   Hantar PM kepada dan4472   Quote dan BalasQuote

wandafarhana
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24187
Posting: 35
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 04-07-06 13:03


wanita sering didefinisikan sebagai seorang yang lemah lembut dan memiliki jiwa yang mudah tersentuh,jadi kenalah jaga sebaiknya hati dan jiwa mereka...dan kita perlulah berlembut juga dengan merek.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wandafarhanaProfil   Hantar PM kepada wandafarhana   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 04-07-06 13:04


saya sokong (dan4472) cakap

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 13:07


wanita ni suka orang lelaki take care...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 13:44


Pada 04-07-06 13:03 , wandafarhana posting:

!!! QUOTE !!!

wanita sering didefinisikan sebagai seorang yang lemah lembut dan memiliki jiwa yang mudah tersentuh,jadi kenalah jaga sebaiknya hati dan jiwa mereka...dan kita perlulah berlembut juga dengan merek.....


betul cakap awak wandafarhana...hati wanita ni memang mudah tersentuh,kadang-kadang benda yang kecik pun boleh buat hatu mereka tersentuh :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 14:01


emm...
nampaknye sudah terjawab agaknya....
wanita...
jiwa nya halus...lembut bukan bermaksud lembik....
pantang diusik sikit dengan kata-kata yang kurang disenangi...
hatinya pasti terguris...

buat iman_taqwa..
mungkin awak suka mengusik teman2 wanita awak agaknya...
dengan kata lain bergurau...
tapi gurau yang macam mana??
then wanita ini ingatan nya kuat sikit...dan sangat alert..
so..if ada perkara2 yang awak buat dan ingat kawan-kawan perempuan awak tu boleh lupakan macam tu saja...
awak mungkin salah...sebab..mereka akan ingat selamanye...

hehe...betul ke ek..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 14:09


bagi ana...jika wanita sudah kawin,perkara yang disakiti ialah si suami tu kawin lagi satu...

kalau lah wanita memahami islam serta hayati...selalunya kasi suami nya kawin lagi...heheheh..sekadar pandgan

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 04-07-06 14:10


Pada 04-07-06 14:01 , faina posting:

!!! QUOTE !!!



buat iman_taqwa..
mungkin awak suka mengusik teman2 wanita awak agaknya...
dengan kata lain bergurau...
tapi gurau yang macam mana??
then wanita ini ingatan nya kuat sikit...dan sangat alert..
so..if ada perkara2 yang awak buat dan ingat kawan-kawan perempuan awak tu boleh lupakan macam tu saja...
awak mungkin salah...sebab..mereka akan ingat selamanye...

hehe...betul ke ek..??


haaa...betul tu..abang saya pun suka sakat saya lepas itu bila saya ungkit balik dia cakap "ada ke orang buat begitu?"--dia lupa!

chess...sabar saja lah...nasib baik abang..kalau kawan2 memang nak kena..hehe..kena apa?kena fire larr...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 04-07-06 14:21


kalau perkara yang meyakitkan hati lelaki,macam mana pulak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

dan4472
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25011
Posting: 43
Dari: kluang

Johor  


posticon Posting pada: 04-07-06 14:24


Pada 04-07-06 14:09 , jubah_hijau posting:

!!! QUOTE !!!

bagi ana...jika wanita sudah kawin,perkara yang disakiti ialah si suami tu kawin lagi satu...

kalau lah wanita memahami islam serta hayati...selalunya kasi suami nya kawin lagi...heheheh..sekadar pandgan


kalau adil ...rasanya tak salah untuk kawin 2.....
masalahnya sekarang lelaki tak macam tu.....
dari segi kasih sayang pun dah tak adil......
apa lagi hal-hal lain.
lagi pun bohong lah kalau wanita tak rasa apa-apa bila suaminya kawin lain


-----------------
stay cool!!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For dan4472Profil   Hantar PM kepada dan4472   Quote dan BalasQuote

ieda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.10.2003
Ahli No: 4797
Posting: 226
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 14:26


hehehe...betul tu faina

Bookmark and Share

    


  Member Information For iedaProfil   Hantar PM kepada ieda   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 14:35


kawin dua..................

