Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita bergerak ke arah apa yang difokus
-- Dari filem Kung Fu Panda

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 1 hari, 11 jam, 35 minit yang lalu


Kelakar
Topik: Surat Untuk Abang.....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Surat Untuk Abang.....

Please Mendaftar To Post


Oleh Surat Untuk Abang.....

cititel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21725
Posting: 150

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 09:50


Dear Abang,

Ayang nak minta kebenaran Abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung.. Abang tak perlu hantar Ayang sebab Ayang mampu untuk bawa anak-anak ke kampung musim cuti sekolah ni dengan bas.. Abang jagalah diri Abang dan Kereta Abang baik-baik...

Cuma ada perkara yang ingin Ayang luahkan disini.….. Kereta baru Abang tu mahal.. harga mencecah 100k barangkali.. sebab tu Abang sayangkan Kereta Abang lebih dari Ayang.. sampaikan Abang dah terlena dalam Kereta Abang tu sejak Abang beli 3 bulan yang lalu dah masuk 3 malam... Abang sAyangkan Kereta Abang lebih dari Ayang, nak tau ngape? harga Kereta Abang tu lebih mahal dari wang hantaran yang ayah Ayang letakan masa kita kahwin dulu.. cuba hantaran Ayang lebih mahal dari harga Kereta Abang…?

Tiap-tiap pagi Abang mesti gosok Kereta Abang, nak nampak berkilat..tapi Ayang nak dapat kiss pergi.morning pun susah sejak beli Kereta tu, sebulan sekali macam-macam aksesori Abang beli kat Kereta, Ayang nak dapat hadiah birthday setahun sekali pun susah..

Kereta sebulan sekali Abang servis, Abang kata kena jaga maintainance..Ayang nak dapat pergi salon setahun sekali pun susah.. Kereta Abang make up lawa-lawa.. tapi kalau Ayang make up lawa-lawa Abang kata Ayang tak sedar diri…

Kereta Abang bagi makan minyak mahal-mahal cecah 100 setin pun ada, Ayang nak makan pizza sekeping saja masa mengidam anak kedua kita Abang kata Ayang mengada-ngada Kereta Abang kalau anak-anak sentuh sikit bodynya Abang marah anak macam nak makan, Ayang jatuh longkang besar boleh Abang gelak..

Paling menyedihkan.. Ayang tanya ngape tidur dalam Kereta? Abang jawab takut orang curi Kereta Abang.. kalau Ayang kena curi?? Ayang nak balik kampung dulu.. anak-anak nak jumpa atuk dengan nenek depa.. tak nak naik Kereta Abang takut calar.. Ayang calar tak mengapa.. jaga diri elok-elok, sarapan Ayang dah sediakan. Ayang pergi tak lama sekolah bukak Ayang balik lah dengan anak-anak.. pesanan Ayang..

Abang suruhlah Kereta Abang tu masakkan makan kesukaan Abang Abang suruhlah Kereta Abang tu basuhkan pakaian Abang Abang suruhlah Kereta Abang tu gosokan kemeja Abang Abang suruhlah Kereta Abang tu siapkan air mandi Abang Abang suruhlah Kereta Abang tu kemaskan rumah Abang Abang suruhlah Kereta Abang tu urut-urut badan Abang Abang suruhlah Kereta Abang tu temankan Abang tidur

love,
Ayang


p/s:pecah kaca pecah gelas ya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cititelProfil   Hantar PM kepada cititel   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 09:59


Oooo...kasihannya pada ayang.
Baru abang sedar yang abang lebih sayangkan kereta daripada ayang.
tak apalah, nak dapat ayang baru lima ribu, kereta ni kan harganya cecah 100 ribu? Memang patutlah abang lebih sayangkan kereta ni daripada ayang. Bukan mudah nak dapat kereta ni, ayang tahu?
Huhu.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

al-nadiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.08.2005
Ahli No: 18346
Posting: 44
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-01-06 09:59


opocot!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-nadiahProfil   Hantar PM kepada al-nadiah   Pergi ke al-nadiah's Website   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 10:00


sedih ooo, isterinye tapi kelaka!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

cititel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21725
Posting: 150

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 10:24


tapi abang akan balas surat ayang... sudah baca abang balas

Bookmark and Share

    


