Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 150
Ahli: 0
Jumlah: 150




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 24 hari yang lalu
Kang: 42 hari yang lalu
lidah-penghunus: 45 hari yang lalu
muslimin23: 53 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: pengalaman yang memalukan...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» pengalaman yang memalukan...

Please Mendaftar To Post


Oleh pengalaman yang memalukan...

pearl_light86
Warga Rasmi
Menyertai: 02.12.2005
Ahli No: 20647
Posting: 15
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-12-05 22:06


assalamualaikum...ada cita best??why not share dengan ahli komuniti ukhwah!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pearl_light86Profil   Hantar PM kepada pearl_light86   Quote dan BalasQuote

pearl_light86
Warga Rasmi
Menyertai: 02.12.2005
Ahli No: 20647
Posting: 15
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-12-05 22:19


suatu hari tu...saya bergegas ke cc kat kampus saya...dah jadi peraturan kat cc di kampus saya tu..sebelum masuk kena serahkan kad nama dulu...lepas dah serahkan kad nama..mereka pun kasi lah kunci loker untuk kita simpan beg dalam tu...dan jugak mereka kasikkan no komputer yang kita akan gunakan..masa tu..saya budak freshie...tak tau apa-apa pun pasal sistem cc kat sana..main redah masuk saja...dengan selamber...saya duduk kat komputer no berapa entah..dah lupa..siap acsess laman web frenster lagi..siap buat testimonial kat member saya pulak tu..lepas itu tiba-tiba..ada seorang jejaka ni bagi salam kat saya..ingatkan dia nak berkenalan dengan saya..handsome juga lah mamat ini..muka dia macam hero smallville tu...hehehe...nak dijadikan story..saya dah duduk kat seat dia..patutnya..seat saya kat bilik sebelah..actually cc tu ada dua bilik...malunyer saya..tanpa cakap apa-apa..saya pun pergi begitu saja..saya pun duduk kat seat saya yang sebenar...nak tau??saya lupa logout laman frenster saya tadi...as di' result...budak tu edit page saya...dia ceritakan pasal saya tersilap duduk kat tempat dia..malunya!geram pun ada juga!tapi sampai sekarang dah tak jumpak dengan budak tu dah...ish...ish...ish...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pearl_light86Profil   Hantar PM kepada pearl_light86   Quote dan BalasQuote

MohdHanafi
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10553
Posting: 1042
Dari: Kuala BERANG (Tapi orangnya COOL)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 22:20


saya kata dah hantar, dah hantar! mana ada kat bilik lagi?

maka kawan minta periksa sekali lagi.......

periksa-periksa, rupanya ada tersorok di bawah timbunan bukuĀ² di atas rak.

Merah padam mukaku....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdHanafiProfil   Hantar PM kepada MohdHanafi   Quote dan BalasQuote

nurazyyati_83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17466
Posting: 125
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 22:27


banyak...tapi salah satunya, saya pergi ke sebuah kedai runcit...masa nakbayar harga barang baru perasan yang saya tertinggal dompet kat kolej...dengan malunya,bagi balik barang tu kat cahier..aduh,memang malu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurazyyati_83Profil   Hantar PM kepada nurazyyati_83   Quote dan BalasQuote

onelove
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5349
Posting: 38
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-05 23:05


huh...ada...dulu masa form 5..masa tu cuti raya haji....balik kampung lah....hmmm ada saudara kecil saya...dia tau saya ini masuk silat so dia cabar saya terjun keluar rumah melalui tingkap....wah masa tu tak fikir panjang lah...ye lah..nak tunjuk hebat kat depan saudara....(hmm kat bawah rumah tu kosong..tempat letak kereta...so macam 2 tingkat lah..tinggi lah juga...)...so saya lompatlah...cara lompat anak rimau(kalau budak2x silat)...pnedek kata...macam superman lah...hmmm kepala dan badan dah lepaslah...tak kaki tiba-tiba terkena tingkap.....tergolek lah....so saya jatuh macam nangka busuk lah....buk!satu rumah terkejut...so semua pergi keluar nak tengok apa dah jadi...

tapi alhamdulillah...nasib baik lah saya jatuh badan dulu...kalau kepala...huh....parah lah saya....sakit tu biasa lah....tapi yang sesak nafas sekejap tu saya tak boleh tahan....nafas macam nak putus2x saja...susah betul nak bernafas.....takut lah kalau anda on dah spot....tapi in the end..alhamdulillah....saya tak ada kecederaan yang serius lah..sihat macam biasa...mungkin cuma sakit hati saja lah...sebab sampai sekarang kalau balik kampung saja...mesti name saya disebut2x..tapi oklah...at least..ingat juga mereka kat saya..hehehe....hmm tu lah pengalaman yang paling bermakna bagi saya...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For oneloveProfil   Hantar PM kepada onelove   Quote dan BalasQuote

tengku_anis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.11.2005
Ahli No: 20231
Posting: 204
Dari: ..:Bumi BaitulMaqdis :..

