Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua orang boleh menjadi guru, tak semua guru boleh menjadi pendidik
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 1 hari, 11 jam, 6 minit yang lalu


Sukan dan Riadah
Topik: Liverpool FC Fan Club


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sukan dan Riadah
    »» Liverpool FC Fan Club

Please Mendaftar To Post


Oleh Liverpool FC Fan Club

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-06 21:27


Ana minat dengan kelab ni

!!! QUOTE !!!

You'll never walk alone


Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

nur_soleha0901
Warga Rasmi
Menyertai: 17.12.2005
Ahli No: 21207
Posting: 5
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-01-06 00:04


Yeah!! Who's the King of Europe??? :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_soleha0901Profil   Hantar PM kepada nur_soleha0901   Quote dan BalasQuote

wani86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15815
Posting: 22
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-01-06 00:54


saya pun suka juga.go go liverpool

Bookmark and Share

    


  Member Information For wani86Profil   Hantar PM kepada wani86   Quote dan BalasQuote

serban_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19837
Posting: 28
Dari: kedah

italy  


posticon Posting pada: 02-01-06 01:43


chelsea lagi best la.....minat lampard!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For serban_biruProfil   Hantar PM kepada serban_biru   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 04:28


uih LIVERPOOL FANZ ke ni....inila dulu saya nya favourit team....hihihi...masa dulu Owen ada tu yang best...kan
sekarang owen pergi real madrid lepas itu ke newcastle...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

Abdul_Mateen
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2006
Ahli No: 21607
Posting: 11
Dari: Eindhoven

netherlands   avatar


posticon Posting pada: 02-01-06 08:20


liverpool memang konsisten, tapi belum cukup baik tuk menang league tahun ini..hihi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Abdul_MateenProfil   Hantar PM kepada Abdul_Mateen   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-01-06 22:40


Pada 01-01-06 21:27 , mihar123 posting:

!!! QUOTE !!!



!!! QUOTE !!!

You'll never walk alone


sinipun nak join juga,... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuriz_faridz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.11.2005
Ahli No: 20211
Posting: 273
Dari: Egypt

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-01-06 22:45


Assalamualaikum...

ermmmm kelab ini pun ana minat juga..ermmm LIVERPOOL menag kan lawan LYON semalam...ermmm ok ilalliqa

egyptstudent05

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnuriz_faridzProfil   Hantar PM kepada ibnuriz_faridz   Pergi ke ibnuriz_faridz's Website   Quote dan BalasQuote

hyunckel_asyraf
WARGA SETIA
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13668
Posting: 414
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 27-01-06 03:11


MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

MU 1 Liverpool 0

Bookmark and Share

    


  Member Information For hyunckel_asyrafProfil   Hantar PM kepada hyunckel_asyraf   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 27-01-06 07:56


liverpool apa.....manchester Unitedla....

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

syuk
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6091
Posting: 53
Dari: ~~Mahligai Kasih~~

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-06 08:00


Liverpool promosi carlsberg, tak nak support la...
[ Telah diedit oleh: syuk pada 22-05-06 12:05 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syukProfil   Hantar PM kepada syuk   Pergi ke syuk's Website   Quote dan BalasQuote

Nadiahsolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.05.2005
Ahli No: 16314
Posting: 283
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-01-06 16:09


Pada 02-01-06 04:28 , nabilpoyo posting:

!!! QUOTE !!!

uih LIVERPOOL FANZ ke ni....inila dulu saya nya favourit team....hihihi...masa dulu Owen ada tu yang best...kan
sekarang owen pergi real madrid lepas itu ke newcastle...


saya pun macam awak juga..
saya still sokg owen tapi tdknewcastle united..
sekarang ni saya sokg chelsea..especially lampard..
CHELSEA will be the champion!!!!
:lol: :-di :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For NadiahsolehahProfil   Hantar PM kepada Nadiahsolehah   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-01-06 16:19


Pada 02-01-06 01:43 , serban_biru posting:

!!! QUOTE !!!

chelsea lagi best la.....minat lampard!!



eh..eh..eh...mr.serban, bukak lah page lain...sini 4 fans of LIVERPOOL tau! :-P :-P :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-01-06 16:20


Pada 02-01-06 00:04 , nur_soleha0901 posting:

!!! QUOTE !!!