  Member Information For cititelProfil   Hantar PM kepada cititel   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 10:41


:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 13-01-06 10:49


tak apa ayang...
lepas ni anak-anak ayang nak kawin...
ayang suruh pihak lelaki bawak 100 ribu..
nanati anak-anak ayang taderla terima nasib macam ayang
kan???
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

zaid3246
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.01.2006
Ahli No: 21710
Posting: 45

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 10:55


ehehehheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaid3246Profil   Hantar PM kepada zaid3246   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 12:14


Dear Abang,

Sehingga sekarang Ayang masih menantikan surat balasan dari Abang.
Lupakah Abang pada ayang dan anak-anak disini. Sesi persekolahan pun dah bukak....anak-anak pun dah masuk sekolah semula. Mampukh kereta abang yang bernilai 100K tu menjalankn tanggungjawab seperti mana yang Ayang lakukan pada Abang???.









Dari Ayang
:)
[ Telah diedit oleh: ayang2roses pada 13-01-06 12:17 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 12:21


gila kereta sungguh la..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

cititel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21725
Posting: 150

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 12:35


Dear ayang,

Surat tengah di karang, kejap nanti baru dapat di pastekan..
Nanti jangan ayang pulak yang meradang...
Ini kenyataan bukan khayalan...
Ayang yang buat, abang tolong taipkan...
[ Telah diedit oleh: cititel pada 13-01-06 12:48 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For cititelProfil   Hantar PM kepada cititel   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 14:00


nasib2 dapat suami macam tu.........hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

adelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.11.2005
Ahli No: 20462
Posting: 105
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 13-01-06 14:16


ada ke suami yang sayangkan kereta lebih dari isterinya dalam hidup realiti kita ni?...hehe :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeliaProfil   Hantar PM kepada adelia   Quote dan BalasQuote

cititel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21725
Posting: 150

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 14:47


Dear ayang,

Bukan lah abang sayang kereta tu lebih dr ayang.. tapi ayang kena faham kereta tu kereta bos abang nanti kalau ilang sapa nak ganti.. ayang, abang suruh kerja ayang tak nak, ayang kata nak dok rumah jaga anak,nak siap kan sarapan nak kemas rumah tapi ayang tiap2 hari bgn tidur kul 12.. macam mana nak buat kerja rumah..cuba lah ayang fikir mana tak abang tidur dalam kereta..

Abang balik kerja lambat sikit ayang dah kunci pintu..bukan nya abang pergi foya2 kan abang pergi kerja...lagi satu pasal piza yang ayang ngidam tu.. ayang nak piza yang di oder dr jepun.. mana lah abang ada duit nak oder.. abang nak bagi apam balik yang jual kat depan ofis abang ni ayang tak nak, ayang nak jugak piza dr jepun..

Nasib baik abang tak belikan kalau tak anak kedua kita tu mesti muka macam doremon..ish tak nak laa abang.. pasal hadiah kan abang dah belikan tapi abang sembunyi kan kat dapur.. ayang yang tersalah buang ingatkan sampah.. tu lah abang suruh kemas rumah tu ayang kata rumah kita dah bersih tapi hadiah dengan sampah pun dah jadi serupa saja..hadiah tu mahal tau abang beli untuk ayang..

Sebenarnya abang sayang ayang lebih dr kereta tu wlau pun hantaran masa kita kawin cuma rm80k..ayang tak tau berapa kali abang turun naik bank nak buat loan rm80k..tapi demi ayang abang buat jugak..

Sebab masa tu ayang kalau mekup memang sebijik maya karin.. tapi sejak ayang buat rebonding 3 tahun lepas stp kali ayang mekup abang terbayang pula muka pontianak dalam cerita phsm.. bukan ayang tak cantik tapi kening ayang tu pergi cukur buat apa.. wlau pun abang selalu cukur janggut abang tapi ayang tak payah laa nak cukur kening ayang tu...pasal morning kiss tu, ayang bangun pun dah tghri nak morning kiss macam mana.. dah laa ayang.. abang malas nak cerita ..

