Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminat NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 23 jam, 10 minit yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Kenapa pilih icon & bendera tu...?????


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Kenapa pilih icon & bendera tu...?????

Please Mendaftar To Post


Oleh Kenapa pilih icon & bendera tu...?????

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 18:20


Saya pilih gambar Shin Chan sebab memang minat gila dengan cerita Shin Chan....lawak habis....syok tengok kanak2 riang macam dia yang tak payah fikir macam masalah...tetapi sekadar hiburan saja.... :lol:
Walaupun saya asal Ipoh dan patut letak bendera Perak, tetapi saya lebih bangga pilih Jalur Gemilang sebab saya anak Malaysia dan bangga menjadi warga bumi bertuah ini...
Anda pula bagaimana.....ada makna disebalik gambar / icon atau bendera yang anda pilih itu...??? :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 02-06-06 19:38


Ana suka lambang lanun.
Lanun, tidak semua jahat.
Juga, tengkorak mengigatkan ana, tidak kira kita tua atau muda, hitam atau putih, handsome, atau buruk, kecil atau besar, kembung atau keding, tulang kita tetap sama, tetap putih. Kita tetap sama di sisi ALLAH, dan hanya TAQWA yang membezakan kita.

Bendera?
Sekadar tanda tempat ana belajar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-06-06 19:56


:-di salam...

ana pilih icon tu sebab...
ana suka tengok dia jenjalan..
menunjukkan dia sihat, aktif, cergas dan cerdas..
lepas itu, dia jalan dengan penuh bergaya.. hehehe..

bendera jerman...
ana pilih bendera tu sebab sebagai target ana untuk sambung belajar ke sana... insyaAllah, andai ada rezeki..

salam.. :-di


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mieIKIM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.04.2006
Ahli No: 23916
Posting: 318
Dari: Anyway UnAvailable

italy   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 01:28


masih mencari jawapan.
tapi bendera finland tu asalnye nak tukar kepada iran.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mieIKIMProfil   Hantar PM kepada mieIKIM   Pergi ke mieIKIM's Website   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 12:01


hmm sebab hero yang tengah jalan tu tak penat...jadi macam best pula pilih yang tu....hihihihiihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-06-06 12:32


Nampak sejuk mata memandang kat kakak tu...mungkin saya tak la secantik itu.. :-P


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah_85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22747
Posting: 437
Dari: johor bahru

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 14:40


salam...

icon dipilih sebab nak jadi seorang pendakwah yang tegas,namun bersifat sedikit humor.. yakni taklah straigt sangat nanti orang tak mahu dekat... kalau boleh nak mudah campur nagn semua orang... namun tetap berpegang pada sunnah...

bendera pula... sebab kat bendera negara saudi arabiyah tu ada tertera kalimah لا اله الا الله محمد الرسول الله yang mana merupakan kalimah tauhid kita yang mengesakan ALLAH dan bersaksi terhadap kerasulan nabi MUAHMMAD S.A.W... selain itu dapat menaikkan semnagat untuk terus berjihad fisabilillah...

itu saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifah_85Profil   Hantar PM kepada khalifah_85   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-06-06 17:51


hm... pilih ikon tu sebab, rasanya nampak macam ceria saja walaupun comel.. suka kartun yang lawan2.. dan rasanya ikon ni hero agaknya dalam cerita... tak tau pula ada ke tak ada cerita pasal kartun ni... hehe..

bendera pahang... sebab duduk kat pahang..., kalau ada bendera jengka, ana akan letak bendera jengka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

jejakaislam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8875
Posting: 167
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 03-06-06 20:19


saya pilih icon ni pula sebab saya teringin nak jadi seorang saintis...tapi tak berpeluang...macam biasa la...bendera tu sebab saya tunggal kat selangor...tu yang saya pilih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jejakaislamProfil   Hantar PM kepada jejakaislam   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-06 00:41


Assalamualaikum.

saya menetap di selangor dan saya suka KUCING. emm, lama tak cerita pasal kucing ye, untuk makluman kat umat saya hanya tinggal seekor saja kucing transit. ingat nak postingkan saja sebab kucing tu selalu beranak, tapi sayang pula sebab muka beliau saling tak tumpah kucing dalam kartun ninja boy tu ala yang trademark dia emoh emoh tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-06-06 01:08


assalamualaikum...

ana pilih icon ni sebab ana ni seorang yang aktif macam icon ni..
hehe... :-di

ana pilih bndera terengganu sebab ana ni memang anak jati terengganu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 13:10


oooo....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 14:28


ermm..ermm..ermm.. gapo dio ek?? :roll:


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 15:46


icon tu sebb suka kucing..kucing sesuai dengan tikus so ada kaitan la..
bendera itu of course i'm ganu's girl
salam ukhwah,. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 17:28


cepat-cepat siapa lagi... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 00:15


salam alaik
icon muslimat bercermin mata, sebab ana memang bercermin mata.. bendera selangor, sebab ana suka negeri selangor, walaupun ana asal dr negeri lain :di

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 00:25


huhu.. comey lembu neh.. mata terkelipĀ².. nampak segar saja.. tertarik hati bila tengok.. terus pilih...

bendera-tinggal..


