Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 22 jam, 5 minit yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: secret admire.


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» secret admire.

Please Mendaftar To Post


Oleh secret admire.

sayang_naen
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10807
Posting: 21
Dari: n.sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-05-06 13:06


pernah tak ada secret admire...?
saya ada satu cerita nak dikongsi,
di IPT saya ada seorang mamat ni muka macam pelakon filipina yang saya minati tetapi bukan jericho.
saya minta sangat kerana dia selalu ada bila saya ada di sesuatu tempat. bila saya nak beli roti canai dia pun beli juga..
hingga satu hari saya dapat tau dia adalah salah seorang penyanyi nasyid malaysia yang sedang naik..uhuks..uhuks..
saya kecewa kerana tidak mungkin dapat manjalin ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_naenProfil   Hantar PM kepada sayang_naen   Pergi ke sayang_naen's Website   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 22-05-06 13:14


hikhikhik....alamak...sedih pula.....
emm,,,,,,ni boleh buat jejak kasian..huhuhu..
buat pae nak kecewa...Allah kan ada..Allah adalah sebaik2 tempat untuk mengadu..wallahu'alam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

nurkasih87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3434
Posting: 133
Dari: Kemaman!..

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-05-06 13:14


setakat suka tngok krakter ssorg itu ada lah juga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkasih87Profil   Hantar PM kepada nurkasih87   Pergi ke nurkasih87's Website   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 22-05-06 19:08


Ha3, siannya naen... Carilah orang lain. Ramai lagi yang sudi menjalin ukhwah dengan awak, saya kompom!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

islamicboy
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5350
Posting: 717
Dari: Hijau Kuning

Kedah  


posticon Posting pada: 22-05-06 20:53


betul tu.... ramai yang sudi jalin ukhwah dengan awak...

jangan la sedih

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamicboyProfil   Hantar PM kepada islamicboy   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 23-05-06 00:15


kalau naen cumel saya pun nak jalin ukhwah dengan naen..heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 23-05-06 13:41


Sokong tasbih_30... Hik3 :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 14:12


hehehe amboi┬▓ :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ana_anua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16461
Posting: 151
Dari: SARAWAK

Perak  


posticon Posting pada: 23-05-06 14:37


elok la tu...
nanti dah nak makan nasi minyak jangan lupa pula ajak warga ukhwah...

:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_anuaProfil   Hantar PM kepada ana_anua   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 15:00


hehehe....
macam-macam dunia zaman sekarang.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

bintu_ruQaiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24453
Posting: 230
Dari: di mana kaki berpijak

malaysia  


posticon Posting pada: 23-05-06 16:06


Pada 22-05-06 19:08 , fahim posting:

!!! QUOTE !!!

Ha3, siannya naen... Carilah orang lain. Ramai lagi yang sudi menjalin ukhwah dengan awak, saya kompom!


amboi...betul-betul tengah mencari akhi fahim kita ni...carila akhi fahim...kawin cepat-cepat...nanti telajak pula... :lol: :-P


-----------------
kepada si MaWaR iDaMaN..semoga dikau sentiasa MeKaR di taman..diakari rasa berTUHaN..dihiasi haruman aKhLaK&iMaN..kerana disitulah UkUrAn..JeLiTaNyA seorang perawan


Bookmark and Share

    


  Member Information For bintu_ruQaiahProfil   Hantar PM kepada bintu_ruQaiah   Quote dan BalasQuote

irhanan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24445
Posting: 34
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 16:10


hmm...terlalu awal untuk putus harapan naen. mana tau kan tiba-tiba mamat tu berkenan kat naen pula.

Bookmark and Share

    


  Member Information For irhananProfil   Hantar PM kepada irhanan   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 23-05-06 21:36


Pada 22-05-06 13:06 , sayang_naen posting:

!!! QUOTE !!!

pernah tak ada secret admire...?
saya ada satu cerita nak dikongsi,
di IPT saya ada seorang mamat ni muka macam pelakon filipina yang saya minati tetapi bukan jericho.
saya minta sangat kerana dia selalu ada bila saya ada di sesuatu tempat. bila saya nak beli roti canai dia pun beli juga..
hingga satu hari saya dapat tau dia adalah salah seorang penyanyi nasyid malaysia yang sedang naik..uhuks..uhuks..
saya kecewa kerana tidak mungkin dapat manjalin ukhwah.


