Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
5,000 tahun dulu Confusius berkata, "Belajar!"; 1,500 tahun dahulu ayat Quran pertama ialah, "Baca!"
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 335
Ahli: 0
Jumlah: 335




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 16 jam, 19 minit yang lalu
khalifah: 6 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu


Peralatan
Topik: Handphone Nokia Murah


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Peralatan
    »» Handphone Nokia Murah

Please Mendaftar To Post


Oleh Handphone Nokia Murah

aimanqistina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.10.2003
Ahli No: 4710
Posting: 57
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 09:56


Kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki handphone jenis nokia apa-apa model pada harga yang jauh lebih murah dari dikedai boleh la menghubungi saya. Jaminan selama setahun beserta kad waranti. Anda boleh jimat sehingga RM500 (bergantung atas model) dari harga pasaran. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanqistinaProfil   Hantar PM kepada aimanqistina   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 10:03


anta ni penjual ke apa?
tiba2 promote sambil tak kenalkan diri anta!
anta kena ikut prosedure dia sikit k!
hehehe tengoklah, ana pun macam nak beli satu untuk adik! :-di
[ Telah diedit oleh: Qayyum pada 09-02-06 10:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

aimanqistina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.10.2003
Ahli No: 4710
Posting: 57
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-02-06 10:42


Assalamualaikum...
Terima kasih kepada Qayyum kerana berminat dengan promosi ni. Kepada sesiapa yang berminat boleh la menghubungi saya, Aiman di talian 012-6344185 ataupun emailkan kepada saya di [email protected]. Antara model yang available adalah nokia N70 (baru) berharga RM1700 tanpa perlu register dan penghantaran percuma untuk sekitar Kuala Lumpur. Harga pasaran untuk model tersebut tanpa register adalah RM2200.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanqistinaProfil   Hantar PM kepada aimanqistina   Quote dan BalasQuote

songkok_aji02
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 593
Posting: 532
Dari: KL / JB

Johor  


posticon Posting pada: 09-02-06 11:11


nampak macam menarik,tertarik......

Bookmark and Share

    


  Member Information For songkok_aji02Profil   Hantar PM kepada songkok_aji02   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-02-06 13:51


kalau enset nokia yang ada kamera paling murah berapa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 03:36


nanti fikir2 dulu...
lepas itu biar ana promot kat member2 ana pula...
Kalau dapat discont murah2 ramai yang nak beli...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

Atif_Haziq
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13220
Posting: 203
Dari: اللذي بركنا حوله

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-02-06 04:18


mak aii..akwa
macam dah lama pasang niat nak beli hset...
kalau hset lama tu dah tkleh pakai...buang sajalah...beli yang baru...buat apa simpan duit banyak-banyak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Atif_HaziqProfil   Hantar PM kepada Atif_Haziq   Quote dan BalasQuote

akwa
WARGA SETIA
Menyertai: 23.11.2005
Ahli No: 20434
Posting: 729
Dari: tganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 04:24


mmgla ada niat nak pakai hp baru tapi kenela servey harga dulu..
lagi pun hp lama masih elok..mungkin tunggu anak pertama keluar barula tukar agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akwaProfil   Hantar PM kepada akwa   Pergi ke akwa's Website   Quote dan BalasQuote

Atif_Haziq
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13220
Posting: 203
Dari: اللذي بركنا حوله

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-02-06 04:27


mak aii...tunggu anak pertama....calon dah ada ke??ataupun tunggu puteri kayangan....????ye ke masih elok...nampak macam dah keluar isi perut....tukarlah...jangan jadi kedekut sangat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Atif_HaziqProfil   Hantar PM kepada Atif_Haziq   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 09:06


nokia 3310 is always the best,keypad paling senang ditekan.tak percaya?jom lwn speedmaster.hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 10-02-06 09:41


yang ni ori ke tak?jenama avaxx ke zitron?