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-07-06 15:08


Pada 04-07-06 14:35 , fadzlyz posting:

!!! QUOTE !!!

kawin dua..................

teringin ke :lol: :lol: :lol:


-----------------
Whatever Happen life still go on


Bookmark and Share

    


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

adeque
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.10.2004
Ahli No: 11832
Posting: 45
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 04-07-06 16:28


bagi saya sebagai seorang pompoan..sakit hati bila kena tipu..memang lah konon nak gurau2..tapi agak2 lah....ada kawan saya.sampai dah tak tego kawan laki ni bila si lelaki gurau dengan dia...asbab menipu...konon nak gurau...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adequeProfil   Hantar PM kepada adeque   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 17:35


menipu, penipu dan tertipu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 04-07-06 17:39


tipah tertipu ke?? hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-07-06 17:50


tak tepati janji dan ungkit kesilapan masa lalu agaknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 05-07-06 02:18


emm..ckpkite berterus terang dan percaya pada dia...tu da mencukupi sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 05-07-06 21:10


saya cakap jangan marah..tapi ramai perempuan yang suka membesar2 kan hal kecik lepas itu ngada2 lebih tu yang selalu kena perli tu...hehehehhe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 05-07-06 21:12


ye ke laki suka mungkir janji...?? perempuan pula???

iyakah laki tak setia?? perempuan pula..???

iyakah laki suka ambik kesempatn??? perempuan pula???

iyakah laki suka berbohong? perempuan pula???

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 05-07-06 21:12


ye ke laki suka mungkir janji...?? perempuan pula???

iyakah laki tak setia?? perempuan pula..???

iyakah laki suka ambik kesempatn??? perempuan pula???

iyakah laki suka berbohong? perempuan pula???

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

husna_nasiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22138
Posting: 233
Dari: UPM

Perak  


posticon Posting pada: 05-07-06 23:10


Hmmm..pada saya..mungkin perempuan tu suka pada awak..tapi tidak dilayan..itupun boleh menimbulkan sakit hati..

Wanita ni memang terlalu mengambil berat perkara yang remeh..kadang-kadang kalau tak jawab mesej pun,sakit hati..walaupun tak penting sangat..

apa2pun..sabar dan buat apa yang awak rasakan betul..jangan dihiraukan sangat kalau benda yang awak buat tu..dah betul...kita bukannya nak keredhaan manusia kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For husna_nasihaProfil   Hantar PM kepada husna_nasiha   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 06-07-06 20:45


no komen....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 06-07-06 21:27


jangan lah sakit2 hati....xberape elok..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

ana_anua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16461
Posting: 151
Dari: SARAWAK

Perak  


posticon Posting pada: 06-07-06 22:12


hipokrit...
bukan perempuan saja...
lelaki pun tak suka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_anuaProfil   Hantar PM kepada ana_anua   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-07-06 04:15


:-) Assalamualaikum....


     Tak suka orang yang kasar...dan suka menipu....


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

fi_shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24949
Posting: 163
Dari: Bumi Allah

croatia  


posticon Posting pada: 07-07-06 04:26


Pada 04-07-06 17:35 , imthiyaz posting:

!!! QUOTE !!!

menipu, penipu dan tertipu...


:-di


-----------------
Impianku menjadi lelaki acuan Al-Quran..
Doa-doakanlah ek..
Hidup dan matiku kerana ilahi..