Yeah!! Who's the King of Europe??? :)



~~~ The Pride of Mersyside ~~~

:-di 8-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-06 16:22


:-di ana minat dengan Newcastle (Kota Bharu)....... :-P :-P

:-) apa-apa pun,tetap sokong kelab bola sepak negeri sendiri.....walaupun dorg main entah macam apa-apa.....



:-di :-di Gomo Kelate Gomo......!!


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-01-06 16:22


Pada 02-01-06 08:20 , Abdul_Mateen posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool memang konsisten, tapi belum cukup baik tuk menang league tahun ini..hihi..



:roll: :roll: :roll:

we'll c...

:roll: :roll: :roll: 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 01-02-06 23:29


merseyside reds??
boleh laa...sokong jugak la..
tapi tak sokong sangat la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-02-06 16:30


minat juga liverpool... yeah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

fizah_862000
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2004
Ahli No: 10528
Posting: 844
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-02-06 16:51


bola...


-----------------
"Jika Allah menolong kamu, tiada sesiapa pun yang dapat mhalang kamu..."surah Ali Imran:129


Bookmark and Share

    


  Member Information For fizah_862000Profil   Hantar PM kepada fizah_862000   Pergi ke fizah_862000's Website   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 23:47


the reds..... you`ll never walk alone....
ya... balas balik kekalahan tn ini pada champs league akan datang....
next season.. liverpool la menang..
cheasea jaguh kampung...dengan sunerland boleh a beat, tapi jumpo barcelona terkoncing.. hahahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

hanggukkau
WARGA SETIA
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23501
Posting: 454
Dari: egypt

afghanistan  


posticon Posting pada: 21-03-06 23:49


AHH..PASUKAN ARAK ini.................

MEMANG TAK BOLEH PAKAI.............................

MENANG PUN TAK BERKAT SEBAB BAJU SUPPOTER DEK ARAH

HAHAHAHAHAHAHAHAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanggukkauProfil   Hantar PM kepada hanggukkau   Pergi ke hanggukkau's Website   Quote dan BalasQuote

syahid_zul
WARGA SETIA
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5698
Posting: 535
Dari: terengganu

japan   avatar


posticon Posting pada: 21-03-06 23:53


Pada 21-03-06 23:49 , hanggukkau posting:

!!! QUOTE !!!

AHH..PASUKAN ARAK ini.................

MEMANG TAK BOLEH PAKAI.............................

MENANG PUN TAK BERKAT SEBAB BAJU SUPPOTER DEK ARAH

HAHAHAHAHAHAHAHAH




huhu....setuju2....


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahid_zulProfil   Hantar PM kepada syahid_zul   Pergi ke syahid_zul's Website   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-03-06 00:35


arsenal sokong israel laksana dasar apertied.. hahahahahah
boikot arsenal.... hahahahaha
baik sokong NS-NAZA. hahaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-05-06 22:48


Pada 27-01-06 08:00 , syuk posting:

!!! QUOTE !!!

Liverpool promosi carlsberg, tak nak support la...

ehermm...
tapi dengo kata carlsberg dop taja dah liverpool next season...
adidas lop taje...
tak pasti rr betul ke dop...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-05-06 22:52


Pada 30-05-06 22:48 , raul_gonzalez posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-01-06 08:00 , syuk posting:

!!! QUOTE !!!

Liverpool promosi carlsberg, tak nak support la...

ehermm...
tapi dengo kata carlsberg dop taja dah liverpool next season...
adidas lop taje...
tak pasti rr betul ke dop...



oh, yeke??? that's a good news!huhu... :-di


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-06-06 13:30


Siti Nurhaliza minat kelab Liverpool...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

kakhaber
Warga Rasmi
Menyertai: 05.06.2006
Ahli No: 24689
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-06-06 09:30


liverpool tak best la.......dah la kena taja dengan carlsberg........
tengok kat depan baju saja dah tau dah......
tak kan kita nak support dia lagi agaknya......
betul tak????(myteam) la best......
smangat cintakan negara.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakhaberProfil   Hantar PM kepada kakhaber   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 27-06-06 10:18


liverpool tak best lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 27-06-06 10:50


manchester united...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-06-06 11:19