Macam ni la naen, kalau dalam cerita @ iklan syampoo, biasanya kalau orang tu suka mamat tu blakang2 lepas itu malu nak luahkan, biasanya mamat tu pun mesti suka kat dia juga.. Tapi tu dalam iklan la. Naen try la, entah-entah betul... Hik3! :-di


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 21:45


hehehe terpengaruh iklan ek?? :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-05-06 18:43


assalammualaikum...
naen...
siannye...
lawakpun ada...ala kullihal cubalah luahkan perasaan awak tu,mana tahu dia boleh terima...
sebab dah selalu terserempakkan...
manalah tahu diapun ada rasa yang sama tapi malu nak meluahkan rasa hati yang terpendam...
luahkanlah namun jagalah batas-batas syariat yang islam gariskan jagan sampai perasaan menguasai akal yang waras...

jangan sedih2 lagi...
Allah selalu bersama orang yang beriman...
wasalam...


-----------------
hidup ini jihad menuju ilahi


Bookmark and Share

    


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 24-05-06 20:04


fahim,iklan dengan kehidupan reality lain la...
malu sebagai seorang perempuan nak luahkan pada laki....
isk3

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

cynognathus
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 907
Posting: 143
Dari: ~baNdarTeriNdah + BandaRtErmusNah~

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-05-06 23:59


ait.. tak dapat jalin ukhwah? sebab dia pnasyid yang sedang naik ke? huhu.. jangan kecewa larr.. doa banyak-banyak kat Tuhan.. kalau ukhwah nak dijalin sampai kejinjang pelamin, istikharah.. kalau setkt nak berkenal┬▓.. err, tatau~heh..

p/s:fahim+khazinatul: borak2 pula sini..shuh2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cynognathusProfil   Hantar PM kepada cynognathus   Pergi ke cynognathus's Website   Quote dan BalasQuote

alan36963
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7711
Posting: 71
Dari: TeMpAt mENcArI iLMu..

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-05-06 00:26


jodoh di tangan Allah, kalau minat dia, doa saja lah.. ada rezeki, dia datang kat awak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alan36963Profil   Hantar PM kepada alan36963   Quote dan BalasQuote

era
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15229
Posting: 129
Dari: b.baru bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-05-06 09:24


Hmm..ana rasa doa dan buat istikharah..
moga-moga jika dia telah ditakdirkan milik naen,Allah akan satukan hati dia dengan hati naen...
Ala macam lagu doa seorang kekasih...hehe.. :-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For eraProfil   Hantar PM kepada era   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 25-05-06 10:36


Entah la.. benda yang berkaitkan perasaan 2 makhluk, memang susah untuk diduga.. Formulanya hanyalah satu dan telah terbukti sejak Adam a.s. diciptakan...

Jadilah rajin dan ilmu itu pasti datang,
Jadilah amanah dan kerja itu pasti datang,
Jadilah sabar dan masalah akan datang untuk membina diri,
Jadilah beriman dan ujian itu akan datang untuk mengukuhkan lagi iman anda,
Jadilah baik dan kebaikan itu akan datang,
Jadilah sopan dan berbudi bahasa dan kesopanan dan budi bahasa itu sendiri akan datang,
Jadilah soleh dan solehah pasti datang,
Begitu juga jadilah solehah dan soleh itu pasti akan hadir bersama sebuah solehah itu...


Fulemak, puitis sekali..


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

airah77
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2005
Ahli No: 20959
Posting: 158
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-05-06 10:41


naen boleh tau kumpulan nasyid yang mana satu?...hehehe (saja buat kacau)

Bookmark and Share

    


  Member Information For airah77Profil   Hantar PM kepada airah77   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-05-06 11:12


tak apa naen..buat istikharah dulu then luahkan la kat dia.. apa pun keadaan lepas tu naen kena terima dan tawakal saja..kalau dia terima alhamdulillah, tapi kalau tak kena la hadapi saat tu dengan hati terbuka..saya dulu pernah alami macam tu juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

ainur_hidayah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.06.2006
Ahli No: 24807
Posting: 18
Dari: temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 15-07-06 22:26


tak semua yang kita nak akan dapat
tapi kalau itu dah disuratkan untuk kita, insyaALLAH xkemana

