Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua orang boleh menjadi guru, tak semua guru boleh menjadi pendidik
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 8 hari yang lalu
lidah-penghunus: 10 hari yang lalu
muslimin23: 18 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Mampukah anda membiarkan Ukhwah.com berakhir?


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Mampukah anda membiarkan Ukhwah.com berakhir?

Please Mendaftar To Post


Oleh Mampukah anda membiarkan Ukhwah.com berakhir?

Administrator




posticon Posting pada: 08-03-06 17:39


Assalamualaikum.
Portal Ukhwah.com memerlukan dana yang besar untuk penyengaraan.

Kita tidak akan meminta sumbangan seperti dulu walaupun anda kekal digalakkan untuk terus memberikan sumbangan.

Kini anda boleh melakukan 2 dalam 1. Pembelian ebook (hanya RM5 setiap satu atau RM10 untuk 3) dapat menyelamatkan Ukhwah.com. Pembelian anda itu adalah sumbangan dan 100% disalurkan kepada Tabung dana Ukhwah.com.

Tanpa pembelian (sumbangan) dari anda, kita tak tahu sampai bila Ukhwah.com boleh bertahan.

Klik untuk membantu (kalau sudi)

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 08-03-06 17:41


lorr...macam ni ke...apa dah jadi dengan portal ukhwah ini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 08-03-06 17:41


ana sentiasa menyokong portal ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

zaLzaLah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22169
Posting: 69
Dari: BuMi AnBiYa' Me$iR

singapore  


posticon Posting pada: 08-03-06 17:58


yaAllah mintak2 lah janganlah portal ukhwah ini berakhir...

~di...mana...kan ku carik ganti...se..rupa dgnmu...~

hehehe

insya-allah ana pasti kan bantu portal ukhwah ini...

TAKBIR!ALLAHUAKBAR!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaLzaLahProfil   Hantar PM kepada zaLzaLah   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 08-03-06 18:14


betul itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-03-06 20:19


insyaalah.....memang ana nak beli pun buku2 itu....
jangan biarkan ukhwah berakhir.....
kalau tak......isk...isk....

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

yanokage
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20839
Posting: 275
Dari: SMK (A) Al-Irshad

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-03-06 20:58


bukan portal ukhwah dah disponsor oleh fivio ke ??? Kenapa nak berakhir pula.k ??

bagus juga kalau portal ni berakhir .. bukan apa ... dalam sehari kalau tak bukak portal ukhwah memang tak sah ... hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanokageProfil   Hantar PM kepada yanokage   Pergi ke yanokage's Website   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-03-06 21:43


Pada 08-03-06 20:58 , yanokage posting:

!!! QUOTE !!!

bukan portal ukhwah dah disponsor oleh fivio ke ??? Kenapa nak berakhir pula.k ??

bagus juga kalau portal ni berakhir .. bukan apa ... dalam sehari kalau tak bukak portal ukhwah memang tak sah ... hehe


betul!!
kata disponsor tapi kos penyenggeraan tinggi...
kompius...

nak beli tapi malas nak pergi pejabat pos...
apa kata kalau saya guna maybank2u?
boleh tak?

portal ni kena la maju kehadapan...
takkan guna pos lagi...



Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

lobam_shibin
WARGA SETIA
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12345
Posting: 723
Dari: Dalam Rumah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-03-06 21:53


tetap menykong ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For lobam_shibinProfil   Hantar PM kepada lobam_shibin   Pergi ke lobam_shibin's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-03-06 21:56


Sila baca dulu sebelum posting dan mencadangkan lebih maju dan sebagainya.

Boleh beli menggunakan Maybank2u.com, kalau betul nak beli (bukan mengulang cakap-cakap kosong), sebab Hanan Network berdaftar, kalau tak berdaftar tak mungkin boleh buka akaun bank. Hanan Network gunakan Maybank2u.com dah lama, dah 3 tahun lepas. Boleh ke dijadikan ukuran maju ke depan? Boleh bagi cadangan macam mana maju ke depan tu?

Jadi, tak payah pergi pejabat pos (kalau dianggap mundur), boleh gunakan mesin atm atau maybank2u.com. Kalau guna maybank2u.com, kalau nak tahu, kalau transfer kena guna dapatkan TAC dulu, bukan boleh main transfer saja. Nak dapatkan TAC boleh gunakan Phone Banking atau mesin ATM.

---

Sila baca di atas: Server co-location yang ditaja oleh Fivio.com. Server adalah milik Hanan Network yang perlukan penyengaraan sesudah 3 tahun digunakan. Kipas dia saja sudah RM130! Motherboard dia dah RM1,000.00. Harddisk SCASCI lagi... Lepas itu 3 domain (.com, .net, .orang). Co-location ditaja oleh FIVIO.COM SEBANYAK RM300 sebulan, setiap bulan sepanjang tahun.

Kami tahu, memang berat nak menyumbang, sebab itu kami jual produk. HANYA UNTUK YANG SUDI MEMBELI SAHAJA! KALAU BETUL SELAMA INI DOK KATA SAYANGKAN UKHWAH.COM


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-06 22:06


Terima kasih didahulukan atas keprihatinan, sokongan, dan tindakan anda.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lobam_shibin
WARGA SETIA
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12345
Posting: 723
Dari: Dalam Rumah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-03-06 22:38


jangan biarkan ukhwah ditutup..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lobam_shibinProfil   Hantar PM kepada lobam_shibin   Pergi ke lobam_shibin's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 09:01


cinta memerlukan pengorbanan, sekiranya tidak mampu berkorban, jangan bercinta.. :)

proud to be ukhwahian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

ibnuabbas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16231
Posting: 346
Dari: Al-Azhar As Assyarif

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 14:30


insya Allah ana bantu bila ana berada kat malaysia nanti.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuabbasProfil   Hantar PM kepada ibnuabbas   Pergi ke ibnuabbas's Website   Quote dan BalasQuote

shinobi
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17265
Posting: 425
Dari: bangi,gombak...

blank  


posticon Posting pada: 09-03-06 18:04


assalamualaikum... ana dah emel (dalam 2 jam tadi) slip maybank2u ana untuk beli ebook, tapi masih belum berbalas... ke tak dapat ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shinobiProfil   Hantar PM kepada shinobi   Pergi ke shinobi's Website   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 18:23


kalau nak buat sumbangan saja tanpa membeli ebook boleh tak? sebab computer saya ni tak boleh nak download file berat2... mcmane ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 22:04


Pada 09-03-06 18:04 , shinobi posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum... ana dah emel (dalam 2 jam tadi) slip maybank2u ana untuk beli ebook, tapi masih belum berbalas... ke tak dapat ek?