Bookmark and Share

    


  Member Information For fi_shattirProfil   Hantar PM kepada fi_shattir   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 07-07-06 09:52


!!! QUOTE !!!


kalau adil ...rasanya tak salah untuk kawin 2.....
masalahnya sekarang lelaki tak macam tu.....
dari segi kasih sayang pun dah tak adil......
apa lagi hal-hal lain.
lagi pun bohong lah kalau wanita tak rasa apa-apa bila suaminya kawin lain



assalamualaikum..

sahabat ana seorang ni ada 3 isteri. Isteri pertama, sahabat ana ni yang pilih sendiri. Isteri ke2, isteri pertama yang carikkan, sebab isteri pertama ni selalu sibuk, jadi dia kata dia risau Allah akan soalkan dia tentang tanggungjawab dia kat suami dia, jadi dia suggestkan kat suami dia untuk kahwin satu lagi. Isteri ke3 pula, isteri pertama dan ke2 yang carikkan, sebab mereka tengok kawan mereka seorang ni tak kahwin lagi, jadi isteri 1 & 2 ni nak berkongsi kebahagiaan dengan kawan dia yang seorang lagi, jadi dia cadangkan suami dia agar mengahwini kawan mereka itu.

ini cerita betul k :)

*ketiga-tiga isteri adalah berkawan :)


-----------------
Telah ditanya kepada seorang soleh ,apakah yang paling menghairankan kamu?
Dia berkata: "Hati yang telah kenal Allah kemudian dia menderhakai-Nya."


Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

aqli
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2005
Ahli No: 19625
Posting: 83

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-07-06 11:06


panas baran...
dia tau marah dia jeeee...
bawak2 lah sabar..
orang lelaki ni kuat, jika meraka dapat mengawal nafsu amarah...
ingat tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aqliProfil   Hantar PM kepada aqli   Quote dan BalasQuote

aqli
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2005
Ahli No: 19625
Posting: 83

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-07-06 11:06


panas baran...
dia tau marah dia jeeee...
bawak2 lah sabar..
orang lelaki ni kuat, jika meraka dapat mengawal nafsu amarah...
ingat tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aqliProfil   Hantar PM kepada aqli   Quote dan BalasQuote

Bi-klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24818
Posting: 156
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-07-06 15:04


Seperti mana kwan ukhwah kita cakap tadi..satu..wanita ni sifatnya halus, mudah terasa, patah hati..Wanita ni dia yang paling tak suka bila ada orang yang sakitkan hati dia, penipu, mungkir janji, talam dua muka, merokok dan tak ambik berat tentang dia.Kita sharusnya pandai ambik hati seorang wanita..wanita ni juga muda sensitif..dan janganlah malukan dia dikhalayak ramai..tolong juga perasaan wanita..seseorang wanita tu, kalau dia dah sayang kat seseorang memang dia akan sayang sungguh2..dan Kalau dia bnci kat seseorang dia akan bnci sungguh2. Jadi pandailah juga hati seorang yang brnama wanita..kalau dah kahwin jangan anggap isteri tu hamba abdi yang disuruh sesuka hati..ister adalah kawan sehidup semati dengan kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bi-klateProfil   Hantar PM kepada Bi-klate   Quote dan BalasQuote

tengku_anis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.11.2005
Ahli No: 20231
Posting: 204
Dari: ..:Bumi BaitulMaqdis :..

india   avatar


posticon Posting pada: 07-07-06 19:26


Pada 05-07-06 21:10 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

saya cakap jangan marah..tapi ramai perempuan yang suka membesar2 kan hal kecik lepas itu ngada2 lebih tu yang selalu kena perli tu...hehehehhe...


Salaam~

Sebab tu lah Allah ciptakan perempuan. Kalau perangainya sama dengan lelaki, tak ada pula keunikan... Sebab perempuan yang lain daripada lelaki inilah membuatkan tarikan kepada lelaki...

