Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Mini Jk buku 2006


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Mini Jk buku 2006

Please Mendaftar To Post


Oleh Mini Jk buku 2006

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 11:50


Assalamualaikum buat semua warga ukhwah..

seperti tahun - tahun lepas, Mini JK Buku pasti akan diadakan.. insya Allah, pada tahun ini mini JK Buku akan diadakan ditempat yang sama iaitu di PWTC pada 26 Mac 2006 iaitu hari Ahad..

sekiranya berminat, bolehla datang beramai - ramai..

jumpa di stesen LRT Putra masjid Jamek pada jam 10 pagi. Selepas itu kita naik pula LRT Star ke PWTC.. :)

kebetulan dah ada mini Jk buku, bolehla meraikan bersama - sama Januarian, Februarian dan Mac..

ada sesiapa nak sponsor kek........

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 09-03-06 15:05


Sesiapa yang nak datang sila catatkan di sini. Jangan nanti macam yang lepas-lepas, menyesal dan sibuk mengatakan tak tahu.

Mulakan sekarang!

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

ummu_munirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.07.2005
Ahli No: 17716
Posting: 84
Dari: wp Kuala Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 15:37


w'slm..
Assalamualaikum..

kak su
erm.. Mini JK Buku!!
insya Allah, ummu cuba luangkan masa untuk join.. walaupun agak sukar since hari sabtu tu kena iring student untuk Amal Islami peringkat Zon.. :-)

!!! QUOTE !!!


kebetulan dah ada mini Jk buku, bolehla meraikan bersama - sama Januarian, Februarian dan Mac..

ada sesiapa nak sponsor kek........


ada ke yang nak sponsor kek ;-)


-----------------
Lilypie Baby Ticker


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_munirahProfil   Hantar PM kepada ummu_munirah   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 15:51


Insya_Allah kak su.... Ana dan zaujah akan cuba luangkan masa... :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 16:01


Assalamual'aikum..


INSYAALLAH
erm kebetulan ana jaga gerai AKK(Akademi Kajian Ketamadunan) dan Promosi Kolej Dar aL Hikmah di sana jadi bolehla kita jumpa...
:):):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 16:36


Salam warga Ukhwah..

Selain dari aktiviti melawat pameran buku, akan diadakan jamuan makan khas untuk yang lahir pada Januari, Februari dan Mac..

Pengantin baru pun nak datang juga.. hmm, kiranya sambut sekali lagi lah ya Riyas..

Kalau sesiapa nak bayar untuk e-book pun boleh juga, kot2 ada yang malas nak pergi maybank.. :)

Memandangkan pesta buku ini berlangsung dari 24 Mac sehingga 2 April, maka cuma tarikh ini yang dirasakan paling sesuai..

Jumpa disana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 17:39


baru excited sikit..dapat gather dengan ahli ukhwah..tapi..bila check semula diari..26 hb tu..hari pertama saya final exam-jam 9 pagi-subjek :Introduction to Economics...

erm..tapi..masih tidak bersedih..sebab saya tetap akan ke sana selepas tamat exam sekitar jam 12 noon.jika berkesempatan bersua,.insyaALLAH, kita akan bersua..

Jika tidak berkesempatan pun..saya akan tetap ke sana.. :)

p/s: dah lama kumpul duit nak borong buku.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 17:50


bagusnya... :-di teringin nak join sekali..tapi tak ada member la nak pergi... apa tentatif program hari tu? Lagi satu mini JK buku tu apa ek? :-)


p/s: bertanya kepada yang tahu... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 21:07


ana selalu pergi mana-mana pesta buku...kadangkala sampai 2/3 kali Kalau di pwtc tu...tapi...ana tak dapat join antum la...komitmen lain...sibuk..apapun ana akan jengok2 la ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

NSAI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6691
Posting: 34
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 09-03-06 21:56


assalamualaikum,
ana pun berminat nak pergi sebab sebelum ni tak pernah pergi apa-apa pun yang jk buat,
tapi rasa malu ah sebab tak kenal sesiapa.nanti datang pun tak ada siapa kenal....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NSAIProfil   Hantar PM kepada NSAI   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 23:10


salamzz.."pesta buku antarabangsa" datang lagi...so untuk sekian kalinya mini JK Buku 2006 pun muncul...jomlah kita pergi beramai-ramai memeriahkan sambil melawat gerai2 buku bolehlah bersembang,bersuai kenal,bermesra bersama ahli2 ukhwah serta MT ukhwah yang insya'allah akan hadir sama....

Insya'allah,saya akan menghadirkan diri kesana..jumpa semua di ::Mini JK Buku 2006::

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 10:55


Assalamualaikum
Marilah bersama-sama kita memeriahkan Pesta Buku tahun ini. Kepada yang baru pertama kali dan terasa segan, boleh beritahu no.hp pada Kaksu untuk memudahkan berkumpul nanti tidak kiralah di LRT atau terus di PWTC.. ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

NSAI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6691
Posting: 34
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 10-03-06 17:16


assalamualaikum
insya Allah ana cuba datang w/pun rasa segan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NSAIProfil   Hantar PM kepada NSAI   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 11-03-06 00:17


insyaallah...mesti pergi punya... dah beberapa tahun memang tak pernah miss pergi pesta buku ni..cuma belum pernah saja join mini jk buku anjuran ukhwah... ;-) kenapa ek...? Hmm..entahlah, malu tak bertempat agaknya.. :-di :-di :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-03-06 00:56


silakan datang...jangan malu jgnglah segan...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

SaHaBaT86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.03.2006
Ahli No: 23321
Posting: 82
Dari: Kota Kinabalu

Sabah  


posticon Posting pada: 11-03-06 21:12


Assalamua'laikum

InsyaAllah ana akan datang ke pesta buku tapi ana rasa ana tak dapat join mini jk tu sebab ana akan ikut kawan-kawan ana ke pesta tu. Tapi ana teringin sangat nak join mini jk anjuran ukhwah sebab ana belum pernah sertainya...tapi takpelah, ana akan join jika ada peluang...InsyaAllah...tapi jika kawan ana tak jadi pergi, ana akan join mini jk tu...akan dimaklumkan kemudian...jumpa di pesta buku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaHaBaT86Profil   Hantar PM kepada SaHaBaT86   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-03-06 21:26


insyaAllah ana akan datang

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

iftihakim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14332
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-06 12:29


nak sangat join.tapi............tak boleh

Bookmark and Share

    