Terima kasih shinobi, pelanggan pertama. Ketiga-tiga ebook dah dihantar ke mel anda.

Terima kasih sekali lagi. Sokongan anda memajukan Ukhwah.com


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 22:09


Pada 09-03-06 18:23 , almumtahanah posting:

!!! QUOTE !!!

kalau nak buat sumbangan saja tanpa membeli ebook boleh tak? sebab computer saya ni tak boleh nak download file berat2... mcmane ye?


Terima kasih sebanyak-banyaknya. Boleh tapi tak digalakkan. Lebih elok sumbangan itu disertakan dengan pembelian.

Fail PDF tersebut kecil saja:

35 Cerita Inspirasi = 239KB
Mencipta Kejayaan Melalui Kuasa Minda = 118KB
Membina Sikap Memacu Kejayan = 119KB


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 22:14


Assalamualaikum...

tentu setiap warga ukhwah tak ingin portal ni terus berakhir macam tu kan..
InsyaALLAH..akan saya cuba laksanakan tanggungjawab sebagai warga ukhwah yang sememangnya nak ia sentiasa hidup..
(itu satu janjikan..maknanya saya kena kotakan..)

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 23:14


ala..nak buku betul..taknak e-book..:)

jangan marah ye..insyaALLAH..saya beli punya..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-03-06 23:32


insya'allah..saya pun tak nak ketinggalan untuk mendapatkannya...;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 09:52


Duit yang diterima jangan disalah guna ... :)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 10:53


Pada 10-03-06 09:52 , Amrizal posting:

!!! QUOTE !!!

Duit yang diterima jangan disalah guna ... :)..


Posting Amrizal sentiasa negatif ye. Mengapa dan Kenapa? Kepada yang hendak mendapatkan e-book dialu-alukan dan didahului dengan jutaan terima kasih. Kepada yang tidak berminat dan juga Amrizal, tiada sebarang paksaan untuk MEMBELI.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 11:21


Pada 10-03-06 09:52 , Amrizal posting:

!!! QUOTE !!!

Duit yang diterima jangan disalah guna ... :)..


Apa maksud sdr Amrizal? Pelik sekali... yang membeli tak bising tapi yang tak membeli pulak melebih-lebih.

Ini bukan minta sedekah tapi jual produk.

Untuk pengetahuan Amrizal dan yang sentiasa prejudis. Ini yang nak dibuat dengan hasil jualan ebook. Kalau Amrizal boleh beri jumlah berikut ini bisinglah walau sekuat mana nak bising:

1. Belanja mencetak buku Mutiara Inspirasi (1,000 naskhah = RM1,500). Buku ini akan dijual RM5 setiap satu.
2. Tukar Motherboard server (Intel) = RM1,100
3. Tambah RAM 1 GIG lagi (menjadikan 2 gig) = RM500
3. Tukar 1 SCASCI Harddisk 36 GIG = RM900 -- RM1,000

Server yang ada sekarang sudah berusia 3 tahun dan selalu berlaku kerosakan.

"Kucing yang kita bela, beri dia makan ada ketikanya mencakar kita balik."

PS: Kalau Amrizal nak ebook percuma "Membina Sikap Memacu Kejayaan", boleh PM saya.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

pisst16
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.12.2005
Ahli No: 21458
Posting: 227
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 11:44


assalamualaikum:
syukur ALHAMDULILLAH.....kalau niat untuk membantu forum ni....INSYALLAH tak akan tutup forum ni.....harga e-book tu pun berpatutan....sambil membantu kita dapatkan ilmu dalam e-book......bantulah mereka....demi kesejahteraan kita juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For pisst16Profil   Hantar PM kepada pisst16   Pergi ke pisst16's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 14:33


Pada 10-03-06 09:52 , Amrizal posting:

!!! QUOTE !!!

Duit yang diterima jangan disalah guna ... :)..


Jangan selalu beranggapan negatif pada orang lain.. niat kami suci untuk membina sebuah portal, walaupun nilainya tidak termampu untuk dimiliki..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 14:35


Sesiapa yang akan hadir ke mini jk buku, bolehlah bayar tunai, cek atau wang pos atau kiriman wang kepada saya atau Hanan untuk mendapatkan e-book.. :) tak perlu ke maybank..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1308
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-03-06 23:41


assalamualaikum.

     saya harap sahabat2 semua jangan la perkecil2kan dan bersikap prejudis dengan luahan tenaga2 penggerak ukhwah.com ni. kita ni beruntung tau sebab sekurang2nya ukhwah tak kenakan charge atau yuran untuk jadi ahli atas alasan tak mampu tanggung kos penyelenggaraan server. kalau ukhwah tarik subsidi kita saya sendiri akan ketuai bantahan awam kat depan rumah hanan. untuk makluman sahabat2 dah ada beberapa web komuniti yang mengenakan yuran keahlian kepada siapa yang nak join. tapi tak tau la kalau benda ni memang dah lama berlaku, saya saja baru tau. namun ukhwah hanya memohon kepada kita untuk membeli sambil menderma

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 11-03-06 02:01


!!! QUOTE !!!

assalamualaikum.

     saya harap sahabat2 semua jangan la perkecil2kan dan bersikap prejudis dengan luahan tenaga2 penggerak ukhwah.com ni. kita ni beruntung tau sebab sekurang2nya ukhwah tak kenakan charge atau yuran untuk jadi ahli atas alasan tak mampu tanggung kos penyelenggaraan server. kalau ukhwah tarik subsidi kita saya sendiri akan ketuai bantahan awam kat depan rumah hanan. untuk makluman sahabat2 dah ada beberapa web komuniti yang mengenakan yuran keahlian kepada siapa yang nak join. tapi tak tau la kalau benda ni memang dah lama berlaku, saya saja baru tau. namun ukhwah hanya memohon kepada kita untuk membeli sambil menderma




SOKONG!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 11-03-06 02:03


!!! QUOTE !!!




lorr...macam ni ke...apa dah jadi dengan portal ukhwah ini....




jAnGAN buat-buat TANYA DAN RISAU...BELILAH E BOOK TU....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

samudra
WARGA SETIA
Menyertai: 06.12.2005
Ahli No: 20847
Posting: 721
Dari: Tanah Melayu

stkitts_nevis   avatar


posticon Posting pada: 11-03-06 10:29


thank you untuk semua penggerak portal ukhwah..portal ukhwah lain dari yang lain..semoga Allah merahmati kerja kamu semua...sedihnya kalau portal ukhwah berkubur..harap-harap takan berlaku la ye,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For samudraProfil   Hantar PM kepada samudra   Quote dan BalasQuote

khazinatulsyouqoh
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19897
Posting: 209
Dari: on earth

Johor  


posticon Posting pada: 11-03-06 17:48


Pada 08-03-06 17:39 , Administrator posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum.
Portal Ukhwah.com memerlukan dana yang besar untuk penyengaraan.