Hurm, saya sendiri pun tak tau sangat. tapi perempuan ni tak suka jika dihina. contohnya, kalau perempuan ni gemuk, jangan selalu kutuk dia gemuk. bergurau biarlah bertempat...

apalagi ya, itu sajalah agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tengku_anisProfil   Hantar PM kepada tengku_anis   Pergi ke tengku_anis's Website   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 10-07-06 02:22


apa yang menyakitkan hati wanita selain kena tipu saja?mesti ada sebab yang lain kan???nak juga tau ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.08.2005
Ahli No: 18509
Posting: 259
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-07-06 09:07


Pada 07-07-06 15:04 , Bi-klate posting:

!!! QUOTE !!!

Seperti mana kwan ukhwah kita cakap tadi..satu..wanita ni sifatnya halus, mudah terasa, patah hati..Wanita ni dia yang paling tak suka bila ada orang yang sakitkan hati dia, penipu, mungkir janji, talam dua muka, merokok dan tak ambik berat tentang dia.Kita sharusnya pandai ambik hati seorang wanita..wanita ni juga muda sensitif..dan janganlah malukan dia dikhalayak ramai..tolong juga perasaan wanita..seseorang wanita tu, kalau dia dah sayang kat seseorang memang dia akan sayang sungguh2..dan Kalau dia bnci kat seseorang dia akan bnci sungguh2. Jadi pandailah juga hati seorang yang brnama wanita..kalau dah kahwin jangan anggap isteri tu hamba abdi yang disuruh sesuka hati..ister adalah kawan sehidup semati dengan kita..



:):):):):):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

iman_taqwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24448
Posting: 26
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 12-07-06 14:57


Wallahua'lam..terkadang rasa tension jugak kalau melayan member-member yang terlebih sensitif..sikit-sikit merajuk,marah...kadang-kadang sebab yang kecik pun marah..

Ada apa-apa yang tak kena ke kalau depa tiba-tiba buat perangai begitu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_taqwaProfil   Hantar PM kepada iman_taqwa   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 15:05


!!! QUOTE !!!

....kalau dia dah sayang kat seseorang memang dia akan sayang sungguh2..dan Kalau dia bnci kat seseorang dia akan bnci sungguh2 ....


!!! QUOTE !!!

Kalau dia bnci kat seseorang dia akan bnci sungguh2


wah bahaya ni.....jangan terlalu ikut perasaan benci....

...."buang yang keruh, ambil yang jernih".....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 15:10


apabila orang lain fikir kita tak mampu lakukan sesuatu perkara ..dalam erti kata lain,pandang rendah lah kat seseorang tu walhal "belum cuba belum tahu"

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

KIKO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14072
Posting: 251
Dari: Kota Kinabalu Sabah...

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 16:55


Cuma nak anggap sebagai kawan tak lebih dari itu tetapi lelaki ni tak faham2...yang itu bikin sakit hati wanita ka...????tolong komen wahai wanita..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For KIKOProfil   Hantar PM kepada KIKO   Quote dan BalasQuote

abqariyyun
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22585
Posting: 29
Dari: pengkalan hulu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 17:02


tak susah memahami hati wanita...cuba lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For abqariyyunProfil   Hantar PM kepada abqariyyun   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 19:26


emm penipu,panas baran,terlalu ego, tak tepati masa....dan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-07-06 20:51


ana bukanlah wanita tapi ana rasa..dalam apa keadaan kita kena berhati-hati dalam menyampaikan maksud kita,mungkin bukan hanya pada kata-kata tapi juga perbuatan kita...wanita ni memang halus jiwanya dan kuat berahsia sifatnya...pemendam rasa yang tak pasti bila masenye akan terluah...apapun kita kena ikram muslimin..juga hak dan perasan orang lain serta jangan lupa doa untuk kawan-kawan kita....yaqen Allah 100%++ insyaALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

mmka_islamic
Warga Rasmi
Menyertai: 28.06.2006
Ahli No: 24990
Posting: 20
Dari: ardhul kinanah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-07-06 00:20


