Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain daripada-Nya. Hanya kepada-Nya aku bertawakkal.
-- at-Taubah: 129

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Awas!
Topik: SPy Camera in Mid Valley toilet!!! GIrls be careful!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, izdham
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Awas!
    »» SPy Camera in Mid Valley toilet!!! GIrls be careful!!

Please Mendaftar To Post


Oleh SPy Camera in Mid Valley toilet!!! GIrls be careful!!

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 20:59


YA ALLAH.. terkejut saya lepas bukak email yang kakak saya bagi.. terasa simpati dan kasihan kepada mangsa2 yang tidak berdosa..

dalam tandas perempuan (yang saya pasti.. lelaki tak tau la).. dekat mangkuk tandas tu.. ada spy camera.. saya tak pasti sama ada semua toilet atau sesetengah saja.. gambar2 yang dirakam tu kemudian nya disebarkan menerusi internet.. jadi.. kepada kakak2, makcik2, adik2 dan kawan2 perempuan sekalian.. berhati2 lah ya..



Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 19-04-06 21:18


haahhhh???biaq betui...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 19-04-06 21:25


astaghfirullahhalazim......!!!!!!!!!!!!!1 apa nak jadi lahh......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 21:25


iye.. saya dapat gambar2 tu sekali dengan email yang kakak saya hantar.. ada 3 orang.. setiap orang tu ada beberapa gambar tengah bukak seluar, buang air.. saya mula nya tak tau ada gambar tu.. tapi lepas dah tertengok cepat-cepat saya delete email tu.. buat apa nak simpan lama2 betul tak..? cukup sekadar ambil peringatan...

kalau kita jadi mangsa tu.. lepas tu tau ada orang simpan gambar kita masa tengah bukak seluar, masa tengah buang air.. mesti malu kan..?? kasihan la..

sapa la pihak tak bertanggungjawab tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

nano
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.10.2005
Ahli No: 19971
Posting: 386

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 22:50


Report polis ....semoga mereka tahu ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nanoProfil   Hantar PM kepada nano   Quote dan BalasQuote

syahadah_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16078
Posting: 106
Dari: kualakangsar

Perak  


posticon Posting pada: 19-04-06 22:54


keciannyer... tak patut betul


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahadah_muslimah pada 19-04-06 22:54 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadah_muslimahProfil   Hantar PM kepada syahadah_muslimah   Pergi ke syahadah_muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 22:57


nasib baik saya ni lelaki, kalau saya perempuan mungkin saya dah menangis: waaaaaa... dah banyak kali masuk toilet tuuuu... :-P

p/s: muslimat harap bersabar ye, hantar lah seorang spy untuk tinjau tentang ini...


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 20-04-06 20:28


Aik?? entah-entah tandas lain ada juga agaknya?? Seramnya!


-----------------
Ingatlah, nabi s.a.w telah didatangkan untuk memandu hidupmu maka ikutilah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

rajanazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2006
Ahli No: 24728
Posting: 123
Dari: n9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-06-06 14:16


nampaknya lepas ni pergi toilet kena hati-hati la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rajanazriProfil   Hantar PM kepada rajanazri   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-06-06 14:18


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-06-06 14:27


hangin betul!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-06 14:32


pasni tak boleh la pergi tandas mid...

buang siap2 kat rumah dulu sebelum pergi jalan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-06-06 14:35


satu lagi dekat bilik persalinan....yang saya tahu dekat KB Mall kota Bharu....tempat lain tak tau lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-06-06 15:16


Pada 19-04-06 22:50 , nano posting:

!!! QUOTE !!!

Report polis ....semoga mereka tahu ...



betul!


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-06-06 15:45


Pada 20-06-06 14:32 , kumpulansenyum posting:

!!! QUOTE !!!

pasni tak boleh la pergi tandas mid...

buang siap2 kat rumah dulu sebelum pergi jalan....


elok jugak tu... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

eNira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17047
Posting: 102
Dari: somewhere in Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-07-06 17:08


sekarang ni semua benda kita kena berhati-hati..tak patut lah mereka ambil kesempatan begini...eee....geramnyee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eNiraProfil   Hantar PM kepada eNira   Quote dan BalasQuote

umairah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23270
Posting: 158
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-06 16:46


Assalamualaikum..