Kita tidak akan meminta sumbangan seperti dulu walaupun anda kekal digalakkan untuk terus memberikan sumbangan.

Kini anda boleh melakukan 2 dalam 1. Pembelian ebook (hanya RM5 setiap satu atau RM10 untuk 3) dapat menyelamatkan Ukhwah.com. Pembelian anda itu adalah sumbangan dan 100% disalurkan kepada Tabung dana Ukhwah.com.

Tanpa pembelian (sumbangan) dari anda, kita tak tahu sampai bila Ukhwah.com boleh bertahan.

Klik untuk membantu (kalau sudi)



kalau dok cerita benda yang same kat ukhwah ni no wonder la ia akan berakhir.....jangan marah ana tengok long run nya.........


-----------------
"iman itu dinding taqwa , sedangakan taqwa itu perisai hati, yang memusnahkan pastilah nafsu, dilayan jangan , dilawan pun jangan , dididik perlu


Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulsyouqohProfil   Hantar PM kepada khazinatulsyouqoh   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 11-03-06 18:09


ermm...macam mana ye nak beli selain menggune kan post dan maybank2u?maksud nya...saya bukan lah warganegara Malaysia...tapi berminat nak beli ebook...terima kasih

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

fajar_rusile
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 94
Posting: 23
Dari: Manchester

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-03-06 03:56


sependapat dengan Farishah.. rasanya ramai saja peminat ukhwah.com dari oversea dan berminat untuk beri sumbangan. cuma setakat ni tak nampak lagi kaedah yang sesuai untuk membantu..

sebelum ini biasa juga membeli barangan dari malaysia dengan pembayaran dibuat melalui account paypal.com

tapi tak tahulah sama ada pihak pengurusan ukhwah.com boleh menyediakan kaedah yang sama atau tidak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fajar_rusileProfil   Hantar PM kepada fajar_rusile   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 12:15


minta maaf.. kepada semua pihak pengurusan terutama hanan. Diharap tak berpra sangka buruk dengan saya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 12:40


Pada 11-03-06 18:09 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

ermm...macam mana ye nak beli selain menggune kan post dan maybank2u?maksud nya...saya bukan lah warganegara Malaysia...tapi berminat nak beli ebook...terima kasih


kalau yang berada diluar negara bolehlah menghantar money order yang nilainya adalah rm10 wang malaysia.. poskan ke alamat :
Hanan Network
37, Jalan PJS 9/8
Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya,
Selangor ada
Malaysia
jangan lupa catatkan nama, id ukhwah dan email.

Pada yang belum beli, rugi kalau tak beli, memang menarik sekali cerita dan jalan ceritanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 14:13


Pada 13-03-06 12:15 , Amrizal posting:

!!! QUOTE !!!

minta maaf.. kepada semua pihak pengurusan terutama hanan. Diharap tak berpra sangka buruk dengan saya.


Portal Ukhwah - Menyemai Kasih Memupuk Ukhwah. Portal Ukhwah untuk mereka yang hendak berukhwah dan bersaudara ikhlas kerana Allah SWT.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 09:46


Insya Allah.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 15-03-06 09:24


assalamualaikum

Insya Allah...ana berminat untuk membeli ebook tu
semoga portal ukhwah akan terus bergerak maju dan harap tidak akan ditutup...Portal ukhwah penggerak minda :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 15-03-06 09:25 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 17:44


Terima kasih kepada yang telah mendapatkan EBOOK ini. Moga dimurahkan rezeki dan terus sukses.. :-di


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

quick
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19880
Posting: 65

blank  


posticon Posting pada: 15-03-06 19:00


Pada 11-03-06 17:48 , khazinatulsyouqoh posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-03-06 17:39 , Administrator posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum.
Portal Ukhwah.com memerlukan dana yang besar untuk penyengaraan.

Kita tidak akan meminta sumbangan seperti dulu walaupun anda kekal digalakkan untuk terus memberikan sumbangan.

Kini anda boleh melakukan 2 dalam 1. Pembelian ebook (hanya RM5 setiap satu atau RM10 untuk 3) dapat menyelamatkan Ukhwah.com. Pembelian anda itu adalah sumbangan dan 100% disalurkan kepada Tabung dana Ukhwah.com.

Tanpa pembelian (sumbangan) dari anda, kita tak tahu sampai bila Ukhwah.com boleh bertahan.

Klik untuk membantu (kalau sudi)



kalau dok cerita benda yang same kat ukhwah ni no wonder la ia akan berakhir.....jangan marah ana tengok long run nya.........



unsur-unsur busuk hati



Bookmark and Share

    


  Member Information For quickProfil   Hantar PM kepada quick   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 19:05


Pada 08-03-06 21:56 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Sila baca dulu sebelum posting dan mencadangkan lebih maju dan sebagainya.

Boleh beli menggunakan Maybank2u.com, kalau betul nak beli (bukan mengulang cakap-cakap kosong), sebab Hanan Network berdaftar, kalau tak berdaftar tak mungkin boleh buka akaun bank. Hanan Network gunakan Maybank2u.com dah lama, dah 3 tahun lepas. Boleh ke dijadikan ukuran maju ke depan? Boleh bagi cadangan macam mana maju ke depan tu?

Jadi, tak payah pergi pejabat pos (kalau dianggap mundur), boleh gunakan mesin atm atau maybank2u.com. Kalau guna maybank2u.com, kalau nak tahu, kalau transfer kena guna dapatkan TAC dulu, bukan boleh main transfer saja. Nak dapatkan TAC boleh gunakan Phone Banking atau mesin ATM.



