Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Belum temu jodoh


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Belum temu jodoh

Please Mendaftar To Post


Oleh Belum temu jodoh

siber
Warga Rasmi
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20913
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 14:08


Saya ni nak cari jodoh tetapi setiap kali pertama kali berjumpa tak jadi.Tak tahulah apakah perempuan cari?Saya harap kawan2 tolonglah bagi jawapan.Sekian terima kasih kepada kawan2 semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For siberProfil   Hantar PM kepada siber   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 14:21


Assalamualaikum...
emmmm ...cuba semak diri....rupa paras memang tak boleh nak buat apa la...yang lain boleh diubah....
manusia kena sentiasa berubah....walaupun kebanyakan kita pernah dengar ayat ni 'be yourself' ....betul tapi jadikah diri yang baik kepada sifat dan kelakuan yang menawan...bukan yang dibuat-buat...dan cuba buat kajian terhadap diri sendiri.....anda pasti akan temui jawapannya....dengan syarat lihat diri dengan rendah hati..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 14:21


apa tarikan anta untuk tarik perempuan tu?
cuba bagitahu ciri2 anta dulu supaya mudah orang kenal!

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

eldalila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21865
Posting: 54
Dari: perlis

madagascar   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 14:41


carilah cinta Allah.. insyaAllah, dia akan tunjukkan orang yang mencintainya untuk mencintaimu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eldalilaProfil   Hantar PM kepada eldalila   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 14:42


keciannye...:-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 15:14


perempuan ni kalau silap approach, susah sikit..
masa baru berkenalan jangan gelojoh..slow-slow... mungkin kena belajar macam mana nak berkomunikasi dengan perempuan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 15:43


yang penting jangan terus straight to the point. berkawan saja la dulu supaya perempuan tersebut berasa selesa berkawan dengan anda.

good luck..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

husna_nasiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22138
Posting: 233
Dari: UPM

Perak  


posticon Posting pada: 14-02-06 16:47


Pada 14-02-06 14:08 , siber posting:

!!! QUOTE !!!

Saya ni nak cari jodoh tetapi setiap kali pertama kali berjumpa tak jadi.Tak tahulah apakah perempuan cari?Saya harap kawan2 tolonglah bagi jawapan.Sekian terima kasih kepada kawan2 semua.


Hmmm..macam serius saja masalah anta ni..kalau anta dah suka, apa salahnya jumpa sahaja terus dengan parents si gadis..kalau dia tak bersedia pun..ikatlah dengan ikatan rasmi..seperti pertunangan ke..dan sebagainya.

sebelum tu solat istikharah dulu..minta petunjuk Allah..tapi jangan hanya sekali..biar berterusan sampai anta tenang dan yakin dengan petunjuk Allah itu..kalau betul pilihan anta tu..barulah dimajukan ke langkah seterusnya..percayalah..kalau dah jodoh yang ditentukan Allah,sejauh mana pun si gadis itu lari daripada anta..takkan terlepas..akan bertemu juga..InsyaAllah..

selalunya hubungan dengan kaum wanita ni seeloknya dibuat melalui orang tengah yang dipercayai..seperti saudara mara,adik-beradik..supaya lebih berkat..kalau berjumpa berdua,lain pula yang jadinya nanti..

wallahua'lam..


-----------------
Pernikahan menginsafkan kita..
Perlunya iman dan taqwa meniti sabar dan redha..
Bila masa senang syukuri nikmat Tuhan..
Susah mendatang tempuh


Bookmark and Share

    


  Member Information For husna_nasihaProfil   Hantar PM kepada husna_nasiha   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 16:48


Jangan terburu-buru..baik merisik terlebih dahulu...