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 10-02-06 11:55


hihihih..
ana berminat hp apa apa saja ke....
bagaimana nak hubungi dengan lebih mudah...
.... :-o :-o :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

TZM_Racing
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.09.2004
Ahli No: 11240
Posting: 63

Johor  


posticon Posting pada: 10-02-06 12:29


harga N70 kat Johor pun Sekitar RM 1700 AP set...so tak nampak lah dimana letak murahnye itu...kalau RM 1000 baru lah ok.

Bookmark and Share

    


  Member Information For TZM_RacingProfil   Hantar PM kepada TZM_Racing   Quote dan BalasQuote

and_nod
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.11.2003
Ahli No: 4885
Posting: 121
Dari: Perhentian, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 12:39


ho ho ho.. N70 nak dapat RM 1000.. pakcik beli 10 kalau macam itu..
tapi kalau boleh dapat bagus juga.. he he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For and_nodProfil   Hantar PM kepada and_nod   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-02-06 16:28


ye ke ni? tak mengapa lah, hp saya ok lagi....ayah bagi....sony ericsson..T630

:-di


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

TZM_Racing
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.09.2004
Ahli No: 11240
Posting: 63

Johor  


posticon Posting pada: 13-02-06 16:16


n70....rm 1000 boleh dapat tapi lagi 2 tahun...hhuhh

Bookmark and Share

    


  Member Information For TZM_RacingProfil   Hantar PM kepada TZM_Racing   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 21:56


;-) baru saja beli hempon.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 14-02-06 22:43


alahh...kenapa lambat bilang..baru saja beli hp seminggu yang lepas....

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 22:54


ustazah Farishah kita baru dapat gaji ek, sebab tu lah boleh beli handset baru kan :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 14-02-06 23:07


mana ada baru dapat gaji...pandai2 saja tau tok aji ni...:-p

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

aimanqistina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.10.2003
Ahli No: 4710
Posting: 57
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-02-06 10:05


berhati-hati dengan recond set yang dijual sebagai set dan harga yang baru apabila anda membeli handset baru terutama sekali sekitar KL, Johor dan Penang kerana ada kawan2 saya yang dah terkena... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanqistinaProfil   Hantar PM kepada aimanqistina   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-02-06 11:01


boleh percaya ke ni..mana hang dapat semua fon tu lepas itu jual murah pula tu...selalu kastam la yang buat gini kan

hurmm....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-06 11:53


menarik juga ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

aimanqistina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.10.2003
Ahli No: 4710
Posting: 57
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 10:10


supplier saya memang ambil kat kastam pun...tu sebab boleh jual murah dan stok pun tak banyak cz kastam baru saja buat lelongan untuk habiskan stok masa hari isnin lepas kat putrajaya...sebab tu kami freelance....saya pun sekarang nak buat clearance stok yang ada ini cz dah tinggal tak banyak...maybe minggu depan boleh la clear cz customer yang order nak minggu depan... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanqistinaProfil   Hantar PM kepada aimanqistina   Quote dan BalasQuote

asha_gurl
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17461
Posting: 191
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-06 10:21


boleh tak saya nak tempah hp satu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For asha_gurlProfil   Hantar PM kepada asha_gurl   Pergi ke asha_gurl's Website   Quote dan BalasQuote

sharkuitm
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.02.2006
Ahli No: 22667
Posting: 109
Dari: UITM SHAH ALAM

brazil   avatar


posticon Posting pada: 20-02-06 13:39


telefon bimbit yang ada tempat cd ada tak?ehehe
jangan marah aaaaaarr
love my public phone..wakaka

Bookmark and Share

    


  Member Information For sharkuitmProfil   Hantar PM kepada sharkuitm   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 21-02-06 01:49


hehe..kelakar laa sharkuitm..
(ketawa terpaksa)..
jangan marah ye..
just kidding...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 07-03-06 14:59


biar betul..biar betul2..

ana nak tahu kaedah pembelian dan penghantaran..serta apa jaminan takkan tertipu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-03-06 15:12


ana nak satu...!hehe...
takla....just nak information sikit....
telefon bimbit yang bentuk daun tu berapa?Kalau anta jualla...