Assalamualaikum....

Sungguh beremosi rupanya saudara Kang ni...
Tak boleh dicuit sikit :lol:
Kalau di kritik entah-entah terus diban nick abusuffian ni ;-)

Soalan Kang mengenai cadangan macam mana untuk maju kehadapan tu memang menarik tapi rasanya tak sesuai untuk dijawap disini...
rasanya perlu satu ruang forum baru...



Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 19:06


Pada 10-03-06 11:21 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-03-06 09:52 , Amrizal posting:

!!! QUOTE !!!

Duit yang diterima jangan disalah guna ... :)..


Apa maksud sdr Amrizal? Pelik sekali... yang membeli tak bising tapi yang tak membeli pulak melebih-lebih.

Ini bukan minta sedekah tapi jual produk.

Untuk pengetahuan Amrizal dan yang sentiasa prejudis. Ini yang nak dibuat dengan hasil jualan ebook. Kalau Amrizal boleh beri jumlah berikut ini bisinglah walau sekuat mana nak bising:

1. Belanja mencetak buku Mutiara Inspirasi (1,000 naskhah = RM1,500). Buku ini akan dijual RM5 setiap satu.
2. Tukar Motherboard server (Intel) = RM1,100
3. Tambah RAM 1 GIG lagi (menjadikan 2 gig) = RM500
3. Tukar 1 SCASCI Harddisk 36 GIG = RM900 -- RM1,000

Server yang ada sekarang sudah berusia 3 tahun dan selalu berlaku kerosakan.

"Kucing yang kita bela, beri dia makan ada ketikanya mencakar kita balik."

PS: Kalau Amrizal nak ebook percuma "Membina Sikap Memacu Kejayaan", boleh PM saya.



Maaf...
bukan cari pasal tapi kalau penjual produk berbahasa macam ni...
fikir fikir kan lah...



Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 19:12


Pada 15-03-06 19:00 , quick posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-03-06 17:48 , khazinatulsyouqoh posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-03-06 17:39 , Administrator posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum.
Portal Ukhwah.com memerlukan dana yang besar untuk penyengaraan.

Kita tidak akan meminta sumbangan seperti dulu walaupun anda kekal digalakkan untuk terus memberikan sumbangan.

Kini anda boleh melakukan 2 dalam 1. Pembelian ebook (hanya RM5 setiap satu atau RM10 untuk 3) dapat menyelamatkan Ukhwah.com. Pembelian anda itu adalah sumbangan dan 100% disalurkan kepada Tabung dana Ukhwah.com.

Tanpa pembelian (sumbangan) dari anda, kita tak tahu sampai bila Ukhwah.com boleh bertahan.

Klik untuk membantu (kalau sudi)



kalau dok cerita benda yang same kat ukhwah ni no wonder la ia akan berakhir.....jangan marah ana tengok long run nya.........



unsur-unsur busuk hati



saya rasa tak ada unsur-unsur busuk hati...
cumanya ayat ukhwah tu macam tak sedap...
macam tak ada keyakinan pada produk yang dihasilkan..
mmmm....
maybe macam memang menjual produk tapi macam meminta sumbangan...
Cuba buat ayat macam orang-orang malam (saya bukan malam) yang yakin pada produk yang mereka jual...



Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 20:40


abusuffian ni ada masalah attitude rupanya. Saya perati sejak dari 2003, kamu hanya tahu mengkritik sahaja. Mismatch -- sentiasa mencari kesilapan, bukan mencari apa yang betul. Apa masalahnya?

Sepanjang yang saya tahu, anda ini tak pernah membeli satu pun produk Ukhwah.com dan tak pernah menyumbang walau sesen pun tetapi hanya mencari kesalahan dan kesilapan Ukhwah.com. Tak percaya? Check balik sebahagian besar posting anda. Saya tak tahu apa masalah kamu.

Kalau tak nak membeli tak apa tak ada paksaan. Tapi kalau nak mengkritik, sertakan dengan penyelesaiannya. Jangan anggap diri sendiri dah hebat asyik nak mengkritik. Kita membina ukhwah, bukan nak mencari kesilapan. Kalau setakat mengkritik tanpa penyelesaian, budak Tadika pun pandai, tak payah belajar sampai U.

Pelik sungguh... Senarai mereka yang membeli adalah mereka yang senyap sebaliknya yang sentiasa mencari silap dan ada masalah attitude seperti abusuffian ini tidak akan membeli sampai bila-bila pun -- saya jamin.

Kepada mereka yang prihatin, silalah beli. Ukhwah.com menjual produk untuk mengekalkan Ukhwah.com, bukan meminta sedekah.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 08:51


Tolong jangan cemarkan topik ini. Sekali lagi diingatkan, Portal Ukhwah untuk untuk berukhwah dan bersaudara. Jika hanya ingin menimbulkan suasana tegang tak perlulah ke Portal Ukhwah.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-03-06 13:41


Pada 15-03-06 20:40 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

abusuffian ni ada masalah attitude rupanya. Saya perati sejak dari 2003, kamu hanya tahu mengkritik sahaja. Mismatch -- sentiasa mencari kesilapan, bukan mencari apa yang betul. Apa masalahnya?

Sepanjang yang saya tahu, anda ini tak pernah membeli satu pun produk Ukhwah.com dan tak pernah menyumbang walau sesen pun tetapi hanya mencari kesalahan dan kesilapan Ukhwah.com. Tak percaya? Check balik sebahagian besar posting anda. Saya tak tahu apa masalah kamu.

Kalau tak nak membeli tak apa tak ada paksaan. Tapi kalau nak mengkritik, sertakan dengan penyelesaiannya. Jangan anggap diri sendiri dah hebat asyik nak mengkritik. Kita membina ukhwah, bukan nak mencari kesilapan. Kalau setakat mengkritik tanpa penyelesaian, budak Tadika pun pandai, tak payah belajar sampai U.

Pelik sungguh... Senarai mereka yang membeli adalah mereka yang senyap sebaliknya yang sentiasa mencari silap dan ada masalah attitude seperti abusuffian ini tidak akan membeli sampai bila-bila pun -- saya jamin.

Kepada mereka yang prihatin, silalah beli. Ukhwah.com menjual produk untuk mengekalkan Ukhwah.com, bukan meminta sedekah.



