Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: siapa perangai pelik-pelik..jomm join sini..


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» siapa perangai pelik-pelik..jomm join sini..

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa perangai pelik-pelik..jomm join sini..

jumaat
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.03.2006
Ahli No: 23806
Posting: 371

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 00:07


assalamualaikum..
siapa yang hobi dia..
1. baca quran 7 juzuk seminggu
2. solat malam/qiamullail/tahajud 7kali seminggu
3. solat subuh dan isyak berjemaah 7 kali seminggu..
dengan syarat..
1.warganegara malaysia berumur 18 tahun keatas...
2.belajar bukan aliran agama.(belajat IT ke,bussiness ke..)
3.hiburan utama-quran,hiburan alternatif-nayid berunsur perjuangan dan zikir2 kerohanian(bukan nasyid2 jiwang)
tawaran terbuka.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For jumaatProfil   Hantar PM kepada jumaat   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 01-06-06 00:12


pelik ke perangai2 ni? :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 00:16


pelik sebab susah nak jumpa orang yang ada hobi begitu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

jumaat
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.03.2006
Ahli No: 23806
Posting: 371

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 00:22


uish pelik tu..siapa yang boleh tak tinggal hobi ini walau satu hari????ada ke???kalau tengok tv,couple itu..hobi biasa saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For jumaatProfil   Hantar PM kepada jumaat   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 07:55


hm... tak tersenarai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 01-06-06 08:09


Pada 01-06-06 00:22 , jumaat posting:

!!! QUOTE !!!

uish pelik tu..siapa yang boleh tak tinggal hobi ini walau satu hari????ada ke???kalau tengok tv,couple itu..hobi biasa saja


usaha untuk capai tahap tu...semoga yang orang kata 'pelik' ni akan jadi satu yang 'biasa'...


-----------------
kepada si MaWaR iDaMaN..semoga dikau sentiasa MeKaR di taman..diakari rasa berTUHaN..dihiasi haruman aKhLaK&iMaN..kerana disitulah UkUrAn..JeLiTaNyA seorang perawan


Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 10:41


Pada 01-06-06 00:07 , jumaat posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
siapa yang hobi dia..
1. baca quran 7 juzuk seminggu
2. solat malam/qiamullail/tahajud 7kali seminggu
3. solat subuh dan isyak berjemaah 7 kali seminggu..
dengan syarat..
1.warganegara malaysia berumur 18 tahun keatas...
2.belajar bukan aliran agama.(belajat IT ke,bussiness ke..)
3.hiburan utama-quran,hiburan alternatif-nayid berunsur perjuangan dan zikir2 kerohanian(bukan nasyid2 jiwang)
tawaran terbuka.....



apa definisi hobi?
ni boleh dikategorikan sebagai hobi ke?
:roll: :roll: :roll:


-----------------
Tengoklah dengan mata,
Lihatlah dengan hati,
Renunglah dengan akal,
Fikirlah dengan iman.


Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

Ketotoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23510
Posting: 90
Dari: Melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 10:49


kalau tersenarai pun perangai begitu, dia takan mengaku kat sini. So tak ada sesiapa pun yang ngaku disini ada sifat2 macam di atas

Bookmark and Share

    


  Member Information For KetotoiProfil   Hantar PM kepada Ketotoi   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 10:57


post ni bukan untuk suruh mengaku.. sebenarnya, ini adalah kinayah :)
kata-kata sindiran... sebab susah nak jumpa orang yang ada hobi begitu. ana rasa... tak sesuai nak letak sebagai hobi, sebab hobi ni dibuat pada waktu lapang saja. lebih sesuai kita kata tabiat/ habit... aktiviti2 yang memang dah mendarah daging dalam diri sampai kalau tinggal rasa tak sedap hati. bila agaknya ana nak sampai tahap begitu :( ( sedih dengan diri sendiri)