  Member Information For iftihakimProfil   Hantar PM kepada iftihakim   Quote dan BalasQuote

laylee
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6452
Posting: 55
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 00:15


salam...
ana teringin nak join program ukhwah.
ana duduk bangi.
tapi study kat utm skudai.
teringin nak join sambutan hari lahir mac.
tapi time tu tengah sibuk untuk exam...
emmmm...kira tak dapatlah ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For layleeProfil   Hantar PM kepada laylee   Quote dan BalasQuote

laylee
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6452
Posting: 55
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 00:18


lagi satu...
ana tengok amtum semua macam dah kenal sangat..
dah selalu buat program sama-sama..
macam malu saja nak join..
ukhwah kat utm nimcm tak berapa nak bergerak saja..
entahlah...
tapi apa-apa islamic program...muka yang sama juga.
bebudak ukhwah juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For layleeProfil   Hantar PM kepada laylee   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 15:26


Pada 13-03-06 00:18 , laylee posting:

!!! QUOTE !!!

lagi satu...
ana tengok amtum semua macam dah kenal sangat..
dah selalu buat program sama-sama..
macam malu saja nak join..
ukhwah kat utm nimcm tak berapa nak bergerak saja..
entahlah...
tapi apa-apa islamic program...muka yang sama juga.
bebudak ukhwah juga...


Biasanya, ramai yang baru first time jumpa. Tapi memang cepat mesra ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....
[ Telah diedit oleh: Hanan pada 13-03-06 15:38 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-03-06 22:29


begitu, siapa tahu kedai buku dalam fair tersebut yang ada berkaitan b arab spm?atau apa-apa sahaja kaitan dengan buku/kitab b arab untuk pelajaran dan pembelajaran. boleh beritahu eh. InsyaAllah saya pergi ke sana tapi tarikh tak tahu bila. sabtu dan ahad saja free.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 14-03-06 12:55


Assalamualaikum...

insyaALLAH kalau ada klapangan nak join la..
apa tentatif progarm ek??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 14:45


Pagi 26hb Mac 2006
--------------------------

10.00 - 10.30 pagi - Ketibaan ahli portal ukhwah di stesen putra masjid jamek

10.30 pagi - Menaiki Star LRT ke PWTC/ ronda - ronda ke pesta buku

1.30 ptg - Berhenti solat Zohor

1.50 ptg- Makan tengahari dan sambutan ulangtahun Jan, Feb dan Mac../pemberian cenderahati pada ahli yang datang

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 14:49


salam...
ala.....bestnya...
nak pergi sangat tapi ana tengah berperang di medan peperiksaan...
final exam......
doakan ana berjaya....
insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

zaidakhtar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20793
Posting: 187
Dari: Liverpool

jordan   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 16:51


hmm...
tak bolehlah join.
saya akan hadir ke PWTC pada 1 April saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidakhtarProfil   Hantar PM kepada zaidakhtar   Pergi ke zaidakhtar's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 17:43


Kaksu, partner event Kaksu dapat datang tak.. ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 19:21


assalamualaikum,
bestnya, rasa nak joint saja, tapi tak ada teman lah pulak, kat dalam ukhwah ni tak kenal sorangpun, insyaAllah kalau ana free time tu, ana akan sertai,dah lama tak joint aktivity2 jamaah macam ni, ok take care, ilalliqa

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 08:41


ana akan ada disana pada 24hb, 29hb dan 31hb sebab ana akan jaga salah satu booth disana.

insya Allah ana akan cuba menyibuk pada 26hb. So kalau nak kenal team ukhwah ni ana rasa kena cari hanan la agaknya, the most familiar face dalam ukhwah.

ps: semua team ukwhah sila pakai bunga raya di baju. :-di.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 08:48


!!! QUOTE !!!

ana akan ada disana pada 24hb, 29hb dan 31hb sebab ana akan jaga salah satu booth disana.

insya Allah ana akan cuba menyibuk pada 26hb. So kalau nak kenal team ukhwah ni ana rasa kena cari hanan la agaknya, the most familiar face dalam ukhwah.

ps: semua team ukwhah sila pakai bunga raya di baju. .



Mukasyaf jaga gerai buku apa ye, ada diskaun tak untuk warga Ukhwah.. :-di Siapalagi yang jaga gerai di Pesta Buku kali ini. Boleh kami berkunjung ke sana.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Mata_Pena
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.08.2005
Ahli No: 18232
Posting: 31
Dari: kat mana-mana saja...bumi allahkn Luas

egypt  


posticon Posting pada: 16-03-06 14:46


wah..nak pergi jglah...nanti kita mesej kak naza

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mata_PenaProfil   Hantar PM kepada Mata_Pena   Quote dan BalasQuote

Pu3Dla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8977
Posting: 76
Dari: Johor ke N9

Johor  


posticon Posting pada: 16-03-06 15:07


Salam....

InsyaAllah kalau tiada halangan...nak juga join..lama rasa nya kita tak bersua di alam nyata...

nanti kalau jadi boleh join naza_firman tak?
InsyaAllah ye...kalau dapat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Pu3DlaProfil   Hantar PM kepada Pu3Dla   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 17-03-06 01:38


pas pergi pesta buku kita makan kat kenny roger... kali ni sapa pula nak belanjaaaa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

mukasyaf
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16905
Posting: 1367
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 17:22


Pada 16-03-06 08:48 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

ana akan ada disana pada 24hb, 29hb dan 31hb sebab ana akan jaga salah satu booth disana.

insya Allah ana akan cuba menyibuk pada 26hb. So kalau nak kenal team ukhwah ni ana rasa kena cari hanan la agaknya, the most familiar face dalam ukhwah.

ps: semua team ukwhah sila pakai bunga raya di baju. .