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainur_hidayahProfil   Hantar PM kepada ainur_hidayah   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-07-06 22:35


kenapa lah nak secret baik terus terangkan....laki ke girl ke...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

muzaffar
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2006
Ahli No: 25117
Posting: 19
Dari: IIUM MATRICULATION CENTRE

Johor  


posticon Posting pada: 24-07-06 23:30


naen kita budak tahu konsep usaka kemudian tawakl kan..
So at least awak cari lah peluang sedekah sikit senyum awak kat dia.. lepas itu may b dia mula respon dan minat nak mnjalin ukwah dan nean..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muzaffarProfil   Hantar PM kepada muzaffar   Pergi ke muzaffar's Website   Quote dan BalasQuote

syila84
Warga Rasmi
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10698
Posting: 18
Dari: bumi jelapang padi ~ shah alam

Kedah  


posticon Posting pada: 25-07-06 00:27


hmmm.. secret admire ek..
sebut pasal secret admire ni, saya dulu pernah lah admire kat seorang mamat ini..
tapi malangla mamat ni dah berpunya... huaaaaa.. hahaa...
so, terpaksala lupakan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syila84Profil   Hantar PM kepada syila84   Quote dan BalasQuote

Vitamin_Hati
WARGA SETIA
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23062
Posting: 656
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 25-07-06 02:26


saya..saya pun ada jugak secret admire....alhamdulillah....kami kenal dalam portal ini jugak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Vitamin_HatiProfil   Hantar PM kepada Vitamin_Hati   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-06 08:38


salam..

dulu masa ana sekolah menengah banyak lah secret admire,ye lah kebanyakkanya ada agenda tersendiri sebab ana pengawas(ketua pengawas)..yang nak kekebalan diplomatik lah,dan macam-macam lagi...masa kat IPT ada jugak tapi masa tu ana lebih berkonsepkan ala2 rabbani,pakai kupiah dan celak..so laporan yang diterima mereka segan nak berdepan dengan ana...sekarang dah kerja ni tak tau lah sebab kiri kanan semua status mak2 orang,mungkin dah tak ada lah agaknya...erm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

jumaat
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.03.2006
Ahli No: 23806
Posting: 371

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-08-06 08:04


mengarut gila....bercouple tu haram naen...
macam inilah...cuba minta tolong ustazah2 yang awak kenal,minta ustazah tolong carikan calon yang sesuai untuk awak???
kenapa pulak nak jalinkan hubungan ukhwah dengan lelaki yang bukan muhrim???ini sunnah nabi ke???
minta awasi diri dari perangkap dan tipudaya syaitan....menjalinkan ukhwah dengan laki yang bukan muhrim itu adalah pintu kepada zina,salah satu dari perkara yang mendekatkan diri kepada zina...so,dalam surh ke-17 ayat ke-32 tu,jelas allah dah larang kita daripada mendekati zina...mendekati zina itu haram...so..harap maklum

Bookmark and Share

    


  Member Information For jumaatProfil   Hantar PM kepada jumaat   Quote dan BalasQuote

amirez
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.01.2006
Ahli No: 21578
Posting: 54
Dari: Universiti Selatan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-06 08:13


masa kecik2 dulu pernah ada SA. entah bagaimana boleh terbongkar. malu juga dengan geng2 dia. lama juga simpan sampailah habis sekolah menengah. tapi sekarang dah tak begitu dah.

pernah juga orang SA saya. balas2 surat. saya anggap macam kawan biasa saja. semua tu dulu. sekarang ni..tak ada dah agaknya hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirezProfil   Hantar PM kepada amirez   Pergi ke amirez's Website   Quote dan BalasQuote

as_saufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2006
Ahli No: 24957
Posting: 28
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-08-06 09:29


assalamualaikum...

saya pun ada jugak nak share cerita pasa secret admire ni...dulu lah time study...1st time jumpa dia..memang terus suka......tapi malu lah nak cakapkan...pernah lah hantar sms & call ke...dia tak kenal saya pun...sekarang dah masuk 3 tahun...tapi sekarang saya cuba untuk lupakan dia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For as_saufiProfil   Hantar PM kepada as_saufi   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-08-06 11:06


entahla.............sampai sekarang saya tak kenal secret admire saya.............biarla......