Pada 27-06-06 09:30 , kakhaber posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool tak best la.......dah la kena taja dengan carlsberg........
tengok kat depan baju saja dah tau dah......
tak kan kita nak support dia lagi agaknya......
betul tak????(myteam) la best......
smangat cintakan negara.......


em...tak baca ke "laporan" dr raul_gonzalez tu? :roll:
[ Telah diedit oleh: hudahasnan pada 27-06-06 11:19 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-06-06 11:23


kepada mr. hafiz86 & mr. solskjaer...

kalau tak suka liverpool, anda boleh buat fan club anda sendiri...sini untuk LIVERPOOL fc saja ye! :-P 8-)


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 27-06-06 14:12


boleh jalan lah liverpool

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-06-06 14:04


Pada 27-06-06 14:12 , hafiz86 posting:

!!! QUOTE !!!

boleh jalan lah liverpool


another masalah? any masalah? em...


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-06 14:19


hehehe awat itu... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-06-06 12:30


Pada 30-05-06 22:48 , raul_gonzalez posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-01-06 08:00 , syuk posting:

!!! QUOTE !!!

Liverpool promosi carlsberg, tak nak support lah...

ehermm...
tapi dengo kata carlsberg dop taja dah liverpool next season...
adidas lop taje...
tak pasti rr betul ke dop...


pembetulan...adidas hanya menjadi salah satu sponsor bagi liverpool dalam soal pakaian dan jenama...tetapi calsberg masih menjadi penaja utama liverpool...untuk maklumat lanjut,bolehla layari www.liverpoolfc.tv . anda lihatla sendiri....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-06-06 12:46


kalau anda peminat liverpoll,sokong sajalah...jangan beli kersi ori mereka,kerana kita akan menyumbang apada arak..kalau nak beli jersi ori,belila jersi manchester united....:lol: okla... tak pun arsenal dengan chelsea...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 01-07-06 10:26


Pada 27-06-06 11:23 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

kepada mr. hafiz86 & mr. solskjaer...

kalau tak suka liverpool, anda boleh buat fan club anda sendiri...sini untuk LIVERPOOL fc saja ye! :-P 8-)



tak salah agaknya...:lol: saya ni anti liverpool..kira ada kaitan jugakla..:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-07-06 19:02


Pada 01-07-06 10:26 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-06-06 11:23 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

kepada mr. hafiz86 & mr. solskjaer...

kalau tak suka liverpool, anda boleh buat fan club anda sendiri...sini untuk LIVERPOOL fc saja ye! :-P 8-)



tak salah agaknya...:lol: saya ni anti liverpool..kira ada kaitan jugakla..:lol:


:-P


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-07-06 19:03


Pada 01-07-06 10:26 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-06-06 11:23 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

kepada mr. hafiz86 & mr. solskjaer...

kalau tak suka liverpool, anda boleh buat fan club anda sendiri...sini untuk LIVERPOOL fc saja ye! :-P 8-)



tak salah agaknya...:lol: saya ni anti liverpool..kira ada kaitan jugakla..:lol:


:-P


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-07-06 13:21


liverpool best... dah beli bellamy dan bakal meminjam trezeguet... yeah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

hafiz86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2006
Ahli No: 24920
Posting: 253
Dari: Bumi Hang Tuah

Melaka  


posticon Posting pada: 22-07-06 16:50


liverpool tak bagus

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz86Profil   Hantar PM kepada hafiz86   Quote dan BalasQuote

Minur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24249
Posting: 100
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-06 14:44


ala..... arsenal lagi power.. banyak bakat muda... :) caiyok lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For MinurProfil   Hantar PM kepada Minur   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 13:56


liverpool lah best....arsenal macam hampeh saja.. hahahaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 14:17


liverpool bakal juara EPL musim ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-06 14:17


liverpool ada bellamy dan pennant.....ada crouch

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-08-06 16:17


Pada 22-07-06 16:50 , hafiz86 posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool tak bagus