Assalamualaikum....

tak baik buat cerita yang tak betul....
dosa...
tak pernah menyumbang?? ye ke??
semalam saya dah transfer RM10 UNTUK MEMBELI KETIGA2 tajuk ebook tu...
tapi sampai sekarang tak sampai2 lagi :oops:
dah emailkan ke [email protected]...
cumanya saya ni mundur sikit tak ada scanner so saya emailkan dengan reference number: 1156507104

salinan resit....

!!! QUOTE !!!

Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
Transaction Date/Time:15 Mar 2006 18:47:44
Reference No.: 1156507104
Amount: RM10.00
From Account: 152023006250 WSA

To Open 3rd Party Account: 512316308046
3rd Party Email Address : [email protected]
Account Holder Name : HANAN NETWORK




harap2 fitnah ke atas diri saya dibersihkan

;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

hanggukkau
WARGA SETIA
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23501
Posting: 454
Dari: egypt

afghanistan  


posticon Posting pada: 17-03-06 06:08


WAAA...DEN NAK JUGAKK.....DISAMPING DAPAT MEMBACA DAPAT JUGA MAMBANTU PORTAL ukhwah...

TETAPI MASALAHNYA DEN BUKAN kat MALAYSIA..CAMNO NI......

TAK ACI LANGSUNG

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanggukkauProfil   Hantar PM kepada hanggukkau   Pergi ke hanggukkau's Website   Quote dan BalasQuote

hanggukkau
WARGA SETIA
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23501
Posting: 454
Dari: egypt

afghanistan  


posticon Posting pada: 17-03-06 06:10


ISH2....RIAKNYA ABU SUFFIAN

WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

JANGAN SUKA RIAK TAU..NANTI SEMUANYA tak ada MANFAAT....

WAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanggukkauProfil   Hantar PM kepada hanggukkau   Pergi ke hanggukkau's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 11:15


!!! QUOTE !!!

This is to inform you that HASRUL FARHAN B HARUN has transferred RM10
to your Maybank account on 15 Mar 2006 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.


This is a system generated email. Please do not reply to it.


Ukhwah.com menerima e-mel ini dari maybank2u.com tak tahu siapa yang bank-in. Setiap pesanan hendaklah disertakan dengan e-mel, sesudah transfer duit dan bukti-bukti transfer, barulah tahu pada siapa nak dihantar ebook tersebut.

Harap HASRUL FARHAN B HARUN dapat memberikan emel kepada [email protected]

Terima kasih didahulukan.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-06 14:10


Abusuffian,
Emel saudara tidak diterima di emel [email protected]
Harap dapat berikan emel yang aktif untuk penghantaran E-BOOK.
Terima kasih


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-03-06 01:30


Kadang-kadang kala kritikan tu perlu untuk memajukan diri..

Pihak admin tak perlu rasa marah kalau berada dalam pihak yang benar..

rasanya tak perlu nak mempertikaikan pengorbanan ahli2 yang lain. Siapa ukwah.com tanpa kehadiran ahli ukhwah.com ?

Saya minta maaf kerana kehadiran saya kat ukhwah ni merencatkan perkembangan ukhwah.com

Ok disini saya nak bagi cadangan.
Kalau boleh kat tempat mutiara kata tu diganti dengan hadith2 nabi dan petikan ayat Quran.

Bumi ni bulat.. kadangkala kita berada diatas dan adakalanya kita di bawah..

Pamirkan akhlak yang mulia..insya Allah ahlinya akan turut merasainya.. :)

Ukhwah fillah..


-----------------

Koleksi Busana
[ Telah diedit oleh: Amrizal pada 18-03-06 01:51 ]



    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-03-06 15:02


Saya tak nampak kata-kata pihak admin yang berunsur kemarahan. Susah nak melayan karenah ahli ukhwah, bila diberi penjelasan dikatakan tidak boleh menerima kritikan. Jika anda seorang yang berlapang dada juga tentu anda boleh menerima penjelasan orang lain. Tolonglah hentikan suasana sebegini. Jika kita boleh menyampaikan dan boleh mengkritik mengapa tidak pula boleh menerima penjelasan, penerangan dari kami. Sebelum menekan button hantar, fikir dahulu setiap kesan dari tulisan tersebut. Jika 'benar' hendak memberi pandangan pun sampaikan dengan pandangan yang baik bukan kata-kata sindir dan boleh menimbulkan kekeliruan. Portal Ukhwah ada ramai ahli dan bukan hanya 2 orang dan kami tak mampu untuk melayan karenah segelintir ahli yang mengganggu ketenangan ahli yang lain.

Kami sangat menghargai ahli2 Ukhwah.com, tapi jangan pula ahli menyalah gunakan dan beranggapan boleh berkata sesuka hati. Mungkin benda percuma tak terasa nilainya. Kami sudah berusaha yang terbaik untuk menyediakan Ukhwah.com.
-------------------
Terima kasih atas cadangan Amrizal, telah dan sedang diusahakan, boleh rujuk topik mengenainya sebelum ini. Harapnya ada komitmen dari semua ahli untuk memajukan ukhwah.com bukan menuding jari sahaja. Kami pihak MT juga ada komitmen masing2 dan kekurangan tenaga penggerak. Sebab itu, kami perlukan tindakan dan bukan sekadar kata-kata.

wassalam


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hanggukkau
WARGA SETIA
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23501
Posting: 454
Dari: egypt

afghanistan  


posticon Posting pada: 18-03-06 15:20


SABAR KAK HANAN.....SABAR...........

SABAR ABE SUFFIAN...SABAR.......

JANGAN GADUH2............

TAK ELOK........JOM SELAWAT ATAS NABI

TENANGLAH NANTI...........

ALLAHUMMASOLLIALASAYYIDINAMUHAMMAD

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanggukkauProfil   Hantar PM kepada hanggukkau   Pergi ke hanggukkau's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 18-03-06 15:33


Pada 18-03-06 01:30 , Amrizal posting:

!!! QUOTE !!!

Kadang-kadang kala kritikan tu perlu untuk memajukan diri..

Pihak admin tak perlu rasa marah kalau berada dalam pihak yang benar..

rasanya tak perlu nak mempertikaikan pengorbanan ahli2 yang lain. Siapa ukwah.com tanpa kehadiran ahli ukhwah.com ?