Insya-Allah...lelaki yang baik adalah untuk perempuan yang baik juga.....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 17:08


sesungguhnya Dia Maha Menetahui apa yang terbaik buat hambaNya. perempuan yang lepas bukanlah ditakdirkan untuk anta, sebaliknya Dia menjanjikan yang lebih baik untuk menemani hidup anta. Banyakkan solat taubat, solat hajat dan ibadah sunat yang lain. Moga Dia mengurniakan cahaya hati yang akan menjadi peneman solehah anta.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Nurr_Iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4821
Posting: 83
Dari: UiTM

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 17:19


Allah akan menemukan kita dengan orang yang salah sebelum kita menemui pasangan kita yang telah ditakdirkan di dalam Luh Mahfuz supaya kita lebih menghargai kurniaanNya nanti. Banyak2knlh berdoa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurr_ImanProfil   Hantar PM kepada Nurr_Iman   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 18:01


:-) Assalamualaikum....


     Saya setuju dengan triptofana...kena slow2...kalau secara mengejut silap2 boleh kena heart attack...sebab biasanya perempuan ni nak tengok dulu macam mana akhlak bakal suami...yelah nak kongsi hidup bersama buat selamanya bukan senang...buat apa yang ISLAM anjurkan...merisik ke...

    Setiap orang ALLAH dah tetapkan pasangan masing2...cuma yang lainnya kita kena usahakan..macam rezeki..kalau kita tak usaha,tak cari...ia tak kan datang bergolek...moga berjaya....


perempuan yang baik untuk lelaki yang baik...InsyaALLAH...


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-02-06 03:04


bagi ana ,enta patut cuba lagi..
jangan lekas mengalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

Atif_Haziq
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13220
Posting: 203
Dari: اللذي بركنا حوله

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-02-06 03:09


ha...ikut cakap akwa...jangan mudah putus asa....try sekali lagi kompem dapat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Atif_HaziqProfil   Hantar PM kepada Atif_Haziq   Quote dan BalasQuote

ibn_wanza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2005
Ahli No: 20172
Posting: 295
Dari: kelantan + terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 15-02-06 03:12


gagal sekali bukan bermakna gagal selama2nya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibn_wanzaProfil   Hantar PM kepada ibn_wanza   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-02-06 03:13


cube2 pun jangan ikut nafsu pula..
kenela kita betul2 ikhlas kerna ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

maqnawie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.09.2005
Ahli No: 18647
Posting: 222
Dari: Milik ALlah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-02-06 18:08


jodoh kerja Allah....ajal ketentuan ALlah...ila liqa

Bookmark and Share

    


  Member Information For maqnawieProfil   Hantar PM kepada maqnawie   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 15-02-06 20:33


assalamualaikum.
Ana setuju dengan kata-kata nurr_Iman tu.Mungkin Allah akan menemukan kita dengan seseorang yang salah dulu,sebelum Dia menemukan kita dengan orang yang sebetulnya telah Dia takdirkan untuk kita di Luh Al-Mahfuz.supaya kita lebih menghargai orang yang akan kita lengkapkan diri kita dan dirinya. supaya kita lebih matang.Allah dah tentukan jodoh kita.sedang kita tidak mengetahui sedikit pun siapa jodoh kita tu.kadang-kadang jodoh kita adalah seseorang yang kita tak pernah menyangka.contohnya, sahabat kita,saudara kita,sekampung dengan kita..only Allah knows that..tapi Kenapa kita dan dia masih belum bersama..?? mungkin kerana waktunya belum tiba..doakanlah bebanyak pada Allah agar diberikan petunjukNya siapa dia.agar dibukakan hatinya untuk kita,dan agar dibukakan hati kita untuk dia..yakinlah dengan janji Allah yang Dia telah tentukan jodoh kita.cuma masa saja yang menentukan cepat atau lambat.. :-) wallahhua'lam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-02-06 21:28


Pada 14-02-06 16:47 , husna_nasiha posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 14-02-06 14:08 , siber posting:

!!! QUOTE !!!

Saya ni nak cari jodoh tetapi setiap kali pertama kali berjumpa tak jadi.Tak tahulah apakah perempuan cari?Saya harap kawan2 tolonglah bagi jawapan.Sekian terima kasih kepada kawan2 semua.