Astaghfirullahhal'azim...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairah86Profil   Hantar PM kepada umairah86   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 11-09-06 22:27


Bukan setakat dekat Mid Valley saja..dekat tempat saya belajar pun ada kes macam ni dekat tandas kolej perempuan..Kawan saya cerita siap buat VCD lagi..Orang dalam pulak yang buat tu..Lepas tu kes pelajar perempuan kena ***** pun ada saya dengar..Macam-macam lah sekarang ni..
[ Telah diedit oleh: sailormoon pada 11-09-06 22:28 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 11-09-06 22:38


ya Allah..teruknye..
nsb baik tak masuk toilet kt2 hari 2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-09-06 23:02


report lah polis atau mana-mana jabatan yang terlibat.....bahaya kes ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-09-06 02:08


Pada 20-06-06 14:32 , kumpulansenyum posting:

!!! QUOTE !!!

pasni tak boleh lah pergi tandas mid...

buang siap2 kat rumah dulu sebelum pergi jalan....


cadangan yang bernas


-----------------
2 love some1 is NOTHING...2b love by some1 is SOMETHING...2b love by some1 u love is EXCITING...but 2b loved by ALLAH is EVERYTHING


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 10:25


hari tu baru lepas pergi tandas kat sana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-09-06 11:03


kacau bilau dah lani dunia....haru biru semuanya

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

umminajihah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18690
Posting: 70

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 13:06


ya allah, Kenapa ada manusia macam tu kat dunia ni..tak apalah..ALLAH lebih mengetahui segala-galanya dan Dia tahu apa yang 'terbaik' untuk orang tu..moga dia dikenakan hukuman yang setimpal....amin.

Bookmark and Share

    


  Member Information For umminajihahProfil   Hantar PM kepada umminajihah   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 30-09-06 12:09


astaghfirullah..
Kenapa zaman sekarang ramai sangat yang gila *#@%

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

wan_andmawaddah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22771
Posting: 361
Dari: tanah permaisuri

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-09-06 14:53


Pada 20-06-06 14:35 , rasha_aleeya posting:

!!! QUOTE !!!

satu lagi dekat bilik persalinan....yang saya tahu dekat KB Mall kota Bharu....tempat lain tak tau lah...


eh? KB MALL??
kat bahagian mana itu rasya??? huhuhuh mengapalah ada org yang xberape betul ini..nauzubillah...sama-sama beringat eh

Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_andmawaddahProfil   Hantar PM kepada wan_andmawaddah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-09-06 14:55


ni buat org takut nak gunakan tandas awam

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

naini
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.02.2004
Ahli No: 7235
Posting: 74
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 20:35


ya ka kat KB Mall Kota Bharu ada juga....
ya ALLAH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nainiProfil   Hantar PM kepada naini   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 22:16


salam...hati-hati lah semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 22:17


salam...hati-hati lah semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-06 22:17


salam...hati-hati lah semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-10-06 12:26


sanggup balik rumah....
boleh gne toilet rumah tanpa was2...
hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

Ameen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20162
Posting: 146

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 15-10-06 08:27


boleh send email yang giegie dapat 2 kat ameen.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmeenProfil   Hantar PM kepada Ameen   Quote dan BalasQuote

ad-din
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2005
Ahli No: 19148
Posting: 648
Dari: terengganu-

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-06 09:06


pergh.. lepas ni kena check dulu toilet before guna..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ad-dinProfil   Hantar PM kepada ad-din   Quote dan BalasQuote

hidayah_grasio
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23571
Posting: 146
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 16-10-06 19:22


Astaghfirullah... Dunia semakin modern, perangai manusia menjadi jadi

Bookmark and Share

    


  Member Information For hidayah_grasioProfil   Hantar PM kepada hidayah_grasio   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-10-06 21:26


tak ada kerja sangatlah agaknya tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 17-10-06 04:04


astaghfirullahhalazim.
saya selalu buang air di stesen minyak kalau berada diluar.
jrg sangat lah kat komplex2 ni.
sebab saya tak pernah duduk lme2 kat stu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-06 08:16


saya'tizamanu ummati....nau'zubillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

hazi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.10.2006
Ahli No: 27127
Posting: 146
Dari: malaysia

bosnia_herzegovina  


posticon Posting pada: 04-11-06 02:18


macam-macam dunia sekarang..takutnya..bagaimana lah nasib anak2 kita nanti..silaplah kalau ada kemudahan tapi salah dipergunakan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For haziProfil   Hantar PM kepada hazi   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 07:38


Pada 14-10-06 12:26 , adibahazrah posting:

!!! QUOTE !!!

sanggup balik rumah....
boleh guna toilet rumah tanpa was2...
hehehe...

betul.....
tak pun, buang siap2 kat rumah....lepas itu baru boleh pergi jalan-jalan...
(^_^)..
gunakan tanpa was2...
perkara ni mesti buat laporan polis....
semoga org yang buat perkara ni kena tangkap dan dibelasah sampai longlai....
lepas itu bagi makan jerung. :-D