-----------------
ALLAH IS ENOUGH FOR ME
[ Telah diedit oleh: imtihan_insyirah pada 01-06-06 10:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 11:07


pelik nya....
ni bukan perangai... ni amalan...
lepas itu yang syarat tu pun laagi pelik....
memang pelik la....kenapa nak di hadkan begitu...
kalau bukan warganegara tak boleh ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 11:12


betul tu... tak sesuai kata hobi... macam ana, hobi selalu saja bertukar....
kalau tabiat tu ana setuju... siapa setuju?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

jumaat
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.03.2006
Ahli No: 23806
Posting: 371

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 11:23


assalamualaikum..
ok2 disebabkan ramai yang tak setuju maka saya tukar sikit posting ini..
siapa yang tabiat dia..
1. baca quran 7 juzuk seminggu
2. solat malam/qiamullail/tahajud 7kali seminggu
3. solat subuh dan isyak berjemaah 7 kali seminggu..
dengan syarat..
1.warganegara malaysia dan bukan malaysiaa berumur 18 tahun keatas...
2.belajar bukan aliran agama.(belajat IT ke,bussiness ke..)
3.hiburan utama-quran,hiburan alternatif-nayid berunsur perjuangan dan zikir2 kerohanian(bukan nasyid2 jiwang)
tawaran terbuka.....

*saya bukan suruh mengaku pun...orang yang lakukan perkara ni join dalam topik ni..
* tujuannya nak sedarkan kita semua saja terhadap perkara ni..
* kalau setakat term 'hobi'..tabiat la..atau term2 yang anda tak setuju..ok saya tukar...yang penting kita buat tak amalan ni???masalah2 term yang digunakan adalah masalah yang terlampau remeh..jangan disebabkan perkara kecik ni..perbincangan kita melalut ke lain..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For jumaatProfil   Hantar PM kepada jumaat   Quote dan BalasQuote

keon_5889
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16637
Posting: 53
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 01-06-06 15:08


?????????

Bookmark and Share

    


  Member Information For keon_5889Profil   Hantar PM kepada keon_5889   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 01-06-06 17:29


tak pahamla apa yang dibincangkan dalam forum ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 17:37


em..insyALLAH..ana tngah berusaha untuk mnjadikan semua itu suatu tabiat...
apa-apa pun terima kisah kepada saudara jumaat kerana sedarkan kita drpada terus terleka..ambil la maksud yang cuba disampaikan..
insyALLAH..semoga diberkati..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

spaghetigoreng
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 22680
Posting: 134
Dari: bumi Allah

uk  


posticon Posting pada: 01-06-06 19:10


wahh..terasa terasa ;p

Bookmark and Share

    


  Member Information For spaghetigorengProfil   Hantar PM kepada spaghetigoreng   Pergi ke spaghetigoreng's Website   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 01-06-06 22:38


huhuhu.. hebat anda jumaat.. tajuk pun pancing...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 01-06-06 22:38


huhuhu.. hebat anda jumaat.. tajuk pun pancing...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 01-06-06 22:46


hobi jumaat ada tak begitu???

harap-harap adala kut....

hhehehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

Individu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2006
Ahli No: 24670
Posting: 244
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 12:20


betul, harap harap kita semua ada atau akan menuju ke arah diri yang sebegitu, sebenarnya tak perlu kita nak tahu dia buat ke tak, kerana ditakuti jawapannya membawa kepada membanggakan diri(lupa apa word untuk itu)

nantilah kalau ingat, saya tulis

Bookmark and Share

    


  Member Information For IndividuProfil   Hantar PM kepada Individu   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 14:05


manusia memang pelik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-06 14:29


marilah kita berusaha ke arah kebaikan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 22:58


eleh... anda cakap saja...
macam lah anda punya hobi begitu..!!
entah apa-apa DA!!


-----------------
Gaia Online anime roleplaying community


Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

jasadkudisini
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2006
Ahli No: 25763
Posting: 221
Dari: sinGgaHsaNa..

germany   avatar


posticon Posting pada: 19-08-06 23:01


hoho... aku cakap juga... anda jangan terasa dah lah....
bahasa kat sini skema kan???