Mukasyaf jaga gerai buku apa ye, ada diskaun tak untuk warga Ukhwah.. :-di Siapalagi yang jaga gerai di Pesta Buku kali ini. Boleh kami berkunjung ke sana.

syarikat ana antara penaja untuk KLIB ni. kalau nak tahu, kereta Savvy untuk pemenang teka buku tu, syarikat ana lah yang taja.

ps: booth ana tak ada buku. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukasyafProfil   Hantar PM kepada mukasyaf   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 17:44


waaaa....bagusnya ana nak join juga, tapi ana dok kat penang lagi pun ana tak kenal sesiapa kat ukhwah ni :-(
dah lama ana nak serta program anjuran ukhwah.. tapi masih tak berpeluang lagi..


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 17:55


Pada 17-03-06 17:44 , cintamadinah_82 posting:

!!! QUOTE !!!

waaaa....bagusnya ana nak join juga, tapi ana dok kat penang lagi pun ana tak kenal sesiapa kat ukhwah ni :-(
dah lama ana nak serta program anjuran ukhwah.. tapi masih tak berpeluang lagi..




Alahai.. tak perlu malu2. Kalau free sudi2kanlah kita menyerbu ke Pesta Buku tahun ini.. ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 18:13


Assalamualaikum...

ahli ukhwah ni semua pemalu2 kak hanan... hehehe.... kak su tolong raikan ana sekali... Januarian... hehehe... tak ada la... gurau saja... Apa-apa pun Semoga semua ahli ukhwah happy kat sana nanti dan jangan lupa beli buku banyak - banyak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-03-06 21:37


insya-Allah Hanan, ana akan sampai andainya tak ada halangan :-)


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-03-06 21:40


ermmm program selepas kat PWTC tu, buat kat mana? kat PWTC tu jugak ke? sebab ana memang tak tahu jalan di KL ni... jarang2 turun KL.


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 18-03-06 22:51


Walau apa cara pun kena jumpa MUKASYAF nak minta sponsor sikit Ukhwah.com.

Nak cari duit jual ebook untuk menyambung usia Ukhwah.com pun asyik kena perli oleh HERO-HERO hindustan.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 14:26


Pada 17-03-06 17:55 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-03-06 17:44 , cintamadinah_82 posting:

!!! QUOTE !!!

waaaa....bagusnya ana nak join juga, tapi ana dok kat penang lagi pun ana tak kenal sesiapa kat ukhwah ni :-(
dah lama ana nak serta program anjuran ukhwah.. tapi masih tak berpeluang lagi..




Alahai.. tak perlu malu2. Kalau free sudi2kanlah kita menyerbu ke Pesta Buku tahun ini.. ;-)


siapa malu nanti rugi...


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-03-06 19:13


isya-Allah saya akan ke sana...
jumpa kat sana
wassalam


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 11:19


Pada 17-03-06 01:38 , izdham posting:

!!! QUOTE !!!

pas pergi pesta buku kita makan kat kenny roger... kali ni sapa pula nak belanjaaaa....


siapa nak belanja? sapa lagi kalau bukan izdham.. heheheh..

mata pena, dari dulu lagi kata nak datang jk tapi tak datang - datang jugak.. tak baik janji tapi tak buat, tau..(nak juga jumpa :) )

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

NSAI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6691
Posting: 34
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 21-03-06 22:21


assalamualaikum,insya allah ana akan pergi...tapi tak pasti pergi dengan famili atau dengan ukhwah sebab mak slalunye tak bagi pergi sorang2 biasa ah anak perempuan...
kalau ana pergi dengan ukhwah...boleh tak bawa adek sekali?

Bookmark and Share

    


  Member Information For NSAIProfil   Hantar PM kepada NSAI   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 09:19


Nsai nak bawa adik, apa salahnya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

zinnirah_balqis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.07.2004
Ahli No: 9756
Posting: 75
Dari: kolej mara banting, selangor, malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 12:23


assalamualaikum.ana nak sangat join ni.before this faryzan ada mesej ana dan ajak ana join sekali pergi pesta buku.tapi tak taula rupa-rupanya ada aktiviti dengan mini jk buku ukhwah.ana tak pernah join apa-apa aktiviti ukhwah.nak jugak merasa. before dia ana ada bagi IC no kat faryzan. dia kata dia nak bagi kat kak naza_firman untuk jk Hospital yang nak buat charity visit kat seremban tu.tapi ana tak pastila faryzan dah bagi ke belum kat akak naza.nak join ahad ni...bagaimana?kalau ana terus ke PWTC ana nak tunggu kat mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinnirah_balqisProfil   Hantar PM kepada zinnirah_balqis   Pergi ke zinnirah_balqis's Website   Quote dan BalasQuote

zaidakhtar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20793
Posting: 187
Dari: Liverpool

jordan   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 10:15


Nota dari blog Faisal Tehrani:

Insya-Allah jika tiada aral melintang saya akan berada di Pesta Buku KL di Gerai Utusan Publications and Distributor pada 26 Mac 2006, Ahad (Jam 2 - 4 Petang) dan pada 28 Mac 2006, Selasa di Gerai Dawama-Dewan Bahasa dan Pustaka (Jam 2 - 4 Petang)

Sila lawati blog penulis muda terkenal ini di :
www.tehranifaisal.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidakhtarProfil   Hantar PM kepada zaidakhtar   Pergi ke zaidakhtar's Website   Quote dan BalasQuote

Pu3Dla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8977
Posting: 76
Dari: Johor ke N9

Johor  


posticon Posting pada: 23-03-06 16:11


Maaf...sekali lagi ana tak dapat join mini JK untuk kali ini...di atas sebab2 yang tak dapat dielakkan..maaf..insyaAllah kita jumpa di JK akan datang ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Pu3DlaProfil   Hantar PM kepada Pu3Dla   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 16:56


Waaa... saya pun nak mencapap lah ni. Boleh ke?
Mereka yang mencari-cari buku epic JUTWAN MLM karya Razzi Armansur boleh mendapatkannya di Gerai PTS (di Pesta Buku) dan gerai Desquera (di Konvensyen MLM) pada tarikh yang sama. Dua versi (cover) yang berbeza.

Kalau nak jumpa penulisnya temui di Mini JK Buku 2006... Isk, isk, isk... capapnya


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 23-03-06 21:33


Sorry menyampuk...boleh tau JK stand for what??

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 21:41


JK ialah JEJAK KASIH. Siri JK diadakan sejak 2003 lagi termasuklah beberapa program kebajikan di seluruh negara termasuk di IPT. Tak ketinggalan di luar negara (Mesir).

