Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 5 jam, 29 minit yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: students dari UTMKL


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» students dari UTMKL

Please Mendaftar To Post


Oleh students dari UTMKL

SuhailMdAsri
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.03.2005
Ahli No: 15308
Posting: 51
Dari: Brunei Darussalam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 09:56


Assalamu'alaikum wbt,
Nak tanya, ada sesiapa dari UTMKL, saja nak tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuhailMdAsriProfil   Hantar PM kepada SuhailMdAsri   Quote dan BalasQuote

SiddiQin
Warga Rasmi
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 12988
Posting: 8
Dari: King River

uzbekistan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 10:28


Wa'alaikumussalam... yaaaa maulana Suhail..
ada2.. analah2.. anta bacth tahun berapa? ana 1999/2002

Bookmark and Share

    


  Member Information For SiddiQinProfil   Hantar PM kepada SiddiQin   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 10:55


Ibu bapa Presiden Ukhwah.com adalah pensyarah di UTMKL.

Bapa: Elektrikal
Ibu: Algebra


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin2303
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14727
Posting: 83
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 11:20


Pada 12-12-05 10:28 , SiddiQin posting:

!!! QUOTE !!!

Wa'alaikumussalam... yaaaa maulana Suhail..
ada2.. analah2.. anta bacth tahun berapa? ana 1999/2002


assalamualikum...
saya pun sama juga bekas student utmkl..kita sama la SiddiQin..satu batch...mungkin lain cos..saya DDW seksyen 27(pengurusan teknologi perakaunan)-

pss:kerja sekarng pun tak jauh dengan utmkl-kat mindef

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin2303Profil   Hantar PM kepada muslimin2303   Quote dan BalasQuote

Along_Safa
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 180
Posting: 348
Dari: tilamhotel.com

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 19:38


member saya ex-utmkl.....

namanya zulkifli bin adnan
ambil dipl penilaian
satu sebab dengan ana masa kat sekolah teknik dulu....

vokalis kumpulan najmi...
member rapat anas fareast

Bookmark and Share

    


  Member Information For Along_SafaProfil   Hantar PM kepada Along_Safa   Pergi ke Along_Safa's Website   Quote dan BalasQuote

MatRock
Warga Rasmi
Menyertai: 04.12.2005
Ahli No: 20711
Posting: 5
Dari: Kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-12-05 20:44


saya DDA 97/98

Bookmark and Share

    


  Member Information For MatRockProfil   Hantar PM kepada MatRock   Quote dan BalasQuote

SiddiQin
Warga Rasmi
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 12988
Posting: 8
Dari: King River

uzbekistan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 22:50


iii muslimin2303, taulaa semangat ke'utm'man tu kuat.. sampai kerja pun cari yang dekat2 utm ke...hehehe.. saya DDC sek. luperlaa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SiddiQinProfil   Hantar PM kepada SiddiQin   Quote dan BalasQuote

muslimin2303
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14727
Posting: 83
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 10:00


Pada 12-12-05 22:50 , SiddiQin posting:

!!! QUOTE !!!

iii muslimin2303, taulaa semangat ke'utm'man tu kuat.. sampai kerja pun cari yang dekat2 utm ke...hehehe.. saya DDC sek. luperlaa...


bukan semangat ke 'UTM' lah...nak buat macam mana dah rezeki dapat kerja kat sini..takpa nanti buat perubahan...

ps:nak minta tukar putrajaya..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin2303Profil   Hantar PM kepada muslimin2303   Quote dan BalasQuote

SuhailMdAsri
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.03.2005
Ahli No: 15308
Posting: 51
Dari: Brunei Darussalam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 10:15


Assalamu'alaikum wbt, keh2.. ana baru tahun pertama kat utmkl.. Ambil course DDE.. hmm?? ibubapa presiden kerja kat utmkl?? ayah dia siapa name? mak dia??

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuhailMdAsriProfil   Hantar PM kepada SuhailMdAsri   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 12:14


Pada 13-12-05 10:15 , SuhailMdAsri posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamu'alaikum wbt, keh2.. ana baru tahun pertama kat utmkl.. Ambil course DDE.. hmm?? ibubapa presiden kerja kat utmkl?? ayah dia siapa name? mak dia??


Ibubapa Presiden Hanan, lecturer:

Encik Alam Faizli: Elektrikal
Puan Rohani Abd Rahman: Kalkulus
[ Telah diedit oleh: Administrator pada 13-12-05 22:19 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

mfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24950
Posting: 198
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 29-09-07 02:29


bekas student UTMKL juga.. DDC (Teknologi maklumat) seksyen 23 batch (2003/2005)... tapi lah ini xsambung Skudai.. ubah angin... hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mfirdausProfil   Hantar PM kepada mfirdaus   Pergi ke mfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 09:05


Pada 12-12-05 19:38 , safa_indah posting:

!!! QUOTE !!!

member saya ex-utmkl.....

namanya zulkifli bin adnan
ambil dipl penilaian
satu sebab dengan ana masa kat sekolah teknik dulu....

vokalis kumpulan najmi...
member rapat anas fareast


Ooo Zulkifli adnan, pernah serumah dengan dia dan pernah kerja dengan dia mengajar tusyen matematik sek rendah, sekarang dah kahwin kawan tu, dok johor balik...dengarnya sekarang buka kedai makan...

anas pula hari tu jumpa dia dah keluar dari fareast, katanya dapat sambung oversea

Saya (Dip Sains Komputer IT) DDC batch 2001-2003


-----------------
cobaan sora 1 2 3, ehem


[ Telah diedit oleh: mrbr_2001 pada 02-10-07 09:30 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 10:36


assalamualaikum...

ana rasa perlu kita hidupkan kelab utmkl yang dah lama lesu..ana baru saja grad-utmkl dan sambung utm skudai..sehubung dengan tu ana minta akak/abang senior bantu atau memberi cadangan untuk aktif balik kelab ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-01-08 11:23


saya agak bersetuju lah juga dengan cadangan jubah_hijau... saya pun ex utmkl juga... batch 2003-2006 DDG... tapi tak dapat smbung UTM skudai... tak apa lah... tak ada rezeki... sekarang ini sambung kat umat... nama pun lebih anda saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

lancha_setia
Warga Rasmi
Menyertai: 06.02.2008
Ahli No: 32546
Posting: 4
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:46


saya tak UTMKL batch 99-02... dkang dah kerja kat penang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lancha_setiaProfil   Hantar PM kepada lancha_setia   Quote dan BalasQuote

lancha_setia
Warga Rasmi
Menyertai: 06.02.2008
Ahli No: 32546
Posting: 4
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:46


saya tak UTMKL batch 99-02.. DDK ... sekarang dah kerja kat penang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lancha_setiaProfil   Hantar PM kepada lancha_setia   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 17:02


Pada 22-01-08 11:23 , aisya_aqmar posting:

!!! QUOTE !!!

saya agak bersetuju lah juga dengan cadangan jubah_hijau... saya pun ex utmkl juga... batch 2003-2006 DDG... tapi tak dapat smbung UTM skudai... tak apa lah... tak ada rezeki... sekarang ini sambung kat umat... nama pun lebih anda saja...


Alhamdulilah,begitu lah seorang daie....dimana2 boleh pergi,untuk sebarkan islam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.099823 saat. Lajunya....