Saya minta maaf kerana kehadiran saya kat ukhwah ni merencatkan perkembangan ukhwah.com

Ok disini saya nak bagi cadangan.
Kalau boleh kat tempat mutiara kata tu diganti dengan hadith2 nabi dan petikan ayat Quran.

Bumi ni bulat.. kadangkala kita berada diatas dan adakalanya kita di bawah..

Pamirkan akhlak yang mulia..insya Allah ahlinya akan turut merasainya.. :)

Ukhwah fillah..



Sebagaimana biasa... posting Amrizal akan begini. Memang dah dijangka posting ala-ala HERO DAN PENUH EMOSI. Apa masalahnya ini? Kami menjual ebook untuk menampung perbelanjaan Ukhwah.com tetapi Amrizal kekal mencari kesilapan dan kekurangan. Mismatch lagi. Rugi kalau mismatch tak dIgunakan dengan betul. Editor, proof reader memerlukan orang yang mismatch.

Sebelum memandai menegur orang lain, cari dulu kesilapan diri sendiri. Kenapa memandai mengatakan "Tanpa ahli siapalah Ukhwah.com"? Itu tidak balance. Yang balance ialah saling memerlukan, saling melengkapkan. Tanpa Ukhwah.com (bila terpaksa ditutup) ahli akan bertempiaran. Ahli dan tapak (Ukhwah.com) saling memerlukan sama seperti Universiti, kedai, rumah dan sebagainya. Budak Tadika sahaja yang tak tahu Hukum Seimbang.

Admin pun manusia dan ada otak. Takkan nak marah tak pasal2. Admin juga bukan KULI. Admin dah kehabisan wang mengeluarkan belanja RIBUAN ringgit sejak 2003. Anda juga kena fikir Amrizal, siapa diri anda itu. Patutnya sama membantu dengan membeli ebook, bukannya hendak MENJADI HERO dengan mencari kesilapan. Kalau taknak beli tak mengapa sebab tak ada paksaan dalam pembelian, tapi janganlah hendak mencari kesilapan orang sahaja. Kita mencari titik persamaan bukan mismatch macam ini.

Sekali lagi, Amrizal perlu tahu: Ukhwah.com bukan minta sedekah tetapi menjual produk yang berguna. Jadi tak payah bising-bising. Gunakan akal bukan emosi. Nak beli silakan, taknak beli tak ada paksaan. Nak cari kesilapan, nak cari yang sempurna bukan di dalam Ukhwah.com.

Peliknya: "Kehadiran saya merencatkan perkembangan Ukhwah.com". Cuba cermin diri sendiri, siapa anda Amrizal yang boleh merencatkan Ukhwah.com dibandingkan dengan RIBUAN ahli lain yang prihatin. Tak mengapalah kalau Amrizal menganggap diri anda sebagai orang yang terpenting di sini. Tak ada halangan.

Hidup ibarat roda, bumi ini bulat, betul: Kalau hari ini anda suka sangat mengkritik, jangan bimbang, suatu hari nanti anda pun akan dikritik berterusan. Dan kritik tanpa penyelesaian adalah kerja bukan-budak Tadika. Kritik yang disertakan penyelesaian saja boleh membantu kejayaan.

Sebelum menyarankan, harap Amrizal sendiri dapat mempamerkan Akhlak dan Sikap yang mulia. Kalau rasa-rasa akhlak dan sikap sendiri sudah SANGAT mulia barulah boleh menyarankan pada orang lain.

Tidak ada siapa mempertikaikan PENGORBANAN ahli-ahli lain. Baiklah Amrizal, kamu yang lebih tahu, mungkin kami Admin ini terlepas pandang saya minta tolong senaraikan 10 PENGORBANAN yang dimaksudkan itu. Kalau tak ada 10, rasanya 5 pun mencukupi.

Berita GEMBIRA: Di samping kritikan dan kemunculan HERO yang mencari kesilapan, jualan EBOOK alhamdulillah meningkat! Moga terus meningkat untuk menampung perbelanjaan.

P.S. TAK SANGKALAH PULAK NAK JUAL PRODUK UNTUK KEGUNAAN BERSAMA JADI KECOH MACAM NI...


-----------------

[ Telah diedit oleh: Kang pada 18-03-06 15:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

hanggukkau
WARGA SETIA
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23501
Posting: 454
Dari: egypt

afghanistan  


posticon Posting pada: 18-03-06 23:45


HEHE..............

tak mengapa...................

CARA HALAL...................

BIASALAH KALAU ORANG NAK DENGKI.......................

SAYA TETAP BERSAMA MENYOKONG ANDA PENTADBIR UKHWAH.COMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanggukkauProfil   Hantar PM kepada hanggukkau   Pergi ke hanggukkau's Website   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-03-06 17:09


:)

Assalamualaikum w.b.t

Salam ukhwah.. mungkin saya tersilap harap dimaafi.. teruskan perjuangan ukhwah.com..

Buat saudara kang dan hanan.. saya minta maaf.. Teruskan perjuangan untuk Islam.. Semoga Allah membantu kalian.

Semoga terus maju.. Ukhwah Fillah..


p/s : Maafkan saya andaikata menyakitkan hati sahabat/biah yang lain.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 19:15


Dari Hakim bin Hizam lah.a katanya:ā€¯Tangan yang di atas (tangan yang memberi) lebih baik dari tangan yang di bawah (tangan yang menerima atau meminta). Maka kerana itu mulakanlah memberi kepada keluargamu. Sebaik-baik sedekah ialah ketika kaya. Sesiapa yang memohon dipelihara (agar ia tidak sampai meminta-minta) Allah akan memeliharanya dan sesiapa yang memohon dicukupkan (agar ia tidak bergantung selain kepada Allah) Allah akan mencukupkannya.ā€¯

(al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-03-06 17:51


Assalamualaikum


Bagi yang bermasalah untuk membuat urusan pembayaran melalui Maybank. Boleh gunakan alternatif akaun di bawah:

BSN : 14200 29000 168159
BCB : 0310 0005587 52 2

Pemegang akaun bagi kedua-dua akaun : Hanan binti Alam Faizli

Diulang bahawa pembayaran boleh dibuat melalui wang pos di atas nama Hanan Network dan poskan kepada:

Hanan binti Alam Faizli
HANAN NETWORK
37, Jalan PJS 9/8
Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya, Selangor ada

atau melalui akaun Hanan Network, Maybank A/C: 5123 1630 8046

Sila maklumkan selepas membuat pembayaran bagi memudahkan urusan.