assalamualaikum...
erm sekadar mencelah dan pendapat...erm satu tajuk yang cukup menarik....erm hakikatnya perempuan sememangnya dikurniakan oleh Allah Taala sifat2 yang cukup berbeza dengan lelaki..mereka dikurniakan kelembutan sejak azalil lagi,sifat2 seperti suka dimanja..suka diberi perhatian..suka dipuji..suka dihargai pasangannya..semuanya itu cukup sinonim dengan perempuan lantaran itu sudah menjadi lumrah andai kita dengar,baca, ungkapan "perempuan mudah terasa dan sensitif"..biarpun dalam perkara yang remeh temeh..erm,perempuan pantang dirinya dibanding2kan dengan perempuan lain..erm baik dari segi penampilan,pertuturan,akhlak dan sebagainya...sebenarnya diri mereka dapat kita bila mana kita kenal sehabisnya tentang dirinya..kesan dari itu insyaAllah,masalah rumah tangga tidak akan berlaku..dan wujudlah bait muslim yang hidup dalam aman,harmoni seperti mana yang dianjurkan oleh Islam..fikir-fikirkan lah..


-----------------
"Qasadkan segala amalan kerana Allah Taala insyaAllah setiap apa yang kita hajati akan tercapai bersertakan amalan,usaha,doa,dan bertawakal kepada Allah Taala..


Bookmark and Share

    


  Member Information For mmka_islamicProfil   Hantar PM kepada mmka_islamic   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-07-06 00:45


wanita juga harus mengerti laki2 juga.....hihihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

KIKO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14072
Posting: 251
Dari: Kota Kinabalu Sabah...

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-07-06 14:22


:-di betul tu.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For KIKOProfil   Hantar PM kepada KIKO   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-07-06 14:26


saya suka perempuan...
perempuan ni jiwanya halus, sensitif..
yang saya paling suka bila dia take care bout me..
dia suka berlembut tapi ada hadnya juga..
i love my mom especially..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

Lubnaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2006
Ahli No: 25241
Posting: 133
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-07-06 16:22


Betullah perempuan memang berjiwa sensetif walaupun tak semua mudah mengalirkan air mata....nak cakap atau tegur orang perempuan ni biar berhikmah janganlah menengking....tak berapa gemar lelaki marah2 depan orang ramai....lagak seperti orang sombong....
Lagi satu jangan bergurau berlebihan dengan perempuan ni, buat jadi menyampah adalah..bukannya terhibur....

(sekadar pendapat but no body perfectkan?)

Bookmark and Share

    


  Member Information For LubnaaProfil   Hantar PM kepada Lubnaa   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-07-06 16:36


penipuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

seri_utama
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.07.2006
Ahli No: 25293
Posting: 69
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-07-06 17:12


mmm..betul tu!! ana paling benci kalau kena tipu dek lelaki, rasa macam diri diperbodoh-bodohkan!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For seri_utamaProfil   Hantar PM kepada seri_utama   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-07-06 17:13


best jugak topic ni, tapi berdasarkan pengalaman, cewwah:-) memang perempuan sensitif sangat-sangat, sekali kita buat silap kat dia, sampai bila2 dia akan ingat, time maaf tu senyumlah, bila timbul hal lain janganlah lawan mengungkit dengan perempuan, sebab mereka ingat segala2nya berbanding lelaki, apa yang dah buat semalam pun dah lupa. satu lagi sensitifnya perempuan, kalau kita tak balas sms pun dia boleh menangis, tu time2 tertentu sajalah, Tok Guru Nik Aziz pernah kata, hati wanita seumpama kaca, sekali dia retak, retak tersebut takkan pulih lagi,apa2punsaya sayangkan mak dan rindu sangat kat mak dan ayah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 18-07-06 22:44


Pada 04-07-06 13:07 , fauziana posting:

!!! QUOTE !!!

wanita ni suka orang lelaki take care...