Sesiapa saja boleh menganjurkan JK dengan menghantar proposal kepada pihak Penguruisan.

JK terdekat selepas JK BUKU ialah JK HOSPITAL (2), InsyaAllah!


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 23-03-06 21:53


ooo...macam tu ke...siapa2 pun boleh join ke?kat mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Shuhada_nha155
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16080
Posting: 121
Dari: Bumi Allah

malaysia  


posticon Posting pada: 24-03-06 09:32


Assalammualaikum wht...

Pesta buku datang lagi. Selalunya pergi seorang or and the gang.

Ahad ni saya akan pergi tapi tengahari. sebab pagi tu saya pergi kuliah muslimat kat Surau Annur, bandar Baru Bangi. Kuliah kali ni disampaikan oleh ustaz Farid Ravi. Tak nak terlepas pulak kuliah ni...

Actually...InsyaAllah kalau saya dapat join JK buku ni, maknanya ni 1st time saya join JK anjuran ukhwah.com. Tak kenal sesapun. MALU + SEGAN! Teringin nak kenal kekawan ukhwah.com punya pasal...terpaksalah buat muka yang dah lama kenal nanti ye... :-di

K..jumpa u all kat PWTC nanti...InsyaAllah kalau tak ada halangan...

Wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shuhada_nha155Profil   Hantar PM kepada Shuhada_nha155   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 24-03-06 10:16


Pada 09-03-06 11:50 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
kebetulan dah ada mini Jk buku, bolehla meraikan bersama - sama Januarian, Februarian dan Mac..

ada sesiapa nak sponsor kek........


Rasanya macam berminat juga nak join ni.... Secara kebetulan cuti kerja... Januarian? Februarian? Macam seronok saja..... Saya Februarian..ummu_munirah Januarian... Boleh lah nak raikan sekali ini...... Kebetulan pulak, kami bertunang on 12 Februari..Kira-kiranya nak sambut pertunangan kami lah ni ye...hehehehehe..........Anyway, perancangan nak sertai JK buku ni dah ada, cuma terserah pada Illahi.. Jika tiada aral melintang, kami akan datang....

P/S : Siapa yang nak sponsor kek ni? :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 10:23


Orang yang darah manis dengan wong jowo kena sponsor kek. Kami ni darah pahit... heheh

Akhi Arab dengan ummu kena datang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 11:41


assalamualaikum, ee, sedihnya, plan nak joint, tapi kena jadi duta untuk satu company tu pada 26 ahad ni kat pwtc jugak, insyaAllah nanti sempat jumpa kat sana, tapi tak tau nak tegur camman, malulah pulak, hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 24-03-06 11:58


Pada 24-03-06 10:23 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Orang yang darah manis dengan wong jowo kena sponsor kek. Kami ni darah pahit... heheh

Akhi Arab dengan ummu kena datang...


Ingatkan nak minta Kang yang sponsor kan kek tu..... Yelah, masa kami majlis tempoh hari, Kang tak hadiahkan apa-apa pun, so, inilah masanya nak bagi... :-di .. Saya rasa mesti warga ukhwah yang lain pun akan berbangga kiranya Kang yang sponsor kan Kek....Tak percaya cuba tanya warga ukhwah yang lelain....

P/S : KANG, saya Nak kek Pandan Layer.. :-P ( Ummu pun suka pandan layer jugak ) hehehehehe

P/S lagi : KANG, saya tak tahu darah manis ke darah pahit sebab saya takut darah ( Fobia tengok darah ) :lol:
[ Telah diedit oleh: Akhi_Arab pada 24-03-06 12:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 13:45


Pada 24-03-06 11:41 , zulmi posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum, ee, sedihnya, plan nak joint, tapi kena jadi duta untuk satu company tu pada 26 ahad ni kat pwtc jugak, insyaAllah nanti sempat jumpa kat sana, tapi tak tau nak tegur camman, malulah pulak, hehehe


Company apatuh, bitaulah boleh kami singgah dan bertemu dutanya.. Heheh

Belum ada sesiapa sponsor kek lagi ke? Dalam ramai-ramai yang lahir bulan Jan, Feb dan Mac? Akhi Arab, bertunang mana dapat hadiah, tunggulah kahwin dulu. Kalau nak lebih berkat, yang nak kahwin lah sponsor kek. Kira macam pra kenduri.

Sesiapa yang nak datang janganlah malu2. Pakatlah dengan sesiapa yang kenal atau boleh ambil no. contact kak istisafa atau ana melalui PM untuk contact masa JK nanti.

Jumpa nanti.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-03-06 16:19


SELAMAT BERJUMPA SEMUA!

erm..tapi..kat aras mana nak berkumpul ni? Bagi saya mungkin bukan masalah besar, boleh terus contact Hanan/Kak Su/ Mr.Kang) jika tersesat di PWTC..(janji ada kredit :) )

tapi..bagi mereka yang first time kasihan jugak ye...so..pandai2la mendapatkan mana-mana no phone admin ye..dengan syarat anda datang ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Idris
Warga Rasmi
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22592
Posting: 6
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 00:22


Assalamualaykum W.B.T....
InsyaALLAH, ana akan cuba usahakan untuk bergiat bersama...
Ukhwah Abadan Abada Fillah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For IdrisProfil   Hantar PM kepada Idris   Quote dan BalasQuote

Idris
Warga Rasmi
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22592
Posting: 6
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 00:26


Eh, Lupa pulak....
ana dan kawan2 ana akan pergi ke PWTC pada hari SAbtu 24 Mac ini,
harap2 dapat juga berjumpa dengan antum semua disana....
mini Jk akan ana cuba pergi... lagipun ini first time bagi ana....
Minta tunjuk ajar!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For IdrisProfil   Hantar PM kepada Idris   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 12:28


Pada 24-03-06 10:23 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Orang yang darah manis dengan wong jowo kena sponsor kek. Kami ni darah pahit... heheh

Akhi Arab dengan ummu kena datang...


