Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-06-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 16 hari yang lalu
Daeng_Jati: 36 hari yang lalu
Kang: 40 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: kat mana nak download lagu-lagu melayu mp3?


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» kat mana nak download lagu-lagu melayu mp3?

Please Mendaftar To Post


Oleh kat mana nak download lagu-lagu melayu mp3?

iman_taqwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24448
Posting: 26
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 23-06-06 15:44


ada sesiapa boleh tolong tak?
kat mana nak download lagu-lagu melayu mp3?
tak kisahla lagu apa pun,asalkan lagu melayu.
lagu nasyid lagi bagus.
tolong ye!



Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_taqwaProfil   Hantar PM kepada iman_taqwa   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-06 15:48


Assalamu'alaikum wbt...
Lagu melayu senang nak dapat lah... senang lagi taipkan perkataan "lagu melayu mp3" kat yahoo or google senang agaknya...
Lagu nasyid... p ok yahoo.com
masukkan
id : nasyid_upload
password : zulpahang

wasalam

p/s: Ana pun banyak juga 8-)


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

iman_taqwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24448
Posting: 26
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 24-06-06 11:33


bagaimana tu cik niza?tak fahamlah..kat mana nak masukkan id tu?terima kasih sebab membantu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_taqwaProfil   Hantar PM kepada iman_taqwa   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-06 15:19


boleh la tengok┬▓website ini

Nasyid :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 24-06-06 15:44


saya cadangkan agar saudara download WAREZ....Disitu kita boleh download berjuta-juta data,lagu,video,software dan sebagainya...kalau berminat,layari www.warez.com

p/s:-ambil yang percuma udahla..

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-06-06 21:15


p dekat yahoo mail...
lepas itu masukkan la id dan password... ;-)


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-06-06 22:55


tak boleh pun try masuk id tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

iman_taqwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24448
Posting: 26
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 28-06-06 14:40


cik niza,saya dah try lah..tak dapat pun..ada cara lain?
terima kasih sebab menolong!

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman_taqwaProfil   Hantar PM kepada iman_taqwa   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-06-06 16:38


Yahoo! ID: upload_nasyid
Password: zulpahang

ini comfirm dapat


;-)


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 29-06-06 16:53


ermm
[ Telah diedit oleh: budak_melaka pada 29-06-06 16:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 29-06-06 17:01



    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

maqnawie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.09.2005
Ahli No: 18647
Posting: 222
Dari: Milik ALlah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-06-06 18:49


bismillah...

alssalamualaikum...

banyak nasyid song..terima kasih...zulphang

Bookmark and Share

    


  Member Information For maqnawieProfil   Hantar PM kepada maqnawie   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-06-06 23:06


salam.

sahabat2 ukhwah juga boleh download software kazaa @ lime wire. boleh domnload mp3,video clip, movie, software dan all written data. type saja kaza atau lime wire kat mana-mana engin search seperti yahoo atau google. then open that page and install the software ikut arahan lah. lime wire sesuai untuk laptop sebab file tak besar manakala kazaa sesuai untuk desktop sebab file besar.

sekian terima kasih

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

KIKO
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14072
Posting: 251
Dari: Kota Kinabalu Sabah...

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-07-06 16:29


lagu2 mp3 melayu cuba try masuk web KL.COM

Bookmark and Share

    


  Member Information For KIKOProfil   Hantar PM kepada KIKO   Quote dan BalasQuote

faina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 607
Posting: 151
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-07-06 16:36



    


  Member Information For fainaProfil   Hantar PM kepada faina   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 21-09-06 06:04


install lah Limewire.
then taip saja lah apa-apa kita nak kat search tu.
otomatik nanti keluar.

sekadar berkongsi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096955 saat. Lajunya....