Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita bergerak ke arah apa yang difokus
-- Dari filem Kung Fu Panda

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 163
Ahli: 0
Jumlah: 163




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 16 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: siapa nak laptop free...???


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» siapa nak laptop free...???

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa nak laptop free...???

dauskupang
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23556
Posting: 44
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 02-06-06 22:09


nak laptop free tak...??just click link kat bawah and then follow the instructions....simple....ramai yang dah dapat...

http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=682549

selamat mencuba...!!
[ Telah diedit oleh: Martyr pada 20-06-06 00:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For dauskupangProfil   Hantar PM kepada dauskupang   Pergi ke dauskupang's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 17:43


senangnya boleh dapat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 18:45


betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 21:55


wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 00:24


kalau benar , boleh cuba jugak

senang kat UIAM nanti,

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 10:26


masalahnya betul ke?takut ada unsur penipuan..tu la...ana ingat nak beli la....lagipon laptop sekarang tak semahal dulu..ramai pelajar yang mampu menggunakannya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 14:26


Kalau takut, tak payah lah cuba, just beli saja kan kalau dah mampu tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-06-06 14:38


mana ada laptop free...masuk tandas pun kena bayar.. kalau free elok juga.. saya tak ada laptop ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

nazran7
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5731
Posting: 83
Dari: B B Bestari

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 14:46


biar betul..
ada yang dah dapat ke

Bookmark and Share

    


  Member Information For nazran7Profil   Hantar PM kepada nazran7   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 14:48


mani-main ye.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 17:16


ada yang dah dapat laptop free ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-06 17:16


ada yang dah dapat laptop free ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

salleh_y
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1068
Posting: 215
Dari: :: Tanah ++ ::

china  


posticon Posting pada: 20-06-06 00:48


tau tak..semua orang suka benda free..so bila nama topik ada perkataan free..memang ramai yang suka klik..macam tu juga iklan..sebab tu teknik pengiklanan yang baik..FREE bukan FEE..heheh :lol:


-----------------
Senaraikan Laman Web Islam Disini



Bookmark and Share

    


  Member Information For salleh_yProfil   Hantar PM kepada salleh_y   Pergi ke salleh_y's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-06-06 00:57


dah pernah try dulu tapi banyak prosedur sangat... :-(


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 20-06-06 03:14


Syubahat2...entah dr mana datang sumber tau2 dapat laptop...yang dinamakan manusia..asal boleh nak senang saja...macam-macam strategi sekarang...lebih baik usaha mendapatkannya daripada menunggu bulan jatuh ke riba..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1384
Posting: 165
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-06-06 16:41


Pada 20-06-06 03:14 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

Syubahat2...entah dr mana datang sumber tau2 dapat laptop...yang dinamakan manusia..asal boleh nak senang saja...macam-macam strategi sekarang...lebih baik usaha mendapatkannya daripada menunggu bulan jatuh ke riba..



Betul tu.... Jangan mudah terpedaya!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehahProfil   Hantar PM kepada solehah   Pergi ke solehah's Website   Quote dan BalasQuote

joker
Warga Rasmi
Menyertai: 22.07.2006
Ahli No: 25351
Posting: 11

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 02:51


emm..
gemuk lerrrrr...
semua nak freee

Bookmark and Share

    


  Member Information For jokerProfil   Hantar PM kepada joker   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 23-07-06 03:55


saya pun baru saja kena begini. dr kawan saya pula tu. dia pcaye agaknya sampi pergi lepas itu berita tu kat semua orang. then strategi dia untuk menutup budaya malas dia bkate bgini ; "lebih baik mencuba dari tidak berbuat apa-apa". itu satu permainan minda. haha

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

gkin_90
Warga Rasmi
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24697
Posting: 11
Dari: dari mana ku datang, di situ ku pergi

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-07-06 17:10


benda free jangan ditolak... (prinsip tok ayah aku ... hehehe ... gurau saja! :-P )

Aku ada apply, tapi line selalu sibuk... kekadang dah submit, tapi tak keluar...

Aku tengok dia tak ada tanya pasal kat kredit pun... Rasanya mesti guna sistem 'referral link'

Bookmark and Share

    


  Member Information For gkin_90Profil   Hantar PM kepada gkin_90   Pergi ke gkin_90's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 23-07-06 17:24


huhu..cambest saja kan dapat laptop free..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 17:42


biar benor...
saya cuba...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 18:25


kumpul duitlah beli baru..
baru terasa berkatnya.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-07-06 21:32


salam
boleh percaya ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 25-07-06 03:07


pernah cuba yang ala-ala begini tapi nak kena bagi kat banyak orang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

ibn_wanza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20172
Posting: 295
Dari: kelantan + terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 25-07-06 04:55


berjaga2 lah daripada benda-benda syubhat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_wanzaProfil   Hantar PM kepada ibn_wanza   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 09:22


erm meragukan...betul tu tak ada benda free kat dunia ni,masuk toilet pun kena charge...sahih ke ni??

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 09:23


sekarang ni macam-macam care orang nak buat duit dengan care menipu,so ana minta warga ukhwah berhati-hati dengan sebarang ajakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

itsme
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11624
Posting: 69
Dari: bumi tuhan

iraq  


posticon Posting pada: 25-07-06 11:46


memanng tak percaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsmeProfil   Hantar PM kepada itsme   Quote dan BalasQuote

sahabat83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15922
Posting: 151
Dari: skpc(1)-sesma-ikip3-upm-cosmopoinkb

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 17:30


siapa tak nak benda free...hehehe..halal ke ini??

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat83Profil   Hantar PM kepada sahabat83   Quote dan BalasQuote

mazidah
Warga Rasmi
Menyertai: 17.06.2006
Ahli No: 24862
Posting: 1
Dari: besut

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 22:50


laptop free???
ada udang sebalik batu tak??? :-?


-----------------
"Selemah-lemah manusia ialah orang yang tak boleh mencari
sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang ya


Bookmark and Share

    


  Member Information For mazidahProfil   Hantar PM kepada mazidah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11484 saat. Lajunya....