Kang, saya tak tahula saya darah manis ke darah pahit. tapi rasanya baru-baru kahwin ni masih darah manis lemak bercrem agaknya....hehehe Hai kang...hadiah untuk akhi_arab saja..untuk ana tak ada ke...=)

Akhi Arab takut darah ye... Dulu ana rasa pitam tengok darah ni tapi dah lama kerja dalam OT, dah tak hairan tengok darah... Kalau nak berani, cuba2la tengok medik TV setiap sabtu tv3 kul 5 ptg. Gerenti seronok...

kita jumpa esok ye...insya_Allah... ;-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

SayaKamu
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19803
Posting: 13
Dari: atma

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-03-06 05:15


ASSALAMMUALAIKUMZ..jumpa DI PWTC...hehe :-di


-----------------
SoftHands Community 2005


Bookmark and Share

    


  Member Information For SayaKamuProfil   Hantar PM kepada SayaKamu   Pergi ke SayaKamu's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 09:47


Wassalamu'alaikum wrt wbt
Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah semoga perjumpaan hari ini berlangsung dalam suasana iman dan ukhwah lillahi ta'ala. Maaf umi tidak dapat bersama. Sampaikan salam rindu dan kasih dari ummimq kepada yang hadir ya.

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wrt wbt
ummimq
ps - Dan berbekallah kamu sebaik-baik bekal itu ialah taqwa. (mafhum Al Baqarah: 197)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 08:34


Ramainya warga Ukhwah.com semalam di PWTC! Tak kurang dari 100 orang warga Ukhwah.com di Pesta Buku 2006 dan menyertai JK Buku 2006. Paling jauh datang dari Bukit Mertajam (CintaMedinah).

Cuma keadaan tidak terkawal, tidak tersusun sebagaimana dirancang sebab terlampau bersesak-sesak, ramai, dan bertaburan di dua dewan. Ada yang terlepas ke atas di Konvensyen Jualan Langsung, menonton persembahan Inteam.

Keadaan tambah hingar bingar dan amat bising dengan persembahan oleh Rufaqa' di gerai mereka. Saya tak fikir persembahan begitu dibenarkan digerai sebab untuk persembahan ada pentas khas, mengikut giliran. Tapi biasalah Rufaqa' ikut kehendak sendiri saja. Persembahan yang tidak diundang dan sangat lama itu menjadikan suasana bingit dan tidak selesa untuk pengunjung.

Ramai yang berkumpul di Gerai PTS di Dewan 2. Ramai yang tercari-cari antara satu sama lain.

Sebelah pagi dapatlah bertemu dengan beberapa warga Ukhwah.com di Food Court The Mall, begitu juga dengan sebelah petang di tempat yang sama.


-----------------

[ Telah diedit oleh: Kang pada 27-03-06 08:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 10:01


assalamualaikum,
huhu, bestnya entum semua, ingatkan sempat joint semalam, tapi nampaklah kelibat entum semua, tengok semua muslimah, tu yang tak berani nak joint tu, nak tegur pun tak berani, hehehe...ingatkan tak ramai, tengok hanan jalan berempat saja dok pusing2, betul tu pesta buku memang best, banyak buku2 yang sempat ana beli, cuma keadaan kat sana tak berapa selesa, yang bawa anak kecik pun sama, kesin kat budak2 tu, sepatutnya yang kecil sangat tu tinggallah kat rumah dan dalam masa yang sama surau pun jauh, papan tanda tak jelas, ramai yang tak biasa terlepas waktu solat, kemudian ana nak share satu suasana yang bagi ana rasa nak tembak saja orang-orang yang terlibat, kalau entum semua perhatikan kat lobi bawah ramai orang lepak2 termasuklah gadis2 remaja, di celah2 tu ada dua tiga orang pakcik2 dalam umur 40 ke 50an, gaya nampak macam orang kaya, ana dan kawan2 lain perhatikan gelagat mereka, mana-mana yang nampak cantik dan sosial sikit mulalah pakcik2 ni buat-buat tanya, sembang lebih kurang ajak pergi makan, dan minta no tel, bila ana tanya kawan2 yang dah biasa dengan suasana tu, diaorang cakap, biasalah tu, tulah dato' 2 yang tengah cari darah muda untuk disimpan, mula2 ni kononnya nak tolong biayai pengajian, rumah sewalah dan sebagainya, bagi hadiah hebat2, jadi bapa angkatlah, macam2 cara diaorang guna, pengalaman kami sendiri tengah dok sembang lebih kurang dengan seorang student lepasa spm tiba2 saja ada orang tua tu mencelah, kacau daun betullah, so ayat yang sama dia guna, tak tau lah nak ambil tindakan macammana, islam hadari kan lebih terbuka dan mengamalkan kebebasan, oklah jumpa lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 10:14


Di dalam dewan yang sudah sedia bising itu Rufaqa' tengah memekak mencari pengaruh, di lobi orang-orang tua tengah pasang perangkap....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 27-03-06 11:29


Assalamualaikum.... Maaflah semua ye... Tak sempat nak jumpa semua sekali.... Saya dengan ummu datang juga, tapi kami agak rushing sebab ada majlis yang perlu kami hadiri ..Walaubagaimanapun, sempat lah juga jumpa Rumaisha, hanan, naza and kak istisafa kat pesta buku tu...... Tapi tengok muka hanan moody saja...rasa tak nak lah tegur lebih2.... Dia cakap tension.... Tak tau lah Kenapa....

P/S : Kang, kita jumpa lain kali saja lah ye....

P/S : Riyas, kadang-kadang tengok juga medik Tv tu, tapi bila tiba bab tunjuk darah2 tu, rasa macam tak sanggup nak tengok... Pernah sekali tu, adik saya accident, doktor jahit luka dia, tapi saya pula yang dah hampir pitam..Terpaksa pulak nurse tu suruh saya baring..Memang pandangan saya dah kabur habis...Tiba2 saja peluh membasahi badan saya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 27-03-06 13:24


Assalamualaikum..

saya pun pergi juga tapi hari sabtu...kawn nak pergi hari sabtu..jadi ikut jele...hari sabtu pun sama sesak...ramai sangat orang...kat both telaga biru ada Amar...cd dia jual half price...pas tu kat both alaf 21 ada norjuma...memang ramai sangat orang...bjalan nak msukpun dah makan masa...penat bjalan saja..huu...tapi memang best...cdg nak pergi lagi agaknya..insyaALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 13:34


Memang penuh dan sesak sebagaimana tahun-tahun sebelumnya. Tapi kasihan pada adik-adik yang tinggal di asrama kerana tarikh pesta buku tidak berselisih dengan waktu cuti sekolah.