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 09:00


salam..
Ya Allah.....
Apa lah nak jadi dengan manusia niee,,,zaman semakin maju..moden...Teknologi makin canggih...di salah guna...yang hairannye masih ada manusia yag masih berfikiran dan bertingkah laku macam ini....Dunia..dunia...Dunia...
Alhamdulillah lah...jarang lah pergi tandas2 awam ini..terutama dekat shopping complex...sebab...tak selese...banyak sangat orang pakai..jadi geli.....huhuhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 14:06


Alhamdulillah lah...jarang lah pergi tandas2 awam ini..terutama dekat shopping complex...sebab...tak selese...banyak sangat orang pakai..jadi geli.....huhuhuhu...
a'a setuju tu....
walaupun yang bayar 20sen dan 30sen....masih kotor lagi... (^_^)
nak guna tu takut2 saja...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 14:08


huhuhuh...sagt2 mengelikan....
sebelum nak pakai itu....kena check....bersih ke tak....
huhuhuhu...Arlegik lah..bab2 kebersihan ini...bukan main hantam saja bila nka guna....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 14:22


Ini lah akibat apabila teknologi digunakan oleh orang-orang yang tidak bertanggungjawab..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

nurhikari
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.07.2006
Ahli No: 25260
Posting: 53
Dari: Earth

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-12-06 15:26


bila manusia menggunakan teknologi pada jalan yang salah...
kasihan kat org yang jadi mangsa itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhikariProfil   Hantar PM kepada nurhikari   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-01-07 21:51


Pada 15-10-06 08:27 , Ameen posting:

!!! QUOTE !!!

boleh send email yang giegie dapat 2 kat ameen.....


Salam.. maaf ya ameen.. setelah berbulan2, baru gingie perasan ada request dr ameen.. maaf sangat.. tapi, emel tu dah lama dah delete..


-----------------
~ He knows the treachery of the eyes and that which the mind conceals ~


Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

an_nur0304
Warga Rasmi
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24824
Posting: 6
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 10-01-07 14:00


informasi yang berguna...thankz sebab beritahu... pasni kita kena lah hati-hati kalau pergi toilet awam dan bilik persalinan...
[ Telah diedit oleh: an_nur0304 pada 10-01-07 14:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For an_nur0304Profil   Hantar PM kepada an_nur0304   Quote dan BalasQuote

fazleena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26860
Posting: 214
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-01-07 16:45


Astaghfirullah..eei..ni tak boleh jadi ini..
memang nak kena azab Allah belol lah bebudak mana yang tak berhati perut jantung ini..
bape ribu org dah yang masok toilrt itu..
pestu bpe ribu org yang kenel org yang masuk TOILET itu..
malu nya!
~wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazleenaProfil   Hantar PM kepada fazleena   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-01-07 19:40


geramnye..ni lah Kalau teknologi diekploitasikan untuk buat perkara2 yang tak baik..geramnyeeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 10-01-07 20:58


biar betul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 10-01-07 21:00


Pada 07-01-07 21:51 , gingie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-10-06 08:27 , Ameen posting:

!!! QUOTE !!!

boleh send email yang giegie dapat 2 kat ameen.....


Salam.. maaf ya ameen.. setelah berbulan2, baru gingie perasan ada request dr ameen.. maaf sangat.. tapi, emel tu dah lama dah delete..




gingie ni laki ke perempuan... kenapa akak boleh kirim pic macam tu kat awak.. :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

HAFIZUL
Warga Rasmi
Menyertai: 19.12.2005
Ahli No: 21261
Posting: 5
Dari: TANAH MERAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-01-07 11:58


wow.beznye............................. memang dah xbetuioooooooooo

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAFIZULProfil   Hantar PM kepada HAFIZUL   Quote dan BalasQuote

musafir_lara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19324
Posting: 283
Dari: perak + KL + johor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-01-07 12:21


tak bertanggungjawab betoiiii...nasib baik suka tengok cermin saja!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafir_laraProfil   Hantar PM kepada musafir_lara   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-07 19:03


Pada 10-01-07 21:00 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-01-07 21:51 , gingie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-10-06 08:27 , Ameen posting:

!!! QUOTE !!!

boleh send email yang giegie dapat 2 kat ameen.....


Salam.. maaf ya ameen.. setelah berbulan2, baru gingie perasan ada request dr ameen.. maaf sangat.. tapi, emel tu dah lama dah delete..




gingie ni laki ke perempuan... Kenapa akak boleh kirim pic macam tu kat awak.. :-?


oh... saya ini perempuan...

tapi, saya pun ada rasa malu bila tengok gambar2 sebegitu....


-----------------
~ He knows the treachery of the eyes and that which the mind conceals ~


Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.131229 saat. Lajunya....