Wassalam


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

shayuki

Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5507
Posting: 164
Dari: Hira Shayuki

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 14:20


Assamualaikum,

Untuk warga ukhwah.com luar negara yang berminat, boleh pakai cara alternative ini :)

1. Pakai credit card
Sila klik disini.
https://www.2checkout.com/2co/buyer/purchase?sid=533393&quantity=1&product_id=3

2. Paypal
Sila sent USD 2.7 ke dollah    @     dollah.net

3. Click saja banner google kat Portal ukhwah. Takat ni dah generate USD 65 untuk 3 bulan ni. Google akan hantar cheque setiap USD 100. So kena tunggu lagi la.

Ok alternative ni Kang ?

Terima Kasih,
Fadhlullah Abd Rahman

Bookmark and Share

    


  Member Information For shayukiProfil   Hantar PM kepada shayuki   Pergi ke shayuki's Website   Quote dan BalasQuote

shayuki

Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5507
Posting: 164
Dari: Hira Shayuki

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 14:24


By the way Hanan,

Untuk warga ukhwah ni puas hati.
Apa kata Hanan tunjukkan account Ukhwah.com

berapa expense, berapa income, apa asset, liabilti.
So depa lebih confident nak bayar.

Idea

Bookmark and Share

    


  Member Information For shayukiProfil   Hantar PM kepada shayuki   Pergi ke shayuki's Website   Quote dan BalasQuote

shayuki

Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5507
Posting: 164
Dari: Hira Shayuki

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 14:26


Assamualaikum,

Untuk warga ukhwah.com luar negara yang berminat, boleh pakai cara alternative ini :)

1. Pakai credit card
Sila klik disini.
https://www.2checkout.com/2co/buyer/purchase?sid=533393&quantity=1&product_id=3

2. Paypal
Sila sent USD 2.7 ke dollah    @     dollah.net

3. Click saja banner google kat Portal ukhwah. Takat ni dah generate USD 65 untuk 3 bulan ni. Google akan hantar cheque setiap USD 100. So kena tunggu lagi la.

Ok alternative ni Kang ?

Terima Kasih,
Fadhlullah Abd Rahman

Bookmark and Share

    


  Member Information For shayukiProfil   Hantar PM kepada shayuki   Pergi ke shayuki's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 14:45


Alternatif itu sangat OK Encik Dollah Fivio.

Sekarang ini tengah jual ebook untuk lepaskan sesak yang sangat mendesak iaitu nak tambah RAM (2 gig) yang Dollah syorkan.

Berangan kalaulah ada warga Ukhwah.com tiba-tiba bagi RM700 terus pergi Low Yatt beli RAM 2 GIG, malamnya terus pergi Cyberjaya............... Angan-angan.

Tentang akaun itu rasanya tak boleh didedahkan di sini sebab Hanan Network bukan akaun Ukhwah.com sahaja. Bukan hanya pentadbir Portal.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

shayuki

Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5507
Posting: 164
Dari: Hira Shayuki

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-03-06 14:55


Maksud saya, lebih elok kalau mereka tahu hutang server sekarang.
Biar bukak mata sapa yang kena bayar :)

Selama kang kasi tahu, server masih tunggak etc. Tapi lebih elok kasi tahu jumlah.

Hahaha pendapat saja.

Untuk warga nak beli pakai electronic payment:
------------------------------------------------------------

Semua duit akan diberikan kepada Kang Razzi. Seperti biasa, paypal ni ada charges. Maka afdal kena la kasi extra sikit untuk dapat USD 2.7.

Kasi USd 2.7 pun tak mengapa, pasal Saya takkan ambik duit ukhwah.com. Kalau terpaksa bundarkan harap halalkan.

Jangan risau saya bundar puluh yang terdekat secara terbalik

RM 10 = USD 2.705
sepatutnya, USD 2.71 saya charge, tapi takut terambil duit. Maka elok la USD 2.7. Pasal USD 0.005 itu bukan milik saya :)

Terima Kasih,
Fadhlullah Abd Rahman

Bookmark and Share

    


  Member Information For shayukiProfil   Hantar PM kepada shayuki   Pergi ke shayuki's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1921

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-03-06 18:54


Ye betul kata shayuki.

Tapi susah sikitlah warga ukhwah.com ni... kalau bab mengkritik, teguran kepada ahli forum ke, komplen ke bukan main laju. Tapi kalau bab membeli untuk kebaikan bersama macam ini... liat sikit tak selaju menghentam dan mengkritik. Ada tak ada kenalah tanggung sendiri. Jangan nanti ramai yang menyesal kalau tiba-tiba sahaja Portal Ukhwah ini hilang begitu saja.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

shayuki

Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5507
Posting: 164
Dari: Hira Shayuki

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-03-06 06:51


oh.
Saya cuma tunggu dan tengok.
Kepada yang bayar ikut credit card atau paypal. Lepas bayar sila kasi tahu kat dollahdollah.net. Kalau ikut PM ni lambat la, pasal jarang masuk sikit.


Off topic : kang aku cuti 7 april, lepas itu lepak mamak sat la.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shayukiProfil   Hantar PM kepada shayuki   Pergi ke shayuki's Website   Quote dan BalasQuote

Eyo
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16934
Posting: 77
Dari: bumi tuhan...

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-04-06 14:40


ish..ish..ish..selama beberapa bulan saya menghilankan diri..begini jdnya...tak apa hanan dan kang...saya sedia membantu..membantu dari segi apa..insya'llah..tadi saya baru masukkan sejumlah wang ke akaun hanan..guna BCB saja..tak tahulah dah sampai ke belum..xpayahlah beri e-book..simpan dan berilah pada mereka yang berminat..saya tak minat benda2 tu semua...ok..insyaallah..jumpa lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For EyoProfil   Hantar PM kepada Eyo   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 04-04-06 20:37


kalau sudah itu takdir nya....redha saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 04-04-06 20:41


hello bro. apakata tayang sikit number account ukhwah ni... senang la sikit kalau ada tangan yang ringan nak beramal jariah... thank you

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

sha_ieda
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.02.2006
Ahli No: 23071
Posting: 30
Dari: UiTM malacca

Pahang  


posticon Posting pada: 04-04-06 20:47


Assalamualaikum....
terus kekelkan ukhwah.com.....ana sentiasa menyokong....
ukhwah fillah abadan abadaa......wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sha_iedaProfil   Hantar PM kepada sha_ieda   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-04-06 21:59


oooooooooo tidak

Bookmark and Share

    


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-06 12:04


Pada 26-03-06 18:54 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Ye betul kata shayuki.