Alhamdulillah, kali ini dapat bertemu dengan CintaMadinah_82 yang datang dari penang. Terima kasih kepada semua yang sudi memunculkan diri anda, Riyas dan Ros, faryzan, akhi arab dan ummu munirah, para MT, Naza dan Mar . Maaf atas segala kekurangan dan kelemahan. Memang suasana ketika itu agak kelam kabut.

Zulmi jaga gerai apa ye. Tak dapat kami ke sana kerana gerainya dirahsiakan. :-di


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 18:31


:)

hahaha..semalam yang membingitkan dan memenatkan..:)
sesampai saja, terus ajak makan kat Food Court The Mall kira- jam 12.45 tengahari.
Sempat la berjumpa:Kang,Kak Su,Hanan,Hanisah,Hazirah,Riyas dan Ros_nur,Cinta_madinah-yang ni satu team..lepas makan terus p ronda-ronda kat book fair..

Team yang lain seperti Naza_Firman,Faryzan_Islamic,Adnan,Faizal dan seorang lagi sahabat faizal(tak pasti namanya..maaf ye..)termasuk saya..lepas makan dan solat baru follow mereka..almaklumlah sampai lewat sikit...

Sampai saja kat dewan..mak oi..ramainya orang..yelah..kalau sikit, bukan pesta namanya..
melilau-lilau..terserempaklah dengan
edlin dan kawannya.. terkejut jugak..lama tak jumpa..then dicuit dari belakang..terkejut..oh rupanya pasangan darah manis :p ummu munirah dan akhi arab serta adik kak ummu..sempat bertegur sapa..tapi masa tak mengizinkan..so..masing-masing bawa haluan..sehingga tersesat sana-sini..mencari yang sana..yang sini hilang..akhirnya kaki kepenatan, bukan kerana sibuk mencari buku..tapi..mencari sahabat yang hilang..pening..takpelah niat di hati " hari ini datang untuk survey..hujung minggu ini, datang untuk membeli! :P"

sambil-sambil berborak..terserempak pulak dengan saya_kamu dan kawannya..dalam hatiku..yang kenal dan tahu individu tu ahli ukhwah mungkin dapat ditegur dan bertegur sapa..tapi, jika tak kenal, nak senyum pun takut...betul ke, umi?

so, dalam pemerhatian ..duduk kalut-kalut..sempat jugakla membeli dahulu beberapa majalah..)nak beli lebih2, duit pun tak cukup..ATM penuh-orang yang ramai..tak sanggup nak beratur..:P )

tapi..hati dah riang..sebab dah nampak apa yang nak dicari..antaranya : Ramlee Awang Murshid dengan bukunya Hatiku di Harajuku kini boleh diperoleh hanya di pesta buku ini sahaja...

then..selepas puas merayap (puas ke?belum rasanya..:P ) kami pun melepak lah kat "Direct Selling Fair" pulak..adegan mencari muncul kembali..satu-satu diteroka..hingga ternampak satu bilik yang masing-masing tergelak..apa dia ye Yuhana?hehehe.."TOILET!"..then, cari lagi..cari lagi..sampailah terdengar bingit suara di situ..STAGE yang terletak dihujung sudut dewan..jenuh..akhirnya, berehat kejap sambil-sambil mendengar alunan nasyid dari InTeam..

habia saja mereka nyanyi..masing-masing membuat keputusan.."jom..Balik..penat!"..selepas semua dapat berkumpul semula..masing-masing bertemu kembali di Food COurt..makan-makan..sembang-sembang..komen-komen..gelak-gelak..kutuk-kutuk..muhasabah..then..masing-masing bersalaman..dan mengucapkan salam perpisahan..Semoga jumpa lagi..

sekian..:)



-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 27-03-06 18:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Ibnukhaldun04
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.11.2004
Ahli No: 12270
Posting: 45
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-03-06 18:47


tahniahhhh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ibnukhaldun04Profil   Hantar PM kepada Ibnukhaldun04   Quote dan BalasQuote

nike_007
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20933
Posting: 125
Dari: pasir mas

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 18:49


insya allah ada masa masa nanti ana akan kesana

Bookmark and Share

    


  Member Information For nike_007Profil   Hantar PM kepada nike_007   Pergi ke nike_007's Website   Quote dan BalasQuote

Ibnukhaldun04
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.11.2004
Ahli No: 12270
Posting: 45
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-03-06 18:50


ermm.. nak tanya, anda perasan tak peraduan TEKA BUKU dalam KERETA SAVVY TU..??ermm.. agak2 ada berapa ek buku dalam kereta tu..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ibnukhaldun04Profil   Hantar PM kepada Ibnukhaldun04   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 13:30


syukur alhamdulillah... dapat jugak ana sampai kat pesta buku tu. memang dah lama rancang nak ke pesta buku tahun ni, sebab tahun lepas tak dapat nak pergi. kebetulan tengok ada iklan ukhwah buat mini JK buku tahun ni, jadi ana join la.. sebab dah lama sangat nak jumpak sahabat2 di ukhwah. akhirnya bersua muka jugak dengan Hanan dan adik2nya, sdra Kang, Rumaishaaa, Naza_firman, riyas dan zaujah, kak su, farizan dan ada la beberapa orang lagi ahli ukhwah (maaf ana tak tahu nama kalian).

memang ramai sangat, dah tu dewan pameran buku jauh di belakang kena turun di bawah.. memang penat sikit. ana pun tersilap masuk dewan, ana masuk dewan yang di depan rupanya ada konvensyen jualan langsung pada hari yang sama. jalan saja banyak, beli tu sikit-sikit.. sebab yang dihajati tak dapat dah habis stok. tak apa la.. Insya-Allah tahun depan mai lagi KL cari lagi kat pesta buku tu.

Insya-Allah, tahun depan kalau tak ada apa-apa halangan dan jika panjang umur ana akan sampai lagi di sana.. boleh jumpak lagi sahabat2 di ukhwah.