Bookmark and Share

    


  Member Information For jasadkudisiniProfil   Hantar PM kepada jasadkudisini   Pergi ke jasadkudisini's Website   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 01:36


Pada 01-06-06 00:07 , jumaat posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..
siapa yang hobi dia..
1. baca quran 7 juzuk seminggu
2. solat malam/qiamullail/tahajud 7kali seminggu
3. solat subuh dan isyak berjemaah 7 kali seminggu..
dengan syarat..
1.warganegara malaysia berumur 18 tahun keatas...
2.belajar bukan aliran agama.(belajat IT ke,bussiness ke..)
3.hiburan utama-quran,hiburan alternatif-nayid berunsur perjuangan dan zikir2 kerohanian(bukan nasyid2 jiwang)
tawaran terbuka.....

alaikum salam... teguran mu sungguh kreatif... jazakALLAH... :-)


Pada 05-06-06 12:20 , Individu posting:

!!! QUOTE !!!

kerana ditakuti jawapannya membawa kepada membanggakan diri(lupa apa word untuk itu)

nantilah kalau ingat, saya tulis

"riak"? :-)


ALLAHualam.


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...
[ Telah diedit oleh: mas2ra pada 20-08-06 01:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

balqis2004
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.08.2004
Ahli No: 10740
Posting: 33
Dari: darul iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 02:12


assalamualaikum

...insafnyeee...

semua kriteria tu bukan setakat tak termampu jadi hobi lagi..malah boleh termask dalam kategori cita2 yang tak tercapai...insya'allah usaha selagi ada daya.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For balqis2004Profil   Hantar PM kepada balqis2004   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 10:00


assalamualaikum'alaikum.
insyaAllah, semua tu pasti mampu dilakukan jika kita bertekad nak buat kerana nak cari keredhaan Allah. yang penting, ada usaha yang bersungguh-sungguh dan beristiqamah. semua usaha kita yang sebenarnya sangat sedikit tu sebenarnya bernama JIHAD. insyaAllah, Allah akan bersama dengan orang yang berbuat baik...ni bukan ana yang kata, tapi Allah yang kata ye?!

"Dan orang-orang yang berjihad untuk mencari keredhaan Kami, Kami akan tunjukkan kepada mereka jalan2 Kami. Dan sungguh, Allah berserta orang-orang yang berbuat baik" (al'Ankabut: 69)

wallahu'alam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

jumaat
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.03.2006
Ahli No: 23806
Posting: 371

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 11:53


just nak bagi peringatan untuk diri dan orang lain saja...that's said...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For jumaatProfil   Hantar PM kepada jumaat   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 20-08-06 12:22


emm...tak tersenarai ni..tak mengapa, saya cuba..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-08-06 12:26


InsyAllah
ana akan cuba
setakat yang mampu

Bookmark and Share

    


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15922
Posting: 151
Dari: skpc(1)-sesma-ikip3-upm-cosmopoinkb

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 13:20


bagus lah hobi itu...boleh dijadikan sebahagian daripada hobi saya ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat83Profil   Hantar PM kepada sahabat83   Quote dan BalasQuote

fatimah-azzahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25632
Posting: 113

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-08-06 14:40


susah sebenarnya nak buat perkara baik ni, banyak godaan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimah-azzahraProfil   Hantar PM kepada fatimah-azzahra   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 15:03


semoga dapat mengamalkan..insyaAllah...
posting yang menarik...syukran pembuka topic..
semoga kita semua menjadi ummat yang diredhaiNya..insyaAllah...
yang penting...berusaha ke arah itu...
[ Telah diedit oleh: amira_aqilah pada 20-08-06 15:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 15:58


perangai pelik tu!tapi bila tengok orgnya lagi pelik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-06 17:51


:-) Hhmmmm...macam bagus saja hobi pelik ini....tapi hobi begini memang susah nak cari....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

Minur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24249
Posting: 100
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 22-08-06 10:31


huhu.... tak masuk senarai pun...

uarghh.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MinurProfil   Hantar PM kepada Minur   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-08-06 20:32


huhu...impian tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.113749 saat. Lajunya....