Hmmm..macam serius saja masalah anta ni..kalau anta dah suka, apa salahnya jumpa sahaja terus dengan parents si gadis..kalau dia tak bersedia pun..ikatlah dengan ikatan rasmi..seperti pertunangan ke..dan sebagainya.

sebelum tu solat istikharah dulu..minta petunjuk Allah..tapi jangan hanya sekali..biar berterusan sampai anta tenang dan yakin dengan petunjuk Allah itu..kalau betul pilihan anta tu..barulah dimajukan ke langkah seterusnya..percayalah..kalau dah jodoh yang ditentukan Allah,sejauh mana pun si gadis itu lari daripada anta..takkan terlepas..akan bertemu juga..InsyaAllah..

selalunya hubungan dengan kaum wanita ni seeloknya dibuat melalui orang tengah yang dipercayai..seperti saudara mara,adik-beradik..supaya lebih berkat..kalau berjumpa berdua,lain pula yang jadinya nanti..

wallahua'lam..



betul tu....sama-sama kita mencari.....mencari cinta Illahi


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

srikandi85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13219
Posting: 54
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-02-06 21:39


assalamualaikum..
insyaAllah...banyak kan berdoa..sesungguhnya Dia lebih mengetahui segala-galanya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi85Profil   Hantar PM kepada srikandi85   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 15-02-06 21:44


Hmm..betullah tu,banyakkan berdoa la ea..ingat Allah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

diyan_huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2005
Ahli No: 21127
Posting: 102
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-02-06 22:59


jodoh itu ketentuan Allah SWT

Bookmark and Share

    


  Member Information For diyan_huwainaProfil   Hantar PM kepada diyan_huwaina   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 18:14


assalammualaikum...
kadang-kadang Allah melambatkan sesuatu perkara itu untuk menemukan kita dengan mereka yang betul...jadi bersabarlah dan fikir2kanlah hikmah yang Allah datangkan dalam ujian ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

Redth
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 796
Posting: 65
Dari: South Province Wellesley

iran  


posticon Posting pada: 17-02-06 18:58


Perkara yang telah tertulis di dedaunan Lauhun Mahfudz takkan mampu kita mengubahnya. Kalau telah tersurat bukan kita yang empunya, buatlah apapun nescaya tetap bukan milik kita. Namun kiranya telah ditakdirkan kepada kita, hindarilah sejauh mana jua, kesudahannya tetap memihak kita. Kita takkan tahu bila syu'your itu datang tiba-tiba. Jodoh itu misteri sifatnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RedthProfil   Hantar PM kepada Redth   Quote dan BalasQuote

siber
Warga Rasmi
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20913
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-02-06 14:04


Terima kasih kawan2 ,nasihat dan pendapat yang berharga itu kawan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For siberProfil   Hantar PM kepada siber   Quote dan BalasQuote

anjang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3610
Posting: 342
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-02-06 14:10


sobrun jamiiill..
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For anjangProfil   Hantar PM kepada anjang   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-02-06 03:53


sesungguhnya jodoh telah ditetapkan ALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

qutb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.11.2004
Ahli No: 12610
Posting: 133
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-06 09:45


sabar..memang mudah untuk berkata tapi susah untuk dipraktikkan...apapun slow2...yang penting ikhlas kerana ALLAH...
berdoa merupakan jalan yang terbaik..tapi jangan lupa untuk berusaha..jangan putus asa untuk mencari...insyaALLAH...segalanya sudah termaktub..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qutbProfil   Hantar PM kepada qutb   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-02-06 11:17


ana setuju dengan sufti_ilham, kebanyakkannya ramai yang Allah uji dengan menemukannya dengan orang yang salah..untuk menguji sejauh mana kita beriman dan tabah dengan ujian-NYA, supaya kita berfikir sebelum ALLAH temukan kita dengan seseorang yang dapat membahagiakan kita dan orang itu merupakan jodoh yang Allah telah tetapkan di Loh Mahfuz.

sama-sama lah kita berfikir sejenak dan muhasabah diri .. mungkin ujian2 tu membuatkan kita makin dekat dengan ALLAH.