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 14:02


then..selepas puas merayap (puas ke?belum rasanya..:P ) kami pun melepak lah kat "Direct Selling Fair" pulak..adegan mencari muncul kembali..satu-satu diteroka..hingga ternampak satu bilik yang masing-masing tergelak..apa dia ye Yuhana?hehehe.."TOILET!"..then, cari lagi..cari lagi..sampailah terdengar bingit suara di situ..STAGE yang terletak dihujung sudut dewan..jenuh..akhirnya, berehat kejap sambil-sambil mendengar alunan nasyid dari InTeam..

-Posting : Rumaishaaa-

hehehehe.. :lol: cari stage yang jumpak 'toilet' tulis punya la besar.. :-P rumaishaaa... rumaishaaa itu yang kita jumpak dulu ye :-di


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'
[ Telah diedit oleh: cintamadinah_82 pada 28-03-06 14:03 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 17:48


saya pergi tapi tak nampak kelibat member dr ukhwah kat lrt masjid jamek...sampai kat pwtc ...round sekitar...pun tak jumpa...oleh kerana letih saya duduk sajalah sampai zuhor .... pas tu saya blkla sebab dah letih jalan ....lagipun boring sebab datang seorang saja & ingat boleh jumpa tapi nak buat macam mana sebab tak kenal ahli ukhwah....saya rasa lain kali better organise betul-betul....letih saja saya hari tu... entah bila lain kali boleh join


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-03-06 17:54


Pada 28-03-06 17:48 , mihar123 posting:

!!! QUOTE !!!

saya pergi tapi tak nampak kelibat member dr ukhwah kat lrt masjid jamek...sampai kat pwtc ...round sekitar...pun tak jumpa...oleh kerana letih saya duduk sajalah sampai zuhor .... pas tu saya blkla sebab dah letih jalan ....lagipun boring sebab datang seorang saja & ingat boleh jumpa tapi nak buat macam mana sebab tak kenal ahli ukhwah....saya rasa lain kali better organise betul-betul....letih saja saya hari tu... entah bila lain kali boleh join



Dah diduga keadaan sesak, sebab itulah kami membuat pesanan awal supaya mengambil no.hp mana-mana MT atau berpakat dengan sahabat2 yang sudah selalu ke JK. Tak apa, moga dapat bertemu di lain JK yang lebih tersusun. ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-03-06 18:17


bukan tak hendak ambil no. tel tapi internet kat rumah down 2/3 hari sebab itu tak sempat. takpalah nanti saya join JK yang lain nanti..


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-03-06 16:58


assalamualaikum,
eh ramai juga yang pergi pwtc hari tu, maaf ye sebab ana tak kenal entum semua, kalau yang selalu ana tengok foto dalam ukhwah tu, ana macam lah jugak, ana pun kalut juga hari tu, kebetulan minggu lepas kawan2 dari utara dan melaka datang tumpang tidur kat rumah, melayan mereka lah hujung minggu tu, hari ahad tu ana bantu kawan2 kat pwtc, alhamdulillah seronok dapat pengalaman baru, lebih kurang pukul 3 atau 4 nampaklah kelibat geng ukhwah dengan wajah seriusnya sederet saja berjalan, ana tak tau nak menyapa mcmna, so ana bagi pamplet saja kat hanan rasanya, tapi dia tak taus aya, siap ada no hp lagi :-) ok, kalau ada apa-apa aktivity lagi, insyaAllah ana akan cuba bagi komitmen, nak tanya sikit, ukhwah tak ada usrah ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

SayaKamu
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2005
Ahli No: 19803
Posting: 13
Dari: atma

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-03-06 04:54


Pada 27-03-06 18:31 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

:)

sambil-sambil berborak..terserempak pulak dengan saya_kamu dan kawannya..dalam hatiku..yang kenal dan tahu individu tu ahli ukhwah mungkin dapat ditegur dan bertegur sapa..tapi, jika tak kenal, nak senyum pun takut...betul ke, umi?




huhu..a'a..betul 2..jangan senyum sembarangan kalau tak kenal tau..ana boleh senyum sebab ada yang kenal..hehe

best sangat..jumpa..sahabat ukhwah..cuma maybe mereka tak perasan..


-----------------
SoftHands Community 2005


Bookmark and Share

    


  Member Information For SayaKamuProfil   Hantar PM kepada SayaKamu   Pergi ke SayaKamu's Website   Quote dan BalasQuote

zaidakhtar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20793
Posting: 187
Dari: Liverpool

jordan   avatar


posticon Posting pada: 31-03-06 11:57


Esok Sabtu - insya Allah - saya akan ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur. Ini acara tahunan yang ditunggu-tunggu dan tidak boleh saya lepaskan.

ok, sedikit makluman juga - insya Allah - esok 1 April 2006, saya akan berada di Gerai Utusan Publications sekitar jam 2 hingga 4 petang. Sesiapa jua, terutama sahabat Ukhwah.com yang kenal saya, bolehlah tegur. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaidakhtarProfil   Hantar PM kepada zaidakhtar   Pergi ke zaidakhtar's Website   Quote dan BalasQuote

maqnawie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.09.2005
Ahli No: 18647
Posting: 222
Dari: Milik ALlah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-04-06 19:13


bismillah
assalamulaikum...

best juga pergi pesta buku..banyak buku..banyak aktiviti...seornok juga...ana bukan biasa pergi pesta buku ni...crowded gila...if tak sabar...susah juga...buku2 best gila...banyak...dapat lah beli 1-2 buku..duit eellek wunnek..MINI JK Ukhwah tu kat mana???ana datang pada hari sabtu...Sorry aaa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maqnawieProfil   Hantar PM kepada maqnawie   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-04-06 20:38


tahniah semua!!
kepada kak mar, kak umi, kak hanan...Sorry banyak-banyak..
ana jadi tak ada mood jika ramai sangat orang...pening kepala!hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-06 11:40