Tapi susah sikitlah warga ukhwah.com ni... kalau bab mengkritik, teguran kepada ahli forum ke, komplen ke bukan main laju. Tapi kalau bab membeli untuk kebaikan bersama macam ini... liat sikit tak selaju menghentam dan mengkritik. Ada tak ada kenalah tanggung sendiri. Jangan nanti ramai yang menyesal kalau tiba-tiba sahaja Portal Ukhwah ini hilang begitu saja.



jangan macam tu...insyaALLAH, saya join beli...


-----------------
Irhamni Ya Allah, kekalkan rasa kehambaan ini agar tidak ku berpaut pada dahan yang rapuh, agar tidak ku mengharap pada purnama…


Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-04-06 12:07


saya tak mampu nak biarkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 10-04-06 17:05


Pada 10-04-06 12:07 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

saya tak mampu nak biarkan...










-banyak sangat mencadang..kan dah kena pangkah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 01:02


banyak sangat yang mencadang dan menyokong..tapi kesungghan untuk membeli...???
:::HANYA TUHAN YANG TAHU:::

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

Az-Ziarah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.11.2005
Ahli No: 20244
Posting: 5
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-04-06 08:29


saya nak bayar melalui bcb tapi no account tu tak dapat di kenal pasti...betul ke no acount bcb tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Az-ZiarahProfil   Hantar PM kepada Az-Ziarah   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 18-04-06 08:39


Betul. Sudah ramai yang menggunakan akaun BCB tersebut untuk transfer wang pembelian. Tak ada apa masalah.

Terima kasih didahulukan.

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 08:54


sumbangan saya dalam proses....harap kang razzi armansur tunggu. tapi melalui pos kepada cik Hanan. berserta cover letter dan sisipan wang pos...dah sampai maklumkan ok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 18-04-06 08:57


Pada 10-04-06 17:05 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-04-06 12:07 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

saya tak mampu nak biarkan...


-banyak sangat mencadang..kan dah kena pangkah...


yang tahu senyum...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

fahim
WARGA SETIA
Menyertai: 08.05.2004
Ahli No: 8869
Posting: 613
Dari: Morioka, Jepun

japan  


posticon Posting pada: 18-04-06 15:42


InsyaAllah, bantuan ana adalah dengan do'a. Yakinlah dengan do'a!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fahimProfil   Hantar PM kepada fahim   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-05-06 12:57


insyaAllah ana akan cuba yang terbaik !!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-05-06 13:30


"Mampukah anda membiarkan Ukhwah.com berakhir?"

TIDAK!!!!

insyaAllah saya akan bantu mana yang termampu...


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Azmizam
Warga Rasmi
Menyertai: 30.12.2006
Ahli No: 27960
Posting: 2
Dari: Taman Sri Andalas, Klang, Selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 12-01-07 17:51


Saya dah bayar tapi tak dapat pun buku-buku tu... Ada masalah ke? At least bagitaulah dalam e-mail ataun telefon...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AzmizamProfil   Hantar PM kepada Azmizam   Pergi ke Azmizam's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 17:50


salam alaik..
al awal syukran pada yang sudi menyumbang...membeli buku-buku keluaran ukhwah.com..

pada yang belum lagi dapatkan tempahan.. insyaallah.. dalam masa terdekat kang..hanan.. dan MT lain akan mengepos tempahan anda..

masalah dana.. server semakin hari semakin meruncing juga..
di tahap yang kritikal.. :roll: :roll:
jika antum ada rasa sayang.. akan portal ukhwah.com ni..
mohon antum hulurkan sumbangn dengan membeli buku-buku keluaran ukhwah.com dan sumbangan ikhlas antum pada kewujudan www.ukhwah.com

riwayat hidup ukhwah.com tak akan lama jika tanpa bantuan antum semua.. ana dengan rasa kerdilnya..
jom lah kita sama-sama sumbangkan dana pada ukhwah.com

* boleh buat tempahan buku mutiara pada hanan..
belikan untuk adik-adik, sahabat handai..
beli pada anak-anak murid dan promote lah pada orang kampung.. jiran sebelah.. dan sewaktu dengannya..hehe..

insyallah.. moga usaha kita ni diberkati oleh ALLAH..
akhiran.. syukran jazilan....
wallahua'lam... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 17:55




Masukkan ke dalam akaun Hanan binti Alam Faizli,

No. Akaun Bumiputra Commerce: 0310 0005587 52 2




Masukkan ke dalam akaun Hanan binti Alam Faizli,

No. Akaun BSN: 14200 29000 168159




akaun Hanan Network, Maybank A/C: 5123 1630 8046




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 18:55


semoga ukhwah terus kekal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-07 19:04


ameen

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sofaz89
Warga Rasmi
Menyertai: 17.12.2006
Ahli No: 27776
Posting: 5
Dari: JOHOR

blank  


posticon Posting pada: 16-01-07 23:21


Assalamualaikum.......

Saya tetap menyokong UKHWAH.COM

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofaz89Profil   Hantar PM kepada sofaz89   Quote dan BalasQuote

syabab_mujahid
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27656
Posting: 291
Dari: Egypt

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-01-07 02:38


saya akan tetap berjuang bersama ukhwah dot com....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syabab_mujahidProfil   Hantar PM kepada syabab_mujahid   Pergi ke syabab_mujahid's Website   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 17-01-07 03:31


ukhwah boleh.
setakat ni ana mampu beri sumbangan moral saja.
ana masih belajar. duit poket pun kadang-kadang tak cukup..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 26-01-07 12:41


assalamualaikum... ana dah emel (semalam) ana paste kan transaction maybank2u ana untuk beli ebook, tapi masih belum berbalas... ke tak dapat ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

sahabat83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15922
Posting: 151
Dari: skpc(1)-sesma-ikip3-upm-cosmopoinkb

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-02-07 16:06


ana berminat nak jadi pengedar....bagaimana???

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat83Profil   Hantar PM kepada sahabat83   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.20196 saat. Lajunya....