Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-09-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 56 hari yang lalu
muslimiman: 61 hari yang lalu
tornado: 80 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa kat sini lahir bulan disember...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa kat sini lahir bulan disember...

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa kat sini lahir bulan disember...

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 15:15


Assalamualaikum wrt wbt....

ana lahir bulan 12...ana pernah tanya mak ana Kenapa tak tahan saja supaya ana lahir bulan 1,masuk tahun baru..umi ana senyum saja sebab waktu ana kecik lagi...!:-)

Rahsia Bulan kelahiran ini berdasarkan kajian 25 tahun Dato Fadzillah Kamsah:

-sangat setia dan pemurah
-bersifat patriotik
-sangat aktif dalam permainan dan pergaulan
-sikap kurang sabar dan tergesa-gesa
-bercita-cita tinggi
-suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi
-seronok didampingi
-suka bercampur dengan orang
-suka dipuji, diberi perhatian
-sangat jujur, amanah dan bertolak ansur
-tidak pandai berpura-pura
-cepat marah
-perangai yang berubah-ubah
-tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi
-benci pada kongkongan
-suka berlawak
-panda buat lawak dan berfikiran dengan logik


p/s: let's join....:-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 20:11


erm..kita satu kumpulan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

BaItI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12542
Posting: 32
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 20:42


saya pun lahir bulan disember ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BaItIProfil   Hantar PM kepada BaItI   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-02-06 21:17


NuR_HiKMaH angkat tangan :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

ibnuabbas
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16231
Posting: 346
Dari: Al-Azhar As Assyarif

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-02-06 05:20


mmmmm....ana lahir lagi 5 hari nak masuk bulan 1

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuabbasProfil   Hantar PM kepada ibnuabbas   Pergi ke ibnuabbas's Website   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-06 09:45


ana lahir pada 1 haribulan disember 1988.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

nurkasih87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3434
Posting: 133
Dari: Kemaman!..

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-03-06 10:02


saya lhir bulan november.. tapi tringt kat ABah saya.. yang lahir pada 08 disember 1961.. trknng balik pngorbanan.. memang ada ciri3 yang mnpati Abah saya.. thanks 4 setanggisyurga22..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkasih87Profil   Hantar PM kepada nurkasih87   Pergi ke nurkasih87's Website   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-06 10:09


28 disember.....rahsia bulan kelahiran yang last sekali tu memang menggambarkan ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

chiku
Warga Rasmi
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15606
Posting: 15
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 01-03-06 10:29


saya lahir bulan disember...dan yang best nya,ayah saya pun lahir bulan disember juga...: P

Bookmark and Share

    


  Member Information For chikuProfil   Hantar PM kepada chiku   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-03-06 10:55


Pada 01-03-06 10:09 , nurazyyati_83 posting:

!!! QUOTE !!!

28 disember.....rahsia bulan kelahiran yang last sekali tu memang menggambarkan ana


nurazyyati_83 anti lahir tahun berapa..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-03-06 11:23


mana lagi...ni saja ke lahir bulan 12...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-03-06 11:25


83 la. kan ana guna nick name nurazyyati_83

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

setanggisyurga22
Warga 5 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22216
Posting: 360
Dari: ~Kajang~

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-03-06 11:56


ye ke..mana la tau agaknya agaknya umur anti ni 83..eehhhee...
gurau saja nurazyyati...kita ni kan pandai buat lawak..:-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggisyurga22Profil   Hantar PM kepada setanggisyurga22   Pergi ke setanggisyurga22's Website   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-06 21:18


Pada 01-03-06 11:23 , setanggisyurga22 posting:

!!! QUOTE !!!

mana lagi...ni saja ke lahir bulan 12...:-)


insyaAllah..
ada lagi tu...
nyorok agaknya...
dicemberian..mestilah ramai... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

shattir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2006
Ahli No: 22741
Posting: 167
Dari: bumi Allah

georgia  


posticon Posting pada: 15-03-06 21:32


memang ada..25/12/..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shattirProfil   Hantar PM kepada shattir   Quote dan BalasQuote

rpiess
Warga Rasmi
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7719
Posting: 4
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-03-06 19:43


ako pun join sini juga..27 dis
[ Telah diedit oleh: rpiess pada 08-06-06 03:23 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For rpiessProfil   Hantar PM kepada rpiess   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 21-03-06 20:08


27 disember

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 18:31


11 disember 1986
siapa yang sama???huhu...
ni nak buat kelab ke????
boleh join

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 13-04-06 22:49


saya pula.. 23 disember

Bookmark and Share

    


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

una_durrani
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2006
Ahli No: 26302
Posting: 15

malaysia  


posticon Posting pada: 12-09-06 19:51


saya lahir 31 disember

Bookmark and Share

    


  Member Information For una_durraniProfil   Hantar PM kepada una_durrani   Quote dan BalasQuote

Ayuzinnirah
Warga Rasmi
Menyertai: 02.07.2004
Ahli No: 9774
Posting: 3
Dari: Bandar Bersejarah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-06 20:23


saya lahir 8disember...
ayah pun lahir bulan disember juga....16 disember...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuzinnirahProfil   Hantar PM kepada Ayuzinnirah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.112748 saat. Lajunya....