-----------------
::cakap-untuk akue-untuk kamu-untuk kita::
[ Telah diedit oleh: cynognathus pada 11-06-06 00:25 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 11-06-06 03:05


pilih icon ini sebab asalnya join ukhwah nak jadi pemerhati saja..lagipun 2tahun yang lalu mana ada icon pelik-pelik macam sekarang...tapi tak tahu bagaimana boleh terajin pula posting...maybe dah smapi masa kena tukar icon itu..biarla..xsshkan sesiapa lagi pun

bendera pula asal usul teman...'kejor yob kejor' mike tuan punya posting ini sekapal la dengan teman ye(rimbabara)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 08:40


wah..dahsyat..mantap2 explanation warga ukhwah psal icon & flag nihh..syok pula membacanya...cayalaaah.. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 10:21


assalamualaikum...

saya pilih bendera kedah sebab saya anak jati negeri kedah... bangga jadi anak kedah... hehe... :-di

lepas itu icon tu kartun apa entah... saya tak tau sangat... saya letak sebab icon tu menunjukkan saya ini muslim guy... sebelum ini letak icon kucing... ramai lah pula yang ingat meow ini muslimah... jadi untuk mengelakkan kekeliruan... saya letakkan icon tu... ;-)


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 11:22


pilih bendera sebab mmng orang negeri tu SABAH BAHHHHHH..walaupun kerja kat Sarawak...SABAH tetap dalam ingatan ku....YEYEE..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-06-06 17:46


macam-macam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 14:00


emmm....macam-macam ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 14:02


salam~
memule pilih bunge yang kelopak biru tu lepas itu rasa macam nak tukar..
lepas itu pilih penguin..penguin ni sebab teringat cerita pinggu..hehe..tak ada lah..
sebab saya suka tengok penguin tu bergerak..nampak comel saja..
bendera Pahang sebab saya lahir kat Pahang...
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 27-09-06 15:01


... apa ek?

hati sentiasa berdebar-debar agaknya...:-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 15:20


nampak kiut!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

aleeya_athirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.08.2006
Ahli No: 25748
Posting: 128
Dari: Ipoh

malaysia  


posticon Posting pada: 27-09-06 16:38


saya suka tengok pikacu..comel..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleeya_athirahProfil   Hantar PM kepada aleeya_athirah   Quote dan BalasQuote

redhailahi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23514
Posting: 59
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 19:15


comel....

Bookmark and Share

    


  Member Information For redhailahiProfil   Hantar PM kepada redhailahi   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-09-06 23:02


sebenarnya tak ada ikon yang menarik sangat..
then..saya pilih ni saja..
saya suka ikon kat shukur.com lagi..
lawa lukisannya..

bendera pula..
sebab saya anak kelahiran pulau pinang :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-06 08:36


salam...

ana pilih ikon ni sebab bersesuaian dengan ana sebagai pendakwah,yang mana melalui ikon ini boleh dilihat dia seorang yang celik minda dan hati,saranan dan tegurannya penuh hikmah dan sifatnya yang merendah diri...dan yang penting dia amalkan sunnah (janggut dan serban)

bendera sebab ana lahir di selangor....

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-06 08:39


semoga Allah muliakan dan pelihara semua warga ukhwah.....insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

NurulJannah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4136
Posting: 62
Dari: KL

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-09-06 09:31


Goku tak ada...Gohan pun jadilah......

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurulJannahProfil   Hantar PM kepada NurulJannah   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 28-09-06 10:11


saya suka hijau kuning....

kalau boleh bawak masuk konfirm saya bawak masuk warna gemilang kami...

hijau kuning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-10-06 14:07


Kenapa pilih icon tu pulak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-10-06 17:48


:-) Bismillahirrhmanirrahim...

Bendera sebab melambangkan bendera parti islam dan ana memang berminat dengan rakyat nigeria.

Muslimah tu sebab ia melambangkan sifat ana yang pemalu, malu dengan lelaki, malu buat dosa.

wallahua'lam..

p/s: hehehe....perasan ana ni..maaf ye...


-----------------
TUHAN, terimalah aku...semoga Allah selamatkan kita daripada segala kejahatan yang berada di langit dan di bumi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-06 21:44


lisa pilih bendera sabah sebab lisa berasal dari sana...

icon tu pula sebab lisa ni muslimah...takkanlah nak guna icon muslimin... :lol:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
[ Telah diedit oleh: lisa_solehah pada 23-10-06 21:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-10-06 21:46


saya suka kucing...huhu...bendera tu pula,negeriku yang tercinta....
terang truly beautiful....hitam putih itukan menawan.... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

xyamani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26226
Posting: 77
Dari: tepi dinding

yemen  


posticon Posting pada: 24-10-06 01:18


dari mata turun ke hati..hehe..terasa ada yang sentiasa awasi..laju pulak tu mata tu gerak-gerak..

bendera tu sebab tu lah tempat belajar kenal hati budi manusia suatu masa dulu...banyak memori..manis,pahit..semua ada..isk isk rindunyaaaaaaaa nak balik sanaaaa


-----------------
belajar lah kerana tiada yang lahir dalam keadaan telah terpelajar
[ Telah diedit oleh: xyamani pada 24-10-06 01:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For xyamaniProfil   Hantar PM kepada xyamani   Pergi ke xyamani's Website   Quote dan BalasQuote

ridwan_daie
WARGA SETIA
Menyertai: 26.06.2004
Ahli No: 9665
Posting: 1409
Dari: Kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-10-06 01:24


ini pun boleh jadi topik perbincangan??/ hai, pelik-pelik

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridwan_daieProfil   Hantar PM kepada ridwan_daie   Pergi ke ridwan_daie's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.138667 saat. Lajunya....