Serius ke..?
Kalau betul, terima kasih lah banyak2...
Mulai hari ini, ********, saya akan take care awak...
Hahaha...


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

kama_klate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18331
Posting: 181
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-07-06 06:55


buat apa nak tau apa yang menyakitkan hati perempuan.......

kalau dah tak buat salah relaks arrrr....nak kesah apa.....yang anda p lyn buat apa......benda begitu pun nak fikir..buat sakit kepala saja.......banyak lagi benda nak kena fikir lah bro.....baik anda fikir ada ke anda buat salah dengan ibu bapa anda...ada juga faedah nya...anda fikir lah apa aku kata bro kalau nak lebih jelas pm saja aku
ok bro..........................

Bookmark and Share

    


  Member Information For kama_klateProfil   Hantar PM kepada kama_klate   Pergi ke kama_klate's Website   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 27-08-06 02:33


emmm...aku suka perempuan yang romantik..xksh lah dia cakap or tak...sebab banyak-banyak orang aku kenal dalam perempuan ini..kebanyakan rmi yang hipo...Sorry to say that..tapi kebanyknnye ya,..yela..laki da kurang..so mybe mereka akan buat apa saja aslkn ada kekasih...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 27-08-06 02:35


opsz..satu lagi...girl ini kekadang apa yang dia tak suka..sbbnanye itu yang dia nak..k...cachaa!! ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

atiqahsyahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.11.2005
Ahli No: 20514
Posting: 79
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 21:36


pengkhianatan..tak kiralah..suami @ sahabat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For atiqahsyahidahProfil   Hantar PM kepada atiqahsyahidah   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 28-08-06 22:04


perempuan paling sensitif dengan orang yang disayangi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 22:56


kena marah, kena tipu, hipokrit,... ini pendapat ana, tapi rasanya bukan kaum hawa saja yang tak suka, kaum adam pun sama..betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 22:59


hati wanita sensitif....perempuan pantang kena tipu...sekali kena tipu sampai bila pun susah nak prcaya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 23:55


Pada 27-08-06 02:35 , rafieq posting:

!!! QUOTE !!!

opsz..satu lagi...girl ini kekadang apa yang dia tak suka..sbbnanye itu yang dia nak..k...cachaa!! ;)


erm...yeker?...saya tak rasa begitu pun..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-08-06 23:57


Pada 28-08-06 21:36 , atiqahsyahidah posting:

!!! QUOTE !!!

pengkhianatan..tak kiralah..suami @ sahabat..


haa....tang ini saya setuju........ :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

blanco
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.08.2006
Ahli No: 25553
Posting: 35
Dari: Bumi ALLAH

uk   avatar


posticon Posting pada: 29-08-06 07:20


Pada 27-08-06 02:35 , rafieq posting:

!!! QUOTE !!!

opsz..satu lagi...girl ini kekadang apa yang dia tak suka..sbbnanye itu yang dia nak..k...cachaa!! ;)


haha..ye ke? kadang-kadang lah...but i learnt that laki ini susah nak paham perempuan so len kali gals just say out loud apa yang kita nak..tak payah nak malu2..buang masa anda saja nanti... :lol:

topic ini panduan untuk siapa? suami ke anak?
-suami curang
-suami atau anak yang tak appreciate kita
-tak ada perasaan hormat terhadap wanita (kurang ajar)
-suami atau anak yang menipu (dont break ppl's trust...sekali hilang trust...susah ma nak gain balik)

Bookmark and Share

    


  Member Information For blancoProfil   Hantar PM kepada blanco   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 16:11


sakit hati sngat boleh marah tak bertempat!


-----------------
ukhwah itu indah..
mencapai madah terukir segala..
kata salam indah bicara..
melahir rasa penuh di dada..