pesta buku dah pun berlalu..tetapi pesta buku pada tahun ni terlalu banyak banyak kejadian dan kenangan untuk diingat sepanjang zaman...apa ye...?heheheh
seperti apa yang telah Rumaisha komenkan dan juga faryzan,antara salah satunya..sebab kami satu group yang letih tercari-cari hanan dan kang satu group...pening kepala dengan orang berasak-asak ramai,bising dan bermacam ragam...fining2..lagipun dahlah tak cukup tidur sebab baru habis kerja shif mlm..tapi terhibur jglah bila dapat tengok show inteam kat stage bahagian "Dirrect Selling Fair"...sebelum tu dalam proses cari-mencari tu faryzanlah yang jadi kepala..yang membuat kami semua pakat2 ketawa waktu nak cari stage terjumpa "TOILET"...ISH..ISH..ISH..ada KE PATUT....nakal sungguh adik yang seorang ni...
terserempak dengan saya kamu buat kali yang ke 2..hehehe..kali pertama masa bila ye..oh ye masa mlm ACNI'05 Kalau tak silap..WAKTU TU DIA TERHENDAP-HENDAP NAK MASUK..heheh jangan marah aahhh..
apap pun..tahniah dan terima kasih kepada sahabat2 serta warga ukhwah yang berkesudian melapangkan masa untuk hadir ke pesta buku dan join kami para MT UKHWAH dalam mini JK Pesta Buku yang lepas..segala kesulitan amat kami kesali..sehingga berjumpa di tahun hadapan...


/=teringat waktu balik..kang hanisah dan mar satu group naik lrt..saya hanan dan adiknya kononyer nak naik komuter terus ke kl sentral..tapi tak jadi sebab ramai sangat yang beratur tapi xgerak2 waktu kat stesen putra tu..so pilihan yang ada ialah berpatah balik naik lrt..ish..ish..ish..memang satu hari yang memenatkan..sampai2kat rumah dah pukul 8mlm dan terus bersiap-siap pergi kerja..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-06 13:23


Assalamu'alaikum semua :)

erm nampaknya macam2 ragam masa mini jk tu..pepun tahniah dari ana..
erm ana nak join tapi ada hal tak dapat pergi pagi tu..petang baru ana ada..lagipun ana jaga booth kat koperasi buku malaysia...
masa sampai ada nampak MT Ukhwah tapi tengah bersesak nak tegur pun susah... :)
lagipun ana tak kenai pun ahli2 ukhwah, beberapa kerat saja yang kenai..hehe seganla..
INSYAALLAH jika ada lagi ana akan mnyertainya...
ana tak pernah join lagi setakat ni pogram ukhwah..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 04-04-06 14:02


insyaALLAH kita jumpa pesta buku tahun depan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

quick
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19880
Posting: 65

blank  


posticon Posting pada: 05-04-06 11:46


berjumpa lagi..Pada hari yang dijanjikan, saya juga hadir bersama-sama 3 sahabat yang lain..hajat di hati untuk berkumpul dengan warga ukhwah..tetapi,segan teramat lebih-lebih lagi terlihat seorang muslimah yang disegani..siapa lagi, kak...('',) berseri-seri bakal pengantin itu..so, kaki hanya melangkah mengikut sahabt-sahabt sahaja..dalam hati saya, saya gembira kerana dapat melihat kelibat-kelibat sahabt ukhwah seperti kang dan lain-lain..jumpa lagi nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For quickProfil   Hantar PM kepada quick   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-04-06 11:32


Pada 04-04-06 11:40 , NaZa_FirmaN posting:

!!! QUOTE !!!

pesta buku dah pun berlalu..tetapi pesta buku pada tahun ni terlalu banyak banyak kejadian dan kenangan untuk diingat sepanjang zaman...apa ye...?heheheh
seperti apa yang telah Rumaisha komenkan dan juga faryzan,antara salah satunya..sebab kami satu group yang letih tercari-cari hanan dan kang satu group...pening kepala dengan orang berasak-asak ramai,bising dan bermacam ragam...fining2..lagipun dahlah tak cukup tidur sebab baru habis kerja shif mlm..tapi terhibur jglah bila dapat tengok show inteam kat stage bahagian "Dirrect Selling Fair"...sebelum tu dalam proses cari-mencari tu faryzanlah yang jadi kepala..yang membuat kami semua pakat2 ketawa waktu nak cari stage terjumpa "TOILET"...ISH..ISH..ISH..ada KE PATUT....nakal sungguh adik yang seorang ni...
terserempak dengan saya kamu buat kali yang ke 2..hehehe..kali pertama masa bila ye..oh ye masa mlm ACNI'05 Kalau tak silap..WAKTU TU DIA TERHENDAP-HENDAP NAK MASUK..heheh jangan marah aahhh..
apap pun..tahniah dan terima kasih kepada sahabat2 serta warga ukhwah yang berkesudian melapangkan masa untuk hadir ke pesta buku dan join kami para MT UKHWAH dalam mini JK Pesta Buku yang lepas..segala kesulitan amat kami kesali..sehingga berjumpa di tahun hadapan...


/=teringat waktu balik..kang hanisah dan mar satu group naik lrt..saya hanan dan adiknya kononyer nak naik komuter terus ke kl sentral..tapi tak jadi sebab ramai sangat yang beratur tapi xgerak2 waktu kat stesen putra tu..so pilihan yang ada ialah berpatah balik naik lrt..ish..ish..ish..memang satu hari yang memenatkan..sampai2kat rumah dah pukul 8mlm dan terus bersiap-siap pergi kerja..:)


ehh..kak naza ni...siapa yang jumpa toilet tu..dia dengan kak rumaishaa la.. :lol:


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 22:32


pergi jugak kat sana..tapi tak jupe pun...
dah la pergi pun hari sebelum last..
punya ramai orang.. tak jupe pun
mula┬▓ cari juga tapi ramai sangat orang..juling mata... :-di


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 16:59


dari 10 hari pesta buku berlangsung, saya pergi lapan hari .. kalau ikutkan tak puas ... yang dua hari saya tak pergi tu ialah hari kedua dan ketiga .. hari pertama Jumaat tu saya pergi petang .. saya parking kat satu kawasan parking berbayar berhampiran bangunan MIC .. saya jalan pusing sampai pintu masuk PWTC bertentangan hentian bas putra, lalu jambatan seberang sungai untuk ke dewan tu .. bila balik ikut pintu belakang rupa-2nya tempat saya parking tadi kat sebelah dewan tu saja ... tak nampak pulak ada pintu masuk utama kat belakang dewan masa mula-2 sampai ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.172954 saat. Lajunya....