Tapi abang nak bagi tau juga kat sini ayang tetap no 1 dalam hati abang..
nanti kalau naik bas tu bebaik.. ayang nak balik kampung abang izinkan cuma jangan lupa kim salam kat mak ayah kat sana.. kalau ada gulai tempoyak ke nanti jangan lupa bawak balik sikit.. kalau ada lembu terlepas ke ayang tak payah laa susah2 pergi kejar lembu tu... biar saja.. nanti abang balik kampung abang kejar kan..bukan apa takut lembu tu tanduk ayang nanti bukan setakat calar saja silap2 boleh masuk hspital..

Abang kena tanduk tak apa.. jaga anak2 baik2 jangan bagi mereka main kat
sungai musim2 banjir ni.. nak dapat anak bukan senang takut nanti ayang ngidam lagi piza jepun pula lagi haru.. baik jaga saja yang dah ada tu..ayang pun jaga diri baik2.. jangan sampai jatuh longkang lagi.. hehe.. abang memang tak nak ketawa masa tu tapi nak buat macam mana ayang jatuh kepala dulu yang masuk longkang..dah laa rambut ayang masa tu baru lepas rebonding.. memang abang kasihan tapi muka ayang lepas jatuh longkang tu tak boleh abang nak bayang kan macam mana....tengok laa sendiri gambar tu..

Ok lah ayang.. jangan sambung cuti panjang pula.. ingat anak2 kita tu dah start sekolah januari ini, jangan nak sambung2 cuti macam sambung tidur pulak ok...salam rindu.. bye ayang

love,
Abang

Bookmark and Share

    


  Member Information For cititelProfil   Hantar PM kepada cititel   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 16:11


hehehe..macam2

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

teru_teru_bozu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14371
Posting: 177
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 17:09


kelakar gila...terkuarair mata teru ketawa...tapi kat ofiz kena krontrol ketawa laa...macam2 angpa nier erk :lol: :lol: :lol: :lol: :-di


-----------------
"Hidup ini seperti mengupas kulit bawang, sekali anda mengupas kulitnya,sesekali air mata anda akan mengalir menitis ke bumi"


Bookmark and Share

    


  Member Information For teru_teru_bozuProfil   Hantar PM kepada teru_teru_bozu   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 20:25


:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 20:37


Pada 13-01-06 09:59 , MohdHanafi posting:

!!! QUOTE !!!

Oooo...kasihannya pada ayang.
Baru abang sedar yang abang lebih sayangkan kereta daripada ayang.
tak apalah, nak dapat ayang baru lima ribu, kereta ni kan harganya cecah 100 ribu? Memang patutlah abang lebih sayangkan kereta ni daripada ayang. Bukan mudah nak dapat kereta ni, ayang tahu?
Huhu.......


Hampeh tu.. :lol:


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

budakkedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16701
Posting: 67
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 13-01-06 20:51


hehehe...lawak betui !! :lol: :lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For budakkedahProfil   Hantar PM kepada budakkedah   Pergi ke budakkedah's Website   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 21:06


biasa la tu suami isteri merajuk tapi jangan melampau sangat sampai sayang kereta lebih dari isteri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-06 22:01


hehe :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

cunye
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2005
Ahli No: 13551
Posting: 287
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-01-06 01:47


:-di :-di :-di :-di

:-di :-di :-di :-di

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

KELAKAR..MEMAG KELAKAR..HILANG STRESS kejap....


-----------------
SAYANG ABAH SANGAT..SAYANG MAK SELALU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cunyeProfil   Hantar PM kepada cunye   Pergi ke cunye's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 02:03


pulak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

oliver_twist
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20817
Posting: 84
Dari: perak

uk  


posticon Posting pada: 14-01-06 02:42


hehe patut la bini pun pemalas,mana la laki nak tahan..nasib tak cari lain,kalau tak payah juga..huhu demand lebih tu..mintak2 la tak dapat bini macam tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For oliver_twistProfil   Hantar PM kepada oliver_twist   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 07:53


erkk...berbalas2 surat pula...hehe.. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-01-06 10:49


moga2 tak ada la 'abang' dan 'ayang' seperti diatas.

segalanyer telah terjawab. 'abang' rupanya kerja driver.....
:di
[ Telah diedit oleh: ayang2roses pada 14-01-06 10:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 14-01-06 10:56


Pada 13-01-06 14:47 , cititel posting:

!!! QUOTE !!!