em..yang saya perasan "hafiz86" & "solskjaer" suka "usiK"+"kacau" kat topic ni ye! jom liverpool fans, tangkap mereka! :lol: :-di


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

donjuan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26407
Posting: 23

argentina  


posticon Posting pada: 30-11-06 19:06


liverpool lah terbaik!MU?boleh blahhh lah..kebanyakan pnyokong MU tu lalang saja..time sekarang sokong lah..bila dah down semua lari..macam chelsea juga.dulu mana org layan..sekarang ttiba lalang tegak kembali muahaha tengok lverpool..dr dulu org sokong..up dan down tetap org sokongt sebab tradisi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For donjuanProfil   Hantar PM kepada donjuan   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-11-06 21:44


dr anda sokong time org bukan islam tu baik pergi sokong negeri sendiri...tengok macam aku penyokong setia NEGERI SEMBILAN NAZA...hobin jang hobin....he..he..he..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-11-06 21:47


Pada 12-08-06 16:17 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-07-06 16:50 , hafiz86 posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool tak bagus


em..yang saya perasan "hafiz86" & "solskjaer" suka "usiK"+"kacau" kat topic ni ye! jom liverpool fans, tangkap mereka! :lol: :-di



ala,liverpool memang poyo...pergi Manutd!!!

maila tangkap...saya memang penyokong setia manutd...hari tu liverpool kalah dengan manutd 2-0..

apa lagi yang nak di kata?:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-12-06 01:18


Pada 30-11-06 21:47 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-08-06 16:17 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-07-06 16:50 , hafiz86 posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool tak bagus


em..yang saya perasan "hafiz86" & "solskjaer" suka "usiK"+"kacau" kat topic ni ye! jom liverpool fans, tangkap mereka! :lol: :-di



ala,liverpool memang poyo...pergi Manutd!!!

maila tangkap...saya memang penyokong setia manutd...hari tu liverpool kalah dengan manutd 2-0..

apa lagi yang nak di kata?:-)


tak payah kata apa-apa... :-P


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

mohdnurhakimin
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15370
Posting: 984
Dari: toulouse

france  


posticon Posting pada: 01-12-06 07:58


Lebih suka Liverpool daripada MU.
Penyokong Liverpool lebih realistik daripada penyokong MU yang fanatik.
Sekurang-kurangnya Liverpool menang Champions League 2 tahun lepas.
MU hanya mampu seri dengan Chelsea di gelanggang sendiri.

P/S: Ana sokong Stade Toulousaine

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdnurhakiminProfil   Hantar PM kepada mohdnurhakimin   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 03-12-06 20:32


Pada 01-12-06 07:58 , mohdnurhakimin posting:

!!! QUOTE !!!

Lebih suka Liverpool daripada MU.
Penyokong Liverpool lebih realistik daripada penyokong MU yang fanatik.
Sekurang-kurangnya Liverpool menang Champions League 2 tahun lepas.
MU hanya mampu seri dengan Chelsea di gelanggang sendiri.



bagus2...teruskan sokongan anda...


:-D


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 22:19


Pada 12-08-06 16:17 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-07-06 16:50 , hafiz86 posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool tak bagus


em..yang saya perasan "hafiz86" & "solskjaer" suka "usiK"+"kacau" kat topic ni ye! jom liverpool fans, tangkap mereka! :lol: :-di



tangkap masukkan mereka ke liverpool club hehehe :-D :-D


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-12-06 11:36


Pada 03-12-06 22:19 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-08-06 16:17 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-07-06 16:50 , hafiz86 posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool tak bagus


em..yang saya perasan "hafiz86" & "solskjaer" suka "usiK"+"kacau" kat topic ni ye! jom liverpool fans, tangkap mereka! :lol: :-di



tangkap masukkan mereka ke liverpool club hehehe :-D :-D




good idea! :-D


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

akak_zura
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18876
Posting: 52

Kedah  


posticon Posting pada: 24-02-07 07:02


huhuhuhu... Sorry baru terperasan adaforum for liverpool fc...

Sorry huda hasnan.....awak seorang saja ek memperthnkan liverpool...
tak apa i'll join u after this... huhuhu

pagi khamis hari tu layan uefa.... liverpool vs barcelona.... semua aysik kata barca menang... last2 liverpool yang menang 2-1 pula tu.. bukan kat anfield stadium tapi kat studium barca....