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

Nurr_Iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4821
Posting: 83
Dari: UiTM

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-02-06 11:45


Assalamua'laykum...
betul itu sufti_ilham, ana pun setuju dengan anta.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurr_ImanProfil   Hantar PM kepada Nurr_Iman   Quote dan BalasQuote

suz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2004
Ahli No: 13406
Posting: 122
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-02-06 11:53


:-) :-)

KIRANYA TIADA CINTA INSANI UNTUKMU,
CUKUPLAH CINTA ALLAH PESULUH HIDUPMU..
KELAK AKAN ADA CINTA UNTUKMU
DARI INSAN yang MENCINTAI ALLAH
SEBAGIMANA CINTAMU TERHADAPNYA

jiwa dan hati ini milik ALllah dan
segalanya adalah milikNYA..
janganlah rasa brsalah
kiranya hati ini bukan milik sesiapapun
kerana manusia itu adalah hak Allah..
maka dia berhak meletakkan sesuatu pada hakNYA...
kerana
Allah Maha Adil dan Maha Mengetahui hati ini milik SIAPA...

Bookmark and Share

    


  Member Information For suzProfil   Hantar PM kepada suz   Quote dan BalasQuote

anmahar
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14615
Posting: 703
Dari: Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 22-02-06 13:31


:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For anmaharProfil   Hantar PM kepada anmahar   Quote dan BalasQuote

puteribongsu1306
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17648
Posting: 291
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-02-06 18:01


jodoh pertemuan di tangan ALLAH......
bersabarlah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteribongsu1306Profil   Hantar PM kepada puteribongsu1306   Quote dan BalasQuote

honey87
Warga Rasmi
Menyertai: 08.09.2006
Ahli No: 26252
Posting: 4
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-11-06 12:21


Cuba lagi...,insya4JJI boleh...huhu ;-)


-----------------
senyum sokmo...:-)


Bookmark and Share

    


  Member Information For honey87Profil   Hantar PM kepada honey87   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-11-06 12:33


Pada 22-02-06 11:53 , suz posting:

!!! QUOTE !!!

:-) :-)

KIRANYA TIADA CINTA INSANI UNTUKMU,
CUKUPLAH CINTA ALLAH PESULUH HIDUPMU..
KELAK AKAN ADA CINTA UNTUKMU
DARI INSAN yang MENCINTAI ALLAH
SEBAGIMANA CINTAMU TERHADAPNYA

jiwa dan hati ini milik ALllah dan
segalanya adalah milikNYA..
janganlah rasa brsalah
kiranya hati ini bukan milik sesiapapun
kerana manusia itu adalah hak Allah..
maka dia berhak meletakkan sesuatu pada hakNYA...
kerana
Allah Maha Adil dan Maha Mengetahui hati ini milik SIAPA...


Em, betul tu...
Kadang-kadang org yang dah ada pasangan ni pun belum tentu jodohnya..yang penting kita mesti berusaha dan letakkan niat untuk membina "masjid" itu ke jalan ALLAH..InsyaALLAH akan dipermudahkan..dan ingatlah jodoh pertemuah di tangan ALLAH, mungkin belum masanya lagi..sebab tu ALLAH beri kita pelbagai dugaan dalam mencari insan yang akan menjadi pasangan kita.


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 12:38


salam~
cari jangan tak cari!!!!!!
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-11-06 15:57


relax lah bye....ada jodoh takkan kemana..banyakkan berdoa agar dipertemukan jodoh yang baik...go go chaiyo'

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

hazi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.10.2006
Ahli No: 27127
Posting: 146
Dari: malaysia

bosnia_herzegovina  


posticon Posting pada: 04-11-06 00:57


Gagal sekali tak bermakna gagal selamanya,
cubalah banyak kali..
Jodoh & pertemuan Allah dah tetapkan..so jangan sedih dengan ketentuanNYA..
Bila dah tiba waktunya, ada lah tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For haziProfil   Hantar PM kepada hazi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.141151 saat. Lajunya....