Dear ayang,

Bukan lah abang sayang kereta tu lebih dr ayang.. tapi ayang kena faham kereta tu kereta bos abang nanti kalau ilang sapa nak ganti..


abang kerja driver rupanya.......
padanla kereta mahal sangat..memang patutlah
sayang kereta lebih sebab bukan kita yang punya
orang yang punya......


-----------------
ingin sentiasa dipuji itu tanda iman diuji
bila hati redha dikeji itu tanda iman yang suci
[ Telah diedit oleh: AsFaRiNa pada 14-01-06 10:57 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

AsFaRiNa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.02.2005
Ahli No: 14050
Posting: 208
Dari: Jelapang Padi

Kedah  


posticon Posting pada: 14-01-06 10:59


suami isteri pakat nak tolak kesalahan masing2 ..

apela nak jadi??
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AsFaRiNaProfil   Hantar PM kepada AsFaRiNa   Pergi ke AsFaRiNa's Website   Quote dan BalasQuote

cititel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21725
Posting: 150

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-01-06 11:05


zaman sekarang ini, macam-macam benda berlaku... berdoa agar jauh daripada kita semua yang tak baik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cititelProfil   Hantar PM kepada cititel   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-01-06 11:12


Pada 13-01-06 09:50 , cititel posting:

!!! QUOTE !!!



p/s:pecah kaca pecah gelas ya...


heheh dah habis semua pecah pakai cawan pula,... :-P :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Ad-deen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 15199
Posting: 75
Dari: Wara' Syabrawi

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 19:57


Baca dengan rentak sendri... huhu! :-di


Sayang, sayang saayang sayang.. sayang sayang sayang? sayang sayaang sayang...

Sayang:-
Ayang..

:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ad-deenProfil   Hantar PM kepada Ad-deen   Pergi ke Ad-deen's Website   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 21:47


Pada 17-01-06 19:57 , Ad-deen posting:

!!! QUOTE !!!

Baca dengan rentak sendri... huhu! :-di


Sayang, sayang saayang sayang.. sayang sayang sayang? sayang sayaang sayang...

Sayang:-
Ayang..

:lol:


erm.....ada rentak la pula.
bagaimana nak baca tu Ad-deen?
:di

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

ana_MUSLIMAH2606
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.03.2005
Ahli No: 15240
Posting: 215
Dari: i`m proud to be MALAYSIAN..

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-01-06 21:53


terhibur

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_MUSLIMAH2606Profil   Hantar PM kepada ana_MUSLIMAH2606   Quote dan BalasQuote

hazreenrashid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15666
Posting: 115
Dari: Moscow

malaysia  


posticon Posting pada: 17-01-06 22:54


hehe...pandai la anda buat lawak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hazreenrashidProfil   Hantar PM kepada hazreenrashid   Pergi ke hazreenrashid's Website   Quote dan BalasQuote

Ad-deen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 15199
Posting: 75
Dari: Wara' Syabrawi

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-01-06 06:37


huhu! yap. rentak sendri.. tak tahu?..hrmm.. kena ngajor la pulak..
bagaimana.. mari cek nak terang..

Sayang(abang), sayang(ayang) saayang sayang(abang).. sayang(abang) sayang sayang(ayang)?? sayang(ayang) saayang sayang(abang)..

huhu! merapu betul.. :-p

Pada 17-01-06 21:47 , ayang2roses posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-01-06 19:57 , Ad-deen posting:

!!! QUOTE !!!

Baca dengan rentak sendri... huhu! :-di


Sayang, sayang saayang sayang.. sayang sayang sayang? sayang sayaang sayang...

Sayang:-
Ayang..

:lol:


erm.....ada rentak la pula.
bagaimana nak baca tu Ad-deen?
:di
:-P :-P ;-) :-P :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ad-deenProfil   Hantar PM kepada Ad-deen   Pergi ke Ad-deen's Website   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 17:46


:roll:0000000000000000000000000:roll:


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:0000000000000000000000000:roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 17:46


:roll:0000000000000000000000000:roll:


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:0000000000000000000000000:roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 17:46


:roll:0000000000000000000000000:roll:


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:0000000000000000000000000:roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 19-01-06 17:46


:roll:0000000000000000000000000:roll:


katak puru main sms.
katak bab main mms ,
aku main games........