huhuhu... tengoklah kehebatan liverpool...

kepada peminat arsenal, arsenal kalah kepada PSV? apa cerita kata hebat sangat......


-----------------
lihat pada permukaan nampaknya terlalu tenang, tapi di dalam hati terpendam persoalan......................


Bookmark and Share

    


  Member Information For akak_zuraProfil   Hantar PM kepada akak_zura   Quote dan BalasQuote

embun-pagi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.10.2006
Ahli No: 27056
Posting: 41
Dari: Lorong Teratai

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-02-07 10:22


Liverpool tetap di hati...


-----------------
Mencari-Cari Diri,
Mengejar Cahaya NUR YA ALLAH...
Suburkanlah Cintaku PadaMU


Bookmark and Share

    


  Member Information For embun-pagiProfil   Hantar PM kepada embun-pagi   Quote dan BalasQuote

akak_zura
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18876
Posting: 52

Kedah  


posticon Posting pada: 27-02-07 22:54


peminat2 liverpool.....

nntkn perlwanan antara liverpool dengan man u.. sabtu,3 mac, 1245 (waktu disana)

atau pun liverpool vs barca untuk uefa cup 6mac (std anfield)
hehehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For akak_zuraProfil   Hantar PM kepada akak_zura   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-02-07 23:09


u'll never walk alone.. yeahhhh.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

IlyaFarhan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11686
Posting: 149
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-02-07 23:50


yeah...
liverpool terus melangkah dengan kemenangan jangan mudah putus asa....
u'll never walk alone.....
mari kita sama-sama menyokong team Liverpool F........




.................................................
nak beli jersi pun susah juga sebab ada perkataan "Carlsberg".....

Bookmark and Share

    


  Member Information For IlyaFarhanProfil   Hantar PM kepada IlyaFarhan   Pergi ke IlyaFarhan's Website   Quote dan BalasQuote

IlyaFarhan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.10.2004
Ahli No: 11686
Posting: 149
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-02-07 23:54


Pada 30-11-06 21:47 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-08-06 16:17 , hudahasnan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-07-06 16:50 , hafiz86 posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool tak bagus


em..yang saya perasan "hafiz86" & "solskjaer" suka "usiK"+"kacau" kat topic ni ye! jom liverpool fans, tangkap mereka! :lol: :-di



ala,liverpool memang poyo...pergi Manutd!!!

maila tangkap...saya memang penyokong setia manutd...hari tu liverpool kalah dengan manutd 2-0..

apa lagi yang nak di kata?:-)


woi poyo paa....blahla...MU...
dengan team Lille pun gol nasib saja...nanti comfirm man u kalah punya...sabtu ini kita tengok sapa yang menang....apa pun liverpool lah yang akan menang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For IlyaFarhanProfil   Hantar PM kepada IlyaFarhan   Pergi ke IlyaFarhan's Website   Quote dan BalasQuote

akak_zura
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18876
Posting: 52

Kedah  


posticon Posting pada: 08-04-07 16:04


huhuhuhuhu..
hari tu (4/4) liverpool vs PSV.... liverpool menang 3-0

khamis ni (11/4) ada lagi game liverpool vs PSV kat stadium anfield.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akak_zuraProfil   Hantar PM kepada akak_zura   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 08-04-07 16:17


tumpang lalu saja..
tak minat bola ar!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 16:28


Salam
kat dada jersi liverpool Fc terpampang satu jenama arak yang terkemuka di dunia. Sebagai umat islam yang haram berkait apa-apa pun dengan arak anda yang minat liverpool tak terasa apa-apa ke????
takat minat saja lepas itu pergi tengok saja taklah kisah sangat tapi yang sanggup beli jersi (ori pula tu)
tak ada sikit terasa apa-apa ke????

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_gts46
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2006
Ahli No: 24757
Posting: 82

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 18:24


liverpool
"you'll never walk alone!!!"

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_gts46Profil   Hantar PM kepada nurul_gts46   Pergi ke nurul_gts46's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-05-07 14:53