Kalau murah...boleh la ana fikir...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

TZM_Racing
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.09.2004
Ahli No: 11240
Posting: 63

Johor  


posticon Posting pada: 07-03-06 16:30


ermmmm.saya baru beli hp ini... Sony EricksonW900i memang mantap....bunyik power...kamera terang juga....tapi harga memang boleh tahan mahal juga...
RM 2240.

Bookmark and Share

    


  Member Information For TZM_RacingProfil   Hantar PM kepada TZM_Racing   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 07-03-06 16:38


owh betullah tu dr kastam..tapi mesti cincai saja kan..
macam waranty ada ke

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-03-06 17:48


:roll: :-di payah la sekarang kalau nak pastikan yang telefon bimbit yang kita beli adalah betol2 original...... :-(


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 15-03-06 00:06


kastam rampas kamu jual...bijaknya...bukan ke dah rampas patut musnahkan saja...heheheheh... ana pun bminat juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 00:21


wa....kalau saya jual henset saya 3000 ambil n70 ok tak?
huhuhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-06 03:24


w800i ni masih elok...thank you

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-06 01:40


jual la w800i itu kat aku.. hahah

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

zilzal
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 23382
Posting: 854
Dari: somewhere in jordan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-04-06 08:30


aku nak pakai apa?hehee.....tunggu next year..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilzalProfil   Hantar PM kepada zilzal   Quote dan BalasQuote

ibnutuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2005
Ahli No: 20410
Posting: 330
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 02-09-06 14:13


ni hanset ori or ap?
ke hanset kastam?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnutukiProfil   Hantar PM kepada ibnutuki   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 02-09-06 16:23


ye lah...

biasa lah tu..

kalau banyak sangat inovasinya dari semasa
ke semasa...

mesti lah harga cepat turun

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-09-06 16:31


aik? nokia bukan di antara produk yang diboikot ke?
kalau ada jenama lain yang lebih baik, lebih baik pilih yang lain daripada nokia...
sekadar peringatan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

nano
Warga 5 Bintang
Menyertai: 20.10.2005
Ahli No: 19971
Posting: 386

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-09-06 17:25


Harap warga ukhwah terus memboikot barangan syarikat yang tersenarai sebagai menyokong Israel.Mereka masih lagi mengganas di Palestin...gunalah kekuatan ekonomi untuk melawan mereka...walaupun ada kesan sampingan menyebabkan umat Islam mendapat sedikit kerugian ...tapi perang ekonomi kurang risikonya berbanding dengan perang bersenjata .... gunalah barangan dari syarikat yang tidak tersenarai sebagai menyokong Israel.

"Boikot barangan Israel dan US
Assalamu'alaikum warahmatullah..

Bismillahirrahmanirrahim..
Masa untuk bertindak …. Adakah kita rela melihat
saudara2 kita di Lubnan dan Palestin
dibunuh,diseksa,rumah mereka diroboh,kemudahan awam
diranap dan pelbagai penginayaan.Hari ini giliran
mereka mendapat susah ….kalau perbuatan ini terus
dibiarkan ….mungkin esok giliran kita pula yang akan
mendapat padah …??

Please read till the end and forward this message to
everyone you know:

Antara Senarai barangan

11. Technologies
- ICQ
- AOL
- Nokia
- IBM
- Intel
- Motorola


* For complete list please visit: Inminds
(http://www.inminds.co.uk/boycott-brands.html)

p/s: jangan pandai cakap saja, tolonglah boikot!


Komen,
1.Susah juga nak buat sebab barang macam ni memang
banyak dekat kedai2..lagipun dah biasa..kena slow2
boikot..saya start dengan ubat gigi..

2. Salam,bukan senang nak boikot barangan tersebut,
nak tanya ada penulis topid ni?
apa jenama handphone dia dan apa processor yang dia
guna untuk pc dia?