Salam


Bookmark and Share

    


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-09-06 16:14


salam~
entah lah..
tatau nak cakap..
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

rafieq
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2006
Ahli No: 23522
Posting: 139
Dari: jordan

germany  


posticon Posting pada: 09-09-06 04:02


psal laki tak ada ke..kenapa pasal perempuan saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rafieqProfil   Hantar PM kepada rafieq   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 02-11-06 16:51


Pekara yang paling menyakitkan hati perempuan... Selalunyelahkan... Yang ana taulahkan... Hehe... Yang pastinya ana pun alami sendiri... Ana cukup marah sangatlah bila orang lelaki ni bohong... Memang time tu rasa nak sekeh cukup2 kepala mamat yang bohong ana tu... Nasib tak boleh... Bengang betul... apa-apa pun, sesiapa pun mesti marah bila kena bohong...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-11-06 17:49


lelaki yang suka buli wanita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-06 21:13


apabila kepercayaan saya telah dihancurkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 02-11-06 21:19


penipu..pendusta..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-11-06 22:23


pada yang hipokrit...yang pemalas....pengotor...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 18:30


apa ek......

.....

macam suami kawin lain agaknya.......

ye lah agaknya?

sebab dalam kebanyakan kuliah hal ni pasti akan mencetus suasana yang amat hangat ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 24-11-07 18:34


Salam Alaik

rasanya...banyak perkara yang boleh menyakitkan hati wanita. sebab apa? sebab hati seseorang wanita teramat sangatlah lembut & sensitif. kadang-kadang benda yang remeh2 pun org perempuan boleh sakit hati. ana pun begitu juga. tapi cuba lagak profesional lah. hikhik.. :-P tapi kalau dah sakit hati sangat... memang ana cakap terus terang saja..
[ Telah diedit oleh: syira_qistina pada 24-11-07 18:36 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Upsi_InMyHeart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27262
Posting: 115
Dari: tanjong malim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 18:59


Pada 02-11-06 16:51 , nailah_miz posting:

!!! QUOTE !!!

Pekara yang paling menyakitkan hati perempuan... Selalunyelahkan... Yang ana taulahkan... Hehe... Yang pastinya ana pun alami sendiri... Ana cukup marah sangatlah bila orang lelaki ni bohong... Memang time tu rasa nak sekeh cukup-cukup kepala mamat yang bohong ana tu... Nasib tak boleh... Bengang betul... apa-apa pun, sesiapa pun mesti marah bila kena bohong...


saya pun sakit hati bila ditipu tak kira lah perempuan ke lelaki..rasa macam diperbodoh22kan..sebab saya lebih suka kejujuran..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Upsi_InMyHeartProfil   Hantar PM kepada Upsi_InMyHeart   Pergi ke Upsi_InMyHeart's Website   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 24-11-07 19:45


Pada 04-07-06 12:50 , iman_taqwa posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..

Begini,saya selalu dimarahi oleh kawan-kawan yang berjantina perempuan,tapi saya tak tahu pun apa yang saya dah buat.bila saya tanya saja,mereka just jawab "kamu selalu sakitkan hati saya!"

Tapi saya sendiri pun tak tahu apa yang saya dah buat.

Jadi,saya nak tanya,apa dia perkara yang paling menyakitkan hati wanita?Harap teman-teman dapat beri pandangan supaya saya boleh buat panduan nanti.

Terutamanya bila saya dah beristeri.

Terima kasih:roll:


Assalamualammualaikum....
Alaa...wanita ni mengada-ngadanya banyak sangat....


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

kayla
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2007
Ahli No: 31824
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 19:53


!!! QUOTE !!!


Assalamualammualaikum....
Alaa...wanita ni mengada-ngadanya banyak sangat....



Amboi dmz.... :-o
Terkejut akak dibuatnya.

jangan macam tu dik...
Kita kena belajar memahami pelbagai kerenah manusia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaylaProfil   Hantar PM kepada kayla   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 21:14


paling menyakitkan hati: penipuan

perkara sebaliknya: berterus terang

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151743 saat. Lajunya....