betul tu...arak tu haram...siap ada player liver yang islam lagi menolong untuk mengiklankan arak haram buatan yahudi kat dada dia...nama sedap mohamad sissoko...tapi taja arak

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-05-07 14:56


you will walk away..hari2 liverpol kalah.....hari tu kalah dengan fulham..kunun nak susun strategila nak lwn milan...hehe silap besarla..kalaulah milan sng2 saja kalahkan juara ligas eng,ni nak kalahkan tem yang lagi cemei dr juara....dulu pun dah kena belasah...tapi nasib saja milan leka...king of erop?mng pun zaman tok kaduk punya piala...king of nothing

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 14-05-07 09:07


hari-hari liverpool klh...hari semalam pun liverpool klh...klh pada sapa?pada kelab yang dah tersingkir dr liga..sapa?chalrton...hari-hari liverpool pun tidooooo...hahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-05-07 12:41


hihi!!! saya ska liver juga... sangat tak ska Man U.. poyo sangat...

[ Telah diedit oleh: owl_UM pada 14-05-07 12:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-05-07 10:15


terkini: gattusso mengatakan tak ada masalah nak tibai kelab bahawan dalam liga seperti liverpol dalam final champ leg berbanding MU (poyo juga tu)....final 04 milan 1st half senang-senang saja dapat 3 baju gol..tapi sebab leka 2nd half,liver nasib dapat 3bj gol balik..tu pun main-main shot saja luar kotak penalti,gol nsg disusuli kmngn nasib penalti..liver nak mendabik dada king of erop?....mng pun zaman tok kaduk,sistem offside pun tak ada lagi...pakai bola getah pula tu...you will walk away from merseyside.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

Huzaimi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29691
Posting: 55
Dari: Bandar Baru Bangi, Skudai

Selangor  


posticon Posting pada: 19-05-07 10:31


liverpool mng liga juara2 tahun 2005 itu hanya sekadar nasib saja.time sprh akhir lvrpl mng pun pasal gol kontroversi garcia. patutnya gol itu xditerima. time final dapat 3 gol pun pasal Ac Milan tengah leka.lvrpl raja segala nasib!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For HuzaimiProfil   Hantar PM kepada Huzaimi   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:29


huhuhuhu..kat sini pun ada budak sekolah tu..(QARNI si pengutuk)
harap nama saja ISMALM,perangai,macam......

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-05-07 17:04


Pada 08-05-07 14:56 , Al-Qarni posting:

!!! QUOTE !!!

you will walk away..hari2 liverpol kalah.....hari tu kalah dengan fulham..kunun nak susun strategila nak lwn milan...hehe silap besarla..kalaulah milan sng2 saja kalahkan juara ligas eng,ni nak kalahkan tem yang lagi cemei dr juara....dulu pun dah kena belasah...tapi nasib saja milan leka...king of erop?mng pun zaman tok kaduk punya piala...king of nothing


wow! :-o bestnya ayat!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-05-07 17:06


Pada 17-05-07 10:15 , Al-Qarni posting:

!!! QUOTE !!!

terkini: gattusso mengatakan tak ada masalah nak tibai kelab bahawan dalam liga seperti liverpol dalam final champ leg berbanding MU (poyo juga tu)....final 04 milan 1st half senang-senang saja dapat 3 baju gol..tapi sebab leka 2nd half,liver nasib dapat 3bj gol balik..tu pun main-main shot saja luar kotak penalti,gol nsg disusuli kmngn nasib penalti..liver nak mendabik dada king of erop?....mng pun zaman tok kaduk,sistem offside pun tak ada lagi...pakai bola getah pula tu...you will walk away from merseyside.....


thank you 4 your great support!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-05-07 17:08


we'll c on 23/05/07

LIVERPOOL vs ac milan

the rest, no comment form me. :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 18:09


liverpool win...

get ready for athens...we will finish on a high...

rafael benitez, gerrald, kuyt, pennant, crouch,alonso, riise, agger, sissoko, carrgher, reina, kewell, finnan, gonzalez, mascherano, alvaro arbeloa & all the person in liverpool team, is the best...

you'll never walk alone...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-05-07 01:08


Pada 20-05-07 18:09 , cheekmate posting:

!!! QUOTE !!!

liverpool win...

get ready for athens...we will finish on a high...

rafael benitez, gerrald, kuyt, pennant, crouch,alonso, riise, agger, sissoko, carrgher, reina, kewell, finnan, gonzalez, mascherano, alvaro arbeloa & all the person in liverpool team, is the best...

you'll never walk alone...


8-)


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 21-05-07 01:14


Celsea....Celsea

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-05-07 01:19