india   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 00:41


Assalamualaikum...
peristiwa paling memalukan masa darjah 6. masa tu pergi kl untuk hari kanak2 sedunia, tgh2 jalan tu saya nak terkucil... bila bas berhenti terus lari keluar cari tandas. kebetulan tandas laki dengan perempuan bersebelahan.. tgh2 duk dalam tandas, saya dengar suara 2 orang budak laki. bengang lah saya masa tu, yalah budk laki masuk tandas perempuan. dalam hati memang nak belasah saja bila keluar tandas, tapi adoi malunya... rupa2nya saya tersalah masuk tandas. kebetulan 2 orang budak laki tu budak bas saya.. malu siot!!! .orang pula tersenyum sinis.. aduh bertambahlah menderita, teruk disindir atas bas... :-P :-P
[ Telah diedit oleh: tengku_anis pada 07-12-05 00:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For tengku_anisProfil   Hantar PM kepada tengku_anis   Pergi ke tengku_anis's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 07-12-05 08:52


tengku anis sampai tandas pun salah masuk masuk...Kes bahaya ni....hik,hik,hik,hik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Akhi_Arab
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.07.2005
Ahli No: 17612
Posting: 342
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 07-12-05 09:00


Entahlah, Tak ingat sangat.. Tapi rasanya banyak juga ahh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Akhi_ArabProfil   Hantar PM kepada Akhi_Arab   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-05 13:00


assalamualaikum...
ada satu cerita ina nak kongsi...ia sungguh memalukan ina,sebagai perempuan...
kisahnya...masa tu tahun 2002...ina dalam perjalanan balik dari kerja dan nak singgah kat kedai kasut kejap.then terkejar2 u cepat sampai...lagipn ina nak cepat balik kerumah sebab masa tu..dah nak masuk waktu maghrib..dalam pjalanan ina lalu depan pasaraya dan macam kedai lah..dalam cepat2 berjalan..entah macam mana..ina jatuh...eeee...malunya...tak tahu nak letAK kat MANA MUKA NI...MALU....rupa2 nya ina jalan.tak tengok kat depan ada tangga...eee....malu ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 16:51


naik eskalator yang nak turun kat komtar penang....:-P
patut la....eh kenapa eskalator ni...rosak ke?
rupanya kita yang mamai....sampai saja kat satu kedai tu, bantai gelak sorang2....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 17:44


Pada 12-12-05 16:51 , mellisaleez posting:

!!! QUOTE !!!

naik eskalator yang nak turun kat komtar penang....:-P
patut la....eh Kenapa eskalator ni...rosak ke?
rupanya kita yang mamai....sampai saja kat satu kedai tu, bantai gelak sorang2....:)

ahaha...soryla mellisaleez..saya pun nak gelakkn awak juga...jangan marah...nanti kena jual
kelakar...kelakar...ahaha... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-05 18:50


teringat pulak masa tu, saya termasuk tandas lelaki...
ya..Allah..malunya hanya tuhan yang tahu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

ilham_thahurah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16605
Posting: 207
Dari: sumatera-malaysia-London

indonesia  


posticon Posting pada: 12-12-05 21:01


pengalaman memalukan.....???...

mmm...ana dimalukan pensyarah depan student lain...kat tempat open pula tu...masa hari sukan..

ana di herdik...di tengking...di... YA Allah malu sungguh ana time tu...pensyarah tu miss communication dengan ana....miss understand... haih...biarlah benda dah lepass....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_thahurahProfil   Hantar PM kepada ilham_thahurah   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 12-12-05 21:12


pernah tersalah lantik orang masa pemilihan organisasi kelab kerjaya kat sekolah dulu...konon2 nak lantik junior,sekali tu tertukar orang daa...muka lebih kurang same saja..

malunye terlantik orang yang tak ada dalam majlis..heheh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 00:46


pernah sekali saya dan keluarga pergi keluar makan kat kl..tengah beratur pesan makanan,tetiber..kaki saya terasa berangin..RUPA-RUPANYA...ada budak kecik beratur kat belakang saya tengah mengangkat kain baju kurung saya pakai...malunya!semua pandang dengan senyum kambing...
(anak saperlah tu)..perangai macam sin chan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 13-12-05 01:05


sin chan?sapa tu? :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

yanzu_ummi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10950
Posting: 383
Dari: islamic city...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-05 01:19


sin chan kartun tu..hihi..
budak tu boleh tergelak2 tengok saya dah gabra...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yanzu_ummiProfil   Hantar PM kepada yanzu_ummi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.108809 saat. Lajunya....