Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminat NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 14 jam, 43 minit yang lalu


Sampaikan
Topik: MATRIKS STUDENT..!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» MATRIKS STUDENT..!!

Please Mendaftar To Post


Oleh MATRIKS STUDENT..!!

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 02:37


Assalammualaikum kepada semua ahli ukhwah..

seperti yang kita tau..semua student matrikulasi kementerian akan start exam pada 17hb ini...sama-sama lah kita berdoa agar ahli portal ukhwah yang terdiri daripada pelajar2 matrikulasi dan juga seluruh muslim dan muslimat mendapat keredhaanNya ketika menjawab peperiksan dan mendapat kejayaan yang cemerlang...amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 21:47


Assalammualaikum wr wb

semoga semua adik2 ukhwah.com yang bakal menghadapi exam dapat buat dengan tenang.. moga semuanya cemerlang...
jangan lupa memohon maaf pada mak ayah dan guru2..
solat hajat dan fardhu jangan tgl ya..
sayang selalu.. ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

tudung_kelabu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18250
Posting: 234
Dari: sha aramu

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-04-06 22:27


****************************
good luck adik2 matrik!!!
untuk kakak2 universiti..
good luck jugak!!

***********************

Bookmark and Share

    


  Member Information For tudung_kelabuProfil   Hantar PM kepada tudung_kelabu   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-04-06 22:31


Terkenang masa zmn2 matrik dulu (KMNS)..time nak exam..pengarah akan kunci bilik tv..hehe.dan suasana asrama berubah wajah menjadi sunyi sepi...tambah pulak final sem masa dekat2 raya haji..raya sajalah kat matrik..hehe..

Selamat exam..dan semoga berjaya..Insyaallah


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-04-06 23:30


esok pengumuman permohonan matrikulasi KPM boleh semak mulai pukul 1200 tengah hari

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 17-04-06 15:26


Saya ni budak lepasan SPM yang baru semak permohonan saya. AlhamduliLlah, dapat kat KMNS. Tapi ada exam apa??? Macam tak ada saja, pasal yang ada macam semak kemasukan kita saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-04-06 15:28


tahniah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ainalyaqin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.10.2005
Ahli No: 19871
Posting: 46
Dari: IIUM,gombak

brunei  


posticon Posting pada: 17-04-06 16:48


tuk bebudak matrik kemnterian,gudluck 4 final....start hari ini la kan...
tuk budak matrik uia pula..antum dah cek belum result exam?
hmmmm...lagi semggu dah nak mula short sem ek..kejap benor cuti nya...eheh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainalyaqinProfil   Hantar PM kepada ainalyaqin   Quote dan BalasQuote

nurirshad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23047
Posting: 214
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-04-06 16:57


salam..
k, buat elok2. banyakkan solat hajat...
doakan ana yang baru nak masuk matrik, insyaAllah..15 hb 5 ni..
bagaimana belajar kat matrik???
mudah ke, senang ke, kacang ke, dll

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurirshadProfil   Hantar PM kepada nurirshad   Quote dan BalasQuote

ainalyaqin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.10.2005
Ahli No: 19871
Posting: 46
Dari: IIUM,gombak

brunei  


posticon Posting pada: 18-04-06 21:41


belajar...kat mana-mana pun susah,
dengan usaha yang besungguh2 barula senang...
eheheh~

tahniah tuk sapa yang dapat smbung di matrik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainalyaqinProfil   Hantar PM kepada ainalyaqin   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-04-06 22:21


ada matrix kad saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094733 saat. Lajunya....