Pada 21-05-07 01:14 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Celsea....Celsea


apa ni daeng..pergi maen jauh2! :-P :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-05-07 11:22


sedara huzaimi...kalau nak kenal sapa solkjaer tu pergi lah kat kelab manchester united yang poyos itu...dia adalah antara insan yang tak boleh menerima hakikat MU yang poyos tu...samala dalam liverpol ni..ana dah terangkan dengan jelas dan fakta,masih nak menegakkan panji setan merah yang bakal datang Malaysia...sekarang ni tengah jiwa kacau lah solkjaer itu..MU kalah..wahahaha,,gelak besar ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 01-06-07 19:34


MANCHESTER UNITED LAGI BEST

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-07 23:56


LIVERPOOL.......
YOU'LL NEVER WALK ALONE....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-06-07 00:43


Pada 01-06-07 19:34 , mmas_forever1991 posting:

!!! QUOTE !!!

MANCHESTER UNITED LAGI BEST


oO really?
what ever.. :-P
[ Telah diedit oleh: hudahasnan pada 02-06-07 00:45 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 00:23


saya pun minat manchester united sebab ia tidak mmpromosi israel dan produk arak dalam mne2 produk dia.Ia tbkti boleh manchester united buat tour kat asia mereka hanya mnggnkan name pmain saja seperti Park Ji Sung(tengok,siapa sngka org asia pun boleh mnyerlah di EPL.orang-orang korea anggp Park sebagai WIRA Manchester United)
[ Telah diedit oleh: Rashdin pada 04-08-07 00:23 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 26-08-07 00:53


lagi 1 sebab man u stu2nye kelab yang mendapat gelaran THE TREBLE dan tak ada kelab lain boleh dapat begitu.


p/s--->harap-harap man u kembali menjadi the treble lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

kaizers
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.01.2008
Ahli No: 32494
Posting: 50
Dari: Ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 05:16


Pada 26-08-07 00:53 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

lagi 1 sebab man u stu2nye kelab yang mendapat gelaran THE TREBLE dan tak ada kelab lain boleh dapat begitu.


p/s--->harap-harap man u kembali menjadi the treble lagi.



rashdin... hang tau sejarah ke tak??... ;-)


liverpool the double treble ;

Liverpool - The 1984 team became the first English club to win the league and two cup competitions in the same season when they won the League Championship, the League Cup and the European Cup.

Liverpool - The 2001 team won three trophies; the nothing Cup, League Cup and UEFA Cup.


8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaizersProfil   Hantar PM kepada kaizers   Pergi ke kaizers's Website   Quote dan BalasQuote

kaizers
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.01.2008
Ahli No: 32494
Posting: 50
Dari: Ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 05:27


Pada 04-08-07 00:23 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

saya pun minat manchester united sebab ia tidak mmpromosi israel dan produk arak dalam mne2 produk dia.Ia tbkti boleh manchester united buat tour kat asia mereka hanya mnggnkan name pmain saja seperti Park Ji Sung(tengok,siapa sngka org asia pun boleh mnyerlah di EPL.orang-orang korea anggp Park sebagai WIRA Manchester United)



satu lagi rashdin... hang kena tau juga, sponsors untuk MUFC

OFFICIAL SPONSORS

American International Group, Inc.(AIG) is the Principal Sponsor of Manchester United...

Kumho is the Official Partner of Manchester United.

Bet Fred is the Official Betting Partner of Manchester United.

Nike's mission has always been to provide a competitive edge...

Budweiser is the Official Beer of Manchester United

STC is the Official Mobile Communications Partner

Hi Seoul is the Official Destination Partner of Manchester United

cmnila rashdin kalau dah nama team bola Eropah mesti ada sponsor dari arak atau judi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaizersProfil   Hantar PM kepada kaizers   Pergi ke kaizers's Website   Quote dan BalasQuote

kaizers
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.01.2008
Ahli No: 32494
Posting: 50
Dari: Ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 06:07


untuk kawan-kawan yang tidak tahu tentang sejarah bola sepak Inggeris, ini adalah catatan rekod..:

rekod

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaizersProfil   Hantar PM kepada kaizers   Pergi ke kaizers's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.17575 saat. Lajunya....