:roll:0000000000000000000000000:roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

puteri_sofea
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.07.2005
Ahli No: 17022
Posting: 26
Dari: tanah air tercinta

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 13:34


WAH!ingatkan abang 2 dah tak sayang ayang.rupa2nya lebih sayangkn ayang dari segalanya...

untungnya ada hubby macam abang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_sofeaProfil   Hantar PM kepada puteri_sofea   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 16:28


tak paham ana, post apa macam ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

Ad-deen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 15199
Posting: 75
Dari: Wara' Syabrawi

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-01-06 20:06


tak faham..??
bagaimana boleh tak faham..

huhu! ini forum klakar..
bukan forum formal..
so.. gnere kena ada unsur lawak la.. mana boleh serious sangat..
tak kena tempat.. (",)

hrm.. ringan2, Sekadar pengubat jiwa..
sekian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ad-deenProfil   Hantar PM kepada Ad-deen   Pergi ke Ad-deen's Website   Quote dan BalasQuote

SautulJannah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15806
Posting: 153
Dari: ippm

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-01-06 15:50


dah nasib dapat laki gila kereta....Ha!ha!ha!

Bookmark and Share

    


  Member Information For SautulJannahProfil   Hantar PM kepada SautulJannah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-08-06 18:57


hehehehe...asam garam rumah tngga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-08-06 21:32


Assalamualaikum...
Wah..siannya dia. Tu lah, tak menghargai isteri sendiri... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-08-06 22:28


Pada 13-01-06 09:50 , cititel posting:

!!! QUOTE !!!

Dear Abang,

p/s:pecah kaca pecah gelas ya...


hehe...ini saya suka...teringat pula masa kecik2 dulu.. :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-06 21:35


Pada 13-01-06 09:59 , MohdHanafi posting:

!!! QUOTE !!!

Oooo...kasihannya pada ayang.
Baru abang sedar yang abang lebih sayangkan kereta daripada ayang.
tak apalah, nak dapat ayang baru lima ribu, kereta ni kan harganya cecah 100 ribu? Memang patutlah abang lebih sayangkan kereta ni daripada ayang. Bukan mudah nak dapat kereta ni, ayang tahu?
Huhu.......


macam-macam ye.... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 17-08-06 22:54


huh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 19:59


Pada 17-01-06 19:57 , Ad-deen posting:

!!! QUOTE !!!

Baca dengan rentak sendri... huhu! :-di


Sayang, sayang saayang sayang.. sayang sayang sayang? sayang sayaang sayang...

Sayang:-
Ayang..

:lol:


ikut rentak lagu KRU.. GERENTI BERES ... yeah!!


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -
[ Telah diedit oleh: aieyda pada 01-09-06 20:01 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

nuraisha
WARGA SETIA
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18099
Posting: 659
Dari: kuching

Sarawak  


posticon Posting pada: 01-09-06 20:21


pandai betul anda ni buat lawak
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraishaProfil   Hantar PM kepada nuraisha   Quote dan BalasQuote

NURUL_IMAN0307
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2005
Ahli No: 13498
Posting: 89
Dari: -

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-09-06 15:24


tak baik macam tu lah...tolak ansur ah sikitt..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NURUL_IMAN0307Profil   Hantar PM kepada NURUL_IMAN0307   Pergi ke NURUL_IMAN0307's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-09-06 15:33


@!#@!$# [email protected]#$T.........
[ Telah diedit oleh: mizie_hafiz80 pada 05-09-06 15:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-09-06 15:36


salam~
adeh..lwaknye...
tak daye saya senyum..
nak gelak kan kntrol..
dalam opis lah katakan
nanti ganggu ketenteraman pula..
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-09-06 15:40


hehehe....
bagaimana dengan ayang tu?
tak balik rumah abang lagi kee??
haru...haru...
kuat betul merajuknye..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.137392 saat. Lajunya....