3. alhamdulillah, ana sejak panggilan boikot beberape
tahun lepas, tak pernah beli benda-benda seperti:

a) cpu intel - sebagai ganti ana beli Amd
b) milo (nestle) - ana beli cadbury hot chocolate atau
vico
c) maggi mee - time kat U, kalau lapar memang ana akan
elakkan makan maggi. ana prefer makan roti. lagi
berkhasiat.
di) mac donald - alhamdulillah, dah bertahun ana tak
kasi satu sen pun kat mc donald. memang susah nak
istiqamah, especially tengok ais krim & mc flurry
mereka ni. tapi alhamdulillah, ana masih mampu
bertahan. tapi ana mengakui ana masih kadang-kadang
beli kfc..huhuhu..insyaAllah ana akan cuba kurangkan
lepas itu berenti pula lepas ni.
e) nescafe (nestle) - ana memang tak boleh minum
nescafe. kalau minum memang sakit perut + pening
kepala. ubat ana kalau mengantuk, ana tidur saja. tak
pun ambil wudhu' dan minum jus buah.

tapi kadang-kadang ada juga family ana beli
benda-benda yang ana list kat atas ni. tapi bagi ana,
insyaAllah ana akan cuba istiqamah.

moga Allah terima usaha ana yang sedikit ini.


4. memang bukan senang kita nak ignore semua barangan
diatas kerana kebanyakkan barang diatas ada
merata-rata di seluruh malaysia, dan malangnya ia
hadir tanpa sedar kita...namun itu bukanlah penghalang
untuk kita ignore barangan tersebut seperti seruan
sahabat kita tadi...taniah buat alea13..kerana
ditengah2 umat yang dahagakan impresif produk+material
look masih ada lagi yang memikirkan nasib sesama
islam.it's not possible nak boikot barangan tersebut,
sikit-sikit jangan drastik dan cuba cari substitued
products...insyallah kalau niat tu ada tuhan mudahkan,
lagipun kebanyakkan produk diatas banyak side
effectnya...
one more things...every kind attention given by our
"sahabat ukhwah" i thiink it should be appreciated not
di other way around...sepatutnya kita syukur sebab ada
orang yagn tuhan hantar nak ingatkan kita tentang
semua ni....

5. Baguh lah tu...boikot barangan Israel .....dalam
hal ini kalau tak mampu kesemuanya jangan tinggal
kesemuanya....yang lebih penting jangan memperlekeh
orang yang mencuba.kepada pertubuhan2 Islam tu pergi
lah jumpa PM ajak dia boikot sekali ...
    Dalam hal ini juga umat Islam perlu bersatu ….jika
kita bersatu Insyallah kita akan dapat melemahkan US
dan Israel.Jangan hanya salahkan Arab saja kerana tak
bersatu dan tak bertindak sedangkan kita tak berbuat
apa-apa.Saya rasa banyak benda yang boleh dilakukan dengan
bersatu.Kita yang dok jauh ni tak perlu berperang pun
dengan Israel, boikot sudah memberi kesan yang besar kepada
mereka…..HI masalah orang Islam ni banyak argue itu
dan ini,salah menyalah antara satu sama lain sedangkan
objektif baik yang disasarkan tak tercapai…..
    Hmmm satu lagi kalau barang2 tu dah dibeli sebelum
ni …tak mengapa lah …jangan dibuang pulak ….

Bookmark and Share

    


  Member Information For nanoProfil   Hantar PM kepada nano   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 07-09-06 11:42


ada jual ke N92?

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 07-09-06 22:39


ada nokia siri dan yang ok ?
(dan-gage tak mahu)

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

NURUL_IMAN0307
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2005
Ahli No: 13498
Posting: 89
Dari: -

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-02-07 15:32


boleh percaya ke???/

Bookmark and Share

    


  Member Information For NURUL_IMAN0307Profil   Hantar PM kepada NURUL_IMAN0307   Pergi ke NURUL_IMAN0307's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.134962 saat. Lajunya....