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

as_saufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2006
Ahli No: 24957
Posting: 28
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-08-06 10:01


Pada 04-08-06 11:06 , fadzlyz posting:

!!! QUOTE !!!

entahla.............sampai sekarang saya tak kenal secret admire saya.............biarla......


erm....biarlah rahsia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For as_saufiProfil   Hantar PM kepada as_saufi   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-08-06 10:35


pernah ada ...dan pernah menjadi secret admire...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

rabiatul_dhiyah
Warga Rasmi
Menyertai: 30.03.2006
Ahli No: 23849
Posting: 3
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 06-08-06 14:23


assalamualikum..
sekirannya kita meminati seseorang tanpa memberitahun orang lain kecuali Allah yang Maha Mengetahui, maka apabila ia mati kelak dirinya umpama seorang yang mati dalam peperangan, 'syahid"..insyallah. wallahua'lam
wasalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiatul_dhiyahProfil   Hantar PM kepada rabiatul_dhiyah   Quote dan BalasQuote

laylee
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6452
Posting: 55
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-08-06 14:49


ustaz ana pernah cerita...masa first day kuliah dia dah mula admire kat seseorang. tapi yelah kan takkan nak terus tackle..dahlah course pengajian Islam. kang bercouple berdosa...tapi dah tangkap cintan.nak kawin pun sedar diri financial problem.lepas itu ceritanya lagi...dia minta Allah simpankan muslimah yang dia admire tu. Alhamdulillah memang dia kawin dengan muslimah tu. so naen...susah juga perempuan nak mulakan takut dianggap serong.Kalau betul-betul suka minta Allah simpankan. mana tau nanti tumpang glamer...isteri penyanyi nasyid...heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For layleeProfil   Hantar PM kepada laylee   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-08-06 17:35


tolong baca sila click
[ Telah diedit oleh: muslimah_johor pada 06-08-06 17:38 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-08-06 20:26


emmm....secret admire..?saya pernah ada penglaman juga...dulu lah masa zaman sekolah..sekarang kalau dah minat saya terus lafaz saja..nanti jadi macam dulu..melepas begitu saja,huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

muslim_boy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.03.2006
Ahli No: 23728
Posting: 142
Dari: Kota Bharu Bandaraya Islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-08-06 17:33


jodoh di tangan Allah s.w.t...
jika si dia pasangan kita, panjatkanlah doa supaya dilimpahi rahmatNya..
insyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim_boyProfil   Hantar PM kepada muslim_boy   Quote dan BalasQuote

Nana248
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.06.2004
Ahli No: 9351
Posting: 46
Dari: KL

Perak  


posticon Posting pada: 11-08-06 22:32


cerita pasal SA ini.. sya dr zaman sekolah, sampai u.. ada SA huhu.. saja.. kekadang boleh m'dorong pergi kelas.. p/s- janganlah contohi sya

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nana248Profil   Hantar PM kepada Nana248   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 11-08-06 22:40


bertindak sebagai sumber inspirasi...


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....
[ Telah diedit oleh: farah_hanan pada 12-08-06 11:41 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-08-06 23:03


cerita pasal SA ini.. sya dr zaman sekolah, sampai u.. ada SA huhu.. saja.. kekadang boleh m'dorong pergi kelas.. p/s- janganlah contohi sya


sokong tu nana. anis pun begitu juga dulu, tapi sudahnye orang yang kita admire tu dah ada awek daa

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 12:02


Secret Admire... huhu semua orang mesti ada kan.. ala biarlah dulu.. ada jodoh xkemana.. just kawan-kawan saja dulu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

smiley_gurlz
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13676
Posting: 13
Dari: Selangor

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 13:31


secret admire??
huhu.. pernah gk suka kat seseorang itu..
tapi suka tgk2 begitu saja lah..
tak ada lah ter fikir sampai nak couple..
saya jadi secret admire orang pun ada..
mula2 memang tak tahu.. dah habis sek.. baru lah pecah rahsa..
tapi saya anggap kawan saja.. dan dia boleh terima..
apa-apa pun.. itulah kenangan yang mungkin takkan dilupakan..
especially time sek..
(huhu.. rindu pula time sek dulu..)

Bookmark and Share

    


  Member Information For smiley_gurlzProfil   Hantar PM kepada smiley_gurlz   